atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Sacensības 27.04.24
 

ATLAS Pasaules Kausā mūsējie pagaidām piektie

0 700

Itālijā, Veneto reģiona pilsētiņā Kastelfranko risinās gada jaudīgākās sacensības foreļu spiningošanā dīķos ATLAS WORLD CUP 2024. Latviju Pasaules Kausā pārstāv piecu valsts spēcīgāko sportistu izlase.

Vakar notika sacensību atklāšana, kapteiņu sapulcē atrunātas noteikumu nianses, šodien jau individuālo divkauju sērija 17 kārtās. Rīt gaidāmas vēl 13 kārtas, kam sekos mazais un lielais fināli.

Pasaules Kausa dalībvalstu kopskaits šogad ir 16. Jau ierasts, ka sagaidām mūsu izlases vietu favorītu vidū, lai arī ar katru gadu šīs salīdzinoši jaunās makšķerēšanas sporta disciplīnas snieguma līmenis aug un konkurence saasinās.

Šodien, pēc pirmajiem 17 raundiem Latvija ierindojas tabulas 5. vietā. Vadībā Francija, mājinieki itāļi otrie, seko slovāki un bulgāri. Vien punktu no Latvijas atpaliek brāļi lietuvieši.

Individuāli no mūsējiem šodien visaugstāko rezultātu un attiecīgu ieguldījumu izlases kopējā rezultātā sniedza Rūdolfs Oto Egle. Viņam 28 noķertas zivis, 37 punkti tabulā un 4. vieta individuālā vērtējumā. Seko Kristians Godiņš ar 26,5 punktiem un dalītu 18. vietu, Anatolijs Livdāns ar 23.5 punktiem dalītu 29. vietu. Mārtiņam Balodim šodien 12.5 punkti un 61. vieta individuālā vērtējumā, bet Raimondam Kinertam 3 punkti un 66. vieta.

Turam īkšķus rīt, vēl ir visas iespējas mūsējiem ielauzties finālos.

Vēlies arī tu piedalīties makšķerēšanas sacensībās? Apskati plānoto pasākumu sarakstu šeit: https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/kalendars.htm?year=2024

 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs