Copmaņu kultūra

Lielākā problēma ir piemēslotas populārākās copes lietas.
Kaut gan pats es ar pīpeju,bet nu nav man grūti paņemt kastē līdzi bundžinu kur samest benīšus.Copēt tak tīrā vieta ir 100 reiz patīkamāk.Bet nu paskatoties laikam jau cilvēkiem patīk starp benčikiem sēdēt
11.janvāris 2016, 00:01 | links
 
Šodien Baltezerā tieši par to padomāju,bet šoreiz gluži pretēji,pozitīvā nozīmē ...Biju patīkami pārsteigts ,ka vietā kur copēja kādi 20-30 copmaņu promejot neredzēju ne 'beņčikus',ne tukšās pudeles...Tātad pamazām progresējam...:)
10.janvāris 2016, 23:55 | links
 
Par tiem benčikiem taisnība,nu briesmīgs skats uz tā ledus.Vai tad grūti paņemt uz ledus līdzi kadu trauciņu kur salikt benčikus un pēc copes kādā konteinerī izmest.vajadzētu jau par tādām lietām sodu paredzēt
10.janvāris 2016, 23:48 | links
 
Vairums šo cūkotāju jau sen ir atmaskoti..., un ..."kaku strīpa paliek aiz viņiem"... ne tikai uz ledus, bet diemžēl, viņi šai forumā nenāk , iespējami tas ir tikai labi...!?
Neviens jau īpaši savādāk uz ledus neuzvedas, kā citur, uz ielas, kādā sabiedriskā vietā, vai mājās...!
10.janvāris 2016, 13:46 | links
 
Donkihots :)
10.janvāris 2016, 13:30 | links
 
Nesen biju copēt uz ledus. Šausmas kas notiek. viss piemētāts ar izsmēķiem, tukšām pudelēm. Pat pietaisīts uz ledus.
Ierosinu visus normālos copmaņus dokumentēt cūcības un publicēt šeit. Lai cūkotāji zin un apzinās ko tie dara, kāda kaku strīpa paliek aiz viņiem. Ja būs atsaucība, tad būs arī lielāka mēroga bubliska cūkotāju kaunināšana un atmaskošana.
10.janvāris 2016, 13:22 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager