atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

Docents 17.05.17
mjuniors [17.05.17]: Es tā ceru, ka no šodienas te uzlabosies sarunas kultūra :).
Un to te saka ūdensgalvas, kuru sarunu kultūra balstās uz pajoliņi, vate u.t.t
:DDDD
mjuniors 17.05.17
Es tā ceru, ka no šodienas te uzlabosies sarunas kultūra :).
shmidzis 17.05.17
Kas tad nu? Dzēšgumija bija forumā ienākusi?
Bralitis 15.05.17
Plēsoņa, nu pietiks par naturālo saimniecību un mazbērniem, to lietiņu pieprot pat truši, 3 mēnešus veci/ jauni, prasītos jau pēc zināma vieduma, sencisma slavinājumos grimstoši relikti nekotējās ne pirms, ne pēc oktobra revolūcijas.

usis, 13.maijs 2017, 21:17

Lai vai kā bet šitais ir labi teikts . +++++
plesigais 13.05.17
Nu ko var tukšu muldēt, , re , pat Nils senčus godina reizi gadā, , onkuļi bučājās jau Cēzara laikos, ja par naidu, tad uz idiotiem naidu neviens saprātīgs neizjūt, bet arī līdzjutība jānopelna.

usis, 13.maijs 2017, 21:43

USI es var ;) Es tokš topa ideots ;)
usis 13.05.17
Nu ko var tukšu muldēt, , re , pat Nils senčus godina reizi gadā, , onkuļi bučājās jau Cēzara laikos, ja par naidu, tad uz idiotiem naidu neviens saprātīgs neizjūt, bet arī līdzjutība jānopelna.
plesigais 13.05.17
Labi , likšu Jums šovakar miera ;) Aiziesu uz KRIEVU jutubu - paskatities ka virpo skriemeļus ;)

Tie ( KRIEVI ) vizsmaz nav skopi un nesak lamaties ja uzdod dumjus jautajumus ;)
plesigais 13.05.17
Plēsoņa, nu pietiks par naturālo saimniecību un mazbērniem, to lietiņu pieprot pat truši, 3 mēnešus veci/ jauni, prasītos jau pēc zināma vieduma, sencisma slavinājumos grimstoši relikti nekotējās ne pirms, ne pēc oktobra revolūcijas.

usis, 13.maijs 2017, 21:17

Usi un kas ta kotejas ;) Seņču apdirša-a , pieminekļu apganišana --- A bardainu onkuļu bučošanas uz ielas un naida kurinašana ? ;)

Pieklajiba , kultura , sapratne - arhajiski jedzieni - miruši kopa ar dinozauriem :(

VAI TA ?
plesigais 13.05.17
Plēsoņa,mani te nevelc iekšā!
Mans tikai par copi apjautājās...

avtt, 13.maijs 2017, 20:18

Avtt nevelku - nevelku ;) Bet par copi jau vareji ari PM , ari manam telefona numuram Tev vajadzeja but ;) ;) :D
usis 13.05.17
avtt 13.05.17
Plēsoņa,mani te nevelc iekšā!
Mans tikai par copi apjautājās...
plesigais 13.05.17
Eu,Aigarīgais plēsoņa,Tu uz Ventu maz noeji lejā,jebšu čakarē smadzenes te citiem un sev...
)))

avtt, 13.maijs 2017, 19:44

Paldies par apjautašanos Avtt ;) Man vis OK ;) Gan cope , gan saimnieciba , gan ar berniem un mazberniem - ari veseliba vel turas - ko ari Tev novelu ;)

Čakare - fui cik rupji ;) LAI ČAKARETU vajag divus - vienu kas čakare - otru kas ļaujas (otru pietam ar visam smadzenem ) . :)

Un kapec Tev liekas ka es kadu čakareju - jeb Tev ari liekas ka Tavi seņči bija alkaši , zagļi , vai vel trakak - ka sarkanie streļķi - pogalovno komuņisti ;) ?
avtt 13.05.17
Eu,Aigarīgais plēsoņa,Tu uz Ventu maz noeji lejā,jebšu čakarē smadzenes te citiem un sev...
)))
Tonis 13.05.17
Ja tu esi ielīdis parādos,ja tu katru gadu saņem no jevropas fondiem kādu piķīti,tu vairs nevari būt ne stingrs,ne patstāvīgs...
Gintsldz 13.05.17
lūk kur ir gejropas patiesā seja:''«Brisele savās sarunu metodēs ir ciniska. Viņi spēlēs netīri. Mums jābūt ļoti uzmanīgiem un intelektuāli ļoti stingriem,» uzsvēris ministrs.''blēži,ar lāciti priekšgalā!
plesigais 13.05.17
Brašs komjaunietis nebiju.Maksāju savas 4 kapeikas mēnesī un miers virs zemes :) Plēsīgais ja gribi cieni komuņagas es gan saviem bērniem un mazbērniem stāstīšu kādi maitas viņi bij ,nekas manas domas nespēs izmainīt.

Bralitis, 13.maijs 2017, 14:34

Braliti , man vienalga cieni Tu viņus vai necieni ;) Katram sava - briva izvele ;)

Vienkarši - varbut ir verts atstat vestures meslus - vestures meslaine . Pieņemt vesturi kada viņa ir , un izradit SAVIEM seņčiem - cieņu un godu ( Vienalga kura puse karoja ) . Lai kadi viņi bija , bet bija , un BEZ VIŅIEM - ari Tevis nebutu .

Atceries preambulu - ja gribi lai Tev izrada cieņu - iemacies cienit ari PATS ;) Ja gribi but droš ka vecumdienas Tevi jauniesi palaidis tramvaja apsesties - paradi PATS viņiem ka tas darams ;)

To pašu var teikt par ienaidnieku :( Gribi satikties ar savu ienaidnieku atklati un bez viltus - izradi cieņu - savadak riske norauties ar lapstu pa galvu - tumsa un no stura ;)

P/S Man nav vajadzibas nicinat vai slavet komunistus ( ka ari - nicinat vai slavet nacistus ) - man viņi ir VESTURE - smaga , šausmiga , sapiga , bet VESTURE . Laika periods kas ir pagajis :( Es dzivoju šodienai - pats sev , saviem tuviniekiem , berniem , MAZBERNIEM , draugiem , paziņam un tautiešiem ;)
Tonis 13.05.17
Beidz fleitēt...Palasi ko pats pāris gadus atpakaļ rakstīji...
Bralitis 13.05.17
Maitas bij un ir visās frontes pusēs.Man gan ir jautājums,kāpēc tad tu taij maitu karaskolā stājies un lidot kā maitas putns ar šamo ļotenēm gribēji?

Tonis, 13.maijs 2017, 15:11

Gribēu lidot . Pretinieks ir jāznīcina no iekšienes,jāpārzin viņu taktika,......
Tonis 13.05.17
Maitas bij un ir visās frontes pusēs.Man gan ir jautājums,kāpēc tad tu taij maitu karaskolā stājies un lidot kā maitas putns ar šamo ļotenēm gribēji?
Bralitis 13.05.17
Brašs komjaunietis nebiju.Maksāju savas 4 kapeikas mēnesī un miers virs zemes :) Plēsīgais ja gribi cieni komuņagas es gan saviem bērniem un mazbērniem stāstīšu kādi maitas viņi bij ,nekas manas domas nespēs izmainīt.

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs