Tirgus analīze zivaudzēšanā

Nu nu te atradusi jaunu biznesu.
Vari tajā Rīgā tirgot to Poļu reņģi.
29.septembris 2014, 01:04 | links
 
"Jautājums par to- kāda uz šodienu ir situācija tirgū?"
Par situāciju tirgū.. ņem un aizej uz to un redzēsi! Bet, ja nopietni :)) tirgus ir plašs jēdziens, tev ir jāsaprot, kur tu atrodies.. Cik tāls ir tavs tirgus.. Ko tu tam tirgum piedāvāsi, svaigu, dzīvu zivtiņu vai kūpiņu vai ķer un atlaid..
Vēl, vai kūpiņš būs dikti labs :)).. Vai mācēsi notirgot pa labu cenu un nepadosies melnajam dienām.. Utt :)))
28.septembris 2014, 23:09 | links
 
Par leišiem taisnība, jo leišiem ir garāks barošanas periods, nekā pie mums..
28.septembris 2014, 22:58 | links
 
Nu Leišus izkonkurēt būs pagrūti ar karpām, ja gribi nopietni audzēt zivis tad skaties uz fermām, dīķi ir pagātne neatgrizeniski, bet arī jābūt zināšanām vai arī biezam makam, lai to visu pavilktu. Nesen biju Palangā, nesen uzceltā fermā kur audzēja zušus, tur tikai šogad paaudzēto zutēnu bija ap miljonu, bet cik vispār fermā nepaprasīju, pareiķini kādas izmaksas.
28.septembris 2014, 22:56 | links
 
:))) Jautājums ir plašs un nav tik viegli atbildāms! Jo man Tev pašam ir pretjautājums.. ja runājam par izmaksām. Tev dīķis ir vai raksi jaunu?? Izaudzējamais daudzums ir atkarīgs no barības ko dosi.. sākot no 100- 1000 kg/ha.. Tas lielais skaitlis sasniedzams (minu kā piemēru), ja dosi granulas, kas maksā naudu, plus kāda vasara, kāds tev ir vaislas materiāls..
p.s. Nekas nenotiek dabā, kas notiek uz papīra... Jo es tev minu tikai teoriju..
Ko nozīmē zivjaudzētava??:)) pilnais cikls vai tikai gaļa.. Eh.. :)) Vai Tu zini kad zivs aug vislēnāk no visām gaļām??
Vai zivju biznes ir perspektīvs!? Es teiktu jā.. Vai tas ir biznes, kad jāsāk viss no nulles!? Domāju, jābūt pabiezam makam un vai tas ir rentabli!? tam es mazāk ticu..
Nepiesakos uz pilnu patiesību, jo es tikai minu, domāju.. Un ar gribu ko tādu.. Ja ne biznesu, bet hobiju gan :))) Un padsmit tūkstošus dīķim pagaidām nēesmu gatavs nolikt :))
28.septembris 2014, 22:50 | links
 
Sveiki! Ir doma veidot piemājas dīķī nelielu zivaudzētavu. Jautājums par to- kāda uz šodienu ir situācija tirgū? Kādas ir izmaksas uz 1ha lielu dīķi, kurā tiek audzētas karpas?
28.septembris 2014, 22:21 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager