Zivju Saape

Par zivju atbriivosanu!
Hotentots es arii labaak izlaiztos no labas dziives nekaa maazeetu spuldziiti ieskruuveet :D
18.maijs 2011, 11:16 | links
 
Likumu ievērošana nav slikta lieta, vien nevajag to novest līdz absurdam, kas ir raksturīgi šiem angļiem un āmuriem arīdzan.

Kāds cilvēks stāstīja šādu stāstu. Aizbraucis kaut kādā pieredzes apmaiņas braucienā uz Vāciju. Iedevuši viņam istabu kādā mājā un šis ātri vien secinājis, ka izdegusi spuldzīte. Ko nu darīt, cilvēks aiziet pie mājas administratores un prasa, lai nomaina. Tā nelamīga, jo spuldžu meistars būšot tikai rīt, bet nu mēģinās ko darīt. Cilvēks kādu stundu pagaidīja, nospļāvās, aizgāja uz bodi, atrada piemērotu spuldzi un pats nomainīja.
Kad madāma to uzzināja, šī vai traka palika. Kā šitā varot pats mainīt, vai nu nav zināms, kas viss vien var nenotikt. Zvanījusi ķēzīties uz Latviju un gandrīz attriekusi mājā, vien izglābis Latvijas pārstāvis, kas samuldējis, ka šis kadrs elektrotehnikas ziņā esot liels lietpratējs un spuldzes maiņa viņam tāds nieks vien esot:D

Stāsta morāle - jā, nebūtu labi, ja katrs sāks pārvilkt elektroinstalāciju pa savam, mainīt drošinātājus vai tamlīdzīgi, taču nomainīt štrunta spuldzi - nu vai zin...
Lai gan - mums jau tas tāds nieks vien ir, šiem gan jau spuldzes maiņas "speciālsts" ir tas pats, kas mūsu acīs vismaz īsts elektrotehnikas specs ar 30 gadu pieredzi un n-tajiem sertifikātiem.
Izvirtuši tie ļaudis. Aiz labas dzīves...
18.maijs 2011, 11:13 | links
 
par taam konfekteem- ko tu zini, gruuzh tev somaalijas aborigeens turzu ar kaut ko bez paziistamiem uzrakstiem un prasa lai dot to veel beerniem.
18.maijs 2011, 10:54 | links
 
musu acis jau tas tiesam ir pilnigs murgs, ka konfektes nevar dot! bet redz ka vinji ievero likumus.. mazak vai vairak.. nav par zivim stasts, bet kad biju zviedrija samejie sabildeja daudz bildes un siem prasijam lai iedot (parkope), un lai tas bildes varetu apskatit vajadzeja specialu programu.. musejie tik davai kaca ieksa.. un sis bij dikti uztraucies vai taa drikst darit njemt un nokopt programu :D..
18.maijs 2011, 10:45 | links
 
Kaut gan esmu arī redzējis,ka gudrākā tautas masa,t.i. vietējie copmaņi zivtitiņu paņem gan, gan saidu,gan menčuku un arī lasi!!!
Tur pat krastā izfilē un ķešā iekšā....es daru tā pat, tad nav jāmocās ar ķidām pa māju!!!
18.maijs 2011, 10:11 | links
 
Nu kaut vai alerģija pret zemesriekstu sviestu u.t.t. Brīnos, kur ko tādu vispār var sadomāt. Cik cilvēki Latvijā nav rijuši zemesriekstus dažādos veidos - tīrus, ceptus, Nutellās u.t.t., bet neviens no tā nav atmetis ķelli. Bet auzenieki jau vārīgi...
18.maijs 2011, 10:10 | links
 
nedod dies, pa ceļam uz mājām bērns iebridīs nātrēs. Vecāki sāks bļaut, ka alerģija no koņčām utt. i mēs būsim turpat ;D
18.maijs 2011, 10:09 | links
 
Vēl nākamais stāsts - latviešu meitenei, kas mācās tītaru skolā, dzimšanas diena. Vecāki sagādājuši no LV foršās končas: serenādi, lācīti, vāverīti - visas labākās, vesels maiss. Iedod no rīta učenei - tā un tā, bērnam dzimmene, lai kādā starpbrīdī uzcienā pārējos klasesbiedrus. Vakarā audzinātāja atdod pilno, neskarto maisu atpakaļ - ķip, piedodiet, nevarējām nekur izlasīt par sastāvu, alergēnajām vielām utt., līdz ar to mēs nedrīkstam riskēt un bērniem tādas dot, ja nu kaut kas notiek, kurš atbildēs??
18.maijs 2011, 10:04 | links
 
Jā.....tiem ārzemniekiem laikam visiem tāds sindroms, ka paša rokām ķertu zivi ēst nedrīkst, bet veikalā pirkt drīkst!!!!
No kilkas komenta....man bija identiska situācija un stāsts....zivis pērku veikalā, jo no jūras nāk tipa slimas!!! Kad uzdevu jautājumu par to no kurienes zivis rodas veikalā....tad nodūra acis un kaut ko nesakarīgu murmināja zem deguna.....fifān, propoganda...un tā kaut ko līdzīgu!!! :):):)
18.maijs 2011, 10:02 | links
 
muahahee :DDD

viņi jau pērk tīrītas droši vien, tas joprojām ir nopietns arguments, laist zivis laistu vaļā :)
18.maijs 2011, 09:53 | links
 
Uz visu kas nav ar noteiktiem "GOSTIEM ""apstiprināts,viņi skatās ar zināmu neuzticību...
18.maijs 2011, 09:52 | links
 
Kilka, nu tu iznīcināji visus atlaidēju argumentus :D
Te tev nu bija atlaišana dabas saudzēšanas dēļ... ja viņi iedomātoes, ka to zivi iespējams apēst, tad gan jau nelaistu tik daudz vis vaļā.
18.maijs 2011, 09:50 | links
 
eergli, čoms savilcis te jūrā zivis un saruna ar vietējo kaimiņu apmēram tāda:
-Sveiks kaimiņ, sakēru jūrā zivis, nošmorēju, ēdām ar gardu muti, mmmmm....
-Tu dulls esi, vai? TV neskaties, avīzes nelasi?? Jurā piesārņojums tāds, piesārņojums šitāds..Nevar ēst tās zivis!
-Klau, kur tu zivis ņem?
-Kā, kur, veikalā pērku!
-Klau, kur veikalā tās ņemās?
-Nezinu, no noliktavas, no bāzes.
-Klau, kur noliktavā tās ņemās?
-Kā, kur, zvejnieki no kuģiem atved?
-Klau, bet kur tad zvejnieki tās ņem??
-Mjāāā, jūrā noķer......

:DD
18.maijs 2011, 09:50 | links
 
kamēr nav sanmedinspekcijas zieģels, šamie neko neēd, čtoļi? Reiz pie mums viesojās viens vācietis, viņš dārza ūgu maizi stūma tā kā nedēļu ēdis nebūtu. :DDD
18.maijs 2011, 09:42 | links
 
Nu gan te "ūdenspasauli" uzražojuši ;)))
Ja kādam interesē - piemēram Devonā (UK grāfiste) atļauts paturēt vienu līdaku līdz 65cm vai līdz 15 sīkzivīm līdz 20cm garumam. Lašveidīgie ir atsevišķs stāsts uz vairākām lapām, gandrīz katrai upei savs. Nārsta liegums upēs no 15.05 līdz 15.06 (izņemot lašveidīgos atkal). Kas te pa brekšiem, raudām, ruduļiem un līņiem, par karpām nemaz nerunājot. ;))
Cik te copēju man nav gadījies redzēt, ka kāds stīvinātu kādu zivi, pats, protams, arī laižu tās vaļā. Tītari vipār praktiski neēd neko no dabas - viss jāpērk veikalā vai tirgū. ūrā ierobežojumu nav un arī nevajag MK. Svētdien kopā ar Breku labi pavilkām makreles, mmmmm, ku gārdas ;)))
Šeit piemēram, kazenes aug, kā pie mums nātres un alkšņi - visur, ogas īkšķa gala lielumā. Nekad neesmu redzējis, ka kāds tās mēģinātu ēst :)) Uz mums skatījās kā uz jefiņiem, kad pilnām saujām stūmām iekšā sulīgās, gardās ogas, bez maz vai fotogrāfēja :DD
18.maijs 2011, 09:39 | links
 
kameer nebuus 100% CR kaa UK un kameer mums baaziis kunjgjii visu ko no uudens var izvilkt tikmeer arii uz normaalu copi var neredzeet.
18.maijs 2011, 08:47 | links
 
zutim labi atbilstosh izmeers 40 cm liels naktstaarps gribedams nenemtu jaalaiz valaa
18.maijs 2011, 01:05 | links
 
tieši tā:) arlabunakti :)
18.maijs 2011, 00:02 | links
 
Visiem saldu dusu...
18.maijs 2011, 00:00 | links
 
skatīt PM.
:))
17.maijs 2011, 23:53 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager