Par hokeju

kuriem interese hokejs
Uj....nu i rokraksts man! Pašam grūti salasīt!:)
6.aprīlis 2018, 17:20 | links
 
Aigarsbergs [06.04.18]: Visu Latviju čakarē HS Rīga. Tieši tā, līdz ko parādās, kāds, kam vidēji 2punkti + spēlē, tā pēc sezonas viņš HS spēlē. Tikai jēga? Virslīgā zaudē visiem. 1. līgā arī, līdz ko Venta uzņēma apgriezienus, tā nabagi slapināja biksēs un vāca lielos sodus, par nesportiskām rīcībām. Arī Pēterburgas pseido čempionātā nekā tur nav, ja reiz visus viņi uzvar.

Ja nākamsezon aizies u23 līga, u18 un 1. līgas vietā, varētu būt tīri labs līmenis. Katrā ziņā mums ar Ventu būs atkal jauna iespēja Rīgas puišeļus pazemot :))
Interesant un lecīgs puisis Tu esi! :) Venta protams nav tā švakākā komanda, bet topā nav bijusi ne kad. Un tu saki "Rīgas puišeļus pazemot"! Tāda iespēja ir bijusi vienmēr, arī līdz šim, tikai tā varēšana parasti aprobežojas ar pliku muldēšanu.
Un nd viens ar varu, ai matidm tos kabākos puišus uz Rīgu nevelk. Protams...mazajām komandām tā ir sāpe, jo aiziet līderis, pazūd komanda. Jo sevišķi bērnu un jauniešu čempionātos tas ir sāpīgi. Bet...puišiem caur tādu HS Rīga ir daudz lielākas iespējas uzspēlēt labā līmenī un izsisties. Cik esmu dzirdējis, tad piem.Venta nepiedalās MHL čempionātā! Un tas ir ļoti laps līmenis puišiem un lieliska pieredze!
Tāds lūk ir mans viedoklis!
6.aprīlis 2018, 17:18 | links
 
Visu Latviju čakarē HS Rīga. Tieši tā, līdz ko parādās, kāds, kam vidēji 2punkti + spēlē, tā pēc sezonas viņš HS spēlē. Tikai jēga? Virslīgā zaudē visiem. 1. līgā arī, līdz ko Venta uzņēma apgriezienus, tā nabagi slapināja biksēs un vāca lielos sodus, par nesportiskām rīcībām. Arī Pēterburgas pseido čempionātā nekā tur nav, ja reiz visus viņi uzvar.

Ja nākamsezon aizies u23 līga, u18 un 1. līgas vietā, varētu būt tīri labs līmenis. Katrā ziņā mums ar Ventu būs atkal jauna iespēja Rīgas puišeļus pazemot :))
6.aprīlis 2018, 12:27 | links
 
Kur tā konkurence radīsies, ja resurss nav un nav valsts mēroga stratēģija, kā arī klubiem atbalsts! Uzrīkot valsts čempionātu attiecīgai vecuma grupai, tas ir vienīgais ko šobrīd LHF organizē jauniešiem. Otra lieta, tikko kādā "lauku" komandā kāds talants parādās, tā Rīga cenšas nosmelt to un nav jauniešiem konkurējošs čempionāts. Pieaugušajiem Entuziastu un amatieru čempionāts, tas pats EHL, tikai paliek spēcīgāks, tikai vīriņi ar pārspīlētajām dalības maksām norāva ūdeņus un pazaudēja augstāko līgu, bet līmenis aug ar katru gadu paliek spraigāk, bet LČ neviens negrib sisties, jo nav naudiņas klubiem, kas radītu konkurenci un attieksmi. Tamdēļ arī mūsu virslīga ir tuvu amatieru līmenim, jo profesionāļi tur retais, kas iet uz hokeju kā uz darbu. No tā visa izriet lejupslīdoša attīstība, vājš LČ un visa sistēma!
6.aprīlis 2018, 11:51 | links
 
dzhams [06.04.18]: Viennozīmīgi rezultāts ir labāks par pašu sniegumu laukumā. Ar tādu spēli Elitē būs 0: [DIVCIPARS]. Tāda sajūta, ka vietējāsistēma spēj izaudzināt tikai kaut cik konkurējošu augsta līmeņa vārtusargu, pārējais ir tiešām zems nu varbūt vidējs līmenis. Lai gan kādi var būt rezultāti, ja galvenie treneri ir bez izglītībām un tikai lielajā Hokejā paspīdējuši uzvārdeļi. Kamēr nebūs treneri tikmēr uz entuziasmu arī dreifosim pa līgām!
Kāmēr vietējā čempionātā nebūs daudz maz jēdzīga konkurence, tikmēr nekas arī nebūs. Pašvaki HS Rīga audzēkņi un viss.
Cerams ar nākamo sezonu kaut kas mainīsies, ja izveidos junioru līgu, lai jaunie augstākā līmenī var spēlēt ikdienā.
6.aprīlis 2018, 11:31 | links
 
Viennozīmīgi rezultāts ir labāks par pašu sniegumu laukumā. Ar tādu spēli Elitē būs 0: [DIVCIPARS]. Tāda sajūta, ka vietējāsistēma spēj izaudzināt tikai kaut cik konkurējošu augsta līmeņa vārtusargu, pārējais ir tiešām zems nu varbūt vidējs līmenis. Lai gan kādi var būt rezultāti, ja galvenie treneri ir bez izglītībām un tikai lielajā Hokejā paspīdējuši uzvārdeļi. Kamēr nebūs treneri tikmēr uz entuziasmu arī dreifosim pa līgām!
6.aprīlis 2018, 10:14 | links
 
Neticēju, ka tie puišeļi uz kaut ko ir spējīgi. Redzot kā mhl viņus visi pazemo, redzot, cik švaki virslīgā viņi bija, un kā paši 1. līgā viņus bez variantiem uzvarējām ar čaļiem, kuri hokeju reizi nedēļā uzspēlē prieka pēc. Bet nu saliekot 3 švaku komandu līderus, Oļegs ir labu darbu izdarījis un beigās nav nemaz tik briesmīgi.
6.aprīlis 2018, 09:45 | links
 
... mūsēji ielika gansiem, forša spēle jaunajiem.
5.aprīlis 2018, 22:36 | links
 
Cik gadus skatos un domāju- cik ilgi vēl tas vājprāts notiksies? Visi tie viltus 11metrinieki, neieskatītie goli, utt. Tak paskataties video un miers! Nu ne jau par katru sīkumu, bet par nopietnām lietām kā dzeltenā/sarkanā kartīte, soda sitieni, utt. Vēl vajadzētu atļaut skatīties vodeo simulāciju aizdomu gadījumos, un dot sarkanās nekavējoties! Apriebušies tie sāpēs pārgrieztie purni un vārtīšanās pa zemi pie katra pieskāriena

raihs, 17.marts 2018, 11:46

liela cirka,lieli klauni.hokejs,tas ir istu viiru sports.futene visi uzvedas ka geji.
17.marts 2018, 20:30 | links
 
Par krieviem pierādījumus meklēja, bet tādus īstus neatrada. Krieviem pk vēl nebija nekad iedots, turklāt Krievija, kāda nekāda, bet tomēr ir futenes valsts. Bet Katara, kuriem nebija neviena atbilstoša stadiona, tikai tuksneši! Un, protams, miljonu vairāk nekā vidusmēra latvietim santīmu. Tiešām nezinu, ko viņi tur izdomās, bet jūnijā un jūlijā tur ir pekle līdz 50 celsija grādiem.
Toties Katara ir pasaules līdere gāzes ieguvē, un tas jau štrunts, ka apkārtējās pārējās reģiona valstis bezmaz vai pieteikušas tai karu (Katara piķo un mīļo hezbolahu, hamazu un visus pārējos teroristus).
Kataras emirāts ir piecreiz mazāks par Latviju un pamatpilsoņu ir tikai 200 tūkstoši, pavisam dzīvo 2,2 miljoni, viegli sarēķināt, ka katram katarietim ir 10 "kalpu". Dabiski, ka Katarai ir lielais aizsargbrālis (USA), citādi viņiem sen jau būtu pilnīgs kirdiks.
Kad Irākā medībās tika nolaupīti emirāta karaliskās ģimenes locekļi, emirāts izpirkumā samaksāja VIENU MILJArdu ASV dolāru,
Redzi, Raih, nevajag ķert čavičas, vajag ķert Kataras emirēnus, tas finansiāli ir maķenīt izdevīgāk..
17.marts 2018, 18:44 | links
 
Nu Blateram par vecuma gadiem nav jāuztraucas, tas toč. Gan jau krievi šim ar izpiķojuši
17.marts 2018, 17:43 | links
 
Futene (vadības līmenī) ir visstagnātiskākais reptiļu bars. Šo lēmumu jau varēja pieņemt pirms padsm gadiem, un viss noritētu daudz gludāk. Saprātīgai modernizācijai piekrist negriēja, bet toties, kad šeihi sāka kukuļos maksāt miljonus kā ābolus bērt, tad piekrita pilnīgi visam. Paskatieties, kur notiks nākamais PK, tas ir ārprāts! Stadioni tik celti tuksneša vidū, nezinu gan, kā tiks ar karstumu (30 -45 grādiņi). Varbūt liks jumtus virsū un kondišku katram skatītājam zem pakaļas. Spēlētāji, vienalga, mirs nost tiešā un pārnestā nozīmē.
Bet miljoni jau ir galvenais...
17.marts 2018, 16:30 | links
 
Jap, tas ir pareizi, sen bija laiks, nav vajadzīgi simulanti.
17.marts 2018, 15:40 | links
 
Cik gadus skatos un domāju- cik ilgi vēl tas vājprāts notiksies? Visi tie viltus 11metrinieki, neieskatītie goli, utt. Tak paskataties video un miers! Nu ne jau par katru sīkumu, bet par nopietnām lietām kā dzeltenā/sarkanā kartīte, soda sitieni, utt. Vēl vajadzētu atļaut skatīties vodeo simulāciju aizdomu gadījumos, un dot sarkanās nekavējoties! Apriebušies tie sāpēs pārgrieztie purni un vārtīšanās pa zemi pie katra pieskāriena
17.marts 2018, 11:46 | links
 
Tā pat krievi tiks līdz finālam! :)
17.marts 2018, 11:20 | links
 
Nu tad beidzot!
http://m.delfi.lv/sports/article.php?id=49849611
17.marts 2018, 11:03 | links
 
Da viņiem piķis rūp, satraumēsies profi, aber ko nu.
25.februāris 2018, 10:08 | links
 
Kanādieši-NHL vadība-rok paši sev bedri,nelaižot NHL spēlētājus..
25.februāris 2018, 10:03 | links
 
Krieviem Znaroka "māte" palīdzēja. :))
25.februāris 2018, 09:56 | links
 
Liku uz vācieti,bet drusku pietrūka!
25.februāris 2018, 09:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager