Pirms veido jaunu tēmu vai raksti atbildi, iepazīsties ar CopesLietas.lv foruma noteikumiem un norādījumiem!
Skatīt foruma noteikumus »
Veidot jaunu tēmu!

Meklēt forumā

CLK Pasākums

kilka
Cik biedru ir klubā nezināšu pateikt, bet sadaļā sacensības vari paskatīties cik klubs sacensības ir rīkojis. Pēdējie sači bija sarīkoti 2009.gada 9.oktobrī Durbes ezera , dalībnieku skaits bija aptuveni 45 .
8.februāris 2010, 12:16 | links
 
Biedrus jau var saskaitīt bildēs, no pasākumiem, kur šie IŽu lauza.:DDD
Cik tam direktoriņam, Jansonam gadiņu bij?
8.februāris 2010, 12:13 | links
 
Tātad, cik saprotu, pēdējās aktivitātes bijušas 2008 gadā? Cik biedru bija klubā?
8.februāris 2010, 11:56 | links
 
vispār jau laikam, jāsūta oficiāla vēstule uz juridisko adresi ar ierosinājumu sasaukt biedru sapulci ar dienaskārtību (jāpaskatās cvik biedri to var ierosināt) par 2008 gada pārskatu un jaunas valdes apstiprināšanu. Ja vēstule atnāk atpakaļ, jāprasa UR lai sasauc un tad ievēl jaunu valdi, un tad ar iet uz banku skatītis, kas noticis kontā, un ko var lietas labā darīt.
8.februāris 2010, 10:24 | links
 
vispār jansons (CL lietotājs), pagājusā gada pavasarī uzrunāja mani par gada pārskata sastādīšanu, bet mēs nevienojāmies par cenu un viņš nozuda. Nezinu cik tālu tur tas viss ir pavirzījies, un vai vispār ir sastādīts.

Jābūt uzmanīgiem, un nedaudz jāsaprot ko var darīt ar juridiskās personas bankas kontu un ko nē, ja izņem naudu ārā un maksā kādam kausu ražotājam ķepā, tad jārēķinās, ka būsi parādā klubam, jo nebūs pretī čeka utt. un sāksies bardaks, tāpēc jau bieži vien prātīgāk ir vienkārši samesties tāpat un visu nodarīt, nekā mīcīties pa oficiāliem klubiem. Ja tiek plānota vētraina sabiedriskā dzīve, līdz pat dalībai MN izstrādēs utml, tad protams, ka jābūt oficiālam klubam, bet nu tas visus pasākumus sarežģī un sadārdzina.

Ja nu kas , par šo tēmu varu kādreiz 4dien uzstāties ar tēmu - copes klubu likstas un nedienas :D
8.februāris 2010, 10:21 | links
 
vairis
To ka nevarēšu otru CLK reģistrēt zinu. UR čoms strādā, tā kā ceru ka izpalīdzes. Man pašam ir sava firma, un kā tikšu pie papīriem palūgšu savus grāmatvežus savilkt galus kopā, atliek tikai sīkums , tikt pie kluba papīriem.
8.februāris 2010, 10:18 | links
 
andrislencis
Nav par ko.Tavā vietā es painteresētos uzņēmumu reģistrā,jo nodibināt no jauna ar nosaukumu CLK nevarēsi! Meklē Jansonu un savāc no viņa VISUS dokumentus-čekus,maksājuma uzd.utt.No personīgās pieredzes zinu noderēs!:)
8.februāris 2010, 09:59 | links
 
Manā bilžu albumā ir CLK reģistrācijas apliecības kopija( ja kadam tā interesē)
8.februāris 2010, 09:52 | links
 
Klubs oficiāli tika dibināts 2008. gada aprīlī, bet no sakuma tika sarīkots kopīgs pasākums Lilastes ezerā, pēc kura arī tika izlemts dibināt klubu. CLK ir rīkojuši pavasara uzkopšanas talkas, ir rīkotas makšķernieku sacensības.
Dotaja brīdi varu pateikt to, ka kluba vadībā ir Valdes priekšsēdētājs- Henrijs Jansons, kuru nevaru dabūt rokās un pie kura ir visi kluba dokumenti , attiecīgi arī nav ne kādas informācijas, kas notiek ar finansiālajām un citām atskaitēm.
Pasākums tiek organizēts kā kopīga cope, kūrā arī apspriedīsim tālāko darbību, nevis kā sacensības.
8.februāris 2010, 09:50 | links
 
vairis- liels paldies par padomu, ir divi varianti, vai pārņemt CLK, vai dibināt jaunu klubu, tas arī būtu viens no pasākumā apspriežamajiem jautājumiem.
8.februāris 2010, 09:31 | links
 
Pirms kaut kur braukt, kaut ko kādam sūtīt utt, nepieciešama kaut kāda info par šo pasākumu!!! Vari vai nevari par CLK pastāstīt????
8.februāris 2010, 09:31 | links
 
kilka- es ne ko netēloju. tāpēc jau gribu visus kopīgi sapulcināt un apspriest šos jatājumus, kopīgi izstrādāt programmu un izvirzīt mērķus .Pats labi apzinos , ka neesmu ne kāds ģēnijs un viens pats to visu nepavilkšu- tāpēc jau gribu visus kopīgi sapulcināt un apspriest šos jatājumus, kopīgi izstrādāt programmu un izvirzīt mērķus.
8.februāris 2010, 09:25 | links
 
andrislencis:Ja CLK tiek atjaunots jaunā sastāvā, vajadzētu būt piejamiem statūtiem, valdes sastāvam un revīzijas komisijas lēmumam par iepriekšējo gadu,neatkarīgi no tā,ka varbūt iepriekšējā valde ir "notinusies":) ar visiem finansu līdzekļiem un kopīgām idejām! Neaizmirstat iesniegt arī sab.org.atskaiti!
8.februāris 2010, 09:19 | links
 
kungi ar tām oficiālajām reģistrācijām prātīgi, jo tomēr tur ir arī papīra darbs, un katru gadu gada pārskati jātaisa un nodod dies vēl katru mēnesi, tas viss maksā, bet no pieredzes varu teikt, ka labāk to naudu šarkanajā spolē ieguldīt :D
Labāk tad to darīt tīri kā domu biedru grupai bez oficiāliem papīriem, ja kaut ko vajag var jau tāpat naudu samesties :)
8.februāris 2010, 09:14 | links
 
Ko tur niekoties? Labāk usreiz MRK partiju.
Nebūs pēc tam reģistrācijas doki un rekvizīti jāpārtaisa :))))))))))
8.februāris 2010, 09:03 | links
 
viepli un guntarskl - tēma par MRK club ir pārdomu vērta ;))
8.februāris 2010, 08:57 | links
 
andrilenci - nevajag jau tēlot "izliekušos", pieļauju, ka ja tēma ir par CLK, guntarskl grib zināt par CLK ;) Pie tam Tu forumos aicini visus CLK iestāties, sūtīt Tev personas datus utt. Es arī grībētu zināt, kas piemēram, darīts no: "Veicināt makšķerēšanas attīstību Latvijā un nodrošināt tam nepieciešamos apstākļus. Rīkot bērnu un skolēnu sporta sacensības, rīkot vispārējas makšķerēšanas sacensības un turnīrus. Izglītot bērnus un skolēnus par vides problēmām un tās saudzēšanu veikt izglītojošo darbu.", jo netā atrodamā info ir visai skopa?!?
Tas taču nevarētu būt noslēpums, ja visi ir ielūgti??
8.februāris 2010, 08:55 | links
 
Ar ,,bet jāzin , kas zin to, ko nezini tu,, ir domāts , kā piemēram :tu pārzini labi vienu ezeru, bet kāds , kuru tu pazisti pārzin citu kurā tu vispār neorentējies vai cits piemērs, tu esi labs mūrnieks, bet neko nesaproti no elektrikas un tev ir kāds paziņa, kas tev var dot padomu.
8.februāris 2010, 08:35 | links
 
protams! Ne mirkli nešauboties. Jo man ir tuvi MRK pasaules, copes tai skaitā, uzskati un attieksme.
:))
7.februāris 2010, 22:21 | links
 
Andri Lenci, visu cieņu. Pacenties sava čoma teikto izskaidrot
"Visu zināt nav iespējams, bet jāzin , kas zin to, ko nezini tu,,
"Visu zināt nav iespējams", piekrītu.
"Bet jāzin, kas zin to, ko nezini tu", neko nesaprotu.
7.februāris 2010, 22:20 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager