atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

plesigais 17.02.17
Nu galīgi neķer tās bildes,vnk tikpat apnicīgas ka jebkura reklama vissur meiģina spiest uz smadzeni,nu jau yotoba-uzlieku mūziku kadu gribu un se tev pie ceturta skaņdarba še tev klausies kaut kadu hernu,nerunāsim par lidpaketēm,labako internetu pasaulē,putekluspļāvējrobotiem in meteoprognožu atkarību no tablētēm..

upiks, 17.februāris 2017, 21:09

Upiks pieņem tas bildes ta - ja to bilžu nebus ( areja ienaidnieka ) tad Tu saksi meklet iekšejos kakučus ;) Saksi petit shemas un naudas atmazgašanu - un parejos "labos" - a kam to vajag ;)

Personigi man ;) ir skaidrs kam TO nevajag un kas ir gatavs list pat miskaste - lai tikai es domatu ka krievs tulit (ptu ar ko velns nejoko )

;D
upiks 17.02.17
Nu galīgi neķer tās bildes,vnk tikpat apnicīgas ka jebkura reklama vissur meiģina spiest uz smadzeni,nu jau yotoba-uzlieku mūziku kadu gribu un se tev pie ceturta skaņdarba še tev klausies kaut kadu hernu,nerunāsim par lidpaketēm,labako internetu pasaulē,putekluspļāvējrobotiem in meteoprognožu atkarību no tablētēm..
plesigais 17.02.17
Runčuk, es tā saprotu, ka Tev neķer, jo vienkārši nepielec. Nesatraucies, visiem nav dots...

Headhunter, 17.februāris 2017, 20:30

Kas tur var pielekt ;) Pašu krievu uzņemtas herņas lai tadi ka Uldens rakatos pa viņu neta miskasti ;) Paruna ar reklamu spečukiem - anti reklama strada labak neka visiem piegriezusies reklama ;)

JA reklamas biznes sarežģita lieta - piekritu - daudziem nepielec ;)

plesigais, 17.februāris 2017, 20:44
labāk rakajos pa neta miskasti,neka lasu plesigā murgus:DDD

uldens2, 17.februāris 2017, 20:55

Nelasi , nelasi ;) Es jau nerakstu lai kaut kadi miskastes apmekletaji ( bomžiki ) lasitu ;)

Lai Tev veicas nakošajos , miskastes apmeklejumos ;)
uldens2 17.02.17
Runčuk, es tā saprotu, ka Tev neķer, jo vienkārši nepielec. Nesatraucies, visiem nav dots...

Kas tur var pielekt ;) Pašu krievu uzņemtas herņas lai tadi ka Uldens rakatos pa viņu neta miskasti ;) Paruna ar reklamu spečukiem - anti reklama strada labak neka visiem piegriezusies reklama ;)

plesigais, 17.februāris 2017, 20:44

labāk rakajos pa neta miskasti,neka lasu plesigā murgus:DDD
plesigais 17.02.17

Headhunter 17.02.17
plesigais 17.02.17
Upiks, aizķer tās bildes, ne?

Headhunter, 17.februāris 2017, 20:04

GALVUMEDNIEK

Neķer tas bildes , nu nemaz neķer ---- parauj tikai ņirgu ka kads ir ka vecs gramafons ar bojatu plati ;)

Un ir vel klauni kas pie tadas "plates" dejo ;D
Arvids8 17.02.17
Labākais,ka tās bildes nāk no krieviem...
Headhunter 17.02.17
Upiks, aizķer tās bildes, ne?
upiks 17.02.17
Nesaprotu kas ir tads nodarits daziem ka ka bērni priecajas stulbas bildes par Putinu,krieviem tik liek,neredzu tam jēgu,tā jau nav politikas apspriesana bet tupa troļļošana ka moderni teikt,kaut ir teiciens -ja par tevi runā tad tu dzīvo,un jo vairāk runā jo labāk dzivo,par pagrimusiem bomziem jau nerunā,viņus atstumj malā un ignorē...par rakstīšanu un lasīsanu te var piekrist-jaunatne vairs to neprot...
uldens2 17.02.17
plesigais 17.02.17
Sermuliņu midzenis...:)
Plēsoni,pa kuru laiku tu tos lopiņus vēl paspēj apbužināt...:))

Tonis, 17.februāris 2017, 17:27

Tonis ;)

Vecums - a dzivot ta gribas ;)

Un kad saproti - ka alko un jaunibas trakuma deļ esi TIK daudz pazaudejis :(
uldens2 17.02.17
http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/647994-somija_plano_stiprinat_brunotos_spekusStulbi ka kaimiņos dzivo agresivs bomzis un jatere nauda aizsardzibai,somi ari uztraucas ''krievi nāk''
Tonis 17.02.17
Sermuliņu midzenis...:)
Plēsoni,pa kuru laiku tu tos lopiņus vēl paspēj apbužināt...:))
plesigais 17.02.17
Atbildešu - mani vecaki bija pietiekoši gudri lai pastastitu kas un ka + plusa pelnija pietiekoši lai atļautos nopirkt daktera Zališa gramatu" Atklati par laulibas dzivi" ( mana biblioteka vel šobrid ieņem goda vietu ;)

plesigais, 16.februāris 2017, 23:11

Kādas vēl grāmatas, Jūs, Plēsīgais, esat izlasījis? Un novietojis bibliotēkā "goda vietā"?

aldis70, 17.februāris 2017, 14:36

Aldis 70 paldies jautajums labs ;) Bet atbildet sarežģiti :(
STABURAGA BERNI
LAZDU LAIPA
MEISTARS UN MARGARITA
Labi meģinasim konkretizet - patik jeb kura fantastika , ceļojumi , apraksti , popularzinatniska literatura ;)
Talak macibu gramatas - fizika , ķimija , jebkura tehniska apraksta gramatas - militaras rokasgramatas - isak runajot visas gramatas kur var pasmelties jeb kadas zinašanas ;) Vai tas ir saistits ar zemes apstradi vai kosmiskajam tehnoloģijam ;) Interneta skatitakas vietnes - tukstotis sikumu , plus ša briža aizraušanas virpošanas darbi un agregati youtuba ( protams krievu ) ;)
Krimanalie romani , romani ( SERMULIŅU MIDZENIS ) mana skatijuma lieka laika terešana ;)
Ja vel kas , jautajiet ;)
Domaataajs 17.02.17
Nav slikta doma Turcija uzbrukt Ķīnai vai otrādi, viņiem jāiet caur Krieviju un Kazahstānu, jo ejot pa taisno jāiet cauri Irānai, Afganistānai, pakistānai arī Indijai varbūt. Bet pats galvenais, ka Himalaju kalni priekšā.

Domaataajs, 16.februāris 2017, 18:53

Šitais man patīk. Padomju laikos bij filma "Sindbada 7 ceļojums " Tur bij superīgs moments kas mums kā tīņiem pielipa . Filmā upē ūdens vietā tecēja vīns . Sindbada kareivji protams piekodās un viens no viņiem knapi kājās stāvēdams nokliedza spārnoto frāzi "Pošļi Ciklopov biķj" - protams mēs "biķj"pārfrāzējām "pizģiķ ". Protams tikai tagad tam pasākumam redzu arī ārpolitisku pieskaņu :)

Bralitis, 17.februāris 2017, 13:19

Kaut kādus Sindbadus esmu skatījis agrā jaunībā kinoteātrī. Būs jāpameklē, varbūt, ka kāds netā ko ir ieinstalējis :)
Tie ciklopi toreiz apbrīnu izsauca, bet salīdzinot ar mūsdienīgajiem specefektiem tagad izraisa smaidu. :)
Bet frāzes ir mūžīgas.
aldis70 17.02.17
Atbildešu - mani vecaki bija pietiekoši gudri lai pastastitu kas un ka + plusa pelnija pietiekoši lai atļautos nopirkt daktera Zališa gramatu" Atklati par laulibas dzivi" ( mana biblioteka vel šobrid ieņem goda vietu ;)

plesigais, 16.februāris 2017, 23:11

Kādas vēl grāmatas, Jūs, Plēsīgais, esat izlasījis? Un novietojis bibliotēkā "goda vietā"?
Bralitis 17.02.17
Nav slikta doma Turcija uzbrukt Ķīnai vai otrādi, viņiem jāiet caur Krieviju un Kazahstānu, jo ejot pa taisno jāiet cauri Irānai, Afganistānai, pakistānai arī Indijai varbūt. Bet pats galvenais, ka Himalaju kalni priekšā.

Domaataajs, 16.februāris 2017, 18:53

Šitais man patīk. Padomju laikos bij filma "Sindbada 7 ceļojums " Tur bij superīgs moments kas mums kā tīņiem pielipa . Filmā upē ūdens vietā tecēja vīns . Sindbada kareivji protams piekodās un viens no viņiem knapi kājās stāvēdams nokliedza spārnoto frāzi "Pošļi Ciklopov biķj" - protams mēs "biķj"pārfrāzējām "pizģiķ ". Protams tikai tagad tam pasākumam redzu arī ārpolitisku pieskaņu :)
plesigais 17.02.17
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/vesturnieks-cilveki-tiek-padariti-par-skruvitem/786678

BrunoL, 17.februāris 2017, 09:00
Var piekrist. Jaunatne pat rakstīt normāli neprot! Kad mums uz darba e-pastu raksta skolnieki, tas ir izaicinājums to izlasīt! Es nesaprotu,kā viņi noliek eksāmenus!
P.S. Protams, tepat šai sadaļā pietiek arī vecu deģenerātu,kas rakstīt neprot. Nerādīšu ar pirkstu uz viņu,kam oranžs kaķis avatarā,piemēram...

raihs, 17.februāris 2017, 10:05

Nu ja Tev , Tava padomju laika ieguta izglitiba neļauj manus postus saprast , jeb gruti uztvert manu domu ;) - atļauju nelasit ;)

P/S ja bus velešanas versties personigi pie Tevis - centišos rakstit pec iespejas primitivak un ar krievu akcentu ;)
raihs 17.02.17

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs