atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

eedzivis 30.12.16
Vairaak uzmaniibas iekshpolitikai, kungi, ja nejuutat - jau labu briidi churaa virsuu un saka, ka silts lietutinsh liist...
raihs 30.12.16
Es ari uzskatu, ka pašreizējās ru darbības ir nevis spēka un vieduma, bet gan bezspēcības apkiecinājums- rublis dirsā, dēļ krimas vieni vienīgi sūdi, vate kļūst nervoza, naftas cena zemē, par sportu vispār totāls pazors pasaules līmenī! Pauti skrūvspīlēs-tieši tā!
vienkars 30.12.16
Uldi,Fui viņiems,vienīgais nav dzirdēts kā kāds to publiski pasaka
Bralitis 30.12.16
Es neesmu pārliecināts, vai ASV un EU tā vienkārši var aizmirst Krimu un sadoties rociņās ar parašu. Neviens nesapratīs

raihs, 30.decembris 2016, 22:05

Gan Eiropai gan ASV ir pofig tā Krima . Neizdevās afēra ar stratēģiskajām ostām - norakstīs kā politisko neveiksmi vēsturē. Pēc 20 gadiem piemirsīsies tāpat kā Kuriļu salas ,tāpat kā Palestīna utt. Pofig.

Bralitis, 30.decembris 2016, 22:10kuriļu salas neviens nav aizmirsis,pašlaik iet proces par atgriešanu japanai,krieviem olas ir tādā bluķī ka pat jasak atdot teritorijas ķinai un japanai

uldens2, 30.decembris 2016, 22:34

Nav nekādā bluķī. Bluķī ir japāņiem . Krievi ir viltīgi politiķi . Skaidri pateica -ja būs mums labas attiecības -atgriezīsimies pie sarunām par Kuriļiem. Tikai atgriezīsies pie sarunām un ne vairāk.
uldens2 30.12.16
Uldi,man jau liekas mēs esam tikai nabagi

vienkars, 30.decembris 2016, 22:22
nu krievi ir lielaki nabagi,dzives limenis kārtu zemāks nekā baltijas valstis
vienkars 30.12.16
Tā kā esmu abās pusēs,bet nu atvaino Docent tu esi
tiešām nesakarīgs.Tikai neaicini uz dueli,neesmu Tonis
uldens2 30.12.16
uldens2.ir dažas taisnības viņs Krievijā pidarisbu neatļaut.Viss lielākais kauns man ir par dažu mūsu ministru

vienkars, 30.decembris 2016, 22:19

pilns kremlis ar pidariem,tā ka atslabsti
uldens2 30.12.16
Es neesmu pārliecināts, vai ASV un EU tā vienkārši var aizmirst Krimu un sadoties rociņās ar parašu. Neviens nesapratīs

raihs, 30.decembris 2016, 22:05

Gan Eiropai gan ASV ir pofig tā Krima . Neizdevās afēra ar stratēģiskajām ostām - norakstīs kā politisko neveiksmi vēsturē. Pēc 20 gadiem piemirsīsies tāpat kā Kuriļu salas ,tāpat kā Palestīna utt. Pofig.

Bralitis, 30.decembris 2016, 22:10
kuriļu salas neviens nav aizmirsis,pašlaik iet proces par atgriešanu japanai,krieviem olas ir tādā bluķī ka pat jasak atdot teritorijas ķinai un japanai
usis 30.12.16
Demokrārijas mīnusi- nepieciešamību pēc nepārtrauktas uzraudzības stacionārā nomaina pret receptēm:(
Bralitis 30.12.16
Tu Docent laikam neesi vēl sapratis ka esi jau ar bumerangu dabūjis pa pieri . Tevi te ignorē .Tavus komentus neviens nelasa un neatbild tiem.
p.s. tas bij mans pēdējais vēstījums tev .

Bralitis, 30.decembris 2016, 22:27
Garlaicīgi te palicis, ne, bračku? Plus vēl šitais pajolis pamanās ielīst jebkurā diskusijā... Varbūt jāapņemas ar Jaungadu pamest šo slikto netikumu (šo sadaļu)?

raihs, 30.decembris 2016, 22:31

Es vienkārši izlaižu viņa rakstīto. Pat nelasu :) Tāpēc prasīju kur paliki ?
ezers 30.12.16
Uldi ,nu neesi tuvajadzīgs Raiham nesenties.Dzīvo takš savu dzīvi

vienkars, 30.decembris 2016, 22:26

nejaucies :),cilvēks cenšas,
vienkars 30.12.16
Docents,beidz braukt Bračkam virsū,skaties ka kadreiz būs savādāk ar Toni tev sanāca.Tonis nolaida lažu
eedzivis 30.12.16
Prieciigas, visiem, kas vakar ........ ieskatiijaas naakotnee caur ....uguns uudeni....
vienkars 30.12.16
Vienkarši jūs Docents uz to dzen ,nevajag padoties
uldens2 30.12.16
Ar Krimu viss kārtībā,kā haholiem to uzdāvināja ,tā arī noņēma...

Tonis, 30.decembris 2016, 22:07
nevis uzdavinaja,bet apmainija pret platibā lidzvertigu rostovas apgabalu
Docents 30.12.16
Tu Docent laikam neesi vēl sapratis ka esi jau ar bumerangu dabūjis pa pieri . Tevi te ignorē .Tavus komentus neviens nelasa un neatbild tiem.

Tad tavi ,, draudi,, par vārda apkaunošanu ir kārtējā plikā D.... kas apstiprina šīs sadaļas ,, potenciāla,, primitīvismu un nihilismu .
Vari man neatbildēt, bet muļļa nedraudi un muti nevirini par to ko nevari atbildēt.
vienkars 30.12.16
Bralīt ,Saki droši viņam mums Siguldiešiem nevajadzēs benzīn tankos tiktes.Menti nepalīdzēs.ļoti riebjas ja razborkās iesaistās spēka vienības
raihs 30.12.16

Garlaicīgi te palicis, ne, bračku? Plus vēl šitais pajolis pamanās ielīst jebkurā diskusijā... Varbūt jāapņemas ar Jaungadu pamest šo slikto netikumu (šo sadaļu)?
Bralitis 30.12.16
vienkars 30.12.16
Uldi ,nu neesi tuvajadzīgs Raiham nesenties.Dzīvo takš savu dzīvi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs