Kur ir patiesība?

BNS

2011. g. 7. aprīlī, 12:24

Bezdarbnieka pabalstu Latvijā saņem tikai 40 tūkstoši no kopējā reģistrēto bezdarbnieku skaita, kas, pēc pēdējiem oficiālajiem datiem, ir 164,8 tūkstoši, intervijā informācijas portālam "Baltic Business Service" sacīja Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) direktore Baiba Paškevica

Viņa atzina, ka līdz ar to aptuveni 120 tūkstošiem bezdarbnieku nav nekādu ienākumu. Tie ir tikai reģistrētie.Un kas viņus apturēs ja viņi sarunās kopīgu copi licenzētajā posmā?
7.aprīlis 2011, 13:54 | links
 
Khm,Katrā jomā jāstrādā tam,kas to māk darīt..........Diemžēl,20 gadu laikā ,,padarītais,,šajā jomā rada neticību. Piemēram, tagadējais ,,vides ministrs,,[katrs pats var paskatīties cik gadus ministrē] skatās pa savas mājas logu,kā nārsta laikā pie Ķeguma ķer līdakas.Uz kaimiņu jautājumiem,kā tas ir iespējams un kā savienots ar likumdošanu-atbilde,neko nevaru darīt,ir noslēgts līgums ar Mēs zivīm.Iepriekšminētā sia rīko reidus un ķer pārkāpējus.Varoņi.šīs akcijas protams notiek,za uglom.???????Pārkāpt noteikumus drīkst tikai pie mums.??????Tagad šī organizācija piedalīsies MOSP dibināšanā.Ha,domājat primārās būs makšķernieku intereses.[sorry,nezinu,varbūt tiešām.]Kas deva atzinumu,ka licenzētajos posmos ķert zivis gan ar makšķerēm,gan tīkliem ir labi.LZRA?Nesavtīgi,tikai rūpējoties par zivīm,hm. Kas šajā valsts iestādē bija direktora vietnieks?Līdzīgi varētu turpināt par M.O.,E.S.Domājat,viņiem interesēs,kāpēc piemēram Dzelzsvīram nav naudas kartes iegādei,nerunājot par licenzēto makšķerēšanu.Nebūsim naivi.NG pareizi raksta,bez naudas neko izdarīt nevar.Bet...arī patlaban ir nauda-mk,licezes,Eu projekti.Jautājums viens,kur viņa paliek.HVZ .Vismaz publiski ir pieejamas informācijas drupačas.SIA nauda glābs situāciju,mja,būtu labi.[Starp citu pilnīgi atbalstu.ka NG ir šīs organizācijas vadībā.Cepuri nost,viens no retajiem,par kuru ir pieejama pārsvarā pozitīva informācija]
7.aprīlis 2011, 13:28 | links
 
kilka - davaj privāti... šī nav mana tēma:DDDD
7.aprīlis 2011, 13:08 | links
 
daddy_j - šī nav tā tēma, bet es zinu žurnālistus, kuri ne tikai iestājas partijās, bet arī turpina strādāt divās frontēs un prasīt naudu ne tikai no sava darba devēja, bet arī no cilvēkiem, par kuriem raksta. Es nenosodu... katrs ir tāds kāds ir. Manuprāt tas nav pareizi...

labi... kad jau tad jau... vairāk neiejaukšos šajā mierpilnajā svētsvinīgajā tusiņā:D
7.aprīlis 2011, 13:07 | links
 
mirtin, es māku lasīt, un izlasīju šādu teikumu Tavā tekstā.
"Diemžēl šajā pasākumā nepiedalīšos, jo neredzu iespēju mainīt jaunveidojamās organizācijas statūtus tā, lai šajā organizācijā būtu jēga stāties."
7.aprīlis 2011, 13:03 | links
 
mirtin - pilnīgu drošību var dot tikai apdrošināšanas polise... :)) nav tāda vārda "es nevaru", ir - "es negribu" un to arī godīgi vajag pateikt :)

Jūs, žurnālistus, tauta pazīst un mīl un nīst un tieši tāpēc jūs varat padarīt lielākas lietas nekā viens otrs neredzamās frontes kareivis. :) piem. tavs amata brālis Nils - ir ne tikai valdē, bet arī domē un pie tam sēž visiem priekšā...domā viņš savu politisko karjeru sāka ar garantijas prasībām? :)
7.aprīlis 2011, 12:49 | links
 
kilka - tu laikam esi aizmirsis lasītprasmi, dzīvojoties tālās zemēs. Es nevaru ieņemt aktīvu pozīciju - cīnīties par iespēju tikt ievēlētam valdē. Ja tu man nodrošināsi darbu ar pašreizējiem ienākumiem un iespēju uzturēt ģimeni, es mainu profesiju. Ja nē, tad vari droši turpināt skandināt, ka es tikai kritizēju un nekad neko jēdzīgu savā dzīvē neesmu izdarījis un neizdarīšu:D
7.aprīlis 2011, 12:39 | links
 
kilka mirtinam darba specifika neļauj. viņam jābūt neieinteresētam, objektīvam, patiesam utt :DD
7.aprīlis 2011, 12:37 | links
 
NG-NG - patiesībā žēl, ja tu tur nebūsi iekšā. Ja tu tur būtu, tas vismaz būtu mudinājums daudziem, ka šajā organizācijā kaut kas notiek godīgi, jo tev pagaidām vēl makšķernieki tic.
7.aprīlis 2011, 12:36 | links
 
mirtin - kāpēc Tu nevari savas (un, pieļauju arī domubiedru) idejas virzīt? Ja nedabūn savu mantiņu, tad uzmet lūpu un vairs nespēlējies smilšu kastē? Aicini, apvieno domubiedrus, lai katrs ar savu SIA stājās iekšā, virzi idejas, vāc balsis, cīnies. Labi, ka visi tā neatkāpjās grūtību priekšā. ;)) Protams - kritizēt ir visvieglāk :DD
7.aprīlis 2011, 12:33 | links
 
NG: citēju "es varu būt blakus un pēc savas saprašanas skaidrot citiem notiekošo." šitais jau ir ĻOOOTI daudz.

+ ceru, ka būsi starp dibinātājiem.
7.aprīlis 2011, 12:28 | links
 
Redzi Mirtin, man ir vienalga kā tu to sūdu sauc, jo tas ir un paliek tikai sūds, pamazām esmu sapratis, ka ja tu uzreiz pasaki taisnību acīs, tad pēc tam nav problēmu ar sirsapziņu, bet tas jau ir dikti individuāli.
jā es savu leksiku pat speciāli vienkāršoju, jo tad es zinu, ka mani sapratīs visi, ne visi pieņems to ko saku, toties sapratīs un kā tu pats zini lielākās problēmas ir no neizrunāšanas un teiktā pārprašanas, arī tu esi krietni parpratis SALMO kluba teikto. Ja godīgi, tad es vēl stipri domāju vai iešu starp šīs SO dibinātājiem, jo apzinos, ka neko jau reāli darīt nemāku un arī laika man tuvākā piecgadē noteikti vairāk nekļūs, tāpēc tur jābūt cilvēkiem, kuri var un māk kaut ko reāli darīt, es varu būt blakus un pēc savas saprašanas skaidrot citiem notiekošo...
Bet nu krāniņš tu esi tik un tā :)
7.aprīlis 2011, 12:24 | links
 
V.S.O.P. - tu piedalītos arī tādā gadījumā, ja redzētu, ka šajā organizācijā nevari īstenot tos mērķus, kurus uzskati par svarīgiem?
7.aprīlis 2011, 12:08 | links
 
NG-NG - redzi... tur jau tā problēma, ka tu un arī Stikuts uzskata, ka ja kāds domā savādāk, tad uzreiz apdirš. Kādēļ es nestāšos tajā organizācijā? Tādēl, ka es nezinu, kāds ir Salmo mērķis - kāda ir gala stacija, kurā Salmo grib nokļūt, jo pašlaik Samo ir lielākais lobijs šai organizācijai, bet nezinot mērķi un redzot, ka tiek izslēgta iespēja demokrātiskā ceļā pieņemt visus makšķerniekus interesējoišas izmaiņas... es nevaru šo pasākumu atbalstīt.

Lai tev būtu vieglāk mani saprast, pateikšu tavā leksikā - ja kāds apgalvo, ka demokrātiskā ceļā nevar pieņemt lēmumus, tad nošauj to uzreiz!!!!! Ja kāds apgalvo, ka cilvēki, kurus vieno kopīgs dzīvesveids, nespēs pieņemt lēmumus vienojoties, nošauj to uzreiz!!!!!!

Tas, ka makšķerēšanas sporta federācijā ir pieņemts vienam otru zākāt par pidariem, krāniņiem un viskaut ko citu, tā ir jūsu problēma. Es uzskatu, ka cilvēki lielākoties ir spējīgi normāli sarunāties un par kaut ko jēdzīgu vienoties. Piedod, ja mani uzskati, nesakrīt ar tavējiem:DDD Esmu audzis citādā vidē. Vidē, kur cienījams ir katrs viedoklis un nav pareizu vai nepareizu uzskatu. Spēks ir dažādībā un spējā cienīt vienam otru.
7.aprīlis 2011, 11:58 | links
 
Jo vairāk makšķernieku gribēs situāciju uzlabot ar DARBĪBU nevis oponēšanu internetā, jo vieglāk MOSP jautājumi risināsies. Viena LV iezīmēm ir tāda, ka "apspriedēju un viedokļu paudēju" ir bariem, bet kad jādara, tad viss kas cits ir vainīgs, proti, darba laikā, mašīnu nav kur par velti noparkot utt.... Nerunājot par biedrības dibināšanu, lai spētu oficiāli pārstāvēt savu un domubiedru viedokli. .... ..... labāk pastrādāšu. Kustieties un baudiet darba augļus. Veiksmi darbā.
7.aprīlis 2011, 11:54 | links
 
NG-NG Tavs domu gājiens ir saprotams un daudz kur Tev ir taisnība. Mēs šeit vairāk runājam par organizācijas principiem. Šī diskusija nav idejas par MOSP nolikšanas, bet gan domu atšķirības, kā jāizskatās organizācijai lai būtu daudz makšķernieku un būtu iespējams panākt kādu vienprātību par nākotni.
Pagaidām diskusijas nesokās kā nākas. Un dīvainākais, ka nav jau strīda par pašu ideju, ir strīds vai to vajag uzlikt uz papīra. Un te rodās jautājums, ja nav strīda, kāpēc neuzlikt ideju uz papīra? Un šādi jautājumi ir vairāki līdz ar to arī asas diskusijas, jo neviens līdz galam nesaprot uz kurieni tā MOSP stūrēs.

Ja šobrīd tāda mērķa nav, tad tā arī ir jāpasaka, ka visas idejas un virzību noteiks valde. Ja to noteiks valde, jābūs skaidram kā valde komnicēs ar pārējiem biedriem, lai lēmums nebūtu subjektīvs valdes viedoklis, bet MAKŠĶERNIEKU redzējums. tas arī viss. Jo lielāka neskaidrība, jo lielāka šūmēšanās un bailes. Cilvēki satraucas par nezināmo un tas ir tikai dabiski, īpaši, ja nav pieredzes līdzīgās situācijās vai tā ir bijusi negatīva.
tas nelielai replikai.
7.aprīlis 2011, 11:45 | links
 
a ko dara politiķis tai klubā,kādi viņa pienākumi,un vai nabagam arī vieta atrodas.
7.aprīlis 2011, 11:43 | links
 
Pastāv iespājas sarunāt ar darba devēju, paņemt atvaļinājumu utt. Piekrītu, ka labāk būtu bijis ārpus darba laika, un tieši tāpēc uzskatu, ka jāpiedalās visiem kas tiek. Šī joma ir gana svarīga manā dzīvē, lai vismaz censtos piedalīties tās sakārtošanā;)
7.aprīlis 2011, 11:35 | links
 
Mjaaa, vēl SO nav pat nodibināta, bet to jau sāk apdirst, žēl, te vietā ir tas teiciens, ka katram ir tāda valdība, kādu viņš ir pelnījis....

manuprāt šādā orgqanizācijā ir jāļauj iestāties jebkuram, kurš to grib izdarīt, cits iestāsies tāpēc, ka gribēs būt pie neesoša pīrāga dalīšanas, cits tāpēc, ka grib kaut ko mainīt copes likumdošanā, cits tāpēc, ka grib sargāt to, kas vēl ir palicis, cits tāpēc, ka pats nezin kāpēc.
Ja te būs tikai biedrības, tad drīz vien būs tā...
gadu šāds pasākums varētu izvilkt uz entuziasmu, papīru printerim noziedotu viens, printeri cits, pa vakariem kaut ko padarītu trešais, bet kas tālāk? no kā dzīvos šis veidojums tālāk, ies prasīt atbalstu uzņēmējiem, tiem pašiem copmaņiem, kuri tagad grib ar saviem SIA iestāties šajā SO un saņems atteikumu un tas būs tikai loģiski un pelnīti.
Paskatieties kas notiek reālā dzīvē, bez naudas nenotiek NEKAS un arī neviena nopietna SO nevar pastāvēt, ja tai nav elementāras iztikšanas naudas, tikko SO sāksies biedru naudas, tā sāksies biedrību raudāšana, ka mums nav naudas un tieši SIA un citi uzņēmēji būs tie, kas varēs nodrošināt elementāru iztikšanu un pastāvēšanu šādai SO.
Ja kāds saka, ka nauda nav vajadzīga, tad nošaujiet viņu uzreiz, cilvēks melo acīs skatoties.
Ir jāsaprot priekš kam vispār ir šis proces uzsākts, JST ir gandrīz 70 gadu, viņš ir pietiekoši paēdis cilvēks, kuram varētu būt pie dir... kas te notiek, SALMO klubs ir vecākais makšķernieku klubs Latvijā, nu jau 23 gadi viņiem ir, klubā ir ārsti, politiķi, uzņēmēji un šajos gados klubs nav sev nevienu ūdeni noprivatizējis, vieņiem savā klubā ir forši un pēc būtības citi viņiem pat nebūtu vajadzīgi, Salmo firmai Latvija vispār ir maziņa maziņa , salīdzinot ar visu kopējo apjomu un dažādas SO viņiem nu nemaz nav vajadzīgas, es pats, es vienmēr atradīšu kur makšķerēt, ja nepatiks likumi šeit, aizbraukšu tur, kur ir foršāk, BET MĒS VISI GRIBAM MAINĪT LIETAS UZ LABO PUSI ŠĪS ZEMES LABĀ, lai arī varētu mierīgi dzīvot un no malas noskatīties kā duraki cīnās ar durakiem....
Var būt, ka sanāca nesakarīgi, toties no sirds..
7.aprīlis 2011, 11:31 | links
 
aiviss - tad pasaki, kā lai algots darbinieks, tiek laukā uz organizācijas dibināšanu darba dienā un darba laikā. Es neredzu nevienu iemeslu, kādēļ lai tik svarīgu organizāicju nedibinātu brīvdienā, kad Rīgā varētu ierasties makšķernieku organizāciju pārstāvji no tālākiem reģioniem. Taču nē:D Vienkāršāk ir darbdienā:D Tad nevajadzīgu cilvēku pasākumā būs mazāk:D
7.aprīlis 2011, 11:27 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager