atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

raihs 03.01.17
Manuprāt, tik nokaitināta tauta sen nav redzēta. ZZS prot nokaitināt vislabāk
ezers 03.01.17
micuks-klusu lāpu gājienu,vienā rokā lāpa otrā benzīna kanna,

ezers, 3.janvāris 2017, 22:27

Zini man tie lāpu gājieni vairāk atgādina SS lāpu gājienus. No augšas skats reāli kā tā laika hronikās.

micuks, 3.janvāris 2017, 22:29

nav svarīgi ko atgādina,galvenais ir rezultāts,dikti tie mūsu kangari spiež mūs pie grunts,kautkad tam vadzim vajadzētu trūkt,
micuks 03.01.17

ezers, 3.janvāris 2017, 22:27

Zini man tie lāpu gājieni vairāk atgādina SS lāpu gājienus. No augšas skats reāli kā tā laika hronikās.
arnox61 03.01.17
Laikam labāk turpināšu smacēt savu nepiebeigto ,,Hendrick,s,,-u, tas šādās sarunās palīdz un garšas ziņā nekas labāks nav izdomāts...DDD
ezers 03.01.17
Docents 03.01.17
Raih, vienpersoniski sastādot kaut kādu topu, pats automātiski nonāc pretējā, un ja tam ir tādi atbalstītāji kā uļiņš,tad.. . Vienīgi cieņa par to ka nevienu no saviem līdējiem neesi publiski sabučājis, laikam jau pats saproti cik tāds atbalsts ir vērts...

arnox61, 3.janvāris 2017, 22:09
Tops nav vienpersonisks, es tikai apkopoju

raihs, 3.janvāris 2017, 22:14

Un atkal plika Dir......
Pēc kādas sistēmas, cik respondentu piedalījās, kur aptaujas ,,nolikums,, un apkopotie rezultāi?
:DDDDD Viss pēc principa : mi posovenovaļis i ja rešil !
Un sakiet vēl ka nav sovjetikuma produkts, kurš ,,kažoku manījis,, bet tikumus nē.

Šis ir kārtējais ,,zelta grauds,, šai klaunu izrādē.
:DDDDDDDD
micuks 03.01.17
Varētu ko šādu sarīkot

ezers 03.01.17
raih,td uzņemies vai nē?(LĪDERA lomu,par to iešanu)

ezers, 3.janvāris 2017, 21:46

Nē, es neesmu revolucionārs

raihs, 3.janvāris 2017, 22:09

nu nav jau uzreiz jātaisa ''oktobra svētki'',var sākt ar ko mazāku,bāliņiem tradicionālāku,lietussargi,dziesmas,apgāst kādu spēkratu,
raihs 03.01.17
Raih, vienpersoniski sastādot kaut kādu topu, pats automātiski nonāc pretējā, un ja tam ir tādi atbalstītāji kā uļiņš,tad.. . Vienīgi cieņa par to ka nevienu no saviem līdējiem neesi publiski sabučājis, laikam jau pats saproti cik tāds atbalsts ir vērts...

arnox61, 3.janvāris 2017, 22:09

Tops nav vienpersonisks, es tikai apkopoju
arnox61 03.01.17
raihs 03.01.17

Nē, es neesmu revolucionārs
Docents 03.01.17
Vai tad tāpēc ka kaut kāds sulla kaut ko ir teicis, tā ir taisnība??? Kāpēc nepieņemt par patiesību Docenta teikto???

arnox61, 3.janvāris 2017, 12:51

Tas būtu pretrunā ar šīs sadaļas ,,nekronēto moderātoru,, tuneļveida domāšanas principiem.
Par to, kuram te maksā par troļļošanu es arī esmu aizdomājies. :DDDD Laikam ar to auseklīšu tirdzniecību arī viss nav šokalādē.
Gada beigās te vaimanāja par ,,promiešanu,, , bet skatos atkal bazūnē par ; krievi nāk ! Reāli laikam budžes JG atkal piešķirts.
:DDDDD
Docents 03.01.17
uļiņ,mums taču ar darbojas bānītis,Alūksne-Gulbene,

ezers, 3.janvāris 2017, 20:24
bet mes jau visas malas neskandinam ka esam sverhģeržava:DDD

uldens2, 3.janvāris 2017, 20:54

dīvaini sanāk,docentu ignorēt ir jūsu spēkos,a tos tur nav spēka,:),atziņa-?

ezers, 3.janvāris 2017, 21:00

ignorēt !? Viņ tak nevienu normālu argumentu bez personālijām un ,,opozīcijas piesaukšanu,, nevar paturpināt un tā ,,ignorēšana,, bērnu līmenī redz aptaisījušies savos apgalvojumos neko jaunu par personālijām nevar pateikt, tad nu spēlē savas ,,bērnu spēlītes,, tas sliktais mēs ar viņu nedraudzēsimes.
:DDDDD
Docents 03.01.17
Cik aizkustinoši, ka abi idiotu TOPa līderi viens otru atbalsta! Un cik zīmīgi, ka viņi abi viens otru uzskata par viediem:) Un tikai viņi, un tikai viens otru...

raihs, 3.janvāris 2017, 21:42

Tak nemī...... Neviens tev šīs sadaļas klauna un troļļu karaļa titulu netaisās atņemt.
:DDDDDD
ezers 03.01.17
raihs 03.01.17
Cik aizkustinoši, ka abi idiotu TOPa līderi viens otru atbalsta! Un cik zīmīgi, ka viņi abi viens otru uzskata par viediem:) Un tikai viņi, un tikai viens otru...
plesigais 03.01.17
Ja par ielās iešanu, tad mums pašiem klātos par to padomāt'...

raihs, 3.janvāris 2017, 19:46

hm izrādās arī Raiham podiņa kaut kas vāras ;) , jeb viņu tā Docents iespaidojis ;) .
ezers 03.01.17

uldens2, 3.janvāris 2017, 20:54

dīvaini sanāk,docentu ignorēt ir jūsu spēkos,a tos tur nav spēka,:),atziņa-?
uldens2 03.01.17

raihs 03.01.17
Tā ir ģenētika. Izsūtītie latvieši, un tie, kas emigrēja 1ww laikā, tajās auglīgajās zemēs ātri iedzīvojās.
Slinkums & tupums

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs