Aronas upe

kas notiek pie virānu dzirnavam? var dabut kādu foroli ap to vietu?
15.decembris 2015, 20:03 | links
 
Sveiki, kungi! Variet mani apsveikt - tiku pie savas pirmās foreles Latvijā! Gāju no Mārcienas centra tilta līdz hesam. Viss forši, ir gan bedres, gan mierīgi posmi, gan krāces un akmeņi. Ir arī bebri ar savu postu. Vienam tādam lopam gandīz virsū uzkāpu. Tas gan nebija īpaši pārsteigts un nervozi blisinādamies uz mani aizpeldēja uz to pusi no kuras es nācu, copi uz priekšu nesamaitāja.
Staigāt pa Aronu var, neviens virsū nešauj un prom nedzen. No Mārcienas uz augšu ir uzbūvēts HES. Tur arī tie lielie vārti par kuriem runāja Ruu. Patvaļīgais uzņēmējs ir pirms Mārcienas, pavasarī tur viss bija izskalots, kā ir tagad nezinu.
Ne asakas vīri!
10.septembris 2013, 22:49 | links
 
Biju Aronas upītē 5.05. Gājām kādu kilometru pirms tilta pirms Mārcienas un kādus pāris km uz augšu. Prom mūs neviens nedzina. Dambis uz upītes ir izskalots un "uzņēmējam" bizness visticamāk ir beidzies. Ūdens tīrs, līmenis normāls, ar kombinzonu brist var gandrīz visur, bet ir nenormāli daudz bebru un ziemas leduslietu un sniega sagāztu koku, tā ka ir jāpārvar dabas dambji ik pēc dažiem metriem. Iešana ir riktīgi grūta!!! Rezultāts - divi atrasti pagājušā gada rotiņi, viens paša dumības pēc norauts vobleris un caurs kombinzons. Jā, viena copīte gan bija, bet līdz galam nenotika. Tas gan nav rādītājs, jo forelēt vēl tikai mācos.
11.maijs 2013, 23:11 | links
 
Aronas upe ir valsts uudenji,uznjeemeejs patvaljiigi ir uzsaacis savu personiigo biznesu un pasludinaajis sevi par taas saimnieku.Kaut kas taads var tikai Latvijaa notikt:))cik redzeeju milziigus vaartrus ceela uz upi,apkaart buus ar zhogs
7.maijs 2013, 10:08 | links
 
Par mārcienu es tev jkomentēt nevaru, tik tālu neeju, pietiek ar augšteci - sākumu. Aronas pagastā tevi no upes projām neviens nedzīs.
7.maijs 2013, 10:03 | links
 
Ir tur viens patvaljiigs uznjeemeejs,kas panjeemis gabalinju Aronas,uzpludinaajis un tagad tur audzee foreles,aizliegums copeet,cik pagaajusho vasar redzeeju bija lejpus dambja kaadu gabalu.
7.maijs 2013, 10:02 | links
 
Bija kādreiz dambis uz Mārcienas pusi braucot. Tagad jau vairs nevar saprast kas tur top...
7.maijs 2013, 10:02 | links
 
Nekad Aronā aizliegums nav bijis. Par kādu dambi tu runā?
7.maijs 2013, 09:59 | links
 
Bet cilvēki reāli ir dzīti prom, tik man nevarēja ar garantiju pateikt, ka tie bija inspektori.
7.maijs 2013, 09:58 | links
 
uzvani uz pagastu un noskaidro :D

http://www.aronaspagasts.lv/public/lat/aronas_pagasts/
7.maijs 2013, 09:58 | links
 
:)muljkjiibas
7.maijs 2013, 09:56 | links
 
Vai kāds nezina, kā īsti ar copi ir Aronā? Pie vietējiem klīst runas, ka visā Aronā aizliegts makšķerēt. Tas viena cilvēka saimnieciskās darbības rezultāts pie dambja.... Tā tiešām ir patiesība, vai kārtējais "bezpriģels"? Netā nekur tādu info nevar atrast... Varbūt kāds zin numurus uz kuriem zvanīt lai uzzinātu.... Paldies
7.maijs 2013, 09:54 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager