Privātīpašums

mans suuds tas tac lomu nespeelee kura suuds ,bet pluust iekshaa un kaadeel ,ja ir liels vads uz Riigu ,bet kluudies ir veel vietina un taa nau nekkaadaa sakaraa kur es dziivoju taa ir apsleepta ,bet kam es to saku tev un paarsvaraa ir pohhh..... ko tur dziivisim suudos liidz ausiim ne ?:]]]] galvenais ka to ko tu saki korekt taisnib ,pats neesi redzeejis bet vienumeer zinoshsh :DD BET LAI TAA IRA JO MAN tas ir vienalga nejau maniem beerniem buus tajos suuud.. jaapel:Ddaas :DDD
10.jūnijs 2011, 01:50 | links
 
Ivo, nevajag dzīt demagoģiju. Ja tev pavasarī saplīsīs laiva neviens tev pa galvu ar bomi nedos un atpakaļ ūdenī nedzīs, pat tajā gadījumā ja uzstādīsi sev par mērķi speciāli ieairēties strap žogiem, nevis pa labi vai pa kreisi. Vēla rudenī saki ... vēlā rudenī visādi varētu notikt. Aizej uz ostu un pakačā savas pravas, ka pēc Makšķerēšanas noteikumiem tev ir atļauts tauvas joslā makšķerēt.

Cik nopratu dzīvo turpat pie sausās Daugavas, kur ir pieslēgta tavas mājas kanalizācija? Pie centrālās kanalizācijas, kā to prasa Ķekavas novada dome? Iespējams ka tas ir tavs sū, ko osti, kas pa dolomīta slāņa augšu ar gruntsūdeņiem līdz māmuļai likteņupei atceļojis un tagad Latvju tautu ar savu smaku bendē nost!
Varbūt tavai vēlmei piekļūt tauvas joslai bez makšķerēšanas ir cits mērķis?
9.jūnijs 2011, 17:46 | links
 
tad man veel ir viena lieta mmm, te SAUSAJAA daugavaa braucot ar laivu vai ejot kaajam gar krastu juutama baiggaa kanalizaacijas smaka ??? un taas vietas ir norobezotas ar seetu un nevar piekluut un apskatiities ,varbuut tur pa tiesho laiz SAVUS MEESLUS muusu LIKTEN UPEE kaads saimnieks loti izcils un tiiriigs kursh censhaas visu labaa!! ?? vai tad taa var buut ? taads likuma punkts ira ? DZENIIT ???:d
9.jūnijs 2011, 14:39 | links
 
tagad konkreetaak navar nekaaaaaadu tiesiibu buut ,SEETAI LIIDZ UUDENIM JO ir vietas kur samnieks palaiz sunnus ,ja esmu laivaa ,man pliist vai apgaazaas pa kaadu taku ,lai tieku aaraa no seetaam ? brist pa uudeni veelaa rudenii ,agraa pavasarii saltaa :] vnk tupumu runaa un viss un nauko te apspriest vairs zb jau ar saviem likumiem ,naaks laiki driiz ar citiem nolikumiem :DDDDDD TAD TIK RADZAAS !!
9.jūnijs 2011, 14:05 | links
 
Teicies, ka tev ir speciālists, lūdzu, tos jautājumus uzdod viņam. Ja nepieciešams varu minēt aptuveni 5 iemeslus kāpēc var uztaisīt žogu līdz ūdenim (atbildes ir tajā pašā aizsargjoslu likumā). Bet nevēlos, jo pēc tam pa tukšo par to diskutēt negribu.

Uzdod sev jautājumu, kāpēc tiem, kas ciena citu īpašumu nav problēmu ar sarunāšanu un vietu atrašanu, bet tev un tiem, kuri domā, ka zeme pie ūdens pieder visiem, ir?
9.jūnijs 2011, 13:52 | links
 
ja es pareizi sapratu dzeniit 10m no uudens zogam nedriikst buut ja ? turpinaashu peec atbildes varu ar konkreetaam bildeem, speciaali nofoceeshu !!!!!!!!!
9.jūnijs 2011, 13:07 | links
 
Boroda, kāpēc gan ne? Daudzi taču tā rezultātā uzzin pirms tam nedzirdētas lietas. Un cerams - sāk ievērot :D
9.jūnijs 2011, 12:10 | links
 
Piekrītu, bet CL izskata visādas tēmas, piemēram, pārdod/pērk sadaļa ar nav cope, bet tirgus. CL katrs var atrast, kas sirdij tuvāks.
9.jūnijs 2011, 09:39 | links
 
Jā, cilvēku slinkums ir neizmērojams. Bet ir taču māte google. Manuprāt, jāraksta nedaudz vairāk par copi, nevis likumdošanu iekš mūsu jaukās zemītes. Ne asakas!:))
9.jūnijs 2011, 09:15 | links
 
Tas nav mans vaļasprieks, vienkārši esmu skatījies šo jautājumu. Ieliku, tāpēc, ka daži apgalvo, tic un uzskata, ka tauvas josla pieder valstij un viņi tur var darīties kā pašiem tīk, jo viņiem ir tiesības. Pat ja ir privātīpašnieks, tad privātīpašniekam tiesību nav, tikai pienākums novākt aiz. Tas pats par barjerām uz privātiem ceļiem un daudziem citiem jautājumiem. Cilvēkiem ir slinkums meklēt, lasīt, tāpēc arī ierakstīju CL. Vai atbildēju uz tavu jautājumu? Pēc tevis, kas būtu jāraksta CL?
9.jūnijs 2011, 08:58 | links
 
Dzeniti, piekrītu, ir likumi el vē, ir google, ir vēl kas...bet kāpēc tas viss ir jāpārnes uz copeslietas el vē???? Tikai tāpēc, ka tev vaļasprieks pa i-netu rakāties?:)))
9.jūnijs 2011, 08:45 | links
 
Sagittario, tas bija apzināti. Visiem pieejams ir internets, bet tā vietā, lai apskatītos bezmaksas likumi el vē, vieglāk ir strīdēties. Tāda Tauvas joslu likuma nav. Aizsargjoslu likumā (37.pants 5. b.punkts) ir rakstīts, ka 10m attālumā no ūdens aizliegts būvēt nožogojumus. Zvejniecības likumā (9.pants 6. un 7.punkts) ir noteikta Tauvas joslas bezmaksas lietošana bez iepriekšējas saskaņošanas ar zemes īpašnieku un kas ir atļauts pēc saskaņošanas ar zemes īpašnieku. Bez likumiem ir Makšķerēšanas noteikumi (kas izdoti pamatojoties uz likumu), kas nosaka (I.pants 9.punkts), ka makšķerniekam makšķerējot ir tiesības bez maksas izmantot dabisko tauvas joslu. BET nav rakstīts, ka tas darāms bez saskaņošanas ar īpašnieku. Iespējams pastāv citi likumi :)
9.jūnijs 2011, 08:32 | links
 
Pag, pag, Dzenīti. Nebāz tauvas joslu ar aizsargjoslu vienā maisā- tā Tu tikai prātu sačakarēsi! :)))
9.jūnijs 2011, 07:44 | links
 
Būtu jau labi,ja tiktu ievērots tauvas joslas likums.Bet vairums makšķernieku uzvedās kā svintusi.Vajag jau saprast ari cilvēkus,kuri dzīvo upes&ezera krastā.Viņi NAV sētnieki,lai aiz svintusiem vāktu tukšo taru utt.
9.jūnijs 2011, 07:23 | links
 
andriskkk
Ar servitūtu tomēr ir savādāk, servitūts tiek noteikts par labu konkrētam īpašumam vai īpašumiem. Ņemot vērā, ka servitūta ceļi, pārsvarā ir privātie ... attiecīgi...

Bet pa lielam ir tā kā teici, ja neesi uz mutes kritis un nesāc runāt tikai tad, kad saimnieks pienāk pie tevis, tad visu var sarunāt, ar nelieliem izņēmumiem.

p.s. aizsargjosla Daugavai ir 500m
9.jūnijs 2011, 04:32 | links
 
ivo tev laiks gulēt!
9.jūnijs 2011, 03:41 | links
 
Ivo, beidz pukstēt. Privātīpašumā vari līst TIKAI tad, ja ir īpašnieka atļauja, savukārt, Dzenīša pieminēto servitūtu (tās un ētikas normu ietvaros) vari lietot pēc vēlmēm.

Ja mute neaug nepareizajā pusē, tad ar īpašniekiem visu var sarunāt...

Savādāk es ielīdīšu TAVĀ dzīvoklī un sākšu "kačāt pravas", ka es šeit varu atrasties, jo redz kilometra attālumā ir tauvas josla??

Darīt ko?? Iet uz vietām, kur var brīvi piekļūt. Vai arī civilizēti aprunāties ar zemes īpašniekiem, kurai cauri vēlies brist...
9.jūnijs 2011, 03:35 | links
 
DZeniit -es sapratu man ir liegts iet uz copi sausajaa daugavaa mmm ,pag bet es MK nopirku pa 10ls ko tad dariit ? buus japarunaa ar vienu viiru tas zinaas tocno kas un kaa ?
9.jūnijs 2011, 02:29 | links
 
Latvijas valstij ? vai nee ?
9.jūnijs 2011, 02:26 | links
 
Ivo, ja vari atbildi uz jautājumiem. Kam pieder aizsargjosla gar ūdeņiem un kas var lietot zemesgrāmatā ierakstītu servitūtu?
9.jūnijs 2011, 02:25 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager