Makšķerēšana no kajaka

Makšķerēšana no SOT vai SINK kajakiem
Ja kādam interesē iznomāt, testēt, un iegādaties Feel Free Lure 10 kajaku, droši, ir šāda iespēja! Kajaks izbraukājies Norvēģijā, Latvijā, stāvoklis kā jaunam!

Kajakslv, 29.jūlijs 2019, 13:04

Cena? Bildes?

krl, 29.jūlijs 2019, 13:15


https://i.ss.com/gallery/3/548/136872/other-the-sailing-charter-kayaks-27374276.800.jpg

https://www.ss.com/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/kayaks/ndgjb.html?0.20553822641142572
29.jūlijs 2019, 13:47 | links
 
Ja kādam interesē iznomāt, testēt, un iegādaties Feel Free Lure 10 kajaku, droši, ir šāda iespēja! Kajaks izbraukājies Norvēģijā, Latvijā, stāvoklis kā jaunam!

Kajakslv, 29.jūlijs 2019, 13:04


Cena? Bildes?
29.jūlijs 2019, 13:15 | links
 
Ja kādam interesē iznomāt, testēt, un iegādaties Feel Free Lure 10 kajaku, droši, ir šāda iespēja! Kajaks izbraukājies Norvēģijā, Latvijā, stāvoklis kā jaunam!
29.jūlijs 2019, 13:04 | links
 
Fiskare [27.07.19]: ... vajag kādus cimdus." Varbūt kādam ir labi ieteikumi, kas varētu derēt?...
Svētdienas makšķerniekam der šie. Smuki izskatās, smuki kalpo, zivs neslīd
€ 7,63 14%OFF | Owner Anti-slip Fishing Gloves anti-cut with Imported sheepskin fingerless fishing gloves with cut three
https://s.click.aliexpress.com/e/c85DiC3W
27.jūlijs 2019, 23:34 | links
 
Atvainojos par drukas kļūdām - telefons patvaļīgi labo vārdus pa savam! Nesaderība mums... ;)
27.jūlijs 2019, 22:17 | links
 
Ahoi! Šodien bija tā retā reize, kad tiku uz copi. Gandrīz jau arī netiku, jo pusē sešos Vaiņodē (manā dzimtā mala) gāza pamatīgi. Saņēmu dūšu un devos uz noskatīto ūdenskrātuvi. Laiks priekš copes tāda ne pārāk - ūdens silts un dzidrs, A vējš, bet vismaz apmācies. Ūdenskrātuve gan sēkla, gan dziļā dažādās vietās, bet nolēmu seklo gaļu ar poperi pārbaudīt, jo tur parasti atsaucīgas līdakas. Nezinu, kurā īsti metienā, bet nu vairāk par 10 nebija, skatos - aiz popera paceļas tāda normāls vilnis un kaut kas nāka pakaļ tā nesteidzīgi. Instinktīvi iepauzēju un seko grābiens. Ja godīgi, tad redzēju tikai asti, kas bija tāda sarkanīga. Likās, līnis, jo ir dzirdēti visādi stāsti, ka arī šīs zivis kādreiz uzkož kaut ko kreptīgāku. Tūlīt gan sekoja svece un saprotu, ka tā ir LĪDAKA. Traki liela līdaka! Man sirds sāka dauzīties, roķeles trīcēt un galvā viena doma: "Ka tik nenoraujas!" Ziniet, nenorāvās, kaut arī pa ūdensrozēm un zālēm pabraukājām, kajaks arī kādu gabalu tika pavalkāts līdz. Kad nu zaļsvārce sagura tad pievelkot to pie laivas, sāku aurot. Metrs bija uz aci riktīgi. Biku safilmēju, tad nomērīju - 110cm!!! Incredible! Svaru nevarēju noteikt, jo nebija jaudas izcelt fišu no ūdens, turklāt negribēju to mocīt, jo lielām zivīm esot viegli savainot iekšējos orgānus. Mans rekords par veseliem 4cm pārskats. Totāls habibi.... Tad vēl viena īsā filmēšana un C&R.
Pēc tam vēl 20 copes, daudz snaiperu gājienu, delfīniņu, pakaļnācienu. Kopumā 3 zaļsvārces atbrauca mājās ar pannu iepazīties (52, 55 un 56cm).
Noslēgumā visai copes vēl rīta pelde piena siltā dīķī. Kas var būt labāks par to!
Vaiņodes tirgū vēlākā satiku skolas laiku draugu, parādīju video. Šis uzreiz jautā, kāpēc esot atlaidīs - būtu bijusi novada gada zivs. Es tomēr ticu, ka C&R ir pareizāk. Varbūt kādam vēlreiz sanāks prieks.
Tad vēl viens secinājums:"Lai arī cik tu pareizi paņem līdaku aiz žaunas, vienalga spārdoties sabeigs pirkstus - vajag kādus cimdus." Varbūt kādam ir labi ieteikumi, kas varētu derēt? Man liekas, ka riteņbraucēju pirkstaiņi varētu būt OK. Vismaz to ilgi kamēr silts. Kāda citiem pieredze?
Ne asakas!
27.jūlijs 2019, 22:14 | links
 
Labrīt! Jautājums zinātājiem. Vai ar kajaku drīkst braukt pa Rīgas ostas akvatoriju.
15.maijs 2019, 07:55 | links
 
Pārdodu SeBird Fisherman12 kajaku. Klāt nāk garais airis un slīdošā enkura sistēma. Cena 370. Bildes var redzēt iekš sludinājumiem.
17.oktobris 2018, 21:11 | links
 

Cena mazliet runājama
14.oktobris 2018, 09:17 | links
 
Un Lure 10nieku zemāk par 900 ar atlaidi neviens nepiedāvā. Plus atvēršana :)
Kur pirku pa 700, ja nav noslepums? :)
12.oktobris 2018, 22:42 | links
 
Nav tā ka visi 10nieki būtu vienā ātruma maisā liekami. Jāskatās konkrētā modeļa spējas.
Konkrēti šis ir slaidāks par Lure 10nieku.
Airēt viegli un gana ātri.
Piedevām arī turpina ilgi slīdēt pēc airēšanas, nebremzē kā daži citi modeļi.
Bez reklāmas, varam sarunāt demo braucienu kam interesē
12.oktobris 2018, 22:40 | links
 
Arī manīju to 10 pēdu kajaku ss.lv - imho būs grūti pārdot par to cenu..savu feelfree 10 nieku - jaunu pa 700 ņēmu...10-nieka mīnuss - lēns....seabird būs ātrāks...pārbaudīts.
12.oktobris 2018, 20:23 | links
 
Taa kaa man kajaki patiik - ir kaada uudenstilpne, kur var panjemt nomaa makskereesanai piemeerotu kajaku un turpat arii kaut ko nokert?
12.oktobris 2018, 19:19 | links
 
Runa ir par šo
Perception Pescador Pro 100 (fire tiger camo):

https://www.ss.com/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/kayaks/blpxec.html
12.oktobris 2018, 11:48 | links
 
Kajaku no ss.lv pardodu es.
Ja ir kādam interese, lūdzu, dodiet ziņu, ar prieku pastāstīšu ko vairāk.

Uz Fiskare rakstīto varu atbildēt, ka salīdzināt ar Seabird kajaku šo nebūtu adekvāti.
Protms, abos var sēdēt un airēties, bet tas arī viss, atšķirības ir daudz un nozīmīgas, kuru dēļ pats šopavasar arī atteicos no Seabird un izvēlējos ko citu. Varu minēt ražošanas un materiāla kvalitāti, sēdēšanas un kustību komfortu (bez slapjās pēcpuses), stabilitāte un gaitas īpašības.
Par šī jajaka cenas adekvātumu katrs pats lai spriež. Ja jaunu mūsu platuma grādos var līdz namdurvīm atgādāt par aptv 930eur, tad par precīzi 5 reizes ūdeni redzējušu un busiņa salonā pārvadātu 800eur neliekas netaisni.
Vispār jau kajaki no dažādiem plauktiem salīdzināti.

Par pieminēto "plikumu". Nu, nav īsti ko teikt. Kas vēl ir nepieciešams copes kajakam bez tā ko rūpnīca jau sagatavojusi? Enkura sistēmas, ehalote? Šīs ekstras katrs indivīds pats uzkarina savai izredzētajai.. Man to nevajag, guvu lielu baudījumu ar to, kada viņa ir pati par sevi. Un neko patiesībā jau vairāk i nevajag.
Kam jau ir kajaks to sapratīs :)

Ja sanāks vaļa, iemetīšu te pāris bildes no pirmā copes izbrauciena ar viņu.

Lai sausi dibeni!
12.oktobris 2018, 11:46 | links
 
Ahoi!
Esmu ilgi bijis atslēdzies no visiem forumiem. Tie ieteikumi par kajaku ir interesanti, bet pašlaik ir pavisam cita rūpe - izdzīvošana urbānajos džungļos, ko sauc par Rīgu. Liekas, ka sanāks samierināties ar zemo sēdēšanu un slapjo dibenu. :)

Pēdējās publikācijas sakarā gan tā cena liekas neadekvāta. Tas ir pliks kajaks ar sēdekli. Zinu, ka ir iespējams nopirkt jaunu Seabird fisherman par +/500 ērikiem. Jautājums gan ir, vai sludinājumā bilde atbilst īstenībai un vai eksistē papildaprīkojums. Par pliku kajaku ar beņķi 800 eiro maksāt manuprāt neatmaksājas. Stabils tas ir, bet cena jaunam ir atrodama šeit:https://www.perceptionkayaks.com/us/kayaks/pescador-pro-100. Vai ir zvanīts un jautāts pārdevējam par komplektāciju?
10.oktobris 2018, 16:17 | links
 
Kas tas iraid tautiesi !!!!!

Jusu komentari, pieredze, cenas, to atbilstiba kvalitatei, ij t.t.

https://www.ss.com/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/kayaks/blpxec.html

P.S. Pliku copes kajaku nekad muza nesmu dzivaja redzejis, ij nemaz vina ieksa sedejis, copejis, bet............
ta ka ezers ir loti netalu, ij ziemu, vasaru copeju no bernibas, doma par sada kaajaka iegadi man ir sen.
9.oktobris 2018, 13:49 | links
 
Te vēl viena versija ar pedāļiem:

http://www.kajak.nl/prod.php?id=8501
8.oktobris 2018, 23:25 | links
 
Sasodīts, nemāku korekti iekļaut citēto tekstu atbildē..

Ir kas sakāms Fiskare.

Sava kajaka meklējumos pamanīju šādu te, iespējams tev interesantu piedāvājumu.
Izskatās pēc viena no kvalitatīvajiem/lētākajiem PDL kajakiem, kuru arī reāli "tuvumā" ir iespējams iegādāties:

https://www.sport-schroeer.de/online-shop/boote/kajaks/angelkajaks/10353/riot-mako-12-angler-dragon-drive?c=34
8.oktobris 2018, 23:00 | links
 
Ahoi!

Es te sāku skatīties uz advancētāku kajaku copei. Vai kādam ir informācija, kur (izņemot ASV) ir iespējams iegādāties kajaku ar pedāļu vai pleznas tipa piedziņas mehānismu? Kaut kā gribas, lai rokas vairāk ir brīvas, kā arī sēdpozīciju augstāku copējot. Esmu redzējis kādus 12 pēdu kajakus, kur bez kreņķa var celties stāvus un copēt. Pašreizējā kajakā komforta nekāda - dibens slapjš, kājas un mugura stīva, izbraucot krastā, grūti izkāpt. Īsāk sakot, gribas jaunu rotaļlietu.
Jā un vēl viena problēmiņa - man SOTā visu laiku nāk ūdens iekšā. Kā varētu pārbaudīt, tieši kur ir sūce? ir doma ar pumpi pūst gaisu iekšā un ar ziepjūdeni apliet, tad skatīties, kur met burbuli. vienīgā problēma ir tāda, ka ir atvere uzglabāšanas tvertnei, nezinu, vai pa turieni nespiedīs gaisu garām. Ir kādam pieredze ar šo?
Par copi runājot, nav sanācis tik daudz kā gribētos. Biju savos dzimtajos apgabalos un tur daudz eksperimentēju pa sekliem, aizaugušajiem dīķiem ar lielajām gumijām un ofset āķiem, lai neķeras zālēs. Daudz copju, realizācija švaka. Aptuvenā attiecība patlaban ir 1 no 10 tiek izcelts. Copēju ar 15cm "cūkām", ja ziniet par ko ir runa. Viena tāda gumija aptuveni 40 copes izvelk, pēc tam vienkārši lupatās. Es arī kausēju, lai izvilktu ilgāk un grabuli ānusā tam mānekli iespraužu, lai atraktīvāks. Un ir ar - vienā vilcienā var līdz pat 3 copēm pieredzēt, kur pēdējā ietriecas laivā. Vienīgi, kā jau teicu, realizācija man pagaidām pašvaka.
OK, ne asakas visiem! Ja ir informācija par maniem jautājumiem, variet vai nu personīgajā pastā ielikt, vai arī šeit pat forumā krāmēt.
Lai asi āķi un nostieptas auklas!

Fiskare, 15.augusts 2018, 15:39
8.oktobris 2018, 22:49 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager