:)
Ar tiem slāviem neko nevar zināt!Šamējie atkal sāk šeptēties pa Ukrainu.Un tas ,ko rāda krievu tv, ir galīgs liellopa ekskriments.Mans vecais ir no Ukrainas, un daudz radu atrodas karadarbības zonā.Un tas,ko viņi stāsta,kā aculiecinieki,galīgi ir pretrunā ar to,ko rāda slāvu saziņas līdzekļi!!!
romano, 1.februāris 2017, 18:23
Tas nu ir milzīgs paldies mūsu situācijai valstī,vienīgais kas priecē vispārējā situācijā,tāpēc negribu nevienu vai krievu,vai lupatgalvu,vai neģeru,vienalga kadu pieplūdumu...
upiks, 1.februāris 2017, 14:05
Nu Brālit,ej maisi to putru globālo pats,atsvaidzini(pameigini)austrumos pie lupatgalvām,es te toč nekādu tautu maisījumu negribu,sevišķi redzot kas Vācija notiek,Tev musu brīnišķigo Sieviešu nemaz žēl nav?TAS NU IR PATS STULBĀKAIS KAS VAR IENĀKT PRĀTĀ lai pasaule plauktu labklājībā,Tu neesi sapīpējies šodien?
upiks, 1.februāris 2017, 13:35
Varbūt tad PSRS okupācija laikā iebraukušie krievi ir jāaizsūta mājās, ja tu nevēlies te nekādu tautu maisījumu?
1935. gadā Latvijā krievi, ukraiņi, baltkrievi, kopā bija 12%, latvieši ap 80%. 1989. gadā latvieši TIKAI 52%, krievi, ukraiņi, baltkrievi 42%.
Latvija vairāk par pusmiljonu bēgļu no PSRS (krievijas) uzņēma PSRS okupācijas laikā.
shmidzis, 1.februāris 2017, 13:39
Kāpēc jāklusē par krievijas ietekmi uz ES..nu tas kā tiek pasniegta tip krievijas ietekme nav mazliet pareizi,ietekmēt var tikai vājos vai mantkārīgos solot vissādus labumus,neviens negrib atzīt acimredzamas klūdas ES,un jāpiekrit Docentam vissas impērijas bruk ESsabruks tiesi kā PSRS,TE NAV RUNA PAR KRIEVU IETEKMI BET PAR eIROPAS TAUTU PACIETIBAS MĒRU UN PAŠSAGLABĀŠANĀS INSTINKTU KAM LOĢISKI IR PIENĀCIS GALS,eiropā mūsdienās tiek realizēta staļina politika graujot attīstītos reģionus un samaisot nēcijas ar dažādām ,pilnīgi atšķirīgām mentalitātēm tikai vai tas ir krievu pirksts,man kaut kā rādās savādak
upiks, 1.februāris 2017, 09:57
Arī tev vate – ES nekādā veidā neatbilst impērijas definicijai .
shmidzis, 1.februāris 2017, 13:36
Shmidzi,nu it ka jau jā,bet nu ar laiku var veidoties vinu rajoni kā pie mums kadreiz,kur vietējam labāk kaju nespert,nu un domāju mums pietiek ar maskvačkas vai nezinu īsti mūsdienas vairs tos krajus kur labak nestaigat tumšā laikā lai vajadzētu vēl kadu lupatgalvu rajonu,nu nafig..
upiks, 1.februāris 2017, 13:54
Shmidzi,te nu es Tev piekritu-mums pietiek jau iemaisītās putras,nu bet tā izsūtīšana bez eskalācijas musdienās ir nereala...
upiks, 1.februāris 2017, 13:42
Shmidzi,vissu cieņu Tev,es neesu spējīgs aiz tā vissa saskatīt krievus,bet nu ja tā ir tad man no viņiem paliek bail,tādus tiešus,mazliet neaptēstus vairāk biju viņus iedomājies...
upiks, 1.februāris 2017, 13:38
Nu Brālit,ej maisi to putru globālo pats,atsvaidzini(pameigini)austrumos pie lupatgalvām,es te toč nekādu tautu maisījumu negribu,sevišķi redzot kas Vācija notiek,Tev musu brīnišķigo Sieviešu nemaz žēl nav?TAS NU IR PATS STULBĀKAIS KAS VAR IENĀKT PRĀTĀ lai pasaule plauktu labklājībā,Tu neesi sapīpējies šodien?
upiks, 1.februāris 2017, 13:35
Kāpēc jāklusē par krievijas ietekmi uz ES..nu tas kā tiek pasniegta tip krievijas ietekme nav mazliet pareizi,ietekmēt var tikai vājos vai mantkārīgos solot vissādus labumus,neviens negrib atzīt acimredzamas klūdas ES,un jāpiekrit Docentam vissas impērijas bruk ESsabruks tiesi kā PSRS,TE NAV RUNA PAR KRIEVU IETEKMI BET PAR eIROPAS TAUTU PACIETIBAS MĒRU UN PAŠSAGLABĀŠANĀS INSTINKTU KAM LOĢISKI IR PIENĀCIS GALS,eiropā mūsdienās tiek realizēta staļina politika graujot attīstītos reģionus un samaisot nēcijas ar dažādām ,pilnīgi atšķirīgām mentalitātēm tikai vai tas ir krievu pirksts,man kaut kā rādās savādak
upiks, 1.februāris 2017, 09:57
Te Brālitis par muslimiem gandrīz pareizi pateica,tikai padomājiet kam ir izdevīgi Eiropu sadrumstalot,ASV ZAUDĒJA LIDERA LOMU RIETUMOS LIDZ AR ES izveidošanu,ar lupatgalvu ienaksanu ES viss notiek pēc plāna,breksits,tulīt Francija,pēc Niderlande,Vācijā ar būs sūdi un čau ES NEPASTĀV,ar katru valsti atseviški ASV viegli tikt gala,tagad ar -UKpiedavā atrāk izstāties no ES un uzreiz mesties Trampa skavās..tas bija paredzams jau Irākas sākumā,tikai nevarēju iedomaties kaESbūs tik stulba un nespēs ,negribās savas robežas nosargāt-liecinieki-bin ladens,huseins,kadafi novākti,plāns izdevies,pie kam ideali nospēlēts ar Trampu un vissiem iestāstot ka tas ir krievu pirksts un ka krievi tagadiņ arī ES VĒLEŠANAS KONTROLĒŠOT,un kas paliek balts un tīrs,kas upurējoties glābj pasaules demokratiju,muslimi tikai ierocis ESsagraušanai,bet nu ekselenti tas viss
upiks, 1.februāris 2017, 06:43
Te Brālitis par muslimiem gandrīz pareizi pateica,tikai padomājiet kam ir izdevīgi Eiropu sadrumstalot,ASV ZAUDĒJA LIDERA LOMU RIETUMOS LIDZ AR ES izveidošanu,ar lupatgalvu ienaksanu ES viss notiek pēc plāna,breksits,tulīt Francija,pēc Niderlande,Vācijā ar būs sūdi un čau ES NEPASTĀV,ar katru valsti atseviški ASV viegli tikt gala,tagad ar -UKpiedavā atrāk izstāties no ES un uzreiz mesties Trampa skavās..tas bija paredzams jau Irākas sākumā,tikai nevarēju iedomaties kaESbūs tik stulba un nespēs ,negribās savas robežas nosargāt-liecinieki-bin ladens,huseins,kadafi novākti,plāns izdevies,pie kam ideali nospēlēts ar Trampu un vissiem iestāstot ka tas ir krievu pirksts un ka krievi tagadiņ arī ES VĒLEŠANAS KONTROLĒŠOT,un kas paliek balts un tīrs,kas upurējoties glābj pasaules demokratiju,muslimi tikai ierocis ESsagraušanai,bet nu ekselenti tas viss
upiks, 1.februāris 2017, 06:43
Es tomēr mazliet precizēšu vienu aspektu , ko esmu jau arī agrāk minējis : ES ir piramidāls veidojums un šobrīd jau tuvu savu resursu galējām robežām un viņa izjuks pati par sevi un ātrāk kā ,, citas impērijas ,, un tad tikai redzēsiet , cik skaista ir dzīve visiem kas visu atdevuši ES. Bet to ka šobrīd arī ārējie faktori ar štatu palīdzību tiek veicināti , var tikai piekrist.
Docents, 1.februāris 2017, 08:50