Kūpinātavas

Sveiki vīri,Gribētu dzirdēt Jūsu domas.Vēlos iegādāties portatīvo kūpinatavu, kādas būtu atsauksmes par Abas portatīvo kūpinātavu un 3dmasters Kungu kūpinātavas?
15.aprīlis 2020, 21:40 | links
 
malamuts [15.04.20]: Rimants54 [15:35]: Sveiki vīri, man tāds, varbūt stulbs jautājums, bet vai jūs zivis kūpinat ar visām zvīņām vai tomēr notīrat? Jautājums tāds jo bez zvīņām kūpinot tāpat tā āda nav ēdama. Kādi plusi un mīnusi?Mīnus tāds, ka bez zvīņām kūpinot piecepas pie restēm.
to es atrisinu ar kārklu klūgām. Pamēģināšu ar zvīņām, cerams ka nebūs sliktāk kā bez
15.aprīlis 2020, 19:30 | links
 
Rimants54 [15.04.20]: Sveiki vīri, man tāds, varbūt stulbs jautājums, bet vai jūs zivis kūpinat ar visām zvīņām vai tomēr notīrat? Jautājums tāds jo bez zvīņām kūpinot tāpat tā āda nav ēdama. Kādi plusi un mīnusi?
Mīnus tāds, ka bez zvīņām kūpinot piecepas pie restēm.
15.aprīlis 2020, 17:28 | links
 
Rimants54 [15.04.20]: Sveiki vīri, man tāds, varbūt stulbs jautājums, bet vai jūs zivis kūpinat ar visām zvīņām vai tomēr notīrat? Jautājums tāds jo bez zvīņām kūpinot tāpat tā āda nav ēdama. Kādi plusi un mīnusi?

Karpai ādiņa garšīga! :)) Jo lielāka,jo labāk!
Zandartam zvīņas notīriju,bet āda cieta ! :(
Storei ar var netīrīt! :)
15.aprīlis 2020, 17:02 | links
 
Ar zvīņām un līdz 1kg zivs nav jāver vaļā, bet jākūpina stateniski uz muguras.
15.aprīlis 2020, 16:49 | links
 
Mīnusu nav.
....pārlieka centība rada pārcentību!
15.aprīlis 2020, 16:24 | links
 
Protams, ar visām zvīņām!!!
15.aprīlis 2020, 16:23 | links
 
Sveiki vīri, man tāds, varbūt stulbs jautājums, bet vai jūs zivis kūpinat ar visām zvīņām vai tomēr notīrat? Jautājums tāds jo bez zvīņām kūpinot tāpat tā āda nav ēdama. Kādi plusi un mīnusi?
15.aprīlis 2020, 15:35 | links
 
Sveiki. Kādam ir bijusi pieredze ar igauņu ražojumu "Skamet", padalieties ar pieredzi.
https://www.ss.lv/msg/lv/production-work/production-work-orders/food-and-nutrition/smoking-drying/bbmxmg.html
11.aprīlis 2020, 10:57 | links
 
Zorge07 [11.04.20]: Kengurs24 [5m]: Kengurs24 [12m]: Arkady [49m]: Sveiki vīri, esmu jauns šai kūpināšanas pasaulē, un ir uzradies jautājums! Kūpināšanas kastes/būdas izgatavei drīkst izmantot skujkoku? Nekur netieku skaidrs, vai sveķis var kaut ko ietekmēt.Droši!;)sveķis neko sliktu nenodarīs!ja arī pilīte kūpiņam uzpilēs,tas būs skaisti!Šodien ar ābelīti!Saulains laiks ideāls kūpināšanai! :))Pievieno smaržu , lai var sajust. :DDDD
Sajutīsi!ja labi uzvedīsies! ;D
11.aprīlis 2020, 09:35 | links
 
Kengurs24 [11.04.20]: Kengurs24 [12m]: Arkady [49m]: Sveiki vīri, esmu jauns šai kūpināšanas pasaulē, un ir uzradies jautājums! Kūpināšanas kastes/būdas izgatavei drīkst izmantot skujkoku? Nekur netieku skaidrs, vai sveķis var kaut ko ietekmēt.Droši!;)sveķis neko sliktu nenodarīs!ja arī pilīte kūpiņam uzpilēs,tas būs skaisti!Šodien ar ābelīti!Saulains laiks ideāls kūpināšanai! :))
Pievieno smaržu , lai var sajust. :DDDD
11.aprīlis 2020, 09:31 | links
 
Kengurs24 [11.04.20]: Arkady [49m]: Sveiki vīri, esmu jauns šai kūpināšanas pasaulē, un ir uzradies jautājums! Kūpināšanas kastes/būdas izgatavei drīkst izmantot skujkoku? Nekur netieku skaidrs, vai sveķis var kaut ko ietekmēt.Droši!;)sveķis neko sliktu nenodarīs!ja arī pilīte kūpiņam uzpilēs,tas būs skaisti!

Šodien ar ābelīti!Saulains laiks ideāls kūpināšanai! :))
11.aprīlis 2020, 09:29 | links
 
Arkady [11.04.20]: Sveiki vīri, esmu jauns šai kūpināšanas pasaulē, un ir uzradies jautājums! Kūpināšanas kastes/būdas izgatavei drīkst izmantot skujkoku? Nekur netieku skaidrs, vai sveķis var kaut ko ietekmēt.

Droši!;)sveķis neko sliktu nenodarīs!ja arī pilīte kūpiņam uzpilēs,tas būs skaisti!
11.aprīlis 2020, 09:18 | links
 
Sveiki vīri, esmu jauns šai kūpināšanas pasaulē, un ir uzradies jautājums! Kūpināšanas kastes/būdas izgatavei drīkst izmantot skujkoku? Nekur netieku skaidrs, vai sveķis var kaut ko ietekmēt.
11.aprīlis 2020, 08:39 | links
 
Ālados līdakas kūpinājām tikai ar kadiķiem, kuru tur ir navalom!!! Sanāca fantastiski garšīgi !!! Sevišķi otrajā dienā, kad dūms bija iesūcies zivs gaļā!!! Kūpinājām 1h 15 min.
5.aprīlis 2020, 18:15 | links
 
Alkšņa miza piedod rūgtumu. Esmu visādi izmēğinājis, bez mizas sanāk garšīgāk.

Ar ābeli gan kurinu pirmoreiz.

EdgarsB, 4.aprīlis 2020, 12:04


lai dabūtu labāko garšas gammu (tā gan katram sava) vajag i alksni i citus kokus, viss ir proporcijās. Mana optimālā recepte ir alksnis (gan sauss, gan zaļš) +ķirsis. Alksis piedod nedaudz to skābumu/rūgtumu, ķirsis to mazliet noslāpē un dod zeltaini brūnu krāsu. Recepti pa g neviens Tev neiedos, viss tas notiek kurinot emīriski intuitīvi...
Ķirsi gan nav viegli dabūt, nopirkt to diez vai var... der jau arī abele, plūme, bumbieris - augļu koki, kam nedaudz ir sveķi, bet neveidojas darva... tik skujukokus un bērzu gan nē... kadiķa skujas gaļai var pašās beigās uzlaist, uztaisa īslaicīgu karstuma šoku un piedod specifisku aromātu
5.aprīlis 2020, 13:49 | links
 
Zorge07 [04.04.20]: Bebrs [Vakar]: Kurinot ar alksni mizu skaidrs, ka ņemam nost.
Kā ir ar ābeli? Var ar mizu vai labāk bez?

EdgarsB, 4.aprīlis 2020, 10:43
Alksnim nav nekāda vajadzība ņemt nost mizu.Ar to alkšņa rūgtumu, tāpat, kā ar līņu ,, dūņu garšu,,. :DDD
Neesmu nekāds kulinārijas guru, bet nu dūņainu zivi man grūti norīt :)

Lai nu kā, vimba un asari vakar ar sausu alksni bez mizas un zaļu ābeli ar visu mizu nokūpinājās baigi labi :)
5.aprīlis 2020, 13:05 | links
 
mizai nav problēmu
4.aprīlis 2020, 14:22 | links
 
Bebrs [04.04.20]: Kurinot ar alksni mizu skaidrs, ka ņemam nost.
Kā ir ar ābeli? Var ar mizu vai labāk bez?

EdgarsB, 4.aprīlis 2020, 10:43
Alksnim nav nekāda vajadzība ņemt nost mizu.
Ar to alkšņa rūgtumu, tāpat, kā ar līņu ,, dūņu garšu,,. :DDD
4.aprīlis 2020, 13:09 | links
 
Alkšņa miza piedod rūgtumu. Esmu visādi izmēğinājis, bez mizas sanāk garšīgāk.

Ar ābeli gan kurinu pirmoreiz.
4.aprīlis 2020, 12:04 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager