Piesārņotās ūdenstilpes

Ūdenstipju piesārņojums
shopavasar pie lielaa Baltezera gar krastu Bukultu pusee savaacu 10+ leilos maisus ar atkritumiem - paarsvaraa stikliem. Kaa ledus rodaas un peectam atkuust - shampinja pudeli rauj drumslaas kaa suudu. Mljin un 1 garaamgaajeja jautaajums veel tagad pa smadzeni spiezh : a kaapeec Tu vaac, lielaa talka tikai peec meenesha !!! Aarpraac!! Neticami !!! Tiiriibai JAAA !
3.novembris 2012, 16:48 | links
 
katru gadu CLK klubs pavasaros rikos talkas, lai sakoptu udenus, pagajusho gad sakaopam Liepaja Beberlinus, bet ko kopsim shogad nav vel izlemts..

Pats vienmer aiz sevis visu aizvacu, dazreiz ari citu meslus, domaju, ja katrs ta daris, ta musu daba neparvertisies par cuku kuti :)
1.marts 2009, 21:25 | links
 
Kas gan uzturēs latvijas ezerus un upes kā arī to krastus tīrus un sakoptus ja ne paši mēs.Tāpēc būsim kārtīgi un aiz sevis savāksim ...!!!
1.marts 2009, 18:45 | links
 
Aiz sevis un citiem copes vietā vismaz savāciet,es ceru??? Tur kur es braucu copēt,sanāk arī novākt citu sūdus:(:(:(
28.februāris 2009, 17:43 | links
 
vistrakāk ir uz ledus. kad tas izkūst visi atkritumi paliek ūdenī
28.februāris 2009, 10:23 | links
 
par Liepājas kanālā sadarīto tas ir gaužām briesmīgi, ka tādu nekārtību var atstāt aiz sevis.
28.februāris 2009, 09:14 | links
 
Žēl un pretīgi ir noskatīties uz to ka cilvēki aiz sevis atstāj nekārtību copes vai piknika vietās pie ezeriem,upēm kā arī uz ledus.
28.februāris 2009, 08:43 | links
 
kurš var pateikt cik tālu sniedzas piesārņojums Mūsā,Lielupē.Pēc manām ziņām ir jau līdz Emburgai
14.novembris 2008, 21:29 | links
 
Musu pusiitee ,,Musaa,, arii braali lietuviesi,, pacentaas,, par piesarnojumu.Vieteejaa presee rakstija par beiktajaam ziviim.
Itkaa atkal kaarteejaijs piesarnojums.
Taa jau To zivju nav!
1.novembris 2008, 16:20 | links
 
Nu te jau var izskirt divu veidu piesarnojumus - rupnieciskais, ja to ta var nosaukt, un tas ko rada cilveki, tas ir atkritumi, ko pec sevis atstajam. Cepuri nost tiem dabas milotajiem, kas pec sevis visu salasa, un pec maniem noverojumiem tie ir makskernieki, nevis atputnieki. Atkal jaiedala divas kategorijas ka redzat. Cilveks nekad ne....is tur kur vinam ir jadzivo, vai tur kur vins kadreiz plano atgriezties. Ir tads teiciens, nemeslo tur kur pasam jadzivo, un neparverties par to, ko pats neieredzi. Bet te runa iet par tam rupnicam, kas ielais udenstilpes tonnam visadu dranku, un par to paliek nesoditas, tapec ari visus aicinu nepalikt vienaldzigiem. Ja kadam makskerniekam mes varam pateikt, lai vins salasa aiz sevis to ko atstajis, tad rupniekiem mes vienkarsi uzgriezam muguru vai ejam tam visam ar lielu likumu, jo vini jau lieli un mes jau neko nevaram izdarit! Ta nav, ja grib un velas tad var visu. Un ja jums ir velme, kadreiz kada forelupe atkal nokert kadu foreli, nokert kadu raudu vieteja diki, kura gaz visu kas lieks, tad neklusejiet un nestaviet ka udeni mute panemusi. Runajiet, un ziniet, ka vienmer bus ausis, kas sadzirdes. Pasi prieks sevis tacu, ne jau kaut kam citam, to tik gruti saprast?!
10.aprīlis 2008, 12:26 | links
 
pag pag
arī tas nav maznozīmīgi
Iedomājies skatu....
mēs cīnamies ar H2O piesārņojumu, nu ūdens ir tīrs kā kristāls a krastos ir getlīņi.
Esmu pabeidzis ekoloģijas katedru LU un teikšu tā - Vides problēmas nevar risināt "punktveidīgi", tās jārisina kompleksi, vide ir viens vesels tas ir kā organisms - nevar dzīt utis no matiem un tai pat laikā nemazgāt kājas un audzēt sēnes.

Pilnīgi piekrītu, ka ūdens piesārņojums ir ļoti nozīmīga lieta, tikai par citām problēmām ar neaizmirsīsim.

Liels paldies EDGARELLA'm kas vispār iesāka šo diskusiju - doma un vārds ir pirmie soļi uz darbību.
10.aprīlis 2008, 10:51 | links
 
ceru,ka mani neslīcinās tagad...
10.aprīlis 2008, 09:11 | links
 
nu jaa, bet sheit ir domaats cits piesaarnojums...
10.aprīlis 2008, 08:56 | links
 
saprotu...bet tās pudeles un maisiņi tak arīdzen ir piesārņojums...
10.aprīlis 2008, 08:54 | links
 
dzeki shii diskusija ir atveerta ar domu pa piesaarnojumu uudenos! ne pa meesliem (pet pudeleem un taadaam lietaam..)
10.aprīlis 2008, 08:35 | links
 
nu tā jau gan ir,ka divkājainie vien ir tie dabas piegānītāji,bet zināma daļa vainas ir jāuzņemas arī mūsu kuslajai valdībai,ministriem!!!!!!
9.aprīlis 2008, 20:02 | links
 
Nu jāsāk jau būtu pašiem ar sevi.
Gandrīz pie katras upes ir vietas kur i mēslaine.
Es to nevaru izturēt - gānītāji ir starp mums.
Citreiz kad palieku pa nakti pie upes es tiem mēsliem pielaižu uguni, lai sadeg tās plastmasas un papīru kaudzes.... bet ar to jau nebūs līdzēts vien. Jāsaka tiem auniem ka tā darīt nevajaga - nav ko baidīties ka d....īs pretī jāmočī tik virsū - var būt ar laiku sapratīs.
9.aprīlis 2008, 19:47 | links
 
Lasot komentārus forumā sastapos ar tādu lietu, kā ūdenstilpju piesārņojums (nejaukt ar mazulvejniecību), ko izraisījusi cilveku saimnieciskā darbība, respektīvi rūpnīcas, lauksaimniecība u.c. Cilvēki, neesiet vienaldzīgi, fotogrāfējiet (ja ir iespējams (cik zinu gandrīz katrā mobilajā ir fotokamera)). Neatstajiet to tapat, ar domu, ka gan jau kadreiz beigs laist kaut kadas kimikalijas ieksa upe, un gan jau kaut kada zivs izdzivos. Ir tada Vides Aizsardzības ministrija. Vides ministrija Versieties pec palidzibas pie viniem, jo cik ir nacies parbaudit prakse cilveki tur diezgan atsaucigi un ari gudri, un palidzes. Ja nee, rakstiet man uz e-meilu - edgars.audzers@inbox.lv. Varbut kaut ko sastukojam kopa. Un ne jau kaut ka cita del mes to daram, bet sevis del, jo pie udeniem ta uzturamies mes, zivis keram mes, atpusamies mes...ta varetu turpinat muzigi. Ceru uz Jusu atsaucibu.
4.aprīlis 2008, 16:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager