Kā gāja copē (atskaites)?

Vakar līdz vieniem pasēdēju kanālā uz zušiem , rezultātā viena nerealizēta izteikta zuša cope un trīs plaķi (pliči) ....
20.augusts 2008, 09:58 | links
 
Šodien pēc darba piestāju savā brekšu vietiņā un 1,5 stundas smuki pavilkos...:)Lielākais gan bija tikai tuvu 1,6kg,pārējie Daugavas "standartnieki" tādi no 0,800 līdz 1 kilo,bet tāpat prieks "strādāt" slapju muguru,kad nav laika pat dūmu ievilkt.:)Copes beigās,kā smejies,viens lielais atkal piesmēja - nu jau trešo reizi pēc tā paša scenārija.Kad nolēmu mest mieru copei (Sāka retāk ņemt un mazāki) atkal mierīgi un lēnām novācu vienu makšķeri,tad noņēmu otrai makšķerei zvaniņu (zvaniņus lietoju strādājot ar divām makšķerēm,no kurām vienai parasti ar ēsmu eksperimentēju - piedāvāju šiem kaut ko citu nevis to pašu ko uz otras makšķeres,un lielākus kumosus)un kamēr vācu kopā copes loriņus,protams otras makšķeres spicīte sāk smuki raustīties - tā konkrēti un droši..:)Piecērtu un jūtu ka galā atkal kārtējais cīkstonis...uz brīdi..tad šis izdomāja ka labāk atkal tiksies ar mani nākamreiz..Smieklīgi,bet vēsture atkārtojas,un šoreiz viņam ļaunā neņēmu,tik pasmaidīju un ar labu sajūtu laidu mājās.lai atgrieztos.:)Ne asakas copesbračkas.;)
19.augusts 2008, 23:11 | links
 
Lilastē draugs dabūja ap 1kg līdaku uz velci, protams, palaista vaļā.Atkal salikti apmēram 5 putaplastu 4stūrīši ar raudiņu un svinu galā, solija mani noslīcināt kaut kāds krievu čalis vecs par to ka aizstiekot viņa nelegālās mantas, labi, netaisīšu traci. Pēcāk acu priekšā no bāzes burtiski 30m divi kabani savu ķīniešu tīklu pārbauda un kaut kādas zivteles salika laivā. Uz Lilastes ezaru laikam jābrauc ar nažiem, ieročiem, brigādu!!
19.augusts 2008, 22:46 | links
 
tikko no pakuliem janem vaga no kaka sesas stundas citigi nometaju galigais abloms
19.augusts 2008, 19:17 | links
 
Šovakar laba cope 4 līņi un neviens zem kg. Lielākais 1.6kg.
18.augusts 2008, 23:11 | links
 
biju paspiningot... viens totāls zemmēra līdacēns un viens asarītis... abi turpina peldēt... un mans dārgākais Mepps roteris palika ūdenskrātuvē :/// Rīt mēģināšu iebrist pameklēt, cerības jau mazas... :(
18.augusts 2008, 21:26 | links
 
zandartus.
18.augusts 2008, 15:58 | links
 
Un ko Tu dabūji ???
18.augusts 2008, 15:56 | links
 
šonakt biju pakuļa ezerā uz grunteni ar fileju;desmitos vakarārā dabuju1'5kg un4 no rīta 2kg laiks bija drumais bet viņiem laikam patīk.
18.augusts 2008, 15:54 | links
 
Vakar biju Liepājas ezerā, tas ir svētdienā. Braucu iekšā no Reiņu poldera sūkņu stacijas. 5:30 sāku copēt. Pēc 10 minūšu copes, divas zaļsvārces iznīcināja abas manas visejošākās gumijzivis :( laikam garšo viņām tās gumijas astes :D Mazliet iekšā dusma, bet cerības, ka gan jau kādu piemānīšu un dabūšu laivā. A nekā. Stundu vispār nekā :( Nodomāju, ka būs bezcopes variants. Uzlieku vienu no jaunajām gumijām un metu iekšā pie zālēm. Metiens izcili tizls pa vējam un iemetu niedrēs. bet pēc 10 sekundēm kā izrādījās metiens labs bijis. Atsvabinot gumiju tā iekrīt ūdenī un momentā rāviens. Galā ir kaut kas. Velku klāt, bet jūtu ka maza. Tā kā biju viens nolēmu ņemt sačoku, bet kā izrādās esmu to atstājis mājās :@ (steigā aizmirsts) Nu neko, iedabūnu viņu tā pat laivā. (Galerijā manā bilde ar viņu) Atsvabinu vaļā mazuli, nobildēju un iedodu buču un laižu vaļā sakot - "pasauc man lielo mammu". Nopriecājos, ka būs nu cope, bet nekā. Klajumā nekas. Dodos atkal pie zālēm un strādāju ar jaunajām pretzālū gumijām un poperveidīgo voblerīti. Tur nu bija daudz mazās man, kuras galīgi man neinteresēja un visas tika laistas vaļā. Pulkstens ap 11 jau un nekas vērā ņemams nav. :( Uzliku minnow virsū (iegādājos vadoties pēc šeit esošajām atsauksmēm) Un pēc 5 metiena ir kaut kas galā. Jūtu ka kaut kas labs jo spolei pat iekaucās. Nu bija maza cīņa un skaistule pie laivas. Pēc skata varēja skaistule būt uz 3-4kg. Bet sākās problēmas tagad citas. Sačoka ta nav. Centos dabūt tuvāk laivai, lai ar roku paķertu viņu. Tulīt jau stiepos pakaļ un še tev - pilnas acis ar ūdeni, no skaistules slaids leciens un no minnowas vaļā :@ Dusmas lielas un lādēšanās, par to ka sačoka nebija līdzi :( Pārpīpāju un nolēmu uzlikt spilgti rozīgu gumiju ar spīguļiem un tavu brīnumu, pēc 4 metiena kaut kas galā. Paņēma no laivas kādus 2,5m . Kas pa šļakatām un pretošanos. bet pēc mirkļa jau pie laivas un laivā iekšā. Prieki lieli, jo mammīte normāla priekš bezcopes dienas. Tiek nobeigta viņa, jo paturēt bija nolemts (ģimenes lūgums, jo gribējās viņiem līdaku kotletes). Tad nomērīju, izrādās 66cm gara viņa mums. Vēlāk mājās nosverot parādījās 2,2 kg. (albūmā bilde ar viņu). Bet vienā cīņā zaudēju ar viņu. Nezinu par kuru brīdi, bet paspēja ielaist savus zobus īkšķī man. Tagad sāp krietni un mazliet pampums ar. savus piecu zobu nospiedumus man atstāja pa piemiņu. Vairāk nekā nebija ezerā un devos uz krastu ap pulkstens 13:00
Bet visā visumā apmierināts ar copi :)
18.augusts 2008, 09:00 | links
 
Mi4els, par ko taa iespringsti ? Nu izvilka tiiklu, nu sagrieza, malachi :)
Pa zirni veel vajadzeeja iedot ja reiz pashi veel naaca :)
17.augusts 2008, 19:00 | links
 
Sodien uz divaam dienaam biju lobes ezeraa švaka cope 1 breksis un liinis!
17.augusts 2008, 14:38 | links
 
Ainār,aizmirsi pieminēt, ka arī tu izvilki TELEVIZORU :) kā nav kauna vēl pēc tam rādīties acīs un skaidroties?! "Jūs esat zivju inspektori, ka varat tā darīt?" Ar pirkstu gaisā neīstā vietā + ar aizlietām acīm!!!!
15.augusts 2008, 22:54 | links
 
perfekti!!
15.augusts 2008, 22:53 | links
 
Labs darbiņš ka padarīts. Drosmīgi gan...
15.augusts 2008, 22:48 | links
 
Šodiena pavadīta sēžot laivā un spiningojot Līlastes ezerā. Taču ne īpaši labvēlīgais laiks un duļķainais ūdens darīja savu, līdakas ne vella negribēja kustēties. Pa visu dienu viens zemmērs un vien ašuks. Taču pagadījās arī interesantāks loms, kopā ar draugu aizķērām tīklu, vairāk kā 100 metru garu. Mēģināju sazvanīt inspektorus, zvanot uz makšķerēšanas kartē norādīto numuru, diemžēl neizdevās. Tā nu nācās par to parūpēties pašiem. Turklāt krastā uz šo procesu noraudzījās paši tīkla licēji. Kad izvedām tīklu lai to izmestu laivu bāzes misenē, izrādījās, ka šie jau atminušies līdz laivu bāzei un mūs sagaida. Pēc nelielām pārrunām gan viņi aizbrauca, un sagrieztais tīkls nonāca tur kur tam īstā vieta, misenē.
15.augusts 2008, 22:43 | links
 
Jūrā metrus 20-30 zāļu kalni !
15.augusts 2008, 19:42 | links
 
zeel cereju ka no krasta jau sak kada njemt
15.augusts 2008, 19:35 | links
 
Jā !
15.augusts 2008, 19:22 | links
 
liepaja? no mola?
15.augusts 2008, 19:18 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager