atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Vimbu cope Lielupē! Vimbām uzradušies konkurenti!
6.apr 2 1953
Tēma vēl joprojām par un ap vimbu copi. Šajā reizē uz copi devos nedaudz vēlāk un pie upes biju tikai ap 7.00. Protams daudzas vietas jau bija aizņemtas un nācās iekārtoties jaunā nezināmā vietā. Ātri vien sapratu, ka šajā dienā cope nebūs no vieglākajām, jo upē vimbām ir uzradušies konkurenti, kuri manu kāro ēsmu atrod daudz ātrāk kā pati mērķa zivs. Protams nepadevos un turpināju copēt. Kā man veicās skatieties video. Ne asakas!
[2] Komentāri | dilst | aug
 
badapiicka

Man arī ir "extra heavy" kāts 4.2m 180g testā- bet rāda pat auslejas copi, nu, dažreiz gadās, ka kāds puspirksta plicēns uzsēžas un tup bez redzamām pazīmēm, bet kopumā pat smagais fīderis rāda visu.

Video beigās, kur tu tin laukā mazo plici- vizuāli izskatās, ka kātam ir tāds kā lauziens starp spici un trešo posmu, jeb tas tikai tā izskatās? Man ir viens fīderis, kuram maigākā spice ir krietni mīkstāka par kātu un sanāk tāda nedaudz neharmoniska kopējā ģeometrija. Jā, spice metienā nepiedalās, bet pašam ne pārāk patīk ka tā, tāpēc lietoju cietāku spici, copes redz uz urrā.

06.04.21 Atbildēt | Ziņot 0
Krishka

Man tas otrs nebija fīdera kāts. Tas ir karpu kāts ar 3,5 lb testu. Viņam vispār spice nelokās. Citreiz pat grūti ir redzēt vimbu copes.

Jā, tas lauziens spicei man arī ļoti nepatīk. Esmu uzlicis cietāko spici. Fīderis ir 150 g, bet šeit barotava ir 70 g + plicis. Ļoti nedabisks liekums. Es kaut kad biju aizdomājies, ka iespējams man veikalā neīstās spicītes ir pieliktas kātam.

07.04.21 Atbildēt | Ziņot 1

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs