Makšķernieku stāsti

Piedzīvojumi kā anekdotēs, joki
osscar [06.06.20]: te bilde linka vietā..
Tie Mežmuižas ezeri daudz... Bet ja manā pusē, tad interesanti.
6.jūnijs 2020, 22:28 | links
 
te bilde linka vietā..

osscar, 6.jūnijs 2020, 20:50

Tas noteikti ir unikāls gadījums, ka Rainis vēl kaut ko ir piepratis bez rakstīšanu. Vienreizēji nepraktisks cilvēks. Aspazija bija spiesta pat malku gadāt ziemai....
6.jūnijs 2020, 22:21 | links
 

te bilde linka vietā..
6.jūnijs 2020, 20:50 | links
 
 
tā gadās !
8.jūnijs 2018, 20:29 | links
 
čau visiem copmaņiem , izmeklējos vairākos veikalos
Reņģu sistēmas - nav , aizbraucu uz makšķernieku bodīti Talsos Brīvības 15 un ir tāda izvēle pilnīgi apstulbu , ar draugiem sapirkamies ne paknapo , nopirku kruto somu štrumiņiem , saliekamo krēslu ar visu galdiņu , spiningu , spoli - cenas teikšu nu ļoti demokrātiskas , pārdevēja vēl pastāstija kur kas ķerās un kādu ēsmu labāk likt uz āķa .... nu supper !
22.aprīlis 2017, 12:25 | links
 
Aizšāvām trijatā uz Peipusu paķert raudiņas, ieejam pārs km, izurbrjam pasēžam , man uz reiz viens ķisis, pēc tam kolēģim arī, tad man divas raudas un kolēģiem līdzīgi, un klusums. Neko, iesim dziļāk. Iebrienam kādu 4,5km sēžam un kaut ko bakstamies, kolēģiem kaut kas pa retam gadās, man pilnīgs klusums, uznāk jau maza panika. Sienu visādas mormiškas, pamēģinu bļitku, balansieri, nekas īpaši nenotiem.
Apsmejam tos kas stāsta par tiem kg ko Peipusā var noķert utt ,tipa viss reiz 5 vai 10.
Un tad atnāca bars ar raudām. Tās bija hmm... maigi sakot interesanati,
Copēju ar divām makšķerēm, vienā cope- velc arā , skaties jau otrā copē , velc arā, nokabini laid mormišķu atpakaļ , kabini to pirmo nost, un redzī ka otra jau atkal copē. skrien no viena aliņgā pie otra un spēj tik vilkt, kabināt motili, utt, pat dusma uznāk ka nespēj tik ar visu galā.. :) Bet pats tas labākais kolēģim, viņam kādas četras makškerītes, šis izvelk vienu, skatās blakus arī copē, izvelk to un tā pirmā rauda ieslīdz atiņģi, šis ar roku pakaļ, velk arā un skatās tā otrā atpakaļ aliņģi, tai pakaļ ,velk arā un skatās ka tā pirmā atkal aliņģi, un tā kādas trīs reizes ... :))) kamēr saprata ka auklās zem ledus sapinušās un viena otru velk līdzi.
12.marts 2017, 14:20 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager