Find a local fisherman

Ir vajadzīga jūsu palīdzība viedokļu izteikšanā, lai uzzinātu, ko makšķernieki Latvijā domā par šādu ideju un darbošanos.
Personiski es tādu lapu iedomājos līdzīgu(pēc līdzīgiem principiem veidotu) šai:
www.tripadvisor.com
Ideāla lapa,kurā vari uzzināt,kur un kā tikt da jebkur pasaulē. Vajag kaut kādā Mozambikā tikt no vienas pilsētas uz otru-lūdzu-uzdod jautājumu un tev taps atbildēts!+šie vēl paši piedāvā ceļojumus , viesnīcas,utt
11.decembris 2014, 17:09 | links
 
Es saprotu, ka piedāvāts tiek nodarboties ar bezmaksas gidošanu. Es domāju tomēr, tas ir maksas pasākums. Pieļauju, varētu būt cilvēki kuriem patīk copēt barā, bet es parasti izvēlos to darīt viens. Nokonsultēt kādu netā nav problēma, kur, kas uz ko. Ir pieredze komunicēt ar citu valstu makšķerniekiem par copes vietām, atsaucība ir, bet pamatā tomēr jādomā pašam.
11.decembris 2014, 16:47 | links
 
Ziedonis,paskaties ekrāna labajā augšējā stūrī,Tev vēstule.
11.decembris 2014, 16:44 | links
 
Doma laba,bet ja ideja sākas ar jautājumu "cik jūs man par to maksāsiet" ,tad nekas no tā visa nesanāks. Uztaisi tā,lai viss ir ērti un labi, attīsti to štelli pa visu pasauli(jo citādi nav jēgas),un tad sāc domāt par to,kā nopelnīt
11.decembris 2014, 16:43 | links
 
Kas ir tā pati svarīgākā , pati top lieta, kas butu jums vajadziga, un par ko jūs butu gatavi kads maksat? ar kādām problēmām jūs kā makšķernieki saskaraties?

Ceru uz atsaucību.
11.decembris 2014, 16:29 | links
 
Nu re, būtu tava lapa ,uzreiz varētu pajautāt. Kā ir ar Hāfeles upīti Berlīnē ? Janvārī atkal ciemā uz to pusi, a moš špinis jāņem līdzi ,lai nav ar beibēm jāklīst pa KDW un citām bodēm.
11.decembris 2014, 15:58 | links
 
Ideja laba,tik viss maksā to ko maksā.Ja esi lokālais makšķernieks un gribi uzņemt viesmaksķerniekus,tad tam jākļūst par pamatnodarbošanos.
11.decembris 2014, 15:46 | links
 
Doma nav slikta, pēdējoreiz austrumberlīnē pat neatradu normālu copes bodi...
11.decembris 2014, 15:27 | links
 
Ir vajadzīga jūsu palīdzība viedokļu izteikšanā, lai uzzinātu, ko makšķernieki Latvijā domā par šādu ideju un darbošanos.

Ideja ir par aplikāciju un mājas lapu " find a local fisherman" kur būtu iespēja atrast visā pasaulē vietējos makšķerniekus, lai izbaudītu īstu makšķerēšanu nevis to, ko piedāvā tūristu firmas kur cilvēki cenšas piepelnīties un nezina labākās vietas.Alternatīva dargajiem tūrisma piedāvājumiem. tā būtu iespēja izbaudīt katrā valstī uz kuru ceļo, īsto makšķernieku kultūru, labākās vietas, padomus ar vietējiem makšķerniekiem. Vēl būs tāds kā tīkls, kur cilvēki var atrast cilvēkus ar ko kopā braukt makšķerēt, piemēram, man nav laiva, bet vēlos makšķerēt, es atrodu kādu, kas vēlas sev kompāniju laivā,+ būs iespēja arī braucot uz ārzemēm es varu atrast cilvēkus, kas izīrē laivas.

Gribētu dzirdēt makšķernieku viedokli, ko pamainīt idejai, kas viņiem būtu svarīgi, kāpēc lietotu, kāpēc nelietotu utt.
Varbūt varat palīdzēt ar šiem jautājumiem? doma
Lūdzu izsakam viedokļus!
11.decembris 2014, 14:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager