Varkaļu kanāls

viss par Varkaļu kanāls
Pats lietoju inline, arī parasto spirāles barotavu var likt. Pirmsākumos lietoju paternosteri, vienīgais mīnuss ir, ka cilpai ir ierobežots gājiens, kur barībai kustēties. Bet kā jau teica- katrs lieto sev ērtāko sistēmu un ko uzskata par vajadzīgu.
17.septembris 2020, 12:34 | links
 
Zirgagjimis [16.09.20]: Tieši tā! Tur kur bez lomiem "neaiztikt", tur gribētāju pietiek. Visi jau grib tikt pie lomiem.
Par Varkali runājot, brauc un vietu vis ticamāk dabūsi. Tik licenci nopērc pirms makšķerēt sāc. Bet par lomiem, tas ir atkarīgs arī no tevis. Varkalī zivis ir, bet ir kas māk tās noķert, bet ir kam sistēmas pinās, āķi lūzt un visādas citas herņas notiek un noķert nejēdz.:)
Kā jau visur!
Tā nu viņš ir gan jā.
Starpcitu, kādu sistēmu uz breksi ieteiksi?
17.septembris 2020, 00:44 | links
 
Brauc uz Varkali, no rīgas puses braucot pārbrauc tiltu un pa labi. Mēģini tikt maksimāli tuvu upei. Daudz baro, uz āķa mēslu slieku ar muškāpuru un būs tev brekši. Var apskatīties N. G. P pēdējo raidījumu, tieši tur, kur viņš sēdēja, manuprāt, ir labākā vieta.
16.septembris 2020, 19:39 | links
 
DSV [16.09.20]: vēlējāmies Lielupē vai kādā kanālā,varbūt kāds var ieteikt vietu kur bez lomiem neaiztikt? Nemēslojam apkārti un zivis laižam atpakaļ.

Traitor, 16.septembris 2020, 17:37


Lielupè viss nav tik vienkàrßi.
Viss ir uz pierakstu,khe,khe.
Viena kompanija vietu pamet,nàkoßie jau ir klàt.
Sazvanìts,sarunàts.

Vari droši pm man. :)[/quote]vari droši pm man. :)
16.septembris 2020, 18:21 | links
 
vēlējāmies Lielupē vai kādā kanālā,varbūt kāds var ieteikt vietu kur bez lomiem neaiztikt? Nemēslojam apkārti un zivis laižam atpakaļ.

Traitor, 16.septembris 2020, 17:37[/quote]

Lielupè viss nav tik vienkàrßi.
Viss ir uz pierakstu,khe,khe.
Viena kompanija vietu pamet,nàkoßie jau ir klàt.
Sazvanìts,sarunàts.
16.septembris 2020, 18:03 | links
 
Labdien vīri. Ļoti reti dodos makšķerēt ar draugu uz gruntenēm,ir sanacis laiks rītdien un doma doties uz gruntenēm pasēdēt,vēlējāmies Lielupē vai kādā kanālā,varbūt kāds var ieteikt vietu kur bez lomiem neaiztikt? Nemēslojam apkārti un zivis laižam atpakaļ.
16.septembris 2020, 17:37 | links
 
krievu laikā ar tiem kurus noķēra ar gumijas pūšļiem Melnajā caurumā ,bija īsa runa; pūslis tika uzšķētsts visā garumā .Bet tagad irdemokrātija -kā tā var!

skubrags, 7.septembris 2020, 15:48

Stāsts ir par Varkaļu kanāla pagriezienu līdz ezeram. Tur padomijas laikos notika viss, kas tika atļauts. Cope kanālā no krasta un ar laiviņām, kā arī ceļš uz ezeru. No kanāla malas, kas ir augstākā vieta un, kas atradās pie ķieģeļa ar nesankcionētajam MK lieguma zīmēm, tad kad tās parādījās, diezgan labi varēja pārredzēt Melnā cauruma lieguma ezera daļu. Ļoti reti tur iemaldījās kāds makšķernieks ar laivu. Respekts bija.
7.septembris 2020, 20:06 | links
 
krievu laikā ar tiem kurus noķēra ar gumijas pūšļiem Melnajā caurumā ,bija īsa runa; pūslis tika uzšķētsts visā garumā .Bet tagad irdemokrātija -kā tā var!
7.septembris 2020, 15:48 | links
 
Otrdien esot noticis reids "muskuļu demonstrācija". Pazīstamiem copmaņiem par vairākkārtīgu copi kanalā pie Melnā cauruma, esot izteikts mutisks pēdējais ķīniešu brīdinājums. Ja nestrādā Latvijas likumi, tad jāatsaucās uz kaut kādiem Ķīniešu likumiem un tradīcijām. :),:). Šodien gan sēžot pie cauruma tikai pāris copmaņu, kas stāsta leģendu par Ķīnas Tautas Republikas varas tradīcijām Mao Dzeduna valdīšanas laikā. Atsvaidzināju sev atmiņu par šo brīdinājumu jēgu. ....." Diemžēl stāsts klusē par pirmo no pēdējiem brīdinājumiem. Bet droši zināms, ka tas notika Mao valdīšanas laikā. Mēģinot saglabāt valsts autoritāti starptautiskajā arēnā, oficiālās Ķīnas varas iestādes sāka sūtīt pretiniekiem diplomātiskas protesta notas. Ir vērts atzīmēt, ka autori labi apzinājās šo dokumentu bezcerību, bet viņi vienkārši neko citu nevarēja izdarīt".....Cirks turpinās.
7.septembris 2020, 13:23 | links
 
Tieši otrādi - ir informācija par izciliem lomiem, jau kādu labu laiku tur viss notiek
4.septembris 2020, 09:46 | links
 
Sveiki, ka Varkalos ar atskaitēm? Ir kādi brekseni?

Atputnieks1, 3.septembris 2020, 16:02

Pagaidām man informācija ; 5 gab. un uz augšu ar vidējo svaru kā jau šajā laikā ierasts. Par izciliem lomiem informācijas nav.
4.septembris 2020, 09:22 | links
 
Sveiki, ka Varkalos ar atskaitēm? Ir kādi brekseni?
3.septembris 2020, 16:02 | links
 
Pravietis [25.08.20]: Nenoliedzu, ka sāpe ir...... Nu un tad. Bet par ko man būtu jālokas, fakti acīmredzami. Izpratne par tiesisko tikai katram dažāda. Ir vai nav Melnais caurums vispār ar liegumiem.

Pravietis, 4.augusts 2020, 20:03
Dzīve līdz pat šai dienai pierāda, ka likumiem var spļaut virsu visi kas vēlas. Melnā cauruma nav, velk kas grib un vēl rindā jāstāv, lai tiktu "robā". Nupat stāstīja, ka vienam ornitologam , par smadzeņu kompostrēšanu , pa zobiem pat esot piesolīts. Nodaļa gan mirusi........:),:)
Nekas jau nav mainījies! Tā pat, kā pagājušos gadus likumiem špļāvi virsū tu, tā tg to turpina darīt citi, kamēr tu uz copi netiec karantīnas dēļ!
25.augusts 2020, 13:20 | links
 
Nenoliedzu, ka sāpe ir...... Nu un tad. Bet par ko man būtu jālokas, fakti acīmredzami. Izpratne par tiesisko tikai katram dažāda. Ir vai nav Melnais caurums vispār ar liegumiem.

Pravietis, 4.augusts 2020, 20:03

Dzīve līdz pat šai dienai pierāda, ka likumiem var spļaut virsu visi kas vēlas. Melnā cauruma nav, velk kas grib un vēl rindā jāstāv, lai tiktu "robā". Nupat stāstīja, ka vienam ornitologam , par smadzeņu kompostrēšanu , pa zobiem pat esot piesolīts. Nodaļa gan mirusi........:),:)
25.augusts 2020, 12:25 | links
 
Nenoliedzu, ka sāpe ir...... Nu un tad. Bet par ko man būtu jālokas, fakti acīmredzami. Izpratne par tiesisko tikai katram dažāda. Ir vai nav Melnais caurums vispār ar liegumiem.
4.augusts 2020, 20:03 | links
 
Piedošanu, nenoturējos. Ja kāds te saskata līdzību ar tādu literāru varoni kā Šveiks, tad nebūsi kļūdījies. Nu 1 pret 1.
Daudz jāsmejas.
o.
4.augusts 2020, 18:27 | links
 
Pravietis [04.08.20]: Runājot par Varkaļa kanāla posmu aiz līkuma, ezera galā, tad Pravietis, emociju vadīts, ir "mazliet" dramatizējis reālo situāciju.
Jā, makšķernieku daudz arī tajā posmā. Aiz zīmes, kā raksta Pravietis, ne viens nemakšķerē, jo tādu zīmju tur vispār nav (norautas, neatjaunotas... hvz).
Neviens nekam virsū arī nešpļauj, jo nav kam virsū špļaut. Visi copē ierastajā ritmā, kā tas ir ticis darīts visus iepriekšējos gadus, un bez stresa.
Par zivīm runājot, tad kā parasti, brekši vienam ķeras, citam nē.
Arī būtu interesanti uzzināt, kādas divnieces ir sākušas tur nākt, jo 99% tur pašlaik ķer brekšus.

malamuts, 4.augusts 2020, 12:23
Malamut,

Tu veiksmīgi ej viena otra pēdās un lieliski sāc "izpausties". Tev problemas arī ar lasīšanu. Pirmkārt, es iepriekš iekavās speciāli rakstīju, ka "agrāk aiz ķieģeļa". Tagad paziņa saka, ka zīmes tiešām tur nav nekādas. Otrkārt, par spļaušanu virsū un ierasto ritmu. Iepriekšējos, vismaz 4 - 5 gadus, varbūt pat vairāk, makšķerēja tikai un vienīgi līdz bērzam un tur trosē sakarinātajām n - tajām zīmēm. Tie bija izņēmuma gadījumi, ka kāds līda aiz zīmēm. Treškārt, Tu saki, ka viss notiek ierastajā ritmā. Tu melo, tagad paziņa tiešām saka, ka zīmju tur tiešām nav, bet tauta pēc viņa teiktā, makšķerē aiz bijušajām zīmēm, proti vēl 500 - 700 metru uz priekšu līdz pat ezeram, tur kur agrāk "kriminālisti" cemmerēja. Ceturtkārt, es neko nedramatizēju, bet reāli izbaudīju, ka mani inspektors pie kanāla (pie Melnā cauruma) no Kalnciema šosejas puses padzina un izskaidroja lietu kārtību, kas attiecas uz copi pie Varkaļu kanāla un visu Melno caurumu kopumā. Piektkārt, "par spļaušanu virsū". Manā subjektīvajā izpratnē, skaidrs ir viens, ka ar normatīvajiem dojumentiem kaut kas nav kārtībā, ja šāda lietu interpretācija un nekonsekventa inspektoru attieksme pret likuma pildīšanu un skaidrošanu makšķerniekiem. Tas ir galēji nepieņemami (proti, attieksme nu jau mainās ne pa sezonām, bet pa stundām). Lielakā daļa atbalstīja ornitoloģus un iestājās par tiesisko valsti. Stāstīja man ka likumi ir nepārprotami precīzi un saprotami. Tagad iznāk, ka likumus neievero pats likumdevējs un arī makšķernieki izmanto divdomīgo stāvokli, pat atgūstot iepriekš zaudētās pozicijas no kurienes tika padzīti. Man te stāstīja iepriekš, ka galvā jābūt katram navigācijai un zīmes tādēļ neesot vispār vajadzīgas. Tagad gan pie šādiem apstākļiem man ir emocijas, jo uzskatu, ka nelikumīgi pavasarī tiku padzīts no makšķerēšanas vietas pie Melnā cauruma, jo makšķerēšanas ŗežīms tam ir noteiks visam apkārt viens. Ar dramatizāciju te nav nekāda sakara. Izvēlies precīzu leksiki. Sestkārt, es rakstu portalā priekš zinošiem cilvēkiem nevis iepazīšanās portālā, un tādēļ, konkrēti atbildēju AndrimL, kas rakstīja par brekšiem. Visiem, kas publicējas šajā sadaļā ir labi zināms, ka šajā laika periodā sāk nākt lieli "portfeļi". Iztiksim, latviski runājot, bez muļķa dzīšanas un tadēļ tauta intensīvi šajā laikā apgūst teritorija aiz pagrieziena. Visiem viss ir skaidrs, bet neskaidrajiem tā grūtāk ar orientāciju un situācijas sapratni Varkaļos. Jautājums paliek atklāts ir vai nav jāievēro makšķerēšanas disciplīna (nezinu kāda) apkārt Malnajam caurumam konkrētajā brīdī, ja tāda likumiska vispār ir, un nevajag braukt virsū.
Pravieti, man ar lasīšanu vis ir lieliski, bet par tevi pat nebrīnos, kā pēc tevi te lielākā daļa tā "ciena". Tu kaut ko saraksti un pēc tam grozi savu rakstīto un taisnojies, kā bērns, maini interpretacijas utt.
Virsū tev ne viens nebrauca. Ja uzbrauktu, tad tas skanētu daudz savādāk un skaļi!
1. "makšķerējot arī aiz pagrieziena un pat zīmes (agrāk ķieģeļa)".
Ok. Agrāk ķieģeļe, bet tagat aiz kādas zīmes, pravieti? Nav tur nekādas zīmes! Ja arī bija, tad norautas, bet tu raksti, ka makšķerē pat aiz zīmes!
2. "Tev taisnība, zivju esot kā biezs. Sākušas nākt pat divnieces".
Protams, visiem skaidrs, ka šajā laikā tur nāk portfeļi, tā pēc muļķi dzen tu, nevis es. Kādas divnieces, pravieti?! Tā pēc ar parjautāju, ko ar to esi domājis! Tu raksti ar saviem slengiem, ķipa penīši uc, un brīnies, ka tevi nesaprot!?
3. Tava sirdssāpe ir saožama pa gabalu un tavs rakstītais ir pils dramatisma un ar pamatīgu rūgtuma piegaršu! Var nepārprotami nojaust, ka tev ir liegta piekļuve gaļas vietai un tieši tas tev pamatīgi sāp, nevis likumi, putni, ornitologi utt..
4. "Visiem viss ir skaidrs, bet neskaidrajiem tā grūtāk ar orientāciju un situācijas sapratni Varkaļos. "
Vēl pavisam nesen tu pravieti, te uzstājies, ka tev nav skaidras lieguma robežas Varkaļos un dabā tās nav identificējamas! Nu tu raksti, ka ar orientāciju varkaļis tā grūtāk ir tikai neskaidrajiem? Tad tu pie kuriem piederi? Pie tiem, kam viss skaidrs vai pie neskaidrajiem?:)
5. Tava mūžīgā, garā demagoģija, rakstītā grozīšana un vāvuļošana ir ļoooti nogurdinoša!
6. Un nu steidz mani nosaukt par pacientu vai ko līdzīgu, kā tu tur saukā tos, kas tevi nesaprot!
4.augusts 2020, 18:12 | links
 
Runājot par Varkaļa kanāla posmu aiz līkuma, ezera galā, tad Pravietis, emociju vadīts, ir "mazliet" dramatizējis reālo situāciju.
Jā, makšķernieku daudz arī tajā posmā. Aiz zīmes, kā raksta Pravietis, ne viens nemakšķerē, jo tādu zīmju tur vispār nav (norautas, neatjaunotas... hvz).
Neviens nekam virsū arī nešpļauj, jo nav kam virsū špļaut. Visi copē ierastajā ritmā, kā tas ir ticis darīts visus iepriekšējos gadus, un bez stresa.
Par zivīm runājot, tad kā parasti, brekši vienam ķeras, citam nē.
Arī būtu interesanti uzzināt, kādas divnieces ir sākušas tur nākt, jo 99% tur pašlaik ķer brekšus.

malamuts, 4.augusts 2020, 12:23

Malamut,

Tu veiksmīgi ej viena otra pēdās un lieliski sāc "izpausties". Tev problemas arī ar lasīšanu. Pirmkārt, es iepriekš iekavās speciāli rakstīju, ka "agrāk aiz ķieģeļa". Tagad paziņa saka, ka zīmes tiešām tur nav nekādas. Otrkārt, par spļaušanu virsū un ierasto ritmu. Iepriekšējos, vismaz 4 - 5 gadus, varbūt pat vairāk, makšķerēja tikai un vienīgi līdz bērzam un tur trosē sakarinātajām n - tajām zīmēm. Tie bija izņēmuma gadījumi, ka kāds līda aiz zīmēm. Treškārt, Tu saki, ka viss notiek ierastajā ritmā. Tu melo, tagad paziņa tiešām saka, ka zīmju tur tiešām nav, bet tauta pēc viņa teiktā, makšķerē aiz bijušajām zīmēm, proti vēl 500 - 700 metru uz priekšu līdz pat ezeram, tur kur agrāk "kriminālisti" cemmerēja. Ceturtkārt, es neko nedramatizēju, bet reāli izbaudīju, ka mani inspektors pie kanāla (pie Melnā cauruma) no Kalnciema šosejas puses padzina un izskaidroja lietu kārtību, kas attiecas uz copi pie Varkaļu kanāla un visu Melno caurumu kopumā. Piektkārt, "par spļaušanu virsū". Manā subjektīvajā izpratnē, skaidrs ir viens, ka ar normatīvajiem dojumentiem kaut kas nav kārtībā, ja šāda lietu interpretācija un nekonsekventa inspektoru attieksme pret likuma pildīšanu un skaidrošanu makšķerniekiem. Tas ir galēji nepieņemami (proti, attieksme nu jau mainās ne pa sezonām, bet pa stundām). Lielakā daļa atbalstīja ornitoloģus un iestājās par tiesisko valsti. Stāstīja man ka likumi ir nepārprotami precīzi un saprotami. Tagad iznāk, ka likumus neievero pats likumdevējs un arī makšķernieki izmanto divdomīgo stāvokli, pat atgūstot iepriekš zaudētās pozicijas no kurienes tika padzīti. Man te stāstīja iepriekš, ka galvā jābūt katram navigācijai un zīmes tādēļ neesot vispār vajadzīgas. Tagad gan pie šādiem apstākļiem man ir emocijas, jo uzskatu, ka nelikumīgi pavasarī tiku padzīts no makšķerēšanas vietas pie Melnā cauruma, jo makšķerēšanas ŗežīms tam ir noteiks visam apkārt viens. Ar dramatizāciju te nav nekāda sakara. Izvēlies precīzu leksiki. Sestkārt, es rakstu portalā priekš zinošiem cilvēkiem nevis iepazīšanās portālā, un tādēļ, konkrēti atbildēju AndrimL, kas rakstīja par brekšiem. Visiem, kas publicējas šajā sadaļā ir labi zināms, ka šajā laika periodā sāk nākt lieli "portfeļi". Iztiksim, latviski runājot, bez muļķa dzīšanas un tadēļ tauta intensīvi šajā laikā apgūst teritorija aiz pagrieziena. Visiem viss ir skaidrs, bet neskaidrajiem tā grūtāk ar orientāciju un situācijas sapratni Varkaļos. Jautājums paliek atklāts ir vai nav jāievēro makšķerēšanas disciplīna (nezinu kāda) apkārt Malnajam caurumam konkrētajā brīdī, ja tāda likumiska vispār ir, un nevajag braukt virsū.
4.augusts 2020, 16:15 | links
 
Runājot par Varkaļa kanāla posmu aiz līkuma, ezera galā, tad Pravietis, emociju vadīts, ir "mazliet" dramatizējis reālo situāciju.
Jā, makšķernieku daudz arī tajā posmā. Aiz zīmes, kā raksta Pravietis, ne viens nemakšķerē, jo tādu zīmju tur vispār nav (norautas, neatjaunotas... hvz).
Neviens nekam virsū arī nešpļauj, jo nav kam virsū špļaut. Visi copē ierastajā ritmā, kā tas ir ticis darīts visus iepriekšējos gadus, un bez stresa.
Par zivīm runājot, tad kā parasti, brekši vienam ķeras, citam nē.
Arī būtu interesanti uzzināt, kādas divnieces ir sākušas tur nākt, jo 99% tur pašlaik ķer brekšus.

malamuts, 4.augusts 2020, 12:23

Pag, pag! Uz junkura ar neviens neuzšpļauj?
4.augusts 2020, 13:07 | links
 
Runājot par Varkaļa kanāla posmu aiz līkuma, ezera galā, tad Pravietis, emociju vadīts, ir "mazliet" dramatizējis reālo situāciju.
Jā, makšķernieku daudz arī tajā posmā. Aiz zīmes, kā raksta Pravietis, ne viens nemakšķerē, jo tādu zīmju tur vispār nav (norautas, neatjaunotas... hvz).
Neviens nekam virsū arī nešpļauj, jo nav kam virsū špļaut. Visi copē ierastajā ritmā, kā tas ir ticis darīts visus iepriekšējos gadus, un bez stresa.
Par zivīm runājot, tad kā parasti, brekši vienam ķeras, citam nē.
Arī būtu interesanti uzzināt, kādas divnieces ir sākušas tur nākt, jo 99% tur pašlaik ķer brekšus.
4.augusts 2020, 12:23 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager