atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

KasparsZ 17.05.17
Ar skumjām jāziņo, ka neviens ... tā arī nav man piezvanījis! Gļēvums ir tādu kā Gintsldz raksturīgā iezīme. Kā tiem mazajiem vaukšķošajiem krancīšiem, kuri mēģina iekost kājā no muguras.
Makatanav 17.05.17
shmidzis 17.05.17
Stulbumam varētu piešķirt mērvienību gintsldz (gldz).
uldens2 17.05.17
Gintsldz 17.05.17
Ai, johaidī! :( Garīgais krop..is Gintsldz ir atklājis tādu kā es būtību! Gānīties uz neliešiem tikai anonīmi! Ak, esmu gatavs lūgt Tev piedošanu uz ceļiem! P.S. Mans vārds ir Kaspars Zviedris un mob. tālr. numurs 29219809. Man asaras riešas acīs par to, ka Latvijas patriotu gļēvums ir atklāts. Nu kā lai tagad dzīvo tālāk? P.P.S. Varu uz ceļiem lūgt piedošanu arī dažiem citiem garīgajiem krop..iem! ATSVAIDZINĀŠU ŠO GARA DARBU
Gintsldz 17.05.17
http://www.interfax.ru/sport/561808

Makatanav, 17.maijs 2017, 21:10

http://www.interfax.ru/sport/561808

Makatanav, 17.maijs 2017, 21:10

un kas tevi tā pārsteidz?to ka prezidents piedalās sporta pasākumos?nu ne jau visi prezidenti sepsi pa slimnīcām vārtās!
Tonis 17.05.17
Nav 100% tainības ne vienā,ne otrā pusē,atliek vienīgi izvērtēt kurš dirš vairāk un kā interesēs..
Makatanav 17.05.17
koments no apollo :D
Krieviem visu citi izdara - valstiskumu vikingi radīja, raksturu un nomadu pasaules uztveri mongoļi izveidoja, caru vācieši gāza, bet padomju varu latvieši izveidoja. Ko ta viņi paši spēj? Jāgaida, ka čečeni, kirgīzi vai ķīnieši to nelaimju bedri nolikvidēs pavisam.
Gintsldz 17.05.17
http://fakeoff.org/war/mif-o-perevoruzhenii-rossiyskoy-armii#.WLHn6a8bXcc.twitter

Makatanav, 17.maijs 2017, 20:52

tad ko tas nato vēl gaida!fiksi jaiet pie krieva demokrātiju ieviest!!!tikai nato laikam nav tik lētticīgs kā tu,kas tic visam ko katrs raksta netā
Makatanav 17.05.17
Gintsldz 17.05.17
''Somijas aizsardzības ministrs Jusi Nīniste pieļāvis, ka Somija nelaistu caur savu teritoriju NATO spēkus, kas krīzes situācijā steigtos sniegt militāru palīdzību Igaunijai.''draudzīgie kaimiņi!!!
Gintsldz 17.05.17
Ai, johaidī! :( Garīgais krop..is Gintsldz ir atklājis tādu kā es būtību! Gānīties uz neliešiem tikai anonīmi! Ak, esmu gatavs lūgt Tev piedošanu uz ceļiem! P.S. Mans vārds ir Kaspars Zviedris un mob. tālr. numurs 29219809. Man asaras riešas acīs par to, ka Latvijas patriotu gļēvums ir atklāts. Nu kā lai tagad dzīvo tālāk? P.P.S. Varu uz ceļiem lūgt piedošanu arī dažiem citiem garīgajiem krop..iem! ATSVAIDZINĀŠU ŠO GARA DARBU!
Gintsldz 17.05.17
Pēc šitā klipa noskatīšanās Ušakam nekas vairs nespīd...

Tonis, 17.maijs 2017, 17:29

kas tas par ušaku?
Tonis 17.05.17
Pēc šitā klipa noskatīšanās Ušakam nekas vairs nespīd...
Copmanis 17.05.17
Tonis 17.05.17
Aizmirsi piebilst, kam tā dirsa faktiski pieder un kādi furuņkuļdeguni valda abās pusēs un organizē to teijāteri...:)
raihs 17.05.17
Vienā copes pasākumā iznāca padzīvoties ar diviem ukraiņiem. Komiskākais ir tas, kā divi vīri ar tīri krieviskiem ģīmjiem tik ļoti neieredz krievus:) Bet nu tas tā. Stāstīja, ka dirsā viņiem tur viss- vidusslānis dažos gados pēc Krimas epopejas sākšanās ir pazudis vispār. Esot tā, ka pašreiz krimā un donbasā cilvēki dzīvojot labāk- penžas saņemot divas pensijas- no Ukrainas un no krievijas. Krievi protams, grūž piķi iekšā, lai parādītu,ka krimai krievijā ir labāk. Porošenko esot kretīns kubā- viņa rūpnīcas arvien veiksmīgi darbojas krievijā. Militārajā jomā pizģījot tā, ka paši ukraiņi neesot ieinteresēti pārtraukt to karu- piķis nāk griezdamies+ vēl daudz vēl citu lietu, pēc kurām varu atkārtot savu teicienu: " krievija un Ukraina ir vienas furunkuļainas dirsas divas puslodes"
plesigais 17.05.17
N-ja :(

Un es jau gribeju savai " miļvardiņu ' kolekcijai pievienot velvienu ( idjots ) , bet adminis izdzesa :)
raihs 17.05.17
Docents [17.05.17]: Un to te saka ūdensgalvas, kuru sarunu kultūra balstās uz pajoliņi, vate u.t.t
:DDDD
Tie ir mīļvārdiņi tādiem kā tu

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs