Samu konkurss žurnālā ''Copes lietas''

nepiekritu ka inspektori nestradaa pa daugavu,mani jau divas reizes ir parbaudijushi.vienreiz pie Jekabpils,oteiz pie plavinaam
9.jūnijs 2012, 10:16 | links
 
normāls cilvēks neko tādu nedarīs...jo pēc tam savu vietu varēs aizmirst...tad kad pāris gadi atpakaļ noķēra to rekordnieku, tad "samu makšķernieku" laivas peldēja ik pa 50m un būkšķināja...
8.jūnijs 2012, 12:00 | links
 
... foršs konkurss, - būs vismaz kaut kāds priekšstats par to, kādi/cik mums ir tie ūsaiņi. bez tam, -ja salīdzina ar ķeršanas izmaksām, tad apbalvojumi ir vien izdevumu daļējas kompensācijas, cietiem vārdem, - mierinājuma balvu līmenī
8.jūnijs 2012, 10:08 | links
 
Speciāli neviens domājošs cilvēks, izņemot varbūt vienīgi gruntīgus samu spečukus, trauka dēļ samam pakaļ nedosies.
Ja samu noķers ķeršanas&atlaišanas cienītājs, tāpat atlaidīs. Ja cilvēks ķer samu paturēšanai, tad tāpat nesīs mājās un ja arī dabūs papildus pudeli vai spoli - lai tak viņam tiek, vai tad žēl?

Domāju, ka neko daudz ziņojumu par noķertajiem samiem neiesūtīs un pāra īpatņu pazušana no ūdenstilpes dabai lielu postu neradī un, kā jau Raihs teica, gluži iespējams, ka tos samus aiznestu arī bez visa konkursa).
5.jūnijs 2012, 23:57 | links
 
ir jau pirmie upuri?
5.jūnijs 2012, 22:01 | links
 
p.s protams iemūžinot katru punktu!
8.maijs 2012, 22:20 | links
 
raihs: ja konkursā noteiktu - noķer - nosver un atlaid, tad būtu par saujiņu vairāk!
8.maijs 2012, 22:19 | links
 
Es laistu vaļā. ko es ar tādu iesākšu? Ešanai labākie 5-max10kg.
8.maijs 2012, 22:09 | links
 
da kāda tur starpība-kurš Latvijā laidīs atpakaļ 30kg samu? Varbūtība 1 pret 100
8.maijs 2012, 22:05 | links
 
...šitais ir pilnīgs sviests! Jebkurš sams virs 30kg ir nesalīdzināmi vērtīgāks par buteli un spolīti! Turklāt kārtējo reizi redzams, cik šis žurnāls ir nožēlojams! Vairums sacensību un šo trulo konkursu slaktētās zivis, parāda cik tāls ceļš ejams līdz zivs vērtības izprašanai, mūsu sabiedrībā un vidē! Vai tad cipars statistikas ailē, vai šī butele+spole ir desmitiem gadu augušās zivs vērti? Sacensību un konkursi orgi attopieties, ka cipars ailē nemūžam neattainsos noslaktētas trofejas vērti! Vienmēr ir iespēja pierādīt notvertā loma izmēru patiesumu un zivs atgriešanu dzīvē! Sacensībām lielāki cilvēkresursi, konkursiem ticamības momentu zudumi, bet C&R padara šos procesus pretīmnākošākus zivij un mūsu hobijam!
8.maijs 2012, 21:55 | links
 
urmaas> njā toreiz konkursam pieteica pat ar elektrību sistas foreles..
8.maijs 2012, 21:21 | links
 
Ko tik cilvēciņi dēļ poilas neizdarīs!
Ar nožēlu nākas atcerēties foreļu uc zivju CL konkursiņus.:(
8.maijs 2012, 20:58 | links
 
Copes lietas izsludinājusas konkursu -Noķer samu virs 30 kg, aizstiep uz bodi , nosver un dabūsi kruto buteli un muļķiku.
Jautājums -kā šitais iet kopā ar ''ķer un atlaid ''politiku ? Zinot ka samus ķer pārsvarā Daugavā un ne tikai makšķernieki bet arī pudeļnieki , šņorinieki un citi pi.....si, kas labrāt iestrebtu henesis, Zivju inspekcija Daugavā nav redzēta kopš ulmaņlaikiem, samu velcēšanas presings vasaras mēnešos arī ir pieckāršojies, vai mēs šitā nestimulējam samu populācijas lielo vaislinieku izkaušanu uz dārga strebjamā reklāmas rēķina?
8.maijs 2012, 20:55 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager