Ja paskatās, kas piedalijās protestos Krievijā, pa lielam bij tieši jauni cilvēki. Kas jau gremo interneta info. Un tv uz šiem vairs nestrādā. Un interneta info spēj vispār izkontrolēt!??
mjuniors, 5.aprīlis 2017, 12:15
Tieši šai sakarā:

Ja paskatās, kas piedalijās protestos Krievijā, pa lielam bij tieši jauni cilvēki. Kas jau gremo interneta info. Un tv uz šiem vairs nestrādā. Un interneta info spēj vispār izkontrolēt!??
Andreiko, "hibrīdkariņš" ir priekš jaunajiem, kas vēl nesaprot kas notiek apkārt un ir vēl ietekmējami. Bet tie kas te gvelž, pa lielam nav vairs pārprogramējami. Ja viņš pirms pieciem gadiem Austrumu virzienā skatijās viņš arī rīt skatīsies un meklēs arī tādu info, kas apliecina viņa pašsaprotamo taisnību. Tāpēc arī katrs mēdījs strādā uz savu auditoriju. Un mūsu sarunas te ir pa lielam tejātris vakaru stundu sarunai. Kā reiz Raihs teica, internetam pluss ir tas, ka var arī neizlasīt konkrētā personāža sarunu un sarunāties ar tiem, kas ieklausās.
Un es gribētu ticēt tam, ka jaunie cilvēki ir sapratuši, ka interneta info 98% nevajadzētu ticēt (arī tv tur ir puspatiesība), tajā skaitā arī man. :))
labs raksts kas jaizlasa tiem debiliķiem kas uzskata ka Latvija no maskavas saņema vairāk neka deva
http://www.delfi.lv/bizness/viedokli/tautsaimniecibas-vesture-cik-latvija-nopelnija-un-ko-atdeva-maskavai.d?id=48606441&utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1711519261
uldens2, 5.aprīlis 2017, 09:45
Jā, kādreiz mēs bijām attīstītais gals un brauca pie mums visādi tjipa strādāt, tagad laika rats pagriezts pretējā virzienā, citā sojuzā mēs vairs neesam tādi un tagad brauc prom no mums.
Nav pareizi pārkārtojies pēc neatkarības atgūšanas. Bet visi grib uzreiz un tāpat kā attīstitajās valstīs.
P.S. Diskusijās internetā pieturos pie principa - "Nekad neraksti to, ko nevari pateikt acīs dzīvē!". Aicinu arī citus pie tā pieturēties, civilizētāk viss būs :)
Otrkārt, tev Zaraza lūdza bazūnēt identitāti vai atkal nostrādāja žurnālista profesionālais "nevarēt saturēt"? Cilvēki iesaukas parasti lieto ar nodomu.
abrakadabra, 5.aprīlis 2017, 10:25
Lūgt nelūdza, taču pārmest arī būtu lieki, nekad neesmu ne no viena slēpies, pameklējot foruma arhīvā pat personas kodu un deklarēto adresi var atrast :)
A tā reti piedalos diskusijās politiskās tēmās, pajāt man uz zirga i uz krieviem i uz jeņķiem i uz visiem pārējiem "globālajiem procesiem" par vietējo pilitiku i nerunājot. Rakstu kaut ko, ja nu vienīgi uznāk iedvesma un topiks skar to, kur man ir kaut kāda kompetence un atbilstoša izglītība, respektīvi mikro-makro ekonomika, finanses, bizness.
Bļāviens, Andreiko. Īsts žurnālists - dzemdē sūdus tur, kur nav - "vai jums nerodas sajūta par mikro hibrīdkariņu te - cl sadaļā". Ja nepamanīji, tad šeit vienkārši resni onkuļi čato ar tieviem. Ja onkuļiem būtu jēdzīgas nodarbes - tie nečatotu vispār. Ne jau publiskos forumos dzimst patiesība.
Otrkārt, tev Zaraza lūdza bazūnēt identitāti vai atkal nostrādāja žurnālista profesionālais "nevarēt saturēt"? Cilvēki iesaukas parasti lieto ar nodomu.
Andreiko
Es te neredzu nekādu hibrīdkaru! Tikai totālu deģenerāciju. Tu vēl piemirsi par pazudušajiem Daddy un Zarazu. Līdz ko te parādījās visi šie debīliķi, normāliem večiem te vairs vietas nepietiek...
raihs, 5.aprīlis 2017, 08:19
Zaraza ir jig.lv., tobiš Guntars Netenbergs. Zinu un pazīstu tavu blakuskaimiņu, bet Avotielas veikaliņš priekš vidēja spiņa lietotāja ir labs. Un plēsīgais nav gluži tas tipāžs, kur dēļ ir smaka, tu pats labi zini, kurš.
Forši ;)
Deģenerejos vai attistos - vismaz kaut kas notiek ;)
Galvenais ka kads tomer interesejas --- lai gan ko es deģenerats ar Tevi te diskutešu ;)
Tev superatistitajam - smadzenes jau jaunu inormaciju nespej uzņemt ;)
Jā, tu plēsīgais, esi lielisks izpētes objekts tēmai- kā var 21. gadsimtā sasniegt TĀDU deģenerācijas līmeni!
Es krietni šaubos, vecais analfabēt, ka Andreiko vērsās pie tevis, uzdodot šo jautājumu. Tu esi tas, par ko tiek uzdots jautājums
raihs, 5.aprīlis 2017, 08:43
Ļoti labi ;) Ja jau interesejas par mani - tad kaut kas no manis teikta ir paticis ;)
Par Tevi jau viņam vis tapat ir saprotams ;)
Es krietni šaubos, vecais analfabēt, ka Andreiko vērsās pie tevis, uzdodot šo jautājumu. Tu esi tas, par ko tiek uzdots jautājums
Andreiko ;)
Katram no mums savs skatijums uz dzivi un notiekošo - Latvija un pasaule ;)
Un ko gan mums maca un rada - Latvijas u pasaules massu mediji - TO kas taja bridi ir izdevigi tiem kas tiem massu medijiem maksa ;)
Vis parejais ir atkarigs no PAŠA kulturas un ta etikas pamata ko ielikuši VECAKI ;)
Andreiko
Es te neredzu nekādu hibrīdkaru! Tikai totālu deģenerāciju. Tu vēl piemirsi par pazudušajiem Daddy un Zarazu. Līdz ko te parādījās visi šie debīliķi, normāliem večiem te vairs vietas nepietiek...
Sīrija, Irāka, Afganistāna. vari turpināt kur Nato ir pabijusi.. Man vismaz likās ka tur ir musulmaņi, nezinu..
mjuniors, 3.aprīlis 2017, 23:15
Pavisam netīk teiciens - hibrīdkarš. Bet kaut kas tāds (un pat vēl trakāks) notiek. Lasu pašreiz interesantu grāmatu (nesaistītu ar pašreizējiem notikumiem), paralēli pakausī virmo domas par visu to, kas pēdējos gados pasaulē un Latvijā noticis. Un pat tas, kas pēdējā laikā šajā kādreiz visnotaļ interesantajā cl sadaļā noticis. Sevi nerēķinu kā veco sirmo labieti no šīs CL druvas, bet, jobcikiņ, cik ātri šeit viss ir mainījies? Kur pazuduši sulla, arī tu? Raihs arī pavisam neplosās, un Brālītis arī iesoļo šeit gandrīz vai tikai svētdienās (cienīgstēvs atļāvis?).
Nezinu, kaut ko varbūt nesaprotu. Kādi te (šajā sadaļā) parādās tipāži (ne jau visi slikti), par ko un kāpēc notiek diskusijas? Tfu, vienuilgubrīd,vispār bija tikai savstarpēja apsaukāšanās.Vairs nav vēlmes šeit ar kādu parunāties vai pastrīdēties, kaut kāds pilnīgs raganu purvs. Junior un pārējie šīs sadaļas vecūkšņi, vai jums nerodas sajūta par mikro hibrīdkariņu te - cl sadaļā?
šodien sirija asads pielietojis ķimiskos ieročus,jau labu laiku baumo ka tie varetu but savā laikā nakuši no sadama,ko amerikaņi neatrada irakā
uldens2, 4.aprīlis 2017, 19:38
vienvirziena vējš. ja pietiktu iq, palasītos angļu val tā laika operāciju dalībnieku grāmatas, aprakstus-atmiņas un atrastu, ka patiesībā Saddamam to ieroču nemaz nebija un nevarēja būt. Tagad par to jau nerunā un vispār retušēja visu fonu-bet visa tā operācija ar intervenci Irākā bija liela kļūda.
Tosols, 4.aprīlis 2017, 21:13
kapec sadama nevareja but,bet asadam ir??Ar ko tie abi diktatori atšķiras tik ļoti
Tas bija aizsegs, jeb oficiālais iemesls. Patiesību diez vai uzzināsim, bet pieņemu, ka kaut kas ar saistīts ar kontroli pār konkrēto teritoriju.
Domaataajs, 4.aprīlis 2017, 21:32
No sakuma bij tipa izlukdati ka ir ķimiskie ieroči,bet velak kad neatrada un apdirsas,tad itka atzinas ka sadirsuši par tiem izlukdatiem.Bet paraleli,tie paši krievi kas nebij piezidušies kremļa propagandas pupam,teica ka sadamam esot tie ieroči bijuši,bet labu laiku pirms iebrukuma esot izveduši no valsts.Bet ka jau saka,taisnibu mes neuzzinasim visticamak.
Tas bija aizsegs, jeb oficiālais iemesls. Patiesību diez vai uzzināsim, bet pieņemu, ka kaut kas ar saistīts ar kontroli pār konkrēto teritoriju.