atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

andreiko 10.02.15
Pardon - Vaira Paegle, godīga un laba sieviete.
andreiko 10.02.15
Par VVF - tu neesi lasījis "Vairas virtuvi", tad nu gan būtu šausmas un kauns.
Par tiem ārzemju latviešiem vietējā politikā. Gandrīz nevienu normālu nevaru nosaukt (varbut vienīgi Graudiņš Māris, bet viņš parlamentā bija pārlieku īsu laiku), kurš tiešām būtu bijis sakarīgs un kaut ko vērts. Valdmaņi, Meierovici,Riteņi utt., šausmas!
raihs 10.02.15
andreiko
Man ir pilnīgi vienalga,kur ir dzīvojis Levits vai kur strādā Kalniete,jo salīdzinoši ar šito tricekli, jebkurš no viņiem būs daudz labāks! Personiski man ir reāli kauns par mūsu prezidentu-grīdaslupatu,salīdzinot ar Lietuvu,ar Igauniju. Kaut gan ko tur vispār salīdzināt...
Kas Ilvess slikts prezidents? Un viņš arī ir ārzemnieks. Kas, Vaira bija slikta prezidente?Arī ārzemniece. Ko var darīt,ka krievu jūgā nebija iespējas izaugt izglītotiem cilvēkiem,bet ar 20 gadiem ir par maz,lai izaugtu vietējie. Es labprāt visu Saeimu izveidotu no ārzemju leģionāriem!
andreiko 10.02.15
Latvijas patrioti nedzīvo ārzemēs (vienīgi neilgu brīdi, nepieciešamības gadījumā). Tieši tāpēc neticu Sandriņai, viņa par Briseli velnam peteni pārdos. Hm, atceroties apstākļus, kā kalniete nonāca airopā un diplomātijā, ir diezgan prikolīgi. LTF laikos uzplauka neredzēta mīlestība -kāds bārdains Ivars Gā un Sandriņa. Ivaram bija šaušalīga sieva Ramona (atombumba, salīdzinot ar viņu, ir pūkains kaķēns). Ramonai nāca ausīs kvēlais mīlas sakars, bija baiss ģimenes skandāls, Ramonas ultimātu Ivars, bez šaubām, izpildīja - Sandru no Latvijas ārā! Un Kalniete balles kurpēs izlidoja uz Franciju un pēc tam Briseli. tagad Sandriņa bez kruasāna un fondjū vairs ddzīvot nespēj. Notraušu asariņu...
Copmann 10.02.15
Balsotājiem. Andreiko pareizi noteica-karjeras kāpnēs varētu pacelties.
andreiko 10.02.15
Tiešām neesmu sajūsmā par Bērziņu, lai gan izrādījās par piecām kapeikām labāks, nekā gaidīju (gaidīju, ka būs auzas). Re, ko pirms četriem gadiem uzrakstīju:
http://www.diena.lv/blogi/andris-berzins-ceturtais-par-vienu-rubeli-780783
Copmann 10.02.15
Viņš Vācijā pārsvarā uzturējās, tad Latvijas neatkarības laikā "uzpeldēja". Patiesībā diezgad stings latvietības aizstāvis, kas ir pluss.
andreiko 10.02.15
Piedalījās neatkarības deklarācijas rakstīšanā un tagad to nevienam nafig nevajadzīgo preambeli uzcepa (deputātu darbības imitācija). Vienu gadu bijis tieslietu ministrs, ne ar ko neizcēlās. Naudas viņam diezgan, par manekenu viņš varētu piekrist būt tikai viena iemesla dēļ - lai pēc tam dabūtu lielāku posteni Eiropas vai pat pasaules institūcijās (tāpat kā vairusja). Secinājums - līdīs Airopai pēcpusē un laizīs visiem dižkungiem priekšējos apaļumus. Tautas labā nepakustinās ne pirksta.
Domaataajs 10.02.15
Vai Levits kādu brīdi nebija tieslietu ministrs?
usis 10.02.15
tiesību ekspertu virkne balsotāju nelaidīs ne tuvumā
Copmann 10.02.15
Grūti pateikt, kas viņš par "fruktu"... Gudrs jau ir, bet...
Copmann 10.02.15
Ja par Levitu, no aspekta "ko viņš dara?", tad viņš ir valsts tiesību eksperts, kas konsultēja Latvijas konstitūcijas, valsts iekārtas un administratīvo tiesību jautājumos un palīdzēja daudzu ar to saistīto likumu un noteikumu utt. izveidē un izdošanā. Nekad īpaši nekur nebija manīts, bet kā par prezidenta kandidātu par viņu melš jau pasen...
andreiko 10.02.15
Raih, tad jau labāk berjozkins nekā kaut kāds Levits. Es pat neko neizteikšos par vēsturisko Levitu (Levinu, Leviju - visādi tagad sauc) dzimtu, kas tempļos nodarbojās ar augļošanu (par ko no žīdu kopienas tika uz mūžiem padzīti), bet tam Egilam Levitam ar Latviju ir tikpat liels sakars kā Džordža Buša sunim, tas arī bijis Rīgā.Levits no šejienes aizbrauca 1972. gadā (no 2. videnes 11. klases, interesanti, kādā veidā). Visu laiku nodzīvojis tur (šeit īsu laiciņu LTF un 5. Saeimas laikā), visu mūžu nodzīvojis tur. Varu derēt, ka viņš sapņus redz vācu valodā. Kāds viņam sakars ar Latviju? Vai arī kūciņu un zelta podu cienītāju VVF atpakaļ, kurai stulbais pakausis mākoņos ieķīlējies? Izvēles iespējas ta praktiski nav. Piedevām eiropas žīdu Levitu stumj nacionāļi (pašiem jau kandidāta nav, vienīgi Parādnieks ar divām sievām :D). Ā, vēl viena iespēja - jenoti. Bet Solča viņiem aplauzās, tagad kaut ko sāk par pili vēkšķēt Solčas ļaunākā konkurente Kalniete, bet pārējie nepieļaus jenota nokļūšanu pilī. Kurš no variantiem tad labākais?
urmaas 10.02.15
Njā. Raihs, kā Tev viņi "patīk". :)
raihs 10.02.15
Domaataajs 10.02.15
Ka tik ar tuvojošos "krīzi" RailBaltic neaizklapē ciet? Man nebūs kur laivu pie pāļa piesiet. :")

urmaas, 10.februāris 2015, 18:53
Būs jāguļ laivā.

Domaataajs, 10.februāris 2015, 18:56
Kas, vai ta man gultas nav? :D
Būvējot tiltu, pēc projekta, "čurājošais puisītis" turpināšot rasināt. :)

urmaas, 10.februāris 2015, 18:59

Es laikam būšu kaut ko palaidis garām.
urmaas 10.02.15
Ka tik ar tuvojošos "krīzi" RailBaltic neaizklapē ciet? Man nebūs kur laivu pie pāļa piesiet. :")

Būs jāguļ laivā.

Domaataajs, 10.februāris 2015, 18:56

Kas, vai ta man gultas nav? :D
Būvējot tiltu, pēc projekta, "čurājošais puisītis" turpināšot rasināt. :)
Domaataajs 10.02.15

Būs jāguļ laivā.
urmaas 10.02.15
Domaataajs 10.02.15
Daram tad tā.

Rīt jārunā par delegācijas sūtīšanu uz to Maskaviju.

Tāpat, no rītdienas sāksim stādīt baltalksni, kā ātraaudzīgu sugu malkas ražošanas apjomu palielinašanai.

Micuk, sak' dzelzsceļi? Tūliņ Rail Baltica grupai zvanīsim, lai beidz laiku vilkt un no rītdienas sāk vilkt dzelzsceļu, lai varam pa Ejropu vizināt sastāvus.

Mums pietiks ar gadu?

Copmann, 9.februāris 2015, 21:49

zeme sasalusi ne izrakt stādus, ne iestādīt :(

Domaataajs, 9.februāris 2015, 22:03

Kad nāks pavasars ;)

Copmann, 10.februāris 2015, 08:16

Šodien bija pavasarīga diena :)

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs