Čaļi,varu pačukstēt,tik nevienam neko!Ja!Ukrainas austrumu galā stipri dūmoja militāristu skursteņi. Ārā ripoja smagā bruņu technika.
Mani vairāk par tiem krieviem uztrauc tas kāpēc šodien nebij neviena iznāciena,pieskāriena ,uzkampiena .
Bralitis, 20.aprīlis 2017, 18:58
Varbūt ir kļūda augstākas hidrodinamikas integrāļa atvasinājumā jaunajam sudraba rotiņam attiecībā pret konkrētās vietas izobāriskās vides vidējo gradientu un ihtiofaunas vienkāršu nevēlēšanos veikt pārbaudes testus tieši šodien?
:)))
aldis70, 20.aprīlis 2017, 19:41
Vairāk sliecos uz izobāriskās vides gradientu . Vajadzēja paiet vēl kādu 1 km uz augšu tad vides izobārēs nebūtu tik strauja kontrasta .
Mani vairāk par tiem krieviem uztrauc tas kāpēc šodien nebij neviena iznāciena,pieskāriena ,uzkampiena .
Varbūt ir kļūda augstākas hidrodinamikas integrāļa atvasinājumā jaunajam sudraba rotiņam attiecībā pret konkrētās vietas izobāriskās vides vidējo gradientu un ihtiofaunas vienkāršu nevēlēšanos veikt pārbaudes testus tieši šodien?
:)))
Tas labi ka visu visu zin.Ta beidzot ir skaidrība šajā pasaulē. Mani vairāk par tiem krieviem uztrauc tas kāpēc šodien nebij neviena iznāciena,pieskāriena ,uzkampiena . Tas ir daudz svarīgāk par jūsu ukraiņiem un krieviem.
Mani atkal uztrauc, kāda iksa pēc man šodien viss, kas pieķērās, beigās nomontējās...
raihs, 20.aprīlis 2017, 19:01
Es gan zinu. Rociņas aug zem kuņģa un nožņaudzies uz āķu kvalitāti .
Tas labi ka visu visu zin.Ta beidzot ir skaidrība šajā pasaulē. Mani vairāk par tiem krieviem uztrauc tas kāpēc šodien nebij neviena iznāciena,pieskāriena ,uzkampiena . Tas ir daudz svarīgāk par jūsu ukraiņiem un krieviem.
Mani atkal uztrauc, kāda iksa pēc man šodien viss, kas pieķērās, beigās nomontējās...
Es ticu dievam un vēdzeļu dievietei. Svarīgi ir tas kā krievi to ir pasnieguši pasaulei. Tanki ir - nu un? Armijas nav. Ja armija ir tad pierādiet . Viss kā lielājā politikā - dodiet neapstrīdamus pierādījumus .Viņi spēlē tieši tos spēles noteikumus kurus Rietumu pasaule ir izstrādājusi - tas saucās tiesiskums. Pierādi ka tos tankus neatņēma ukraiņiem ,pierādi ka krievijas regulārā armija ir tur . Nav pierādījumu. Visi brīvprātīgie izrādas , pat sētnieks māk ar tanku braukt. Pa lielām šaibām man vienalga kas tur notiek - mani interesē kas TE notiek.
Bralitis, 20.aprīlis 2017, 16:43
t90 nekad nav ukriem bijis,tad kā viņus var atņemt.
Un nevienam jau nekas nav japierāda,visi jau zin kas tur notiek.
Dirš tas tips, latviski sakot, visu mūžu nostrādājis, nospēlējis latviešu kolektivos, čekas piesegā juties stārs, kā mācejis tā māvis, ne nu tagad vecumdienās mēli mocīs.
usis, 19.aprīlis 2017, 23:27
Jā, taisnība jau vien būs.
BĻAVIENS KA MAN " PATIK " šitie onkuļi , kas latvijas nacionalitati ( skabputru un siļķi , taukšķetus zirņus ar speķi , sviestu ..... samainija pret ROLTONIEM un siera izstradajumiem )
plesigais, 20.aprīlis 2017, 17:44
Neesi par agru sacis gradigos lietot pirms miega? :))
BĻAVIENS KA MAN " PATIK " šitie onkuļi , kas latvijas nacionalitati ( skabputru un siļķi , taukšķetus zirņus ar speķi , sviestu ..... samainija pret ROLTONIEM un siera izstradajumiem )
Nu re, ilgi nebija jāgaida :)
Headhunter, 20.aprīlis 2017, 15:45
O ;) evro pareizais ierunajas ;) Pie kuras pareizo šlakas ta piederi - pie tiem kas mainijuši krasu vai kas sežs nodokļu maksatajiem uz kakla ;) Varbut pie tiem kas brauka uz eiro zonu , uzperk letos ķinišu draņķus un tirgo Latvija ka super preci , a varbut saņem evro naudiņas lai likvidetu darba vietas ?
Leti , prasti , sekli , primitivi , tupi - fu kakaja gadostj ;)
Es ticu dievam un vēdzeļu dievietei. Svarīgi ir tas kā krievi to ir pasnieguši pasaulei. Tanki ir - nu un? Armijas nav. Ja armija ir tad pierādiet . Viss kā lielājā politikā - dodiet neapstrīdamus pierādījumus .Viņi spēlē tieši tos spēles noteikumus kurus Rietumu pasaule ir izstrādājusi - tas saucās tiesiskums. Pierādi ka tos tankus neatņēma ukraiņiem ,pierādi ka krievijas regulārā armija ir tur . Nav pierādījumu. Visi brīvprātīgie izrādas , pat sētnieks māk ar tanku braukt. Pa lielām šaibām man vienalga kas tur notiek - mani interesē kas TE notiek.
Bračka, Tu pats tici tam, ko raksti. Tipa džeki no pagalma atrada modernus krievu tankus, iekāpa tajos un sāka močīt ukrus. Ar tanku maukt taču ir elementāri, vismaz CS kapātāji tā saka.
Pašiem tas sviests nav apnicis? Andreiko vienīgais jēdzīgu tekstu ielika ka jāpievērš un jārunā par mūsu valstī notiekošo . Vai krievu regulārais karaspēks ir Donbasā ? Nav. Vai krievu tanki tur ir - IR. Viss vienkārši . Tur viss ir vienkārši - kā piemērs - guļ līķis ,blakus nazis un stāv vecis ar asiņainām rokām un saka ka nav to darījis. Tiesa pierādīs vainu - būs vainīgs ,nepierādīs - paliks kā aizdomās turamais.
Nu re, ilgi nebija jāgaida :)
Neviens neko neteiks ;) nav jau ko teikt ;) Kapec ?
Tapec ka tie tanki var but nofilmeti gan Krievija militarajas macibas , gan Ukraina , gan velns viņ zin kur ;) Karteja preses pile - lohiem :( Naida kurinašana - prieciņš tadiem krievu patriotiem ka ULDENS ;)
Ulēn, nemokies. Kamēr tas nav parādīts vateņu kanālos, tā nav taisnība. Pindosu falsifikācija, teiks Docents un viņa hibrīdi.
mana atbilde docentldz,nacisti=kremlis
uldens2, 19.aprīlis 2017, 23:41
Tad vēl reiz :
Ja jau ,,padomju krievi,, un nacisti vienādi, tad kāpēc tagad fričiem laizi pakaļu , bet krieviem nē?
:DDD