Kā gāja copē (atskaites)?

biju uz linu copi saja nakti
sajuma aizbraucot dabuju paris asrisus
velak laix pavisam palika slikts un aizgajam uz telti
pec kadas stundas aizgajam apskatities vai kkas ir nemis un redzeju 3 lina copes bet tikai 1 bija tada laba un to pasu nopisu netisam pastumjot katu tad aka kartigi lit un aizgajam gulet
7injos no rita vel nebija beidzies lietus bet bija jabrauc majas
ieraudzjiu ka man pluds aizvilkts prom un uz fidera ar bija njemis jo tas bija aizvilkts kadus 3-4m(ari kats bija aizvilkts) izvelkot redzeju ka fiderim 1 akis ir norauts un uz otra aka paliela rauda bet kada... kaligi sakoslata
nu tada bija nakts cope:(:(:(:(:(:(
17.jūnijs 2008, 08:39 | links
 
ap 5 no riita liinis 2,3:)un viss
17.jūnijs 2008, 08:27 | links
 
:D viena spička ap 10-15cm mēģināja copēt manu Aglia long, pēcāk uz voblerīša izvilku līdaciņu ap 25-30cm, vēl viena ap 35-40 mani piečakarēja un pēc tam vēl kādu minūti blenza uz mani un mēdījās :D
16.jūnijs 2008, 21:31 | links
 
nee uz ve......s pusi. tiesam laba upiite.
16.jūnijs 2008, 20:31 | links
 
Tā upe nesākās uz V.....a
16.jūnijs 2008, 16:30 | links
 
vakar biju forsaa mazaa upiitee un sakeeru lielus sapalus. cope bija kolosaala:) ja kaadam ir veeleesanaas tur aizbraukti dodiet zinju.
16.jūnijs 2008, 16:29 | links
 
nu sarunaajaam tak ka neteiksim, ta arii neteiksim :)
16.jūnijs 2008, 14:58 | links
 
andza - nevienam nesaki, kur tas ezers ir, savādāk no bāleliņiem neatkauties :)
16.jūnijs 2008, 14:56 | links
 
kaa ta nepiemineeju!? toms ar savu vienu 3 vietaa! :) peedeejaa dienaa toc bija normaala cope, domaaju ka noteikti atgrieziishos tajaa ezeraa ne reizi vien! un veel pa taadaam cenaam. ps ar clk viiriem nav ieteicams braukt 3jataa, ta tik viens otru apcel, 2vataa gan labi ;)
16.jūnijs 2008, 13:02 | links
 
Andza - Tu manu zivi ar aizmirsi pieminēt, es tak noķēru ar vienu. Mājās izķidāta un bez galvas svēra 1,1 kg. Tā ka viss keksos. :)
16.jūnijs 2008, 12:59 | links
 
jaa viking, apraksts labs tik nevajag drusku fantazeet pa to 5nieci :D pa to maliki ar padiskuteesim! :D mees ar senci bijaam jau 5dienas vakaraa iebraukushi iekshaa uz stundinu kuras laikaa man izdevaas nokert 2zemeerus, kas savdziigi tika atlaisti atpakal! teevam 0! naakamajaa riitaa agri iebraucaam iekshaa un neemaamies velceet, bet kad bijaam abraukushi gandriiz visam ezeram apkaart un sencis bija ticis pie savas pirmaas liidakas, noleemaam ka jaapaariet uz meetaashanu. un uzreiz teevs nekauniigi izvelk no vienas vietas 2 meera liidakas, viena kkur 2kg! peec tam man ar saak nemt tiesa tik zemeeri un taa veel ar senci dazus izvikaam un 2 sabaidiija muus uzshlakstinot tieshi pie laivas! izbraucaam krastaa un gaidiijaam paareejo kompashuku no LV! Jansons kaa parasti nebija uzdevumu augstumos un atveda kkadu suuda est shnabi, peec kura sencim no riita bija neliela pha! pirms shiem ieradaas grupina igaunu, kurus mees no saakuma pa somiem notureejaam, jo bija vienam somu kreklinsh! irodoties Vikingam ar Jansonu un ieraugot ka blakus dziivos stipraa dzimuma paarstaavji vinus momentaa paarneema greizsirdiiba ka meitenes nenocopees un tika kalti dazaadi plaani ka vajadzeetu shos atklapeet! iemesls-paaraak skali smejas... laizoties ar Vikingu iedevu shameejam dazas labas karotes, jo shim nemaz negaaja un kaa parasti tradiiciija tika turpinaata vikingam noraujot vienu no manaam labajaam karoteem, bet vietaa tomeer iedeva poperi vakaaraa spinningojot ar vikingu es dabuuju 2 liidacinas+2 aizbeega.. vikingam viena atnaaca liidz!
Jansons sen jau bija krastaa aiztinies, jo kipa esot bijushi baigie vilni un laiva esot baarksheejusi taa kaa uz puseem pliistu, bet kaa iisteniibaa izraadiijaas vinam gribeejaas ienmt :D beigaas jansons 1 vieta ar savaam 2 meera liidakaam, peec tam sencis ar savaam 2liidakaam, tad toms ar savu vienu! es paliku peedeejaa jo nedabuuju nevienu meera liidaku, viena paneema normaala 2-2,5 bet jansons noskauda!... skaita zinaa man bija visvairaak liidaku!
PS silti Vikingam iesaku nopirkt normaalu sacoku! un veel ,kas labaak kopaa ar vikingu uz jahtas nekaapiet, pashiem buus labaak un veseliigaak...
16.jūnijs 2008, 12:40 | links
 
vakar Bauska labi keras vimbas,memeles upee.
16.jūnijs 2008, 12:24 | links
 
Nu riktīgs rakstnieks...
Imantu Ziedoni pārsit točna !!! :)
16.jūnijs 2008, 12:19 | links
 
apraksts kā vienmēr super!!!
16.jūnijs 2008, 12:06 | links
 
Nu tad nu par Zeltaino kratu, jeb kā mēs bijām Igaunijā.
Darbojošās personas: Andza(a), Andzas fāteris (af) Jansons (j) un es (v). Diviem pēdējiem arī mīļotās sievietes ir līdzi.
Ierodoties Zeltainajā krastā, piebraucot pie mājiņas, kur fonā paveras skaists skats uz ezeru, mašīnas priekšā parādās urla, tfu, andza. Andzas sencītim tiek atvests Viru Valge, jo vajagot. Par ko tiekam nosunīti, ka sūdīgs ņabītis atvests. Pirmās dienas cope nav vērā ņemama, jo līst lietus, Jansons mēģina 2 minūtes noķert brekšus, un tad airē krastā jo līst lietus. Mēs ar Andzu stundu laikā, izmirkstot cauri slapji noķeram figu un kādas 20 igauņu ūdas pa ezeru izdzenājam. Andza ir maliķis, bet nu igauņi-bāleliņi sit pušu jebkuru saprātīgu Brenguļu maliķi.
Otrās dienas rīts paredzēts agrs, tomēr kā jau var nojaust, pēc kārtīgas salīšanas un nosalšanas nedaudz jāsasildās, kā rezultātā nākamā diena sākas ap 9:30. Veikals, bāze un tad ezers. Ezerā iebraucam trijatā, Andza, Jansons un es. Sāk izklaidi Andza, pirmajā metienā dabonot uz šūpiņa skaistu mēra līdaciņu ar teorētisko svaru 2-2,5 kg, kas gan Andzas atstāstījumā varētu izaugt līdz 5kg. Uz šūpiņa jau dabon, bt tad sr. Jansons pirmajā piegājienā neuztver līdaciņu ar tīkliņu, Andza satrauca, mēģina noslīcināt laivu un rauj visus esošos kātus uz augšu, rūc kā zvērs un palīdz līdaciņai aiziet ezera plašumos ar šūpiņu pa 4 lati (kādi andzam vairumā). Pēc šī momenta Andza, nepīpētājs būdams, izrauj 5 cigaretes pēc kārtas, audzē zivs svaru un saka, ka vispār jau cope izdevusies.
Pēc kādas stundas, kad Jansons atlaidis kārtējo zemmēru, andzam traki protestējot, piesakās vēl viena līdaciņa. Nu jau es pie sacoka, Jansons pie kāta un līdaka starp mums abiem. Viens nomudās, otrs nomudās un līdaka arī pasaka paldies par kompāniju un Adieu!
Andza saskaities par savu necopi sola jansonam nodrošināt cita veida pārgājienu uz krastu, t.i. pārsviest pāri pa bortu. Pēc vēl vienas stundas piesakās viena 2 arkapeikām līdaciņa un to veiksmīgi ieceļam laivā. Laiks braukt mājās.
Cope laba, Jansons neticami sakarīgs, Andza laimīgs par copi un gaišzilu poperi.
Pasākums izdevies.
16.jūnijs 2008, 11:56 | links
 
Sestdien no 8.00-18.00 viens zemmērs un viens
asarelis.Sen tādu bezcopi Lielupē uz velci nebiju
izbaudījis!Toties lietus visas dienas garumā!
16.jūnijs 2008, 10:15 | links
 
Sestdien no rīta Burtniekā mētājot un velcējot divas mēra un divas zemmēra.
16.jūnijs 2008, 09:30 | links
 
Viena zemmēra līdaciņa madonas karjerā =] 35cm
16.jūnijs 2008, 07:27 | links
 
nu uzreiz butu teicis:D
16.jūnijs 2008, 01:46 | links
 
juutu liidz!!!!!!!:D
16.jūnijs 2008, 01:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager