Venta, cope praktiskā

Rakstam par visu, kas notiek Ventā
Zorge - paldies par ieteikumu!
Šodien pilsētā 3st un 14 vimbas! Tā tik bija klondaika - nekad nebiju tā ķēris. Fīderis - 2-3baltie + pinks un viss notiek.
Izmērs izcils vimbai un bonusā mega sapals.
3.maijs 2020, 22:13 | links
 
Hamurapi [29.04.20]: Šovakar pēc darba pirmo reizi aizbraucu uz Ventu vimbās. Biju pie Riežupes alām. Sākumā domāju eksperimentēt ar pludu, bet ātri sapratu, ka pilnīgi neko nerubīju no copes ar pludu straumē. Tad nu paņēmu ierasto fīderi. Pēc pusstundas viena krastā un viena cope, bet riktīgs vējš un baigi auksti. Turpmākā stunda pa tukšo. Pārredzamā attālumā esošie grunteņotāji vispār notinās, es vēl paliku...Tad uz vakaru vējš pazuda, pat saule sāka iespīdēt un panesās. 40 minūtēs 5 vimbas un vēl pāris tukšās copes + mega rauda knapmēra vimbas izmērā. Ar to man arī pietika un laidu prom...Pirmajai reizei tīri labi, būs jau arī tuvāk rumbai kādreiz jāpamēģina. Starp citu, 2 vimbas bija jau iznārstojušas un riktīgi tumšas un kopumā izmērs nu ļoti priecēja - mazākā 35 cm

Tumšas viņas paliek ,, zebras,, bet iznārstojušas gan nav, vēl kādu nedēļu un tad gan ies vaļā, dipu dapu. Pie rumbas zonā šobrīd cope pat neinteresanta, met un velc. ;)
2.maijs 2020, 20:45 | links
 
Bijām no 30. aprīļa vakara līdz 2. maija pusdienlaikam Ventā, virs Skrundas. Man uz fīderi 14 raudas un rudulis, čomam vimba un asarēns:) Vēlāk šams 1. maija vakarā uz spini mēra līdaku piemānīja un vēl zemmēra atlaida. Uz grunteni man pat īsti neparaustīja- tikai fīderis vēlā vakarā un agrā rītā kaut ko ienesa. Ēsma pinki. Citādi laba atpūta ar alu un cepamgaļu:)
2.maijs 2020, 20:21 | links
 
Šovakar pēc darba pirmo reizi aizbraucu uz Ventu vimbās. Biju pie Riežupes alām. Sākumā domāju eksperimentēt ar pludu, bet ātri sapratu, ka pilnīgi neko nerubīju no copes ar pludu straumē. Tad nu paņēmu ierasto fīderi. Pēc pusstundas viena krastā un viena cope, bet riktīgs vējš un baigi auksti. Turpmākā stunda pa tukšo. Pārredzamā attālumā esošie grunteņotāji vispār notinās, es vēl paliku...Tad uz vakaru vējš pazuda, pat saule sāka iespīdēt un panesās. 40 minūtēs 5 vimbas un vēl pāris tukšās copes + mega rauda knapmēra vimbas izmērā. Ar to man arī pietika un laidu prom...Pirmajai reizei tīri labi, būs jau arī tuvāk rumbai kādreiz jāpamēģina. Starp citu, 2 vimbas bija jau iznārstojušas un riktīgi tumšas un kopumā izmērs nu ļoti priecēja - mazākā 35 cm
29.aprīlis 2020, 23:03 | links
 
Hamurapi [26.04.20]: Zorge07 [5:36]: Nu un kā rezultāti? Pats šai laikā tikai uz pluda copēju, bauda vilkt zivi bez papildus barotavas svara. :)Eh, tomēr nesanāca šajā nedēļas nogalē izrauties...Cerams jau, ka vēl kādu brīdi cope turpināsies :)
Pie tāda aukstuma vēl pāris nedēļas.
26.aprīlis 2020, 13:27 | links
 
Zorge07 [26.04.20]: Nu un kā rezultāti? Pats šai laikā tikai uz pluda copēju, bauda vilkt zivi bez papildus barotavas svara. :)
Eh, tomēr nesanāca šajā nedēļas nogalē izrauties...Cerams jau, ka vēl kādu brīdi cope turpināsies :)
26.aprīlis 2020, 11:21 | links
 
Hamurapi [24.04.20]: Zorge07 [24.apr]: Zem , joprojām ir ļoti laba cope, norma stundā jau skaitās ,, slikta cope,, . :)Ok, paldies par atbildi. Tad jau laikam būs vien jāpasēž ilgāk mašīnā, bet ar lielāku cerību noķert :) Tik vēl jāizdomā vai ķert kā parasti ar fīderi, vai pirmo reizi mūžā mēģināt noķert vimbu uz pluda. Zem rumbas tas laikam ir stipri populārāko un rezultatīvāko...

Nu un kā rezultāti? Pats šai laikā tikai uz pluda copēju, bauda vilkt zivi bez papildus barotavas svara. :)
26.aprīlis 2020, 05:36 | links
 
Šodien cope izcila....
24.aprīlis 2020, 19:06 | links
 
Zorge07 [24.04.20]: Zem , joprojām ir ļoti laba cope, norma stundā jau skaitās ,, slikta cope,, . :)
Ok, paldies par atbildi. Tad jau laikam būs vien jāpasēž ilgāk mašīnā, bet ar lielāku cerību noķert :) Tik vēl jāizdomā vai ķert kā parasti ar fīderi, vai pirmo reizi mūžā mēģināt noķert vimbu uz pluda. Zem rumbas tas laikam ir stipri populārāko un rezultatīvāko...
24.aprīlis 2020, 15:13 | links
 
Hamurapi [24.04.20]: Kungi, kā vimbām šogad ar tikšanu pāri rumbai? Respektīvi jautājums - vai tagad var cerēt uz labu vimbu copi arī teiksim pie Skrundas vai labāk nečakarēties un braukt vien zem rumbas?
Zem , joprojām ir ļoti laba cope, norma stundā jau skaitās ,, slikta cope,, . :)
24.aprīlis 2020, 14:45 | links
 
Kungi, kā vimbām šogad ar tikšanu pāri rumbai? Respektīvi jautājums - vai tagad var cerēt uz labu vimbu copi arī teiksim pie Skrundas vai labāk nečakarēties un braukt vien zem rumbas?
24.aprīlis 2020, 09:09 | links
 
Mjā,tas termins - tiešā ūdens tuvumā-ir baigi slidens.tiešām noteikumos to vajadzētu precizēt. piemēram Liepājā tas ūdens ir visur - gan gar malām,gan pa vidu.nav tādas vietas,kur vari būt drošs,ka nepārkāp noteikumus,mājās virtuvē sagriežot zivis cepšanai.domāju,ka Kuldīgā arī var norauties protokolu,ja sētā kūpināsi ķidātas vimbas.
24.aprīlis 2020, 07:41 | links
 
Rīt startēju uz Ventu no Talsiem! Ja kāds grib sastādīt kompāniju PM
23.aprīlis 2020, 22:39 | links
 
Vimbu watsap čats

https://chat.whatsapp.com/K7OX0vVO5d2HjTMTVl7Qrz
22.aprīlis 2020, 16:00 | links
 
kasix3331 [19.04.20]: Nu bija puikas kas vilka kas ne.... Bija kas nesa uz mašīnu ik pa laikam turpat blakus citi sukaja chupa chup...vimba ir tikai jāzina vieta, iemetiebs utt.. Protams kas stiepa uz auto un vilka ka ne ēduši bija RU pārstāvji.....
Nu ja LV pārstāvji jau tā nedara. :DDDDD
19.aprīlis 2020, 22:02 | links
 
Nu bija puikas kas vilka kas ne.... Bija kas nesa uz mašīnu ik pa laikam turpat blakus citi sukaja chupa chup...vimba ir tikai jāzina vieta, iemetiebs utt.. Protams kas stiepa uz auto un vilka ka ne ēduši bija RU pārstāvji.....
19.aprīlis 2020, 21:37 | links
 
uz auto ik pa
19.aprīlis 2020, 21:35 | links
 
Izmantojiet otro iespēju dzīvē ar jaunu identitāti, aizsargājiet savu privātumu, izveidojiet jaunu kredītvēsturi, atņemiet savu brīvību. Mēs piedāvājam reālas autovadītāja apliecības, pases, vīzas, personas apliecības, uzturēšanās atļaujas, zīmogus, skolas diplomus, darba atļaujas, laulības apliecības, miršanas apliecības, zaļo karti, kredītkartes, bankas izrakstus un citus dokumentus daudzās valstīs, piemēram: ASV , Austrālija, Beļģija, Brazīlija, Kanāda, Itālija, Somija, Francija, Vācija, Izraēla, Meksika, Nīderlande, Dienvidāfrika, Spānija, Lielbritānija, Japāna, Ķīna! Mūsu komanda ražo augstas kvalitātes produktus, autentiskas datu bāzu pases, datu bāzes vai pilsonības dokumentus un citas ID kartes. Lai izveidotu dokumentus, mēs izmantojam augstas kvalitātes aprīkojumu un materiālus. 20 miljoni mūsu dokumentu cirkulē visā pasaulē.

Pērciet tiešsaistē īstu / viltotu pasi
Pērciet tiešsaistē reālu / viltotu ID karti
Pērciet tiešsaistē īstu / viltotu autovadītāju licenci
Pērciet tiešsaistē reālus / viltotus dokumentus

Skype..nicolas.persey

Whatsapp .. +447440452178

e-pasts..genuinneproducts @ programmer.net

http://www.realdocuments48hrs.com/

Mēs piedāvājam augstas kvalitātes viltus valūtas šādām valstīm;
EUR - eiro
USD - ASV dolāri
GBP - Lielbritānijas mārciņa
INR - Indijas rūpija
AUD - Austrālijas dolāri
CAD - Kanādas dolāri
AED - Emirati Dirham
ZAR mala
CHF - Šveices franks
CNY - ķīniešu juaņa Renminbi
MYR - Malaizijas Ringgit
THB - Taizemes bats

Mēs varam ražot šādus priekšmetus:
Īsta Lielbritānijas pase tiešsaistē
Īsta Kanādas pase tiešsaistē
Īsta franču pase tiešsaistē
Īsta amerikāņu pase tiešsaistē
Īsta krievu pase tiešsaistē
Īsta japāņu pase tiešsaistē
Īsta ķīniešu pase tiešsaistē
Mēs PIEDĀVĀJAM ŠOS DOKUMENTUS VALSTĪM EIROPAS SAVIENĪBĀ.
ĪPAŠU VADĪTĀJU LICENCE, PASS, I.DCARDS, DZIMŠANAS SERTIFIKĀTS, DIPLOMI, VĪZA, REZIDENTA ATĻAUJA.
17.aprīlis 2020, 17:23 | links
 
MieraMika [17.04.20]: ''Aizliegts iegūtās zivis līdz to ieguves beigām sadalīt vai citādā veidā mainīt to veselumu, izņemot to zivju ķidāšanu, kurām ir noteikts loma skaita ierobežojums, un šo noteikumu 16.8.'' - nu tad,juridiski, ''sarullē'' makšķeri un esi beidzis ieguvi, jo bez makšķeres nu nekādīgi nevari iegūt. Un otrs , tomēr, paliek termina ''pie ūdens'' izplatības robeža? Tauvas josla? Ja nē , tad jau var piemērot pat 100km attālumā ja grib. Skaidrs ka labs jurists ''noraks'' tādu sodu ar visu uzlicēju, pet prasto cilvēku var ''paņemt uz muļķi''. Tipa vairāki veči makšķerēja kopā un brauc kopā uz mājām , sabēruši lomu vienā spainī. Vienu izlaiž pie veikala pēc aliņa un... ekstrēmi, bet dažbrīd , ja kādam riktīgs zobs uz otru, pilnīgi iespējami. Tad kāds var pateikt tā termina darbības robežas? Vai tik pēc baudītāja ieskatiem?
Ūdens tiešā tuvumā. Šo tiešām katrs var interpretēt pa savam. Bet nu, kam vajag, nekādu problēmu. Satin makšķeres, paej 100m nost un ej atpakaļ. Neviens piesieties nevar.
17.aprīlis 2020, 17:17 | links
 
''Aizliegts iegūtās zivis līdz to ieguves beigām sadalīt vai citādā veidā mainīt to veselumu, izņemot to zivju ķidāšanu, kurām ir noteikts loma skaita ierobežojums, un šo noteikumu 16.8.'' - nu tad,juridiski, ''sarullē'' makšķeri un esi beidzis ieguvi, jo bez makšķeres nu nekādīgi nevari iegūt. Un otrs , tomēr, paliek termina ''pie ūdens'' izplatības robeža? Tauvas josla? Ja nē , tad jau var piemērot pat 100km attālumā ja grib. Skaidrs ka labs jurists ''noraks'' tādu sodu ar visu uzlicēju, pet prasto cilvēku var ''paņemt uz muļķi''. Tipa vairāki veči makšķerēja kopā un brauc kopā uz mājām , sabēruši lomu vienā spainī. Vienu izlaiž pie veikala pēc aliņa un... ekstrēmi, bet dažbrīd , ja kādam riktīgs zobs uz otru, pilnīgi iespējami. Tad kāds var pateikt tā termina darbības robežas? Vai tik pēc baudītāja ieskatiem?
17.aprīlis 2020, 16:10 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager