Darba piedāvājums

Darbs
NG, kur tad Edgaru liki?
23.jūlijs 2014, 20:15 | links
 
SIA Fishing Film Factory meklē video operatoru ar filmu montāžas iemaņām, darbu var veiksmīgi apvienot ar citiem darbiem, darbs patstāvīgs, 1-2 dienas nedēļā.
Prasības- spēja un vēlme strādāt TV raidījumu radīšanā, vadītāja apliecība, latviešu un krievu valodas zināšanas.
Kaut nelielas zināšanas makšķerēšanā būs tikai pluss.
Ja ir interese rakstiet uz - normunds&salmo.lv
23.jūlijs 2014, 20:13 | links
 
Komanda ir izveidota, darba piedāvājums noņemas. Paldies vsiem, kas izrādīja interesi!
15.jūnijs 2014, 20:34 | links
 
Piedāvāju mazu haltūru Zviedrijā,Kramforsa.Jāpielabo vai jānomaina mājai jumts un jānokrāso koka mājas fasāde.Mājas tips apmēram kā mūsu "līvānnieces".Vienlaicīgi lieliskas copes iespējas!
14.jūnijs 2014, 14:34 | links
 
ar savādāk runājošiem runāju Latviski un 99%visi ļoti labi saprot(ja viņiem vajag)..

ivarsxz, 14.jūnijs 2014, 13:31


Runa iet par veikalu, kur TEV vajag, lai tevi pēc iespējas labāk saprot, nevis "ja viņiem vajag".

P.S. 99% ārzemnieku tevi arī ļoti labi saprot, "ja viņiem vajag"?
14.jūnijs 2014, 13:34 | links
 
Valodās ir spēks..Visas valodas ir vajadzīgas,kaut vai lai nopirktu licenzi..Tā domājam mēs Latvieši...Kapēc mēs latvieši paši nerunājam savā mēlē? Lai nebūtu jautājumi lieki,ar savādāk runājošiem runāju Latviski un 99%visi ļoti labi saprot(ja viņiem vajag)..
14.jūnijs 2014, 13:31 | links
 
Tepat tuvējās valstīs uz Rietumiem no mums ai kā noder krievu valodas zināšanas. Vidējās paaudzes polis tevi sapratīs, bet , ja pavaicāsi, ko angļu valodā tā arī varēsi palikt bez atbildes.
13.jūnijs 2014, 18:28 | links
 
Mums darbā ir nerakstīts likums, ka ar pircēju jārunā tādā valodā kādā viņam ir ērtāk, jo mēs strādājam priekš pircējiem, nevis savu ambīciju piepildīšanai, apkalpojošā sfērā strādājošajiem ir obligāti jāsaprot vismaz 3 valodas, latviešu, krievu un angļu, nav obligāti jāmāk dzeju skaitīt, bet pašas elementārākās lietas ir jāmāk.

Latviešu valoda ir mūsu, to neviens mums neatņems, tajā var runāt, tajā var dziedāt, bet ar to nevar iet pasaulē....

NG-NG, 12.jūnijs 2014, 20:22


Labi teikts!! JEBKURA valoda ir jāciena. Kā kādreiz teica viens rumāņu ģenerālis - jebkura valoda ko Tu māki ir TAVA neatņemama bagātība.
12.jūnijs 2014, 20:46 | links
 
Man šī tēma patīk :):), tāpēc arī ko bildīšu :), konkrēti Salmo veikalos, tagad vasarā, gandrīz katru dienu ienāk 1-2 cilvēki no tiem, kuri ir šeit nopirkuši īpašumus un ir saņēmuši uzturēšanās atļaujas, tie ir krievi, ukraiņi, kazahi un citu valstu pārstāvji, pamatā visi runā krievu valodā, naudas viņiem ir gana daudz un viņi to labprāt tērē šeit, arī copes bodēs, reizēm viņu pirkums sastāda pusi no dienas apgrozījuma un tie nav mazi cipari, NEVIENS latvietis nav iepircies par tādām summām . Mums darbā ir nerakstīts likums, ka ar pircēju jārunā tādā valodā kādā viņam ir ērtāk, jo mēs strādājam priekš pircējiem, nevis savu ambīciju piepildīšanai, apkalpojošā sfērā strādājošajiem ir obligāti jāsaprot vismaz 3 valodas, latviešu, krievu un angļu, nav obligāti jāmāk dzeju skaitīt, bet pašas elementārākās lietas ir jāmāk.
Man puikam tūlīt būs 12 gadi, ies 6. Klasē un sāks mācīties krievu valodu , jau tagad māk dažas elementārākās frāzes, saprot vairāk, nākošā pēc krievu valodas apgūšanas viņam noteikti būs ķīniešu valoda, dzīvot blakus tādai lielai valstij un bērniem nemācīt krievu valodu, manuprāt, nav tālredzīgi, tas ir milzīgs tirgus, tirgus, kas augs, kur varēs pārdot da jebko, kā jūs zināt kas dzīvē izdomās būt jūsu bērni, valodas atņemt nevar un tā ir liela vērtība.... .

Es esmu pateicīgs tam , ka māku šo valodu diezgan labi, varu runāties ar miljoniem copmaņu, (tikai Krievijā vien ir ap 20 miljoniem makšķernieku) , varu veidot tur TV raidījumus, varu rakstīt žurnāliem, varu saprast ko spriež prātam neaptverams cilvēku skaits.

Latviešu valoda ir mūsu, to neviens mums neatņems, tajā var runāt, tajā var dziedāt, bet ar to nevar iet pasaulē....
12.jūnijs 2014, 20:22 | links
 
ticu ka driz tie laiki beigsies ka krievu valodai ir tik liela noziime Latvijaa.
12.jūnijs 2014, 16:13 | links
 
pilniigi neaugliiga diskusija -SPAMS

dzhi, 12.jūnijs 2014, 16:06

lab, lab, es off. sodien visi sporta speles. vienam garlaicigi stradajas. srry, nestradajas.
12.jūnijs 2014, 16:07 | links
 
pats es runaaju Krieviski loti labi,tomer padomju laika berns esmu.man ir tris berni,visi parzin anglu valodu loti labi,toties krieviski nesaprot gandriiz nemaz,vai viniem kautko var paarmest?

cojs, 12.jūnijs 2014, 16:03

:) ja vini mekles darbu un tiks atteikts del krievu valodas. ka pats doma, kurs butu vainigs? darba devejs, berni, vai vecaki, kuri loti labi zin, ka krievu valoda seit ir bijusi vajadziga, ir un vel loti ilgu laiku bus vajadziga? :) tas tapat, ka izveleties, kur studet. vai ir pieprasita profesija, vai ne. labi, beidzam cepties. labak domajam kur zuvi nokert.
12.jūnijs 2014, 16:07 | links
 
pilniigi neaugliiga diskusija -SPAMS
12.jūnijs 2014, 16:06 | links
 
pats es runaaju Krieviski loti labi,tomer padomju laika berns esmu.man ir tris berni,visi parzin anglu valodu loti labi,toties krieviski nesaprot gandriiz nemaz,vai viniem kautko var paarmest?
12.jūnijs 2014, 16:03 | links
 
mailiit- jo vairaak valodu zini jo labaak,par to nau shaubu.bet kaa man Latvietim var parmest, ka es nezinu krievu valodu?atvaino mailiit,bet tas ir STULBI.tas ka kads Krievs dzivodams Latvijaa nezin Latvieshu valodu,tas gan tevi neizbriina?

cojs, 12.jūnijs 2014, 15:48

cepamies talak. :)
es nevienu vardu neesmu teicis par tiem krieviem, kas nodzivojusi visu savu dzivi lv, nezin latviski. tur man ir dalitas jutas. ja principa pec nezin - tas ir slikti. ja nav sanacis, piemeram, visu laiku dzivojot dpils rajona, tad VAR BUT cits stats.
ja letins neprot krieviski, piemeram, dzivojot Riga, kad uz katra stura ir krievu valoda - tas ari nekas labs nevar but. neizglitotiba, stulbums. saucat, ka gribat. vinam bus gruti saja sabiedriba, kur IR jazin krievu valoda. saja gadijuma man absoluti nav pienemams, ka parmet darba devejam par rus valodas pieprasisanu.
12.jūnijs 2014, 15:55 | links
 
mailiit- jo vairaak valodu zini jo labaak,par to nau shaubu.bet kaa man Latvietim var parmest, ka es nezinu krievu valodu?atvaino mailiit,bet tas ir STULBI.tas ka kads Krievs dzivodams Latvijaa nezin Latvieshu valodu,tas gan tevi neizbriina?
12.jūnijs 2014, 15:48 | links
 
Va vellos. Sludinājums kautkur "noziedējis". Gribēju jau pieteikties un algu sajemt gumijās, a tagadiņās nikā!!!
:D
p.s.
Beidziet tukši muldēt.
JIG.LV atkārto sludinājumu. Savādāk te dēļ dažiem labiem "daiļtirsējiem" kāds iespējams vienīgo mūža aicinājumu nepamanīs. :)
12.jūnijs 2014, 15:42 | links
 
Klau moška ta pacepjamies,kapēc jāzina Angļu valoda,mēs tak Latvījā esam! Man viens talbraucējs stāstīja ,vedis uz spānīju kūdru.Kā tur sazinājies-Krieviski. Gandrīz katrā noliktavā pa Krievam. Vot tā ,labi ir zināt valodas!
12.jūnijs 2014, 15:38 | links
 
Mailit cik ilgi vēl klanīsies??? Stulbi ir būt bez mugurkaula.. Un vēl stulbāk ir kad citus sauc par stulbiem ;)

mjuniors, 12.jūnijs 2014, 15:26

es neklanos. runaju par to, vai cilvekam ir, vai nav japrot krieviski, ja dzivo lv, kur krievu valodu prasa gandriz ikviens normals kantoris.
nerunaju par to, vai krievs ir labs, vai slikts. nav sliktu naciju, ir slikti cilveki.
ja nepamaniji, viens te ists letins, saka pirmais metaties par stulbibam.
12.jūnijs 2014, 15:31 | links
 
Mailit cik ilgi vēl klanīsies??? Stulbi ir būt bez mugurkaula.. Un vēl stulbāk ir kad citus sauc par stulbiem ;)
12.jūnijs 2014, 15:26 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager