atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
KAROGI ŠAUJ VIENS PĒC OTRA | ZIEMASSVĒTKU LĪDAKU COPE UZ ŪDĀM. 26.12.22
28.dec 4 899
Šī gada cope no ledus iesākās diezgan smagi, pēc trim reizēm uz ledus redzētas daudz tukšo copju, bet raibā līdaka, kā nav redzēta tā nav. Jau bija sajūta, ka uzlikts lāsts un tikt pie līdakas vairs neizdosies. Arī šoreiz pēc trim stundām uz ledus, jau cerības sāka izsīkt un te pēkšņi pusdienas laikā, kad maizītei nokosts pirmais kumoss, sekoja divu stundu kodiens, jeb 10 copes ar 10 minūšu intervālu. Kopumā tikām pie 6 zivtiņām, lielākā ap 2kg, un 4 tukšājām copēm. Cerams, ka atkusnis ledu nenoēdīs un tiksimies uz ledus arī nākošgad! Un, protams, abonējam kanālu, 1000 sekotāju nav tālu! Noteikti uz šiem svētkiem būs kāds labs konkursiņš!
[4] Komentāri | dilst | aug
 
gahans

Kāda iemesla pēc Jūs izmantojat flurakarbona pavadas?un vai uz ūdas pītā aukla sasalstot nečakarē ūdas darbību?

01.01.23 Atbildēt | Ziņot 0
MARTA-Team

Fļuriks man uzlikts tīri, lai saprastu vai tomēr copes ar šo pavadu nav izteikti vairāk, kā ar metāliskajām un gribēju saprast vai ar fļoriku var izvairīties no tukšajām copēm. Varbūt sagadīšanās, bet copes ir vairāk ar fļurika pavadām, bet tukšās copes ir tik un tā.

Pagaidām nav bijušas problēmas ar auklas sasalšanu, pie lielākiem mīnusiem uzpūšu auklai uz ūdas pūšamo silikonu un viss notiek..

02.01.23 Atbildēt | Ziņot 0
gahans
gahans > MARTA-Team:

Un ar ko Tu izskaidrotu ka ar fļuru pavadām ir vairāk copes nekā ar fleksonīta.tīri tava doma,viedoklis.

02.01.23 Atbildēt | Ziņot 0
MARTA-Team
MARTA-Team > gahans:

Man škiet, ka fļuru iespējams mazāk pamana un pastāv varbūtība, ka ēsma savādāk uzvedas ūdenī. Bet nu tie ir tikai pieņēmumi.

06.01.23 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs