Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Mazticami, nu uzburam ainiņu, blikšblakš, uguns, gruveši, miljoniem bēgļu, uraaaa, a ko tālāk, infrastruktura sagrauta, bads, slimības, utt, kur raut resursus., aha ANO, pasaule sūta humāno krievu okupētajiem 20 miljoniem, kātad.
16.aprīlis 2021, 20:50 | links
 
Man ar šķiet, ka būs. maijā. Viss pieskaņots Domes vēlēšanām 19. septembrī. Viss tiek darīts, lai Единая Россия uzvarētu - vai nu būs uzvara blickrīgā, vai sankcijas un tad ieslēgsies - "mūsējos sit"...
16.aprīlis 2021, 20:38 | links
 
visticamāk,ka būs.pārāk daudz resursu Krievija iesaistījusi.man īsti nepatīk,kā pārējā pasaule uz to reaģē.ASV nosaka kaut kādas murgainas sankcijas firmām un privātpersonām.krievuja uz to uzšķauda. Eiropa knapi burbuli pār lūpu var pāršpļaut.un galvenais ANO klusē.kādreiz šī organizācija tika radīta lai maksimāli laicīgi novērstu bruņota konflikta draudus.agrāk,ja brieda šādi sūdi tika pieņemtas rezolūcijas,uz agresorvalsti tika izdarīts diplomātiskais spiediens.konflikta zonā izvietoja zilās kaskas. a Krievijas gadījumā nekā.tāds aizdomīgs klusums un kuslums.izskatās ka Ukraina ir nolemta.visi pagriezīs galvu uz sāniem tipa neko neredzu un Ukraina tiks nolaista podā.ja tas tā notiks,nākošie varam būt mēs.sūnaina perspektīva.
16.aprīlis 2021, 20:03 | links
 
Esiet tak reāli, rietumu pasaule ir reāli pārmīzusi, Ukrainai NATO neredzēt kā savas ausis...Baidens jau atsauca iepriekš saskaņotu ASV kuģu ieiešanu melnajā jūrā..
16.aprīlis 2021, 19:45 | links
 
kā jums liekas,būs klope ukrainā vai nebūs??

udens2, 16.aprīlis 2021, 13:22


Būs tik jautājums cik liela un kad. Šaubos ka atvilks spēkus, jo tad būs kapitulējis rietumu un iekšējo krievu acīs, tai paša laikā no izolācijas nebaidās un uz to iet visu laiku.

Pieļauju ka izveidos provokāciju, kurai neviens neticēs izņemot zombiju kastes skatītāji un nokodīs gabalu, kā Mariopoli un anektēs Doņecku ar Lugansku savienojot ar Krimu, lai risinātu arī ūdens problēmas Krimā.
Dziļāk Ukrainā nelīdīs jo tie 100k spēki ir par mazi , lai karotu pilnā mērogā pret Ukrainu.
16.aprīlis 2021, 16:51 | links
 
kā jums liekas,būs klope ukrainā vai nebūs??

udens2, 16.aprīlis 2021, 13:22

Nekas tur nebūs.Krievs ir nobijies kad pasaule redzēs kā viņa vecie tanki no dzeveliniem kūst kā svecītes.
16.aprīlis 2021, 15:49 | links
 
Arī sankcijas pieminētas
https://www.youtube.com/watch?v=43lcN87fMi8
16.aprīlis 2021, 14:20 | links
 
Krievs jau gribētu, galu galā vēlēšanas paredzētas šogad, PR jāuzspodrina, bet kādas sankcijas par to varētu piešķirt?
Kā izskanējusi doma, tad sūdīgākais ir tad, ja Krievijas atsakās runāt vispār ar visiem. Līdz ar ko bezgalīgi tās sankcijas arī nevar likt.
16.aprīlis 2021, 14:06 | links
 
kā jums liekas,būs klope ukrainā vai nebūs??
16.aprīlis 2021, 13:22 | links
 
jegersz.mums varbūt ir dažādi uzskati kādos jautājumos.taču vienam tavam komentāram es piekrītu 100 %.tas ir par to ,ka Latvijas iedzīvotāji nemāk novērtēt to pozitīvo kas viņiem ir.mēs dzīvojam labā vietā.un badu pamirušu arī nav.pat nabadzīgie.reāli.tik tiešām ir kaut kas ir jāredz lai saprastu kas ir īsta nabadzība.man arī ir nācies šur tur pabūt.man tāda profesija.un ne jau tūrisma braucienā.tur tev to nabadzību centīsies nerādīt. nu sāksim ar to,ka pirms covid pandēmijas Latvijas iedzīvotājiem bija paradums svētkos pulcēties pie bagātīgi klātiem galdiem.katra saimniece uzskatīja par pienākumu kārtīgi pamielot viesus.un kad viesi bija kārtīgi paēduši un gardi iedzēruši sākās sarunas.un katru reizi,agrāk vai vēlāk nonāca līdz brīdim,kad kāds sāka gausties cik sūdīgi dzīvot Latvijā.neatkarīgi no sociālā statusa.neatkarīgi no tā vai tā bija latviešu,krievvalodīgā vai jauktā kompānija.nu bija varbūt dažādi akcenti.bet ideja viena - nekā nav, visur baigā nabadzība.nu tad kad visi bija kārtīgi noraudājušies,es nācu ar savu pastāstiņu.nu pirmkārt ieteicu paskatīties uz galdu.un uz labajām lietām,ko tikko baudījām.nu tad sāku.nu tas gadījums ir sens.bet tur nekas nav mainījies.ir tāda valsts Gvineja.tajā laikā tā it kā bija PSRS politiskās ietekmes zonā.it kā piekopa sociālismu.kaut gan man likās,ka viņiem par to nav nekādas nojēgas.nu tā draudzība un tas režīms tika uzturēts arī ar militāra spēka klātbūtni.nu kā jokoja paši vietējie virsnieki - prezidents no rīta pieceļoties neiet čurāt,bet pie loga skatīties vai PSRS karakuģi stāv reidā.ja viņu tur nebūs,tad jāker čemodāns un jāmauc uz lidostu.joir notikuši kaut kādi sūdi.bet stāsts nav par to.stāvam galvaspilsētas Konakrī ostā.esmu uz desantkuģa.uz komandtiltiņa.skatos -aiziet matrozis ar atkritumu spaini.izber kaudzē.nekādu konteineru jau nav.uz reiz ir klāt kādas 5 tumšādainas lēdijas.taisa revīziju.viena sakamj apenes.obligātā karadienesta matroža apenes.nonēsātas līdz kliņķim.ne vairs melnas,bet no mazgāšanas ar hloru gaiši pelēkas. ar caurumiem.un uzvaroši metas prom.pārējās metas pakaļ atņemt laupījumu.tikai tādā brīdī saproti,kur ir nabadzības grīdlīste.un tāpēc pie galda sēdošās daiļās dāmas,tikai tad,kad jūs saviem 'mīļotajiem vīriešiem būsiet spiestas izcīnīt saplēstas apenes no miskastes,tikai tad varēs runāt par nabadzību.kaut kā tā.kāds noteikti teiks,ka pie mums arī cilvēki revidē konteinerus.tikai saturs ir cits.izmetot atkritumu maisiņu ir nācies redzēt izmestas tīri pieklājīgas lietas.ja bomzis nav slinks,viņš var uzcirsties kā modele.tikai aromāts saglabājas.
16.aprīlis 2021, 12:47 | links
 
Par krieviem un turkiem un robežu slēgšanu tika pieminēts. Nez kurš tad īsti tur noslēdzis un kāpēc?
https://www.youtube.com/watch?v=3g92BY2ZLCs
16.aprīlis 2021, 09:43 | links
 
Par to laiku, kas "visu nolikšot pa saviem plauktiem".... Piz-ģu-ļei, Tu toč? Gadu atpakaļ, laiks nolikšot. Piecgad atpakaļ laiks visu nolikšot, taiskaitā oligarhus. Desmitgad atpakļ laiks visu solījās nolikt. Divdesmit, trīstesmit un 1956. gadā solīja, ka laiks nolikšot visu pa vietām. It kā laba matene, bet caurumi spriešanā... :)))
16.aprīlis 2021, 03:23 | links
 
Super tāpat, mani uzrunā tādi cilvēki, kas ir gatavi uz avantantūrām, jo es pats tāds neesmu. Un radošums ir vērtība nenoliedzami, bet kā redzam un pats saki visam ir sava cena. Tā, ka droši drukā arī turpmāk ko, jo būs interesanti palasīt.

Par otro atkāpi ar pilnīgi piekrītu. Nav tā mūsu sabiedrība tik neaptēsta visi mēģina sevi pasargāt kā māk. Es ar iešu potēties. Laiks visu noliks pa saviem plauktiem.

Un nu teikšu atkal. slīpi vīri.. :))
16.aprīlis 2021, 02:28 | links
 
Jegerz, Izklausās labi!

mjuniors, 16.aprīlis 2021, 02:12


Jā un nē.
Es domāju, ka zinu daudz, es domāju ka esmu izbaudījis daudz, veselību esmu sačakarējis - bet esmu apmierināts un nosacīti laimīgs, man bērni aug un viņi ir aktīvi līdzīgās avantūras.

Atkāpjoties drusku un atgriežoties pie citas tēmas:
Un kad esi bijis nopotējies pret dzelteno drudzi, vēdera tīfu, hepatītiem utml. rijis malārijas tabletes tad AstraZencena blaknes bija sīkums, jo matemātika balsoja ka jāpotējas - saslimstot ar C19 1:50 vari nomirt, ņemot manu veselības stāvokli un vecumu tur jau bija 1:10 ja ne 5 , tad AZ risks bija 1:1000000, es nobalsoju par mazāku varbūtību. Nevienam neko neuzspiežu, bet parēķiniet!
16.aprīlis 2021, 02:21 | links
 
Jegerz, Izklausās labi!
16.aprīlis 2021, 02:12 | links
 
jegerz- ar ko nodarbojies, kad ir tā sanācis paceļot?!

mjuniors, 16.aprīlis 2021, 02:00


Izglītība "Višaja nahaļnaja", bet daudz sfēras un avantūras.
Pamata ienākumi tagad pēdējos gadus IT un Lauksaimniecība, bet esmu bijis "master na vse ruki" uzņēmējdarbības līmenī sakot no finansēm un jurisdikcijas, beidzot ar fizisku darbu no grāvju un zelta rakšanas līdz vara vadu vilkšanas.
16.aprīlis 2021, 02:07 | links
 
Nu nez. Esmu pie upes pieķēris bomzīšus ar nēģu tīkliņiem. Tas bezcerīgi lūdzošais skatiens, it kā tīrs, bet caurumu pilns apģērbs. Tā it kā suns instinkta pēc būtu sadarījis blēņas un tad cerībā tev ar acīm jautā - sodīsi vai nē?

Man opis, izceļojies pagājušā gadsimta vidū pa visu pasauli karu dēļ, atgriezās Latvijā un, bagāts būdams, pizģīja pīrādziņus jebkurā banketā. Tā ir tā seja, ko negribi redzēt un neredzēsi.
16.aprīlis 2021, 02:06 | links
 
jegerz- ar ko nodarbojies, kad ir tā sanācis paceļot?!
16.aprīlis 2021, 02:00 | links
 
Man pazīstamais, nu jau nelaiķis, ražoja māla riteņus - fiziski izturīgus pret ļoti lielām slodzēm, temperatūrām utml., viņa lielākais klients bija NASA, bet klients bija arī no Ukrainas kur tehniskās prasībās bija noturība pret radiāciju, uz jautājumu ko pārvadāsiet, mutiska atbilde bija urāns un atombumbas un tas bija laiku pēc vienošanas kad visas atombumbas it kā Krievija izveda.
Tā kā ņemot vērā Krievijas bardaku, nebrīnītos ka daļa palika Ukrainā, tas ka to vajag pārlikt un ievietot modernākās raķetēs nestrīdos.

Līdz ar to šo neuztvertu par aktiera retorikas blefu, bet drīzāk par Krievijas neizdarību un ka Ukraina izmālējas un atklāja kārtis ka viņai ir bagātināts urāns, raķešu izveidošanai!

jegersz, 16.aprīlis 2021, 01:52

Nu,re!!! paliek ar vien interesantāk..
16.aprīlis 2021, 01:58 | links
 
Nabadzībai ir viena tāda seja, kas ir tik nesmuka, ka ne Tu, ne viens normāls tajā neieskatīsies. Tur arī viegli noteikt kura sabiedrība ir pa īstam attīstījusies, kura tikai tēlo.

abrakadabra, 16.aprīlis 2021, 01:51


Esmu bijis Latīņamerikā,Indijā,veselā rinda āfriku valstīs, Ķīnas ziemeļos, Taizemē uc. valstīs , kamēr tu to dzīvē neredzi tu nezini, ko nozīme nabadzība!
Mēs dzīvojam ļoti labā vietā, mēs labi pārtiekam un nenovērtējam kas mums ir!
16.aprīlis 2021, 01:56 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager