Iecopē Miami piekrastē

Nepieciešamais inventārs Copējot okeānā
Domā, ka te Miami ekspertu daudz? :DDD
31.augusts 2009, 22:50 | links
 
Nu no vieteejiem noteikti kaut ko var uzzinaat, vienkaarshi, zinu kad sheit lloti daudz un labi eksperti grozaas... Un tomeer latviski, letinnsh letinnam var kaadu stikki pamaaciit..:)
31.augusts 2009, 22:46 | links
 
Ko ta šeit prasi - paskaties kā vietējie makšČerē ;)
Parunā, paskaties rīkus un dragā!
31.augusts 2009, 22:42 | links
 
Domaaju kad noteikti ir taadas iespeejas, kur tuuristiem piedaavaa pacopeet bet es negribu ar veel kaut kaadiem 10 taadiem pashiem gribu vienkaarshi vakaraa no moliisha pameetaat...
Astonnkaaji jaa nebiju iedomaajies laba ideja..esmu redzeejis kad veci vechi izmanto vienkaarshi žilku un āķi galaa liekot taadu zivi kaa breetlinnu, nogriezz galvu un asti un kabina virsuu..nepaiet ne 30sekundes kad zivs jau ir galaa... kaadu spoli lai peerk, un kaadu žilku lai lieku? Varbuut ir veel kaada laba ideja? Buushu pateiciigs par jebkaadu info. Varbuut ir kaadi labi saitu kur var palasiit kas kam ir domaat un ko labaak pirkt, tieshi par inventaaru. Paldies.
31.augusts 2009, 22:30 | links
 
Nezinu kā Tev tur Miami, bet Virginia Beach kādu laiku atpakaļ bija pilns ar mekšķerēšanas bāzēm- aizej, samaksā 15$ un Tev visu iedos sākot no makšķeres līdz pat ēsmai. Tad sēdies kuterītī kopā ar vēl kādiem 10 tādiem pašiem kā Tu un uz priekšu. Apkalpe gan ēsmu uzsprauž gan zivi noāķē :) Katrā ziņā tur Tu varri apskatīt kādi instrumenti vajadzīgi un ko spraust uz āķa. Atceros, ka liku astoņkāji sagraizītu gabalos.
31.augusts 2009, 08:05 | links
 
Labdien, dzīvoju Miami un izdomāju kad nebūtu slikti pa vakariem pamakščerēt okeānā. Inventāra izvēle sheit itkā ir bet īsti nezinu ko man vajag, nekaadas lelās haizivis es netaisos ķert vienkaarši no krasta paspiningot. Ja ir kādam pieredze vai labs padoms kādu inventāru izmantot no kaata liidz aķim? Un ko tad šajā galā zivis ēd? Būtu ļoti par labiem padomiem.
31.augusts 2009, 01:36 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager