Galiiga chainika jautaajums par signalizatoriem

quickbot - lielos vilcienos baitruners ir spoles fīča, kas neļauj zivij ievilkt makšķeri ūdenī, kamēr copmanis nav visu savu uzmanību veltījis copei. Elektroniskais signalizators šajā brīdī (kamēr zivs neievelk copi ūdenī) dod ziņu, ka cope ir notikusi. Abas šīs uzpariktes pamatā lieto karpinieki, komplektā ar sistēmas montāžu, kas nodrošina zivs pašaizciršanos. Šī sistēma var tikt lietota arī citu zivju copē, bet neesmu pārliecināts, ka tā būs rezultatīvākā. Katrā ziņā, ja cope nozīmē tusiņu ūdens malā ar draugiem, tad iepriekš minētās fīčas neļaus Tev palikt bez copes rīkiem (un visticamāk arī bez zivīm).
29.jūnijs 2014, 22:39 | links
 
Pilniiba piekriitu Rxg un JanissB viedoklim. Ir diezgan daudz zivju sugu , kuras neskatoties uz pamatiigu puutienu un vilnjiem, izmantojot parastu "'donka naturalis"' , ar Nr 2 . (64 gramu ) vai pat 3 Nr (96 gr svaru), izmantojot attieciiga garuma pavadinjas gan 1, gan arii 2 ( kas atklajas tikai experimentejot, stavosha uudenii, maza straume un liela straume + pavadinjas diametrs), uzkjeras pashas un izmantot par copes signalizatoru var da jebko, saakot no super dargiem piikstinatajiem beidzot ar parastu koka puljkjiiti ( nu jaa kautkada skanja lauj turpat labaa company sedet pie galda un alinju suukt - taa mana izpratnee ir vieniigaa atshkjiriiba) Esmu pat redzeejis ka dzheki ezeraa sezhot uz linjiem izmanto ljoti mikstu un lokanu kaarkla maikstiiti uz kuras gala virsuu ir parastaa nipeljgumija ... linja copi raada PERFEKTI!!! Jaameklee un jaeksperimentee un tas ka copes it ka nav un taarpa arii.. tas nebuut neoziimee ka tur , kaut kur apukshaa, nepieraalo veziic un ljoti mieriigi pa gabalinjiem nenopluukaa nost eesmu ( mushiniekus, sliekus, kartupeli, maizi, es domaaju arii maijvabolju kaapuru, nelielu zivs filejas gabalu) pagaidaam neemsu pieredzejis ka vezis eestu kukuruuzu
29.jūnijs 2014, 22:07 | links
 
Paldies par daudzveidiigaam atbildeem un padomiem. Viss jau ir taisniiba, ka nopirkt jaunu spoli vai kaatu ir daudz vienkaarshaak kaa ar to nokert lielu zivi :)

Man ir divas baitrunner spoles, jo pagaajusho vasar iemeeginaaju roku karpu siteemaas.... patiik man jau taa lieta ljoti un lielaakais kaifs to dariit neko nezinot par to, bet par tiem signalizatoriem ir taa, ka nu loti niez rokas vinus izmeeginaat, tik nesapratu vai iisti vinji der ne karpu copei. Buus jau laikam jaaizmeegina tie leetaa gala piikstuli, tik skatos, ka tas au iegriezas pie 100 euro, leetaa gala statiivam ar piikstuliem prieks 2aam copeneem.

Vieniigi, cik noprotu, ja copee ar baitrunneriem, tad iisti nedar taas divaakju gruntssisteemas, tur vajag grunteni ar sliidosho svinu?!

Jebkuraa gadiijumaa paldies, saprotu, ka profinjam vai savas lietas prateejam ir gruuti pilnveertiigi un paaris vaardos paskaidrot to, kas naak ar ilgu gadu pieredzi!

Nauda ar pie manis ilgi neturas, neesmu kraajejs, tad izdomaaju to kaadreiz arii ieguldiit copes inventaaraa, nevis kaarteejos dator/e-ciigu prichendaaljos :D
29.jūnijs 2014, 18:51 | links
 
Nesarezgij procesu,nav tie signalizatori vajadzigi ja tu sedi blakus,vai negaidi zivi kas taisa labu pirmo skrejienu,signalizatoram vajag baitrunner spoles utt,labak piedoma pie sistemas ar kadu cope;auklas diametrs svins,aka izmers,biegu beigas kats,jebkurs feeder kats paradis copi pat niecigu labak par tiem pikstuliem.
Lai veicas!
29.jūnijs 2014, 12:20 | links
 
Nopērc pašus lētākos signalizātorus un svingerus. Gards veikalā cena ap 10 eirikiem. Esmu pat zandartus ķēris, ļoti labi strādā.
29.jūnijs 2014, 10:28 | links
 
Neesmu neko labāku kā karājošs puļķītis nokarenā auklā , ar pareizi izvēlētu masu, pareizi ieliktu, novietotu attiecībā pret situāciju, sev atklājis: Ar to var redzēt visa veida copes kā vējā, tā straumē, lielas zivs, mazas zivs kodienu.....Bet : Ir jāvēro pašam, kas notiek: Vējam sava spēle, zivs pienāciens šo spēli izmaina, zivs uzsit, pavelk, lēni velkt...un šī disharmonija starp vēja-ūdens spēli un zivs pavilcieniem ir tikai ar acīm saskatāma....Vēro, meditē, analizē, gaidi, sagaidi un piecērt...Tur tas kaifs! Ja process ir tikai starp citu, tad var meklēt visādus automātus, piecirtējus, pīkstuļus un t.t.t.t. Bet tas nebūs tas, jo Gaidīšana, Vērošana ir tieši tas process, kas vilina pie ūdeņiem!
29.jūnijs 2014, 10:12 | links
 
Zelta vārdi! :D
29.jūnijs 2014, 09:16 | links
 
Ej mierīgi gulēt, signalizatori Tev nebūtu palīdzējuši.
Copenes pa 200eur, spoles pa 300eur un pārējie pričendāļi nezinātājam tikai pagarina krāniņu, bet zinātājam palielina copes kaifu. Bet tas nekādā veidā neietekmē neiegūtās zināšanas par copi, zivs meklēšanu nevietā vai necopi.
Tavā gadījumā signalizatori ir tie paši zvaniņi, tikai pārsimts eiro dārgāki :)
29.jūnijs 2014, 05:58 | links
 
Sveiki! Esmu kaartiigs amatiermakskernieks un neveiksminieks ar ljoti lielu staazhu :D Paarsvaraa jau braucu makskereet(kad sanaak) kompaanijas peec un pasha procesa peec. Labu laiku jau copeeju paarvaraa tikai ar grunts sisteemaam(izmantojot zvaninu) Bet man radaas jautaajums vai elektroniskos signalizatorus var arii izmantot ne tikai karpu kjershanai?

Protams, visdriizaak stulbs jautaajums, bet taakaa es nekad neesmu ljoti iedzilinaajis shajaa lietaa, nedz arii copeejot iebarojis un visu paareejo ko jaadara normaalam copmanim, bet gribeejaas uzzinaat vai tie elektroniskie signalizatori der visa veida ziviim.

Jo pa jaanjiem biju copeet Daugavaa, protams, izbriiveejaam laiku pirms pasiem sveetkiem un atradaam vieniigo vietinju tuvumaa, kur viens copmanis jau divas dienas copeeja un pat neparaustiija. Pacopeejaam kaadas 4asstundas, uz aakja likaam i maijvabolu kaapurus/naktstaarpus un sarkanaas sliekas. Taakaa laiks bij galiigaa pakaljaa un pie Daugavas iisti nekad nav mieriigs laiks, tad to zvaninu meetaaja no saana uz saanu(bet ne reizi neieskaneejaas) Kad izvilka gruntsiekaartu aaraa, abi aakji tukshi un taa arii iisti nebij skaidriibas, kas tur pat kaapuru noeeda no aakja neiezvanot zvaninju...

Taatad atgriezoties pie jautaajuma: Vai taados laikapstaaklos elektroniskais signalizators ko mainiitu, ja jaa, tad vai nav jaamaina grunts sisteemas uz kaut ko liidziigu boilu siteemaam?


Atvainojos par gramatiku un garumziimju neesamiibu, bet tagad atkal nevareeshu mieriigi guleet neuzzinot kaa iisti ir....

Jau ieprieks paldies!
29.jūnijs 2014, 04:28 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager