Džeki, pakāsu kātus

Džeki, šis nav joks, bet gan viens no maniem neveiklākajiem brīžiem pēdējo gadu laikā. Notikumu sakritibas dēļ esmu palicis bez kātiem ( savas vainas dēļ ). Nesu mazās čiepas ceļojuma gultiņu uz autiņu, lai mazāk reižu jāstiepj sava pakaļa uz piekto stāvu, izlēmu, ka paķeršu arī abus savus kātus. Nonākot līdz mašīnai visu atstutēju pret auto, lai tur vai kas, bet iestūķēju mašīnā gultiņu un kā lielais aizrullēju pēc čiepas.

Šodien izdomāju, ka jāiet pēc medījuma, bet mašīnā kātu nav ! :( Tinot filmu šurpu turpu sapratu, ka kātus esmu atstājis aiz borta .. Apstaigājot tuvākos veikalus ( moš kāds labs cilvēks būtu atstājis ), bet nekā .. Varbūt kāds no Jums, vai Jums zināmiem cilvēkiem ir ko atradis ... Būtu ļooti pateicīgs un atradēju bez atlīdzības neatstātu.

Kur ? Salaspils, drogas stāvlaukums.
Kad un cikos ? 28,05 / ~ 11-12 no rīta.
Ko pakāsu ?
1. Divdaļīgais spininga kāts - Abu Garcia Devil ar abu garcia spolīti, virsū pītā aukla un auklai galā piesiets uzgrieznis ( pēdējā brīža gruntenes imitācija )
2. Garais, izvelkamais kāts ( lētais gals ) ar shimano catana 2500 spolīti, virsū parastā aukla ar pludu galā :) .

Kā jau minēju, būšu ļoti pateicīgs atradējam un parādā nepalikšu !

Cerības jau ļoti mazas, tādēļ labprāt iepirktu kādu plus mīnus līdzvērtīgu aprīkojumu ( lietotu ), par saprātīgām naudiņām.
29.maijs 2017, 19:48 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager