atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Politika, iekšējā un ārējā

Upciks 15.04.16
Kādus pierājumus vēl vēlaties? ka neesmu neviens no seit jau esosajiem?
Bralitis 15.04.16
Sarakstieties privāti citādāk tā erotika sit no copes un politikas ārā . Raih izknieb viņu - nākamgad vārdiņu domāsim .
Upciks 15.04.16
Un tā Jums šeit katru dienu laikam.
Upciks 15.04.16
Vīrietis uz goda- mērkaķģimis:D arprāts
raihs 15.04.16
šeit ienācējus ne pārāk mīl.
https://www.facebook.com/zane.abolina1

Upciks, 15.aprīlis 2016, 16:46

Pieklauvēt vajag, tad mīlēs
raihs 15.04.16
Raih nomaini niku uz Rita es uz Baiba un sāksim te večus apspriest :) Domāju ka garlaicīgi nebūs :)

Bralitis, 15.aprīlis 2016, 16:44

Mēs jau tagad večus apspriežam
Upciks 15.04.16
šeit ienācējus ne pārāk mīl.
https://www.facebook.com/zane.abolina1
raihs 15.04.16
Patīk man šitie aizvainotie! Te ik pa laikam iegriežas viens(-visiem gan jau zināms)- ar mērkaķa ģīmi profilā! Nu un es šo,protams, saucu par mērkaķģīmi! A šis sāk bļaut, ka es šamo,redz, aizvainojot!!! Neticami!
Bralitis 15.04.16
Raih nomaini niku uz Rita es uz Baiba un sāksim te večus apspriest :) Domāju ka garlaicīgi nebūs :)
raihs 15.04.16
Raih neuzraujies .Tā nav tā - tas ir viņš :))

Bralitis, 15.aprīlis 2016, 16:39

Kāda starpība? Tikpat nedab...neizgulējies!:)))
Bralitis 15.04.16
Raih neuzraujies .Tā nav tā - tas ir viņš :))
Bralitis 15.04.16
Par godu Raiham nu esmu ar seju:) Prieks redzēt šeit jau zināmus copmaņus, kas reiz tur tajā mazajā ielocī pie Ventas iemācija man pareizi turēt makškerkātu un atpazīt slieku no motuļa:)

Upciks, 15.aprīlis 2016, 16:25

Tu nejauc ? Nebij jāatķir gadījumā sardele no cīsiņa ?

Bralitis, 15.aprīlis 2016, 16:27

Vai tad tas nav viens un tas pats?:o :D (joks)

Upciks, 15.aprīlis 2016, 16:34

Parasti tādi joki beidzas ar to ka mēs draudzīgi domājam kādu vārdu bērnam ielikt. Bet tu Upcik varbūt pārvērtīsies 12 naktī atpakaļ par apelsīnu :)
raihs 15.04.16
[quote=445211]Gandrīz visi zivē bija ar citiem nikiem. Arī es. Un dirsās tur tāpat kā šeit! Komunikācija būtu daudz solīdāka, ja te nevarētu ielogoties kā bezpersonisks bezfeisainais! Dirs ko gribi-neviens taču tāpat neatpazīs!

raihs, 15.aprīlis 2016, 15:54

Komunikācija būtu daudz zolīdāka, ja jau pirmajā teikumā ko veltīji , piemēram man, jau netiktu izteikti aizvainojumi.:)

Upciks, 15.aprīlis 2016, 16:26

Klausies, tu tāda nedab...neizgulējusies izklausies! Kas tagad tev nepatika? Tas , ka esi ( nu jsu biji) bezfeisaina? Tu biji! Tas, ka salīdzinu tevi ar tikumības piliciju- tas arī ir aizvainojums? Neko jau! Tu kaut kā opreģeļisj, ja? Pirmo reizi saitā un jau brauc onkuļiem augumā!:) Pie tam bezsakarā! Tas ur tik...sievišķīgi!
Upciks 15.04.16
Par godu Raiham nu esmu ar seju:) Prieks redzēt šeit jau zināmus copmaņus, kas reiz tur tajā mazajā ielocī pie Ventas iemācija man pareizi turēt makškerkātu un atpazīt slieku no motuļa:)

Bralitis, 15.aprīlis 2016, 16:27

Vai tad tas nav viens un tas pats?:o :D (joks)
Bralitis 15.04.16

Upciks 15.04.16
[quote=445211]Gandrīz visi zivē bija ar citiem nikiem. Arī es. Un dirsās tur tāpat kā šeit! Komunikācija būtu daudz solīdāka, ja te nevarētu ielogoties kā bezpersonisks bezfeisainais! Dirs ko gribi-neviens taču tāpat neatpazīs!

Komunikācija būtu daudz zolīdāka, ja jau pirmajā teikumā ko veltīji , piemēram man, jau netiktu izteikti aizvainojumi.:)
Upciks 15.04.16
Bralitis 15.04.16
Gandrīz visi zivē bija ar citiem nikiem. Arī es. Un dirsās tur tāpat kā šeit! Komunikācija būtu daudz solīdāka, ja te nevarētu ielogoties kā bezpersonisks bezfeisainais! Dirs ko gribi-neviens taču tāpat neatpazīs!

Nebij tā .
Upciks 15.04.16
Runas māksla mums ir liela jā, bet tā valodiņa pieklibo, un tādi mums Latvijā ideāli vīrieši.
Upciks 15.04.16
vecais idiots :D tas jau nav aizvainojums tas ir kompliments.

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs