Kūpinātavas

Un vēl Latvijā neesmu redzējis ne rimi ne maxima Superior klases lasi, kas ir augstaka kvalitate, mums te tirgo Ordinary, tas ir otrās šķiras lasis, ir bojājumi uz ādas un gaļas krāsa ir gaišāka nekā vajadzētu būt! Labu apetīti! :)
2.septembris 2019, 09:47 | links
 
keners [02.09.19]: keners [36m]: kkas [7:10]: keners [2:37]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!Oho. Par mugurkaulu vari ielikt atsauci? ;)Es strādāju Norvēģijā lašu audzētavā!
https://vimeo.com/49112460Kadu atsauci tu gribi? Varu pateikt, ka lasim, kuram neiesprice tos hirmonus, izaug kopija ka mūsu brekši! Esi redzējis 10kg lasi, kurš ir pec skata ka kartigs brekšu portfelis? Tad kad mums atved lašus no groziem, 20% ir monstri, lidzigi brekšiem! Tie protams ir brāķi un tos laiž uz filejām, ko mūsu veikalos tirgo dažādos salātos un citos ēdienos! Fui, ja redzēsiet, kāds viņš izskatās, 100% vairs nekad neēdisiet! Bildi salīdzinājumam labāku neatradu, dzīvē tas izskatas daudz trakāk! Tadus lašus sauc oar production...
Un interesanti, 95% laši kuri ir audzēti norge ziemeļos ir superior klases laši un tikkai 5% ir kropļi, tas ir ja ņem no 100 tonnām, bet dienvidos mēdz būt lidz pat 40% kropļu no 100 tonnām! Starpība ir dēļ ūdens temperatūras, kāda viņi aug! Jo aukstāks ūdenis, jo kvalitatīvāks lasis!
2.septembris 2019, 09:43 | links
 
keners [02.09.19]: kkas [7:10]: keners [2:37]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!Oho. Par mugurkaulu vari ielikt atsauci? ;)Es strādāju Norvēģijā lašu audzētavā!
https://vimeo.com/49112460

Kadu atsauci tu gribi? Varu pateikt, ka lasim, kuram neiesprice tos hirmonus, izaug kopija ka mūsu brekši! Esi redzējis 10kg lasi, kurš ir pec skata ka kartigs brekšu portfelis? Tad kad mums atved lašus no groziem, 20% ir monstri, lidzigi brekšiem! Tie protams ir brāķi un tos laiž uz filejām, ko mūsu veikalos tirgo dažādos salātos un citos ēdienos! Fui, ja redzēsiet, kāds viņš izskatās, 100% vairs nekad neēdisiet! Bildi salīdzinājumam labāku neatradu, dzīvē tas izskatas daudz trakāk! Tadus lašus sauc oar production...
2.septembris 2019, 09:36 | links
 
Tā kā dārgie kolēģi, neiesaku tos nkrge lašus un foreles, jo zinu, ka viņi tiek audzēti! Protams mazās devās tas nav kaitīgs, bet ja ēd regulāri, tad gan var sanākt problēmas ar veselibu!
2.septembris 2019, 09:18 | links
 
keners [02.09.19]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!
6kg lasis aug aptuveni 6-8 mēnešus! Cik ilgi aug lasis lidz 6kg savvaļā?
2.septembris 2019, 09:14 | links
 
Ja gribat ēst kvalitatīvu lasi, tad, lai cik dīvaini tas neizklausās, tad vajag pirkt poļu lašus...

https://youtu.be/Zy8CKpHJ_rY
2.septembris 2019, 09:05 | links
 
kkas [02.09.19]: keners [2:37]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!Oho. Par mugurkaulu vari ielikt atsauci? ;)
Es strādāju Norvēģijā lašu audzētavā!
https://vimeo.com/49112460
2.septembris 2019, 09:00 | links
 
Par garšu jau nevar sūdzēties un tā ir ar daudz ko.
Bet arī man kaut kā tas norvēģu lasis no lielveikaliem neiet īsti vairs uz urrā

https://youtu.be/RYYf8cLUV5E
2.septembris 2019, 07:44 | links
 
keners [02.09.19]: daddy_j [Vakar]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!
Oho. Par mugurkaulu vari ielikt atsauci? ;)
2.septembris 2019, 07:10 | links
 
daddy_j [01.09.19]: ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)
Zini, labāk ēst kūpinātu karpas ādu, neka rimchika lasi! Vai tu zini ar ko baro to lasi? Zini cik ilgi aug 6kg lasis? Un ar kādiem hormoniem viņus potē, lai dzīvojot grozā, viņiem nedeformētos mugurkauls? Pajautā norvēģim, cik bieži viņš ēd lasi! Garšīgs jau viņš ir, bet ja runa ir par veselīgs un neveselīgs, tad tad āda ir veselīgāka!
2.septembris 2019, 02:37 | links
 
daddy_j [01.09.19]: Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?

Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58

Es karpu, breksi, vimbu priekš kūpināšanas griežu vaļā pa muguru un netīru zvīņas, jo lieks čakars. Spogulenes tieši tāpat. Āda nav ne veselīga, ne garšīga, nav tā vērta, lai ņemtos ar zvīņu tīrīšanu.
Paldies.
1.septembris 2019, 22:50 | links
 
Es visus kūpināmos produktus uz nakti lieku vītinātavā.
1.septembris 2019, 21:47 | links
 
Lasi kūpinu 20-27grādi, 9stundas. Mēģināju 12 stundas īsti atšķirības nebija.
1.septembris 2019, 21:45 | links
 
Zivij, kuru taisies kūpināt, ne tikai zvīņas netīra, bet arī nemazgā, tikai nosusina salvetēs.

kamparspirts, 1.septembris 2019, 19:29

muļķības,mazgājot ūdens zivij pilnīgi neko ''nenodarīs''pirms kūpina,ļauj nožūt,tas gan vairāk ietekmē tās ko karina,uz resti palielam vienalga
1.septembris 2019, 21:44 | links
 
kamparspirts [01.09.19]: Rimčika lasis aukstajā kūpiņā mmmmmm......
Cik ilgi un kādos grādos Tu kūpini aukstajā lasi?
1.septembris 2019, 19:59 | links
 
Rimčika lasis aukstajā kūpiņā mmmmmm......
1.septembris 2019, 19:30 | links
 
Zivij, kuru taisies kūpināt, ne tikai zvīņas netīra, bet arī nemazgā, tikai nosusina salvetēs.
1.septembris 2019, 19:29 | links
 
ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)
1.septembris 2019, 19:23 | links
 
Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?

Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58


Es karpu, breksi, vimbu priekš kūpināšanas griežu vaļā pa muguru un netīru zvīņas, jo lieks čakars. Spogulenes tieši tāpat. Āda nav ne veselīga, ne garšīga, nav tā vērta, lai ņemtos ar zvīņu tīrīšanu.
1.septembris 2019, 19:21 | links
 
Kengurs24 [01.09.19]: Brencis21 [14:58]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?Ja gribi ēst v ādu, tad tīri...spogulenēm tas pats,tikai mazāk
Te doma vairāk par niansēm ,kā ar cepšanas ilgumu, jo saprotu ka notīrītas un spogulenes ātrāk gatavas būs ? Un kā labāk tīrītas vai nē.
1.septembris 2019, 16:50 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager