Pirms veido jaunu tēmu vai raksti atbildi, iepazīsties ar CopesLietas.lv foruma noteikumiem un norādījumiem!
Skatīt foruma noteikumus »
Veidot jaunu tēmu!

Meklēt forumā

Makšķernieku izstāde

specializētā izstāde St.Pēterburgā
epoksids [31.03.19]: Vai kāds ir redzējis, piemēram, Zetrix kātus izstādē?
Resp. vai ir jēga braukt?

Paldies!
Vakar redzēju un diezgan daudz vienā stendā.
31.marts 2019, 12:57 | links
 
jan4ikxx [31.03.19]: Sveiki, varbūt kāds zina vai elektromotoriem arī ir atlaides šajā izstādē?
Parunajot ar tirgotaju visu var sarunat
31.marts 2019, 11:54 | links
 
Sveiki, varbūt kāds zina vai elektromotoriem arī ir atlaides šajā izstādē?
31.marts 2019, 10:19 | links
 
Vai kāds ir redzējis, piemēram, Zetrix kātus izstādē?
Resp. vai ir jēga braukt?

Paldies!
31.marts 2019, 09:55 | links
 
Šodien izstādes pēdējā diena!

Stendi krietni "paplosīti", bet nu nekāda kritiska deficīta nav radies, tā kā joprojām izstādē sotrtiments ir pašs un pilnvērtīgs, ir ko redzēt :) Gaidam ciemos savos stendos C1 un C3.
31.marts 2019, 07:38 | links
 
nu pārs gadus nebiju bijis - šodien aizgāju. Forši jau. Ir gadatirgus, bet tas jau sen visās izstādēs visās nozarēs. Subtrana biļetēs vai degvielā, lai apbraukātu jig, ebot un salmo aiziet vairāk nekā par ieejas talonu izstādē un pie viena var uz bisēm un kuģiem paskatīties.
30.marts 2019, 23:24 | links
 
Pirms gadiem 2 (?) biju izstādē. Kas man reāli nokaitināja - cenu trūkums. Sajūta kā tirgū, kur pēc deguna nosaka, cik tad maksās.
Arguments "bet tu parunā ar pārdevēju, būs cita cena" man liekas idiotisks. Ja arī man ir vēlme kaulēties, tāpat ir skaidrs, ka no 100 eur uz 30 man neviens nenometīs. Pienāku, paskatos, redzu - baigi dārgs, eju tālāk. Liekas ceļama cena? Ok, varu iet izvērst sarunas, varbūt dabūšu vēl labāk.
Pie tam nevarētu teikt, ka pārdevēji to tik vien gaidīja, kā skriet un apkalpot mani. Man būtu jāgaida rindā, lai viņš atbrīvojas, tad jājautā - a cik šitais maksā? Un pēc 3min - bet šis?
Bodē ir cenas, kamdēļ nevar te?

Var jau būt, ka šogad ir labāk...
30.marts 2019, 23:11 | links
 
Ķīpsalas izstādes pirmā diena pavadīta! Paldies visiem klientiem, kas atnāca ievērtēt mūsu stendus. Gaidam rīt atkal ciemos! :)

Atgādinam - šogad mums 2 stendi!
1. Stends C1 - tur dominē japāņu brendu produkti VARIVAS, YAMAGA BLANKS, SAVAMURA, BAIT BREATH, DAIWA, VANFOOK, RYOBI + ukraiņu INTECH, CRAZY FISH, TOIRTAP.
2. Stends C3 - izteikts spiediens uz mums parasti mazāk raksturīgo lielo mānekļu tēmu (lai gan ne tikai)- SAVAGE GEAR, FOX RAGE, u.c., liela testa kāti (arī kastingam), lielas gumijas un to aksesuāri, stingeri, pavadas, arī somas/kastes, KUUSAMO šūpiņi, OKUMA spoles, Šilova rotiņi/šūpiņi un vēl visāda interesanta eksotika .

Bildes vispārējam ieskatam mūsu stendos ir ieliktas Facebook.

Vispār kopumā izstāde šogad liekas cienīga, copmaņiem ir ko redzēt !
29.marts 2019, 21:50 | links
 
Kas Jig.lv stendā bija no Yamagas parstavēts?
29.marts 2019, 21:25 | links
 
līdz šim ar ziņām no frontes kaut kā nejutos pārāk apdalīts, bet aģentūra arī manās.
28.marts 2019, 22:31 | links
 
jjanis [8m]: Esmu no tiek kam nav sava FB un daudzu citu soc kontu, dažreiz lietoju sievas, riebjas tā privātā publicitāte un no visurienes ienākošo ziņu skaits.
Laikam kādreiz būs jāizveido anonīmais FB konts.Pats atradi risinājumu:) ir tak cilvēki ar kaķiem utt. profila bildēs, vismaz varēsi sekot līdzi copes grupām utt.

zhora_zirgs, 28.marts 2019, 22:14



Man ir kaķis FB profila bildē :) Bet esmu copes aktīvs :)
28.marts 2019, 22:19 | links
 
jjanis [28.03.19]: Esmu no tiek kam nav sava FB un daudzu citu soc kontu, dažreiz lietoju sievas, riebjas tā privātā publicitāte un no visurienes ienākošo ziņu skaits.
Laikam kādreiz būs jāizveido anonīmais FB konts.
Pats atradi risinājumu:) ir tak cilvēki ar kaķiem utt. profila bildēs, vismaz varēsi sekot līdzi copes grupām utt.
28.marts 2019, 22:14 | links
 
Esmu no tiek kam nav sava FB un daudzu citu soc kontu, dažreiz lietoju sievas, riebjas tā privātā publicitāte un no visurienes ienākošo ziņu skaits.
Laikam kādreiz būs jāizveido anonīmais FB konts.
28.marts 2019, 22:10 | links
 
jjanis [28.03.19]: Kādreiz izstrādēs esmu piedalījies kā dalībnieks, tāpēc nojaušu kāda ir dalības maksa un cik lielu piepūli tā prasa no dalībniekiem.
Liekas ļoti dīvaini, ka vietējas firmas, izņemot jig.lv, neapgrūtina sevi ar copmaņu informēšu par izstādu šajā forumā.
Ja ne jig.lv, tad liela daļa noteikti būtu palaidusi garām šo notikumu.
Katram kantorim ir sava sazināšanas ar pircējiem stratēģija, lai jums veicas.
Ja cilvēks mēdz ieslēgt rādio vai tv, tad noteikti garām nepalaidīs. Tur reklāmas ir gana daudz.
28.marts 2019, 22:01 | links
 
Kādreiz izstrādēs esmu piedalījies kā dalībnieks, tāpēc nojaušu kāda ir dalības maksa un cik lielu piepūli tā prasa no dalībniekiem.
Liekas ļoti dīvaini, ka vietējas firmas, izņemot jig.lv, neapgrūtina sevi ar copmaņu informēšu par izstādu šajā forumā.
Ja ne jig.lv, tad liela daļa noteikti būtu palaidusi garām šo notikumu.
Katram kantorim ir sava sazināšanas ar pircējiem stratēģija, lai jums veicas.

jjanis, 28.marts 2019, 21:47


Lielākā daļa šejieniešu seko līdzi copes bodēm FB. Tur šie veikali jau kādu laiku reklamē šo pasākumu. Es redzēju gan Eboat, gan, Eholotes, gan Sargofish, gan Mammadaba reklāmu...
28.marts 2019, 21:55 | links
 
Kādreiz izstrādēs esmu piedalījies kā dalībnieks, tāpēc nojaušu kāda ir dalības maksa un cik lielu piepūli tā prasa no dalībniekiem.
Liekas ļoti dīvaini, ka vietējas firmas, izņemot jig.lv, neapgrūtina sevi ar copmaņu informēšu par izstādu šajā forumā.
Ja ne jig.lv, tad liela daļa noteikti būtu palaidusi garām šo notikumu.
Katram kantorim ir sava sazināšanas ar pircējiem stratēģija, lai jums veicas.
28.marts 2019, 21:47 | links
 
Nesaprotu ko visi liek negāciju?
Man patīk gan SALMO, gan GARDS., gan mazie. Katrā veikalā kad ienāku kā cilvēks, paprasu normāli. Iedot vēl lielāku atlaidi nekā ir. Tikko iegāju SALMO, trakie ziemas kostīmi. Atlaide. mēru mēru, skatos. pazvanu sievai, jo arī vajadzēja. Iedeva bonusiņu jo pirkām divus ziemas kostīmus. Normāli parunājamies. Viss notiek. tas pats GARDĀ. Iedeva bonusiņu, vienu jaku pat no Valmieras atsūtīja jo nebija krāsa. Iedeva bonusu.
Arī pārstāvu tirdzniecības pārstāvi- gan citā jomā, bet ja pie manis atnāk klients un nevis sūdzas bet gan interesējas par ko jaunu, pat nepērk, bet tomēr tādus atceros. Nakamajā reizē pieviksēju ja tāpat iedod atlaides bonusu un viņš atcerēsies ka visu var sarunāt. Vajag būs sakarīgam un laipnam.
Tas mūsdienās pietrūkst.
Protams mazie arī ir forši, var atrast ko vispār neredzētu un tādā garā. Viss ir atkarīgs no laika un vēlmēm.
Ne asakas
25.marts 2018, 10:58 | links
 
Lai nu man piedod lielie torgaši (Salmo, Ēsma, savukārt Gardu uzskatu par pagalam neizdevušos veidojumu), bet man pie sirds iet tieši mazie veikaliņi. Tādi, kā džigs, fišbons, eboats, eksmilo, sams, Goltiņa Ingus nu jau aizsaulē esošais u.c. Tieši mazajos veikaliņos ir tā pirkšanas - pārdošanas burvība. Visiem taču patika reiz tās mazās pārtikas u.c. lietu piparbodītes, kuras tagad lielveikali nospieduši zemē. Ļoti svarīgs ir pircēja - pārdevēja kontakts un komunikācija. Uz tiem mazveikaliņiem eju jau ar konkrētu vēlmi, jo diezgan precīzi zinu, ko man vajag. Domāju, ka visiem riebj tie Rimi, Maximas un Supernetto, bet tur pirkt vienkārši ir ērtāk, pielādē pilnu maisu un tenterē mājās. Tikai prieka nekāda.
Protams, ka gan Salmo, gan Ēsmā ir daudz labu un citur grūtāk dabūnamu lietu, Visa veida griezuļi, karabīnes, āķi, stoperi, barotavas, pludi un pavadas (tāpēc fīderim mazlietas allaž pērku ēsmā). Galvenais, lai pirkums sagādā prieku pašam pircējam, un šajā ziņā viss ir kārtībā. Jo manis nosauktajās bodēs pārdevēji lielākoties ir ļoti jauki radījumi, kas nevis plēš no tevis pār ačelēm pēdējo ādu, bet drīzāk piešķir kādu jauku atlaidīti.
25.marts 2018, 10:12 | links
 
Labrīt! Par istādi gribu pateikt tikai labu! Biju piektdienas vēlā pēcpusdienā, cilvēku bija nedaudz, visu apskatīju. Braucu uz istādi ar mērķi nopirkt jauno Daiwu Prorex LT par istādes cenu un auklu mikrodžigam. Tas arī izdevās. Paldies Lucky Fishing un JIG.LV! Lai jauka pēdējā izstādes diena visiem dalībniekiem!
25.marts 2018, 10:05 | links
 
Ir viena nianse Kuru lielie ,,ekonomisti no CL,, neievēro vai arī negrib ievērot Tas ir sortiments veikalā .Lai daudz maz nodrošinātu sortimentu plauktos ir vajadzīga krietna summa un ne jau viss tiek realizēts Ir prece kura neglābjami uzkaras /dēļ modes un izpildījuma maiņas/Tā ka grib vai negrib veikalniekiem uz ejošāko preci ir tā marža jāliek klāt ,lai noturētu plauktos vajadzīgo preču klāstu . Man spilgts piemērs ir dēla kancelejas preču veikals Precē plauktos ir ielikti entie tūkstoši /dieva laime ka tai nav realizācijas termiņu/ Diez vai kāds no šejienes copmaņiem ies uz tādu copes veikalu kurā plauktā būs viena spole un pāris āķu kastītes :) Tāpēc cienīsim šo piegādātāju sūro ikdienu :)
25.marts 2018, 09:45 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager