Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Un aykal meli, viss tiek pamazam mainīts, pērnvasar mūsu rajonā nomainīja visu elektrokabeļus, no maina siltumtrubas. Ja kaut kas būtu kritiskā stāvoklī, kā raškas preses nozombētie ļerkst, tad būtu arī regulari elektrības, ūdens pārrāvumi. Pērn uz 3h nebijs elektrība, kad nomainīja kabeli! #h pa visu gadu, nedēļu iepriekš brīdināja kad un cikos, dienas vidū kad mazak cilvēku mājās. Padlaikos atceros katru mēnesi pazuda uz stundām nebrīdinot, svecīšu vakari bija ikdiena. Tāpat arī ūdens, cik reiz gada gājām ar spaiņiem pie radiem kuri dzīvoja 200m attālumā, jo atkal plīsis ūdensvads. Nu ūdeni nogriež labi ja uz 1h kad kad ko remontē, arī iepriekš nobrīdinot.
26.aprīlis 2021, 17:34 | links
 
Karlīti, esi tik apdāvināts, ka pat nesaproti par ko stāsts. Atvainojos par izteic., bet muldi par pagalmiem un pagrabiem!
Apakšzemes inženiertīkli jeb apakšzemes komunikācijas sevī ietver- ūdensvads, kanalizācija, lietusūdens kanalizācija, gāze, elektro un sakaru kabeļu tīkls.
Pa lielam, arī ne par to stāsts, bet gan par to, ka ne no Maskavas jakutiem, ne mums no Rīgas, neviens sētas nesakops, Laimes lāci neatvedīs.
26.aprīlis 2021, 17:28 | links
 
Ja dzīvojat mikrorajonos kur pārsvarā krievu urlas un mēsli visapkārt, tad pai vainīgi ka neizvēlaties citu vietu. Un tas tikai apstiprina likumsakarību par vienu mēslotāju tautu. Apsškataties kādas ir Latvijas mazpilsētas kur slāvi mazāk par 10%, kompetes!
26.aprīlis 2021, 17:16 | links
 
Vēl viens irsēj vatņiks atvilkās! Manā rajonā nekādas talkas nerīko, jo viss sakopts cauru gadu, tāpat arī vēl 5 Rīgas vietās kur dzīvo mani radinieki. Jātalko kur tusē slāvu urlas pa pierīgas krūmiem un visu met zemē, kur nestrādā sētnieki. Es katru otro dienu eju cauri Maskačkai, pat tur nu beidzot sakoptas ielas un pagalmi, kā tur bija padlaikos vispār kašmars atcerēties.
26.aprīlis 2021, 17:13 | links
 
Nerunāšu par nesakoptam vietam, atkritumus var izmest iebkurš iebkurā vieta iebkurā laikā ...

Rīdzinieks Kārlis un citi, vai Jus redzējāt Rīgas ielas - es par asfalta segumu kvalitāti???!!! Jūrmalas šoseju, piemēram (Uļmana g, pilsetā)??? asfalta segums nav mainīts no 80-iem!!!

Kungi, sakopts tikai tur, kur bija ieguldīta sveša nauda. Un tur, kur bija talkas. Un tas, manuprāt, ir ļoti bīstams burbulis.
26.aprīlis 2021, 17:09 | links
 
He, cik vienkārši visus noplukušos krančus savākt vienkopus!
26.aprīlis 2021, 17:02 | links
 
Un kā rīdzinieks 45 gadus varu teikt ka nekādos sūdos Rīga negrimst pašlaik, zemeņu lauķim no pāķiem mazak irst vajag. Pagalmi slēgti, sakopti, daudz zaļumu, dobes, pagrabi sausi. Atšķirībā no hlamu un mēslu aizdirstajiem, huligānu un alkānu orģiju pagalmiem pat rīgas centrā vēl 80.to beigās, ar smirdošiem pārtikas atkritumu toveriem, kuros vairojās mušas un žurkas. Un katrs otrais pagrabs regulāri peldēja kanalizacijā un ilgstoši nelikvidējā avāriju, jo visi santehniķi žūpoja un darīja darbu i tak sojģot. Slapjo pagrabu dēļ visa Rīga, arī cents bija apsēsta ar odu mākoņiem vasarās. Nu odus savā centra dzīvoklī, pie regulāri atvērta loga, varu uz pirkstiem saskaitīt pa vasaru.
26.aprīlis 2021, 16:48 | links
 
Utainie, kas te palikuši tapēc arī turpmāk jauks gaisu tas ir neizbēgami. Ne jau par velti ir citas valodas. Nevar paviānu ar strausu sapārot un radīt skudru..
mjuniors, 26.aprīlis 2021, 16:20


Skumjākais kā tie utaini sadirsuši prātus daudziem letiņiem, brunis izcils piemērs. Pielīdzināt vienu retu čepe gadījumu Šveicē (valstī ar perfektu kārtību, tīrību, godīgumu un darba tikumu) ikdienas tendencei un normām vatastānā var tikai izcils daunis vai kretīns.
26.aprīlis 2021, 16:36 | links
 
Mazliet aizdomājamies, kādēļ tūkstošiem gadiem ir vispār Teritoriju robežas?
Citāda domāšana, citi mērķi.. Un, kas notiek, kad iet otru mācīt un pārmācīt.. Karš. Bet viss pārējais paliek tāpat.
Utainie, kas te palikuši tapēc arī turpmāk jauks gaisu tas ir neizbēgami. Ne jau par velti ir citas valodas. Nevar paviānu ar strausu sapārot un radīt skudru..
26.aprīlis 2021, 16:20 | links
 
Šmiga, gadījies būt, redzēt, paslēpot un ņemt dalību sniega moču tūrēs gan Somijas, gan Zviedrijas un Norvēģijas ziemeļus un arī Krievijas.
Un pa vircu pabradāt, lai izkļūtu no viesnīcas, Šveices Alpos. Tika reklamēta kā īpaši glauna apmešanās vieta ar savu siernīcu utt. Tiesa, laika apstākļi. Atkusnis.
Pat īpaši nemeklējot, nopietnos sūdos slīgst mūsu daiļā Rīga, kur lielākā daļa apakszemes inženiertīklu kritiskā stāvoklī.
Ja vēlame un griba, sūdu straumes var atrast jebkur. Ne manu, ne Tavu sētu nāks un mēzīs kāds no Jēkaba ielas!
26.aprīlis 2021, 16:02 | links
 
Uh kā te vecie sarkankrūtīši aizstāv pūstošo putlerismu.Vemt gribas kad musu sabiedrībā vel šitie vecie komuņagas meiģina pierādīt kad melns ir balts.Nu nav nafig nevienam vajadzīga tā jūsu rasha nu nav.Pasaule lēnām liekas sak saprast kad vate ir vate un nekas kopš pagājušā gadsimta tur nav mainijies.Čehi nu noteikti to sāk saprast.
26.aprīlis 2021, 15:41 | links
 
"Krievijas pilsonis Navaļnijs, iespējams, ticis saindēts" un "Mūsu avoti ziņo, ka Krievijā indē cilvēkus". "Ziemeļkorejas robežsargs nošāva kādu dienvidkorejiešu sievieti" un "Mūsu avoti ziņo, ka Ziemeļkorejā šauj nost cilvēkus".

Varbut vispār pārejam uz runāšanu nenoteiksmē, jo tā vēl skaidrāk būs saprotams?

Un kādēļ tieši Panorāmu izcelt, ja šīs ziņas bija starptautiskas? Tas pats pro-krievijas starptautiskais ziņu kanāls RT ziņo, ka "Maskava iebilst pret Navaļnija indēšanas politizāciju". Tātad, nevis pret indēšanu iebilst, bet pret politizāciju.
26.aprīlis 2021, 15:09 | links
 
Panorāma,izņemot par covid un vakcināciju,pēdējā laikā vispār maz ko stāsta.bet par Navaļnija indēšanu ar novičoku tomēr pieminēja.un ja Ziemeļkorejā kādu onkuli vadonis nolaiž no kātiem, tāpat informē.tā ka komentārs,ka Panorāma nestāsta par cilvēku indēšanu Krievijā un nošaušanu Ziemeļkorejā,nav korekts.
26.aprīlis 2021, 14:46 | links
 
Un atkal jājautā - valodas barjera vai pavirša attieksme? Nav saprotams, kas teikts, jo LTV panorāmā nestāsta, ka Krievijā cilvēkus indē nost un Ziemeļkorejā šauj nost.
26.aprīlis 2021, 14:32 | links
 
Uldiņ, mēģini būt par tapu katram caurumam un apriet katru garāmgājēju. Lai, bet tik daudz vajadzētu saprast, ka mūžīgajā sasalumā nekādu kanalizāciju neizbūvēsi.

BrunoL, 26.aprīlis 2021, 11:29


Ko nu mels, Brunčik, uztaisīt var visu ko, ja ir vēlēšanās. Tikai ja visu piķi savāc Maskava un no tā, ko atmet atpakaļ, vēl "činovņikiem" ir daļa ir jānozog, tad loģiski, ka nekam tur nepaliek pāri.
Paskaties, google street view, kā izskatās Somijas vai Zviedrijas mazpilsētas aiz polārā loka un kāda ateja ir krievu pilsētās un pēc tam muldi.
26.aprīlis 2021, 14:12 | links
 
Nenorēkties kā šie sovkodročeri un rašofīlini raujas mellās mutēs bīdot savu demagoģiju, tik ne sūda nesanāk.
26.aprīlis 2021, 13:57 | links
 
tu, galvenais, turpini ticēt!
Kariņšam un ASV vestniecībai tadie pilsoni ļoooti vajadzīgi

re, kur "beg" japaņi un d.koreješi:

https://www.rigaslaiks.lv/zurnals/pedejais-salmins-12697

Llort, 26.aprīlis 2021, 13:23


Japāņu lielais pašnāvību skaits ir specifisku iemeslu pēc un viens no tiem ir darbaholisms un izdegšana, bet dēļ tā viņu IKP un dzīves līmenis arī ir tik augsts.
26.aprīlis 2021, 13:39 | links
 
tu, galvenais, turpini ticēt!
Kariņšam un ASV vestniecībai tadie pilsoni ļoooti vajadzīgi

re, kur "beg" japaņi un d.koreješi:

https://www.rigaslaiks.lv/zurnals/pedejais-salmins-12697
26.aprīlis 2021, 13:23 | links
 
"Tāpēc jau visi japāņi un korejieši bēg uz laimes zemi srusiju:)"

Nebēg, tapec ka Krievijā cilvekus indē, bet Z.Korejā šauj nost. Nu, vismaz ta tava LTV Panorama stasta :-)) nu vo, mēs atgriežamies pie rietumu propagandas :-))

Llort, 26.aprīlis 2021, 13:13
Teica cilvēks kas tiko izplatīja srusņas propagandu par nelaimīgajie japāņiem un korejiešiem:D
26.aprīlis 2021, 13:17 | links
 
Zoniņi, arī Jakutijas pilsētās viss kārtībā. Aizbraucat, būsit (ne)patīkami pārsteigti.
Speciāli, jums tūdaliņi, piemērs mūsu pašu mīļajā Latvijā- Tūja. Ne metra kanalizācijas, par ūdensvadu nezinu, bet plaukstošs Rīgas jūras līča vasarnīcu un atpūtnieku miests. Pat dziļurbuma ūdens analīze uzrāda fekālijas klātbūtni!
Sarihtēsim savu sētu pirms Čukotkā kārtību viest!

BrunoL, 26.aprīlis 2021, 12:58
Neviens tak netaisās kaut ko tur savest kārtībā,vienkārši tiek salīdzīnātas valstis,vienā variantā tiek ieguldīts infrastruktūrā,otrā variantā nauda tiek notralināta
26.aprīlis 2021, 13:15 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager