Pirms veido jaunu tēmu vai raksti atbildi, iepazīsties ar CopesLietas.lv foruma noteikumiem un norādījumiem!
Skatīt foruma noteikumus »
Veidot jaunu tēmu!

Meklēt forumā

Makšķernieku izstāde

specializētā izstāde St.Pēterburgā
Pabiju. Kopumā izglītošanās pasākumam der. Bij vienuviet daudz ko redzēt. Ja runājam par copes tēmu - kaut kā garām. Uz izstādi ejam skatīt kaut ko jaunu, inovatīvu. Iespējams tas bij kaut kur visā klāstā un daudz. Taču es neesmu dziļš manjaks jig tēmā, bet tik mācos un tādā procesā būšu vēl ilgi, iespējams kā lielākā daļa coperu. Mani uzrunātu atsevišķs izdalīts piedāvājums ar jauninājumiem, iespēja redzēt mānekli kustībā.
Vobleru ar bij daudz, tik orientēties tajā burzmā bij nereāli. Protams, varēja uzgaidīt un saņemt konsultāciju, bet burzmā prasījās kādu loģiku.
Cenas šur tur bij griestos, citur otrādi - super.
Ļoti pietrūkās meistaru ar savām ekspozīcijām gan šūpiņiem, gan citiem darinājumiem. Ko neredzēju gandrīz vispār - pludiņus :), sviniņi cik uziet, auklas ar, bet pludiņi....
Makšķernieku ziemas inventārs ar vispār nebija, bet tač varētu būt aizejošās sezonas finālcena ar šim aprīkojumam. Nu laukums maksā naudu. Tas gan.
4.aprīlis 2016, 10:14 | links
 
Uz izstaadi neaizgaaju,bet palasiju juusu atsauksmes,bija intresanti :)
4.aprīlis 2016, 10:09 | links
 
Es reāli nesaprotu tos, kas pa izstādi kaut ko čīkst. Ārprāc, Jūs ko no tā pasākuma gribējāt? Lai pa velti sadod čupiņu gumijām un kādu kātu iedod patestēt. Jā, es arī biju, un biju ar sievu un mazo junioru. Man patika ļoti, mazajam vēl vairāk. Varēja pasēdēt gan uz močiem, kvadrām, par laivām un kuteriem nemaz nerunājot. Noskaņa izstādē super, visi darbīgi "jūk prātā", satiku daudzu pazīstamos un lieliskā garastāvoklī pavadiju tur savas 3 stundas. Par naudu, es personīgi neatstāju neko, BET es atradu daudz ko, ko drīz noteikti iegādāšos, sākot ar LJ jauno One Sensoric mikriņu, jig.lv un eboat.lv gumijas un auklas. Gluži vienkārši tādēļ, ka cilvēki tur visu gāza riņķī, man laikam labāk patīk aiziet uz veikalu un pilnīgā mierā padomāt ko vajag un visu salasīt tādā veidā. Bet naudas tur griezās nenormāli, es pat teiktu, ka jig.lv pieminētie vidēji 100 EUR uz cilvēku ir ļoti piezeminēti. Kamēr biju tad eholotes un kāti gāja baigos tempos. Visu cieņu darbiniekiem..tādu slodzi nav viegli izturēt. Man patika, pat ļoti. Paldies!!!
4.aprīlis 2016, 09:54 | links
 
Par to ko nozīmē izstāde un atbilstošās cenas, "lieliski" demonstrēja motoru tirgotāji, kur Yamahām un Suzukiem, izstādes cenas bija vēl augstākas kā ikdienā, no sērijas, gan kāds impulsīvi nopirks.
Par citiem copes pričendāļiem...izvēle liela, bet jāpiekrīt, ka viss tiek tendēts uz MJ/JIG,TWICH un varbūt DS, pārējie visi var doties uz veikalu un meklēt produktus tur. Nedaudz pārsteidza cenu politika blakus stendos, vienas un tās pašas gumijas vienā 7E, otrā 7.99E, par auklām tas pats, lai arī, pieņemu, ka daudzi arī uz emocijām pirka pirmajā stendā un pa dārgāko...
4.aprīlis 2016, 09:42 | links
 
Man kopumā izstāde patika.. ja šāds progress gadu no gada turpināsies, tad ar Ķīpsalas halli var nepietikt.. Nu baigais "pūznis" ar cilvēkiem 6dienas rītā, kad devos mājās pusdienlaikā, mašīnu rinda bija vēl garāka.. Cilvēku daudzums nedaudz traucēja pie stendiem visu kārtīgi izpētīt, bet tur tiešām bija ko redzēt.

No čomiem dzirdēju, ka lielākiem pirkumiem arī varēja dabūt smukas atlaides, šoreiz runa bija par jig.lv, bet arī citiem esot bijušas.

Man savukārt neko baigi nevajadzēja.. leilākais pirkums, kuru vēlējos izdarīt bija Varivas Eging Premium pītā, bet jig.lv bija jau izpirkts, eboat nebija atveduši Varivas produkciju, bet pārējiem, kuriem bija.. cena bija kā sarunājuši - 31 eur, kas galīgi nav adekvāti šai auklai. Nezinu, vai tā ir standarta cena vai paaugstināta tikai uz izstādes laiku. Tā ka, ne visam bija atlaides.

Nezinu, kas bija par iemeslu.. samazinātas cenas par savu stendu izstādē?.. bet ļoti priecēja, ka bija arī eholotes.lv un citas mazākas bodītes, kas noteikti padarīja izstādi daudz interesantāku.

PS Piekrītu, ka fīderisti un pludiņnieki varēja justies apdalīti.

PS Ieteikums veikalniekiem, gatavojoties izstādei, variet jau laicīgi mēģināt elektroniski aptaujāt savus klientus, ko viņi vēlētos redzēt izstādē.. tas palīdzētu labāk sagatavoties un, iespējams, vairāk varētu pārdot.. Tikai ieteikums, jo tāpat visa kā bija daudz :)
4.aprīlis 2016, 09:39 | links
 
Es arī biju izstādē. Nopirku foršo līmi un salīmēšu motoram plastmasas detaļas. Izrādās LV neviens netirgo laivu motoru plastmasas detaļas :)
4.aprīlis 2016, 09:08 | links
 
Kamerāds uzaicināja aiziet uz izstādi, jo bija brīvbiļetes, piekritu. Jāatzīst, sen nebiju tamlīdzīgos pasākumos bijis, jutos vīlies. Kaut kā biju iztēlojies to pasākumu mazliet radošāku, bet pārsvarā viss kā bodē - pie sienām sakārtas gumijas - nāc, pērc. Vismaz 1 vobleru meistars bija izlicis vanniņu, kurā savu produktu peldināja.

Ja pirktu kādu nopietnāku lietu, teiksim, kātu, tad noteikti ietu pirkt uz veikalu. Mierīgi, nesteidzoties apskatītu, padomātu u.tml. Tur tomēr liela kņada...
Bet tas tā, mans subjektīvais viedoklis.
4.aprīlis 2016, 08:47 | links
 
Ne jau tie smalkie rīki to zivtiņu ķer...

Tonis, 3.aprīlis 2016, 23:25


vajadzīgs ir ņuhs,čujs un poņa :DDDDDDD
4.aprīlis 2016, 08:45 | links
 
Mans čoms apmeklēja izstādi ar junioriem. Un. Dabūja stimulu vēl vairāk pelnīt. Apskatīja mantiņas, ne copes, kuras gribētu iepirkt, kas iekrita sirdī un prātā. Saprata, ka 300t eur varētu tur atstāt dažu minūšu laikā. Tā ka nav jau viss tik slikti. Kur vēl cilvēks stundas laikā varēs apčamdīt, apsiekalot, sev tik ļoti interesējošās, kārojamās mantas...
4.aprīlis 2016, 01:22 | links
 
Kaut kā liekas muļķīgi vaimanāt par to, ka apmeklējot izstādi, neesi ticis pie baigās haļavas... Šāds pasākums jāuztver kā tusiņš, kurā jābauda noskaņa, jāparunājas, jāpapēta jaununi, nevis kā lēts gadatirgus, kur balotņikus pa lēto iepirkt
3.aprīlis 2016, 23:49 | links
 
Ne jau tie smalkie rīki to zivtiņu ķer...

Tonis, 3.aprīlis 2016, 23:25

nu vecīt par rīkiem gan nepiekritīšu,piem MJ es reāli jūtu atšķirību strādājot ar smalkāku inventāru nekā kad sāku... :) nesaku ka zivi labākķer,bet kiafu gan es no tā inventāra smalkā ķeru,galu beigāscopēt eju ne dēl gaļas,bet gan emocijām,bet katram jau savs... :)
3.aprīlis 2016, 23:40 | links
 
Ne jau tie smalkie rīki to zivtiņu ķer...
3.aprīlis 2016, 23:25 | links
 
Izstāde parādīja reālu tirgus sadalījumu, un vīziju nākotnei.Salmo ir mamma kas izaudzinājusi meitu Lucky John, bet reputācija ir iestīdzējusi. Pie tiem resursiem kādi ir Salmo tam stendam vajadzēja būt līderim,bet reāli puišiem no Baracuda stendā ar Fenvik un Abu Garcija bija lielākā piekrišana.Cenas Salmo stendā, dārgāk kā japāņu gumijām, un zinot kā Kuršos un Prizmā tiogas ir lētākas kā veikalā un izstādē,tie kas netika neko nezaudēja.Izstāde kas ir prezentācija produktiem no Salmo tur nekā nebija.JIg Lv uzstājās ar jaunu ofsetāķu modeļiem un pītām auklām, Agat ar jauniem roteriem,un furnitūru, Goldfish ar Vobleriem, E Boat ar Reins Tailwalk, -viss ir līmenī, bet pakāpi augstāk uz Salmo fona.Gaidam nākamo gadu un apstīsimies kāds izaugumu būs no dalībniekiem?
Visi gaida sezonas atklāšanu!!!
3.aprīlis 2016, 22:58 | links
 
Nu ko lai saka?Labi ka neapmeklēju nevienu izstādi un tuvākajā desmitgade droši vien ka neapmeklēšu arī!Par jaunumiem runājot-nu neko jaunu jau vairs ieraudzīt nevar(vismaz pie mums NE)!Visi jaunumi jau sen zināmi pirms tie atnāk līdz LV!)))))
Personīgi interesētu tikai viena lieta,bet To šeit dabūt nevar un nevarēs ar!!!Kātu navajg un spoles arī!Tas viss ir sapirkts labu laiku atpakaļ un kalpo godam un kalpos vēl ilgi!Aukliņas un citus štruņķikus priekš jiga var nopirkt bodēs!Nu tā kaut kā.Tas viss šovs drīzāk ir priekš tiem kas vēl nav sapratuši(Liela daļa arī nekad nesapratīs nekad) ko grib iegādāties un kādām vajadzībām!Kā vienmēr dominē negācijas un kapeikmīļotāju sindroms!
P.S. Par negatīvo runājot-pārāk daudz tā negatīva mums visapkārt?Varbūt labāk būtu iemācīties copēt nevis mūžīgi malt vienu un to pašu-iedodiet Man kaut ko jaunu,foršu un galvenais pa lēto lai varētu noķert zivis,daudz zivju ar kurām palielīties twiteros,draugos facebookos un citos sociali degradējošos tīklos kuros tikai un vienīgi negācijas,izvemtas vaimanas par slikto pasauli,nelaipno attieksmi un pārējām pasaules kataklizmām pie kurām ir vainīgi visi,izņemot pašus taurētājus!Un visi pārējie šos vaimanājošos klaunus uztver ar slimīgu paranoju un gaudo līdzi!Nekā personīga!Ar cieņu Willijs.
3.aprīlis 2016, 22:31 | links
 
Izstādē diezgan liels kontrasts.
Salmo pārdevējus kā parasti neviens nebaro. Vispār nesaprotu kā ar tādu naidu pret pircējiem var kaut ko pārdot. Laikam mūsējais vidējais pircējs nav radis pie labas attieksmes. Gandrīz visi pārējie stendi nezin savu preci.
Jig.lv un Gold fish stendi izcili. Vispār nesaprotu kā tik saspringtas dienas beigas var smaidīt un kvalitatīvi stāstīt par preci. Cepuri nost.

opusums, 3.aprīlis 2016, 11:16


Augstākminētais stendu raksturojums 100% sakrita ar šodien izbaudīto.
Tam visam vēl gribētos pielikt klāt nomināciju: "tupākais darbinieks", kuru šodien godam nopelnīja vīrs pie Mikado feederiem. Neprot neviena vārda latviski, 3 reizes saku šim - ar testu līdz 90gr., bet šis tikai atkārto sto dvadcatj.....beigās atmetu ar roku un gāju tālāk.
3.aprīlis 2016, 19:51 | links
 
Tikko no pasākuma. Viss ok! Atlaides atkarīgas no tā, kā mēle iekarināta. Atlaides katrā gadījumā lielākas nekā gadu atpakaļ. Šis tas nopirkts un arī vīri ar info bija, nu ļoti atsaucīgi, kaut arī aizgāja jau trijdiennieks! Īpašs paldies Jig.lv!
3.aprīlis 2016, 19:07 | links
 
Čoms bij sarūpējis ielūgumus, tad nu nobraucu ar pēc tiem Toirtap kurkuļiem, tie šķita vilinoši ar savu formu un UV piešprici. Ceru ,ka zivis no šamiem nebēgs:)
3.aprīlis 2016, 15:43 | links
 
Izstāde pašķidra. Veikalā cenas var dabūt labākas un arī piedāvājumu. Tāda sajūta, ka darbojas ''gariem zobiem'' kā necopē. No ēdamgumijām dažas pozīcijas interesantas un O.K.
3.aprīlis 2016, 14:51 | links
 
Izstādē diezgan liels kontrasts.
Salmo pārdevējus kā parasti neviens nebaro. Vispār nesaprotu kā ar tādu naidu pret pircējiem var kaut ko pārdot. Laikam mūsējais vidējais pircējs nav radis pie labas attieksmes. Gandrīz visi pārējie stendi nezin savu preci.
Jig.lv un Gold fish stendi izcili. Vispār nesaprotu kā tik saspringtas dienas beigas var smaidīt un kvalitatīvi stāstīt par preci. Cepuri nost.

Sametamies un visus Salmo pārdevējus uz Lido barot vedam, NG arī , tāds slaidāks palicis :)
3.aprīlis 2016, 11:16 | links
 
JIG.LV ko Tu cepies. Seit tak ir LV. Visiem visu vajag nolikt. Butu labak pakonsultejusies par interesejusajiem jautajumiem, nevis meklejusi, kur var par velti inventaru iegadaties.
Kopuma izstade loti pat ok. Cenas ekselentas visos stendos. Jaunumu ari visiem pa pilnam. Vairums apmekletaju atrod to, kas interese un ir apmierinati.
Sodien pedeja diena. Lai visiem dalibniekiem izturiba, smaidit un konsultet lidz izstades beigam.
Ne asakas.
3.aprīlis 2016, 07:17 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager