atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

plesigais 18.07.17
Brālīti nomierinies;) nesi vienīgais ;) Kaut Mums dažādas domas par strelkiem , es arī gribu dzīvot Brīvā Latvijā ;) Bez eiro norādēm un bijušajiem komunistiem valdībās ešalonos ;)
Bralitis 18.07.17
Ehhh...
http://m.delfi.lv/latvija/article.php?id=42770558

raihs, 17.jūlijs 2017, 22:30

Tieši tādēļ es esmu pēdējais utopists -ideālists- Par absolūti neatkarīgu Latviju . Zinu...zinu...varat varkšķēt ka nav iespējams ...nevar vēsturiski .. jāizvēlas labākais no visiem ļaunumiem utt citus sviestus dzīt .
urmaas 18.07.17
Atslēdznieka pirksts.
mjuniors 18.07.17
Tādēļ arī dinamo ir jaboikotē. Latvijai nekāda labuma no tā.
raihs 17.07.17
Bralitis 14.07.17
Brālītis tā vaimanā,ka jādomā tūlīt mirs...nabadziņš...
Par tādu algu kā te-neviens migrants nestrādās..ja jau sīriešu bēgļi parāva pēdu....

murdelis, 14.jūlijs 2017, 05:02

Ea vaimanāju? Es atšķirībā no tevis spriedelēju un izdaru kaut kādus secinājumus. Kāda vella pēc čurbānam jāstrādā par algu kas uz pusi mazāka kā pabalsts vācijā.
Docents 14.07.17
Par tādu algu kā te-neviens migrants nestrādās..ja jau sīriešu bēgļi parāva pēdu....

murdelis, 14.jūlijs 2017, 05:02

Ko tad nemini arī latviešu tūkstošus, kas meklē cilvēka cienīgu atalgojumu un sociālās garantijas ārpus lv robežām.
murdelis 14.07.17
uldens2 13.07.17
Docents 11.07.17
Bralitis [24m]: Lai valsts ekonomika, sociālā sistēma nesabruktu, būs vien jāatver durvis desmitiem tūkstošu imigrantu.

Otto Ozols

Interesanti kurai valstij tad atvēsim tās durvis? Uzmini nu ?Sīrijai:D

Ruu, 5.jūlijs 2017, 22:54

Tie nāks pēc tam kad emigranti sāks maksāt nodokļus -tātad pabalstus čurkām . Es jau sliecos uz visu mīlētajiem slāvu tautības pārstāvjiem- potenciālajiem Ušaka vēlētājiem.

Bralitis, 5.jūlijs 2017, 22:59
Un te vēl viens piemērs, ka esi no tā paša ,,maisa,, kas raihs, uldens vai juniors. Cieņas 0, pret tiem ko LATVIJAS PILSOŅi ievēlējuši ar savām balsīm. Prasti klauni esiet , nekas vairāk.Zaudēt neprotiet un pieņemt realitāti.

Docents, 6.jūlijs 2017, 23:42

Vate atkal aizstāv savējos :):).
Sāksim ar to, ka lielākajai daļai šo ''Latvijas pilsoņu'' te vispār nevajadzēja atrasties, bet bija jādzīvo savā vatzemē, līdz 2. pasaules karam latvieši bija aptuveni 80% no LR iedzīvotājiem.

Gan jau ka Ušaka bilde goda vietā ir pielikta un cieņā ir arī tādi utainie mēsli, kā Lidermans, Gapoņenko, Ždanoka un citi Latvijas ienaidnieki...

shmidzis, 7.jūlijs 2017, 02:21

Tu joprojām dzīvo līdz 2 pasaules karam, ko tad nebļauj ,ka LV tagad nav Neatkarīga VALSTS!????
:DDDD
plesigais 11.07.17
Ogo :-) kārtīgs klusums ( pirms vētras) ;)
Visi vai nu kārtīgi cope , vai nevar atrast iemeslus lai palamatos ;)
uldens2 07.07.17
Bralitis [24m]: Lai valsts ekonomika, sociālā sistēma nesabruktu, būs vien jāatver durvis desmitiem tūkstošu imigrantu.

Otto Ozols

Tie nāks pēc tam kad emigranti sāks maksāt nodokļus -tātad pabalstus čurkām . Es jau sliecos uz visu mīlētajiem slāvu tautības pārstāvjiem- potenciālajiem Ušaka vēlētājiem.

Un te vēl viens piemērs, ka esi no tā paša ,,maisa,, kas raihs, uldens vai juniors. Cieņas 0, pret tiem ko LATVIJAS PILSOŅi ievēlējuši ar savām balsīm. Prasti klauni esiet , nekas vairāk.Zaudēt neprotiet un pieņemt realitāti.

tad cieni tos pilsoņus un nevaidi ka viss mums slikti,pilsoņi ievel tos pašus vecos politiķus tas nozimē ka lielakai daļai apmierina viņu veikums
shmidzis 07.07.17

Otto Ozols

Vate atkal aizstāv savējos :):).
Sāksim ar to, ka lielākajai daļai šo ''Latvijas pilsoņu'' te vispār nevajadzēja atrasties, bet bija jādzīvo savā vatzemē, līdz 2. pasaules karam latvieši bija aptuveni 80% no LR iedzīvotājiem.

Gan jau ka Ušaka bilde goda vietā ir pielikta un cieņā ir arī tādi utainie mēsli, kā Lidermans, Gapoņenko, Ždanoka un citi Latvijas ienaidnieki...
Docents 06.07.17

Otto Ozols

Ruu 06.07.17
Brālīt drīzākais ka te ieplūdīs vairāk Ukraiņu kad mīkstinās pārvietošanās nosacījumus,kaut gan arī viņi sapņo par bagātajām rietum valstīm.Un liela daļa viņu tāpat tie paši krievi vien ir :)
usis 05.07.17

Otto Ozols

Pats taču ilgojies pēc nodokļu reformas, solijies izlīst no pelēkās zonas;)
Bralitis 05.07.17

Otto Ozols

Ruu 05.07.17
Bralitis [05.07.17]: Lai valsts ekonomika, sociālā sistēma nesabruktu, būs vien jāatver durvis desmitiem tūkstošu imigrantu.

Otto Ozols

Interesanti kurai valstij tad atvēsim tās durvis? Uzmini nu ?
Sīrijai:D
Bralitis 05.07.17
Lai valsts ekonomika, sociālā sistēma nesabruktu, būs vien jāatver durvis desmitiem tūkstošu imigrantu.

Otto Ozols

Interesanti kurai valstij tad atvēsim tās durvis? Uzmini nu ?
plesigais 05.07.17
Ogo baigais klusums ;)
Pāris video un Bralisa nostaļģija ;)

Makatanav izskatās pēc kārtējā feika ;) krievu algotņiem būtu pofig vai kāds ģīmi redz vai ne , a šitie slēpj , itkā formās bet visiem kājās cibinas un bez zimotnem , arī saulīte nodeguši , vairāk pēc arābiem vai negroidiem ;) ieroči ir krievu , bet ar klusinatajiem un akcents krievu valodai ;) plusā kautkā baigi slinki un negribigi to visu dara ;) ari amuritis izskatās vairak pec gumijas , bieķu lokama ;) ar " žaniti , kuvaldu 3kg " uzmestu pa rokām , nēģeris zaudētu samaņu un būtu atklātie lūzumi
Bet Tās manas domas ;)
Jautājums ?
Ko Tu ar to gribēji teikt ?
Parādīt visiem cik krievi slikti ?
Noķēruši potenciālo teroristu un spidzina ? Lauž rociņās un kājiņas ! Nav ko šaut uz mierīgajiem iedzīvotājiem vai taisīt pašnāvnieku jostas :(
Jeb cik krievi labi , atriebj islāma izkropļotajiem par sprādzieniem metro , apšaudēm kinoteātros , un par 11 septembri ? ;)

plesigais, 5.jūlijs 2017, 15:39
Tu tak esi stulbs.

udo733, 5.jūlijs 2017, 15:41

Un Tu tikai tagad to saprati , izskatās ka esi stulbāks par mani ;) !

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs