Cope Igaunijā

Sveiki kura gala labak tagad meklet breksi un alandu emijogi?ja var kads pastastit privati..ta upe tik makskerets tuvak peipusam ar laivu bet no krasta ar fideri gribas pameginat..
13.oktobris 2017, 14:40 | links
 
Ieej rybolov.ee,tur arī redzēsi info no vietējiem
6.septembris 2017, 20:55 | links
 
Nu vīri, kā ar lomiem Emmajogi, brekši jau ķeras vai vēl nē?
6.septembris 2017, 18:59 | links
 
Ruu [01.06.17]: Tā drazu čupa blakus vairāk acīs duras,kā tie smukie brekši
To drazu igauņu baleliņi atstāja jo nebij spējīgi savākt mēs copes laika neviena grama igauņi paši dzer tā ka krīt tur pat pie upes daudz reìžu esmu redzējis vot tā
1.jūnijs 2017, 19:10 | links
 
Tā drazu čupa blakus vairāk acīs duras,kā tie smukie brekši
1.jūnijs 2017, 18:21 | links
 
Var jau bildē redzēt ar ko tur ķer,tā nav cope.
1.jūnijs 2017, 16:54 | links
 

Nu kaut kā tā iet
1.jūnijs 2017, 09:19 | links
 
Man patīk Igauņi žēlojas ka puse Latvijas sēž uz Emajogi upes, un vietu pagrūti atrast, bet no mūsējiem bāleliņiem ne ziņas ne miņas, kā partizāni klusē, laikam baidās ka zivīgās vietas nodos un nebūs pašiem vairs iespējas maisus uz mājām stiept. Man vairāk intereses pēc kā mūsējiem tur iet ar to copi un kādas bildes varētu ielikt. Igauņu forumos gan smukus lomus savelk.
1.jūnijs 2017, 07:00 | links
 
Pats šogad biju nelielā upītē Igaunijā un 90% atkritumu bija tieši no Latvijas, jo ar lavijas uzlīmēm un ražotas preces no Latvijas. Pats kur ķēru tur savācu toreiz, bet neiesi visu upes krastu tīrīt. Laikam mūsu cūkām ir grūti savākt pēc sevis tos mēslus ko atnesa līdzi. Tas pats ir arī uz mūsu ūdenstilpnēm, nevajag nekur tālu Berjozovka rudenī kā aizdirsta ar visu ko var, tā pat arī Dubnas upe. Pats interesantākais, ar čomakiem pagajušājā gadā katru reizi novācam visu ko var novākt un sadedzinājām visu ko var sadedzināt. Atbraucot katru reizi par jaunu atklājas jauna cūku kūts. Šogad vēl jautrāk bija atbraucām, a tur gandrīz vesela kaudze ar pudelēm un maisiņiem kārtīgi guļ vairākās vietās. Lūk tāda mums daudziem attieksme pret dabu. Tāpēc ar nav jābrīnās kā tādu cūku dēļ daudzviet ir salikti kiegeļi un šķeršli pāri ceļam.
28.maijs 2017, 03:43 | links
 
Pāris gadus atpakaļ Emmajogi pēc copes atgriežoties uz mašīnu stiepām maisu ar atkritumiem. Gan savi, gan šis tas pēc iepriekšējiem... Vietējais bomzis Šuriks(vai kā tur viņu) bij pārsteigts. Bieži to neredzot...
27.maijs 2017, 14:19 | links
 
Jā. Palasot igaunu forumu domāju drīz mūsējiem toč riepas labākajā gadījumā laidīs nost, sliktākākā gadījumā purnus dauzīs, jo palasot forumus viena lieta ka zivis ved maisiem uz mājām, besījas, otra lieta piedirš visu apkārtni. Ja tā mūsu bāleliņu cūkas turpinās rīkoties par normālu copi Peipusā varēs aizmirst :( Jo igauņi cepās nepajokam :( Žēl ka tādu cūku dēļ rodas tādas problēmas.

swordfish216, 27.maijs 2017, 09:33

Par zivju kaudžu vešanu mājās piekrītu(un vēl pēctam pārdot!),bet par piediršanu gan īsti nē.Paši Igauņi ar tur nav bez vainas...Vismaz tur kur es braukāju,nemaz nav nekādu ahuuno musaru kaudžu utt.Protams atrodas cūkas,kas visu pofigā nomet un atstāj upes malā:(Visvairāk es nesaprotu tos ļaudis-kas līdz upei aiznes pilnu pudeli,zivju paikas utt,bet tukšo taru tak ir par grūtu aiznest līdz mašīnai!
27.maijs 2017, 13:00 | links
 
Jā. Palasot igaunu forumu domāju drīz mūsējiem toč riepas labākajā gadījumā laidīs nost, sliktākākā gadījumā purnus dauzīs, jo palasot forumus viena lieta ka zivis ved maisiem uz mājām, besījas, otra lieta piedirš visu apkārtni. Ja tā mūsu bāleliņu cūkas turpinās rīkoties par normālu copi Peipusā varēs aizmirst :( Jo igauņi cepās nepajokam :( Žēl ka tādu cūku dēļ rodas tādas problēmas.
27.maijs 2017, 09:33 | links
 
Kāda cope, par ko tu te muldi, šogad, būs jāsit tie rijēji, un aizdirsēji, pie kajas ka latviešu kolēģi, bet šitā nedrīkst, nu galīgi nedrīkst, pagājušajā gadā vienreiz bija gadījums, pienāk viens ne īpaši skaidrā un lielas ka pagājušo reizi labi te ķēries, redz viņu pudeles vēl te mētājās
12.maijs 2017, 11:23 | links
 
Sveiki,atgriezoties pie copes,vai kaadam sogad maijaa ir nokerti breksi taa no1,5 un uz augsu?
12.maijs 2017, 09:58 | links
 
Cik esmu bijis gan Peipusā, gan arī Emma jogi, lielākais pārsvars ir ar letiņu bāleliņiem, kuri tēš kā lopi, un aiz sevis pamet tādu cūku kūti, ka vēmiens nāk, izteikti pie Emmas, cik naktis tur ir pavadītas, ne reizi neēsmu redzejis, ka Igauņi planētu apkārt rēgdami kā aizkauti kuiļi un skaidrotu savas attiecības gan ar klātienē esošiem, gan pa telefonu ar mājās palikušajiem tā, ka to dzird vēl vismaz kilometra rādiusā. Un kas ir galvenais, nebrauc uz turieni ne tie nabadzīgākie cilvēki, tātad tie kas to var atļauties, tā ka vīri, dzeriet mājās, ja mājās neļauj dzert, iz... ziet kārtīgi savas sievas, lai ļauj to darīt mājās, un neblamējaties pa pasauli.
10.maijs 2017, 14:35 | links
 
Opusum, ne tikai pie Rīgas.... :((
10.maijs 2017, 08:16 | links
 
nu viņi domā, ka pie mums Latvieši visi ir cukmeni, bet aizmirsa, ka pārsvarā ir krievu cukmeni ):) bilde, kaa bilde - taadas ir visur ap Rīgu 40 km raadiusaa, lai pierod!
10.maijs 2017, 07:37 | links
 
Diemžēl arī mazajā upē kur es copēju lielākoties svaidījās visāda draza tieši no Latvijas atvesta, jo mūsu aliņi, stiprie ar latviešu lapiņu, visādas zivju piebarošanas barības, un tā tālāk. Nav brīnums ka vietējie nemīl mūsu tautiešu CŪKAS. Jums ko grūti savus sūdus un mēslus pēc sevis novākt, vai dzīvojam vienai dienai, a kas tālāk būš pohujs, galvenais ka tagad labi a kas būs rīt pie lielas resnas dirsas. Tikai vēlāk jūs Cūkas nebļaujiet ka visur stāv liegums iebraukt, kieģeļi un nolaistas riepas. Tas ir pateicoties mūsu jaukajām Cūkām. Paskatieties kas uz mūsu ūdenstilpnēm darās tas pats.
10.maijs 2017, 06:56 | links
 
Vārds-Latvieši-tekstā īpaši izcelts........
9.maijs 2017, 14:58 | links
 
Дорогой рыбак, почему же так?

20.04.2017

Составлено: Kalastusinfo.ee

Забирать возникший в ходе похода за рыбой мусор является для большинства рыбаков само собой разумеющимся делом. Небольшая часть рыбаков всё-таки предпочитает оставлять это занятие другим. Живым доказательством последнего является фотография, сделанная несколько дней назад возле центра природы Эмайыэ Суурсоо, принадлежащего RMK. При этом подобная картина открывается далеко не в первый раз, а является уже скорее привычной для нынешнего времени года.

Уважаемые рыбаки, давайте не допустим того, чтобы в обществе укоренилось мнение о рыбаках, как о людях, загрязняющих природу и ведущих себя аморально. Именно поэтому для нас остался закрытым доступ ко многим хорошим рыболовным местам, так как землевладельцам крайне надоел такой беспорядок.

Забирайте свой мусор с собой, и давайте таким образом покажем свое желание восстановить свою репутацию. Давайте уже с сегодняшнего дня прекращать загрязнение окружающей среды путем участия в толоке «Сделаем». О тех, кто не убирает за собой мусор, можно сообщать по дежурному номеру телефона Инспекции окружающей среды – 1313.
Уважаемые латвийские рыбаки, эта просьба касается и вас.

Если загрязнение продолжится, то RMK взвесит возможность закрытия доступа к лодочной гавани, расположенной возле центра природы Эмайыэ Суурсоо. Еще одним рыболовным местом меньше!

Такая картина открылась 17.04.2017 возле инфостенда центра природы Эмайыэ Суурсоо.
Kantsi_17042017_suur.jpg
9.maijs 2017, 14:56 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager