Lādzēnu dīķi

Jegersz
Nu saimnieks es šeit neesmu....Cenas nenosaku. Daru savu darbu.
Par piecūkātām laivām gan esmu nikns, bet , atvaino, nekā tāda vairs nav un nenotiek. Toties brauc kolosāla makšķernieku publika un viss ir mums ok!
Jūs pats varētu ielikt savu foto, kā to dara citi kam nav no kā slēpties, lai varētu atpazīt.
Tas būtu tā godīgi, vai ne? :)))))
27.jūnijs 2021, 21:34 | links
 
@einis

Kādu laiku atpakaļ sūdzējies par pie*irstam laivām, bet ko var gribēt, ja palikšana pēc aizgalda izskatās.

Es vēl saprastu, ka tie ir tālie austrumi, bet te Latvijā, Eiropas savienībā un vēl par tādu ciparu...

Vari attaisnoties kā gribi, bet fakti paliek fakti un uz delnas parāda kāds tu saimnieks esi.
27.jūnijs 2021, 21:11 | links
 
........:)))))))
Jā, ar šo jauno zēnu pārīti kas noīrejot mājiņu pa telefonu tika informēti, kas viņus sagaida, man sanāca tieši pašam nodarboties.

Mājiņa patiešām ir ļoti vienkārša un praktiski paredzēta tieši makšķerniekiem kur vakarā pēc copes atpūsties, izgulēties un atkal doties rīta copē.

Pilnīgi visi, par 100% tiek brīdināti, ka šeit nav nekas šiks. Te nav bruģis pie sliekšņa, nav gultas ar Dormeo matračiem un satelīts ar platekrānu. Ir vienkārši dīvāni ar pārsegu.

Te viss ir ļoti pa vienkāršo un patiešām padumjo laikā celts taču tiek turēts tādā kārtībā lai cilvēki nejustos apkrāpti.

Kas tad ietilpst šajos 85 eur.
8 vietīga divstāvu mājiņa. Liels ledusskapis kas laikā kad neviens mājiņā nedzīvo loģiski, ka tiek no strāvas atslēgts. Nu ja kāds nesaprot, ka ledusskapis ir no 220 atslēgts, tad ko es te varu padarīt?:)))))
Ir vienmēr tīra gultas veļa, kur ietilpst segu pārvalki, palagi, dvieļi, spilvenu pārvalki.
Katrā stāvā ir pa nopietnam, pēc izmēriem, darbojošam sildītājam.

Ideālā kārtībā pirts ar priekšnamu un divām izejām kā uz mājiņu tā uz peldvietu. Kam nav vēlme lekt ezerā var skaloties ar dušu, bet ūdens, ak vai tek no mucas. Varbūt kādam nepatīk....:)))))

Ir divu veidu ēst gatavošanas iespējas. Vienu bildē var redzēt, ka daži izmanto kā miskasti ( te acīmredzot viss ir ar aprēķinu, ka nākamais kas nāks tāpat kurinās ugunskuru un līdz ar to var mēslot droši.

Pilnīgi loģiski, ka priekš visām vajadzībām ir jau sagatavota malka.

Tajā pat cenā ietilpst laiva un divas licences.

Ir plaša nojume kur paslēpties no lietus, bet tā nav pēc mūsdienu standartiem kā daudzviet piemēram jūrmalas kempingos kur maksājam no 150 eur un uz augšu.

Te viss ir pa vienkāršo un vienmēr visi tiek BRĪDINĀTI.

Ja cilvēki neieklausās, tad kas te ir vainīgs?

Starp citu gribētos šiem kungiem pajautāt kāpēc viņi no plkst 17 līdz plkst 22 nekādi nespēja saprast, ka nāksies nakšņot šādā "sarajā"?:)))))

Mazliet par gruntsmakšķerēšanu ezerā. Ir ezeri kur to var darīt, bet redzot to aprīkojumu, kas bija šiem puikiem brīdī kad viņi sēdās tiem piešķirtajā laivā bija skaidrs, ka var jau sevi saukt par makšķernieku, bet.....tad es esmu kosmonauts, jo kādu brīdi palecoties es taču esmu bezsvara stāvoklī.:))))

Kas attiecas uz tekstiem par netīrīto mājiņu, tad jāsaka atklāti, ka būtu diezgan stulbi gaidīt nomātājus ar nesakoptu apkārtējo vidi.

Nāk prātā viena mana liela atpūtas kompleksa pārvaldnieka teiktais, kam ir daudz lielāka pieredze uz šādiem īpašiem klientiem: Tu zini, ir tāds zvaigznājs "nedirš"! :))))

Manuprāt tas "kāzus" šiem jaunajiem cilvēkiem bija ļoti vienkāršs. Viņi šeit cerēja, ka zivis pašas leks krastā, jo ir taču samaksāts!

Ir vēl viens variants, bet man negribētos par to tagad te spriest, jo atkal kāds nodomās, ka Einis tik meklē to slikto, viss ir slikts un visi slikti.:)))))

Pateikšu tikai vienu!

Paldies, tiem daudzajiem copmaņiem kas patreiz katru pievakari, nakti un rīta cēlienu sēž uz līņiem. Līnis ņem šogad ļoti aktīvi un praktiski katru vakaru vismaz 5 - 8 laivas ir iekšā. Viņi arī palīdz pieskatīt vēžu murdus, jo nagi niez daudziem. Tiešām paldies.

Nu tad uz tikšanos "sarajā"...:)))))
27.jūnijs 2021, 14:59 | links
 

Nu tā tur tagat ir....
27.jūnijs 2021, 08:31 | links
 
Biju wīkendā pirmo reizi apciemot šo vietu, rezultātā 15 zemmēri, 0 mēri un pāris tukšās copes. Tā arī nesapratu ko tur īsti darīt, vēl kādu reizi jāaizbrauc.

jurciks66, 24.maijs 2021, 10:05


Man ļoti līdzīgi. Copēju no 7-14 un tāds bērnudārza iznāciens vien bija - 7 zemmēri. Nesmādēja arī džerku. Par laimi pašās beigās copes kompanjons vienu mēru dabūja, bet nu.. Biju otro reizi, arī pirmajā reizē tikai zemmēri.
24.maijs 2021, 17:44 | links
 
Biju wīkendā pirmo reizi apciemot šo vietu, rezultātā 15 zemmēri, 0 mēri un pāris tukšās copes. Tā arī nesapratu ko tur īsti darīt, vēl kādu reizi jāaizbrauc.
24.maijs 2021, 10:05 | links
 
einis [26.04.21]: Kopš atvēršanas rezultāti, kā jau copē, :)) ļoti dažādi. Diena no dienas ļoti atšķirīgas. Vislabākie rezultāti protams, tiem kas ezeru labi pazīst un brauc šeit regulāri, jo ūdenskrātuve nav no vieglajām.
Ļoti labi, šo brīdi no 17. datuma, strādāja tieši lielie mānekļi. Gumijas, džerki....
Tajā pat laikā, vienas dienas copē, vislabāk ir veicies mušotājiem. Vēl kas interesanti, ka jebkurai no lielākām līdakām ( virs 2 kg), ko uzšķērda tepat krastmalā, kuņğī bija cita zaļsvārce.:(
Baltā zivs vēl klusē, bet tas viss loğiski, jo nav bijis pamata ūdenim sasilt līdz tādai temperatūrai kad sāktos aktivitātes. Līdz šim arī asaris klusēja, jo noritēja nārsts. Tagad tas ir beidzies.
Super , tad jau rit braucu ciemos :) ezers ir gana pazīstams cerams ka arī paveiksies :)
26.aprīlis 2021, 18:16 | links
 
Kopš atvēršanas rezultāti, kā jau copē, :)) ļoti dažādi. Diena no dienas ļoti atšķirīgas. Vislabākie rezultāti protams, tiem kas ezeru labi pazīst un brauc šeit regulāri, jo ūdenskrātuve nav no vieglajām.
Ļoti labi, šo brīdi no 17. datuma, strādāja tieši lielie mānekļi. Gumijas, džerki....
Tajā pat laikā, vienas dienas copē, vislabāk ir veicies mušotājiem. Vēl kas interesanti, ka jebkurai no lielākām līdakām ( virs 2 kg), ko uzšķērda tepat krastmalā, kuņğī bija cita zaļsvārce.:(
Baltā zivs vēl klusē, bet tas viss loğiski, jo nav bijis pamata ūdenim sasilt līdz tādai temperatūrai kad sāktos aktivitātes. Līdz šim arī asaris klusēja, jo noritēja nārsts. Tagad tas ir beidzies.
26.aprīlis 2021, 10:04 | links
 
Kāds šīs dienas ir bijis pēc atvēršanās datuma ? Kāds līmenis un vai kāds loms ir patrāpījies ? :)
24.aprīlis 2021, 15:46 | links
 
Tavā veikalā var doties ar tādu pašu attieksmi - gribu piekakāju, piekakāju. Gribu satīru, satīru. Slinkums - netīru...?!

Abavnieks, 22.aprīlis 2021, 13:50


Tu ko brauc virsū?! Katrs SAVĀ var atļauties darīt ko un kā grib, a SVEŠĀ vai PUBLISKĀ jāievēro īpašnieka noteikumi un/vai sabiedrībā pieņemtās normas. Es nevienā vārdā neattaisnoju tos, kas piecūko laivas un netīra , ja tas nav iekļauts servisa cenā. Ja ir iekļauts, tad cita opera, tad uz katra elementāras pieklājības un sirdaspziņas... Es uzsvēru tikai to, ka, ja kādam neapmierina piedāvātais serviss, tad labāk izvēlēties tādu, kas apmierina un ir komfortabls, loģiski...
22.aprīlis 2021, 22:00 | links
 
Lādzēnu zivīm veicas - neviens vairs nemakšķerē. Vieni tik ķēza laivās, bet otri tīra.
22.aprīlis 2021, 17:27 | links
 
zaraza [21.04.21]: zaraza [20m]: Es gan savulaik pieņēmu priekš sevis lēmumu, ka man nav komfortabli nomas laivā un attiecīgi ūdenstilpnes, kurās nav atļauta savas laivas izmantošana neapmeklēju. Jā, tas ierobežo iespējas uz dažām udenstiplnēm, bet nu paša komforts man tomēr hobijā svarīgāks. Neiet runa par cenu, tur kā reizi esmu gatavs i n-reizes vairāk samaksāt nekā prasa par jebkuru nomas zārku, bet tikai ar savu laivu, kas optimizēta manām vajadzībām un ieradumiem, un arī nekādu problēmu ka kādam kas jātīra - gribu piekakāju, gribu nē, ja pats pie.irsu, tad pats arī iztīru vai netīru, ja slinkums :)Un kāda bija morāle šim?
Kjip daru, ko gribu, jo varu tā?

Abavnieks, 21.aprīlis 2021, 21:33

Ja nu šaumīgi gribi "morāli", tad drizāk gribēju uzsvērt, ka cope ir hobijs un hobijā primārais, manuprāt, ir katra paša komforts, prasības un vēlmes, kas katram individuālas.Tas tak nav darbs, kur neizbēgami jāpielāgojas kādam. Ja ,manā gadījumā, neapmierina nomas laivas principā, tad vienkārši no tām izvairos. Tāpat ar visu citu hobijā - neapmierina serviss, vienkārši neizmanto, ja apmierina, tad spēlē pēc servisa sniedzēja noteikumiem.
Tavā veikalā var doties ar tādu pašu attieksmi - gribu piekakāju, piekakāju. Gribu satīru, satīru. Slinkums - netīru...?!
22.aprīlis 2021, 13:50 | links
 
Tajos dikos keras ar kait kas vai tikai musars . Visi nemas un pisas ka traki pa mesliem .
Krishss, 21.aprīlis 2021, 22:44

šeit runa bija par cūkmeniem, nevis par - ķeras/neķeras. Licencētos ezeros arī ne vienmēr ķeras, un ko?! Nebrauc uz to ezeru...
Bet galvenais- nepiedirs dabu ar savām drazām!
21.aprīlis 2021, 22:53 | links
 
Katram var kaut kas patikt vai nepatikt. Tas ir normāli. Protams, jāievēro elementāra pieklājība un cieņa pret otru cilvēku. Nevienam nepatīk, ka mēslo, tomēr ar to ir jārēķinās, ja nodarbojies ar nomas biznesu. Var taču šīs situācijas risināt savādāk, kā jau te tika minēts - nedot laivu vairs uz nomu konkrētajiem cilvēkiem, ņemt drošības naudas, runāt uz vietas, brīdināt. Šeit forumā draudus izteikt ir, manuprāt, diezgan infantili, lai neteiktu vairāk. Nekad neesmu bijis Lādzēnu purvā un droši vien arī nebraukšu. Visas šīs problēmas var risināt savādāk.
21.aprīlis 2021, 22:20 | links
 
Vairākums nav atbrīvojušies no Austrumu ievazātās kulūras, tirst kur dzīvo! Tādiem nav ne likuma ne goda. Ja nepiemēslos laivu, tad lidinās visu aiz borta "metodom Gerasima". Cik tādi ir redēti, arī mūsu tautieši diemžēl!
21.aprīlis 2021, 22:17 | links
 
zaraza [20m]: Es gan savulaik pieņēmu priekš sevis lēmumu, ka man nav komfortabli nomas laivā un attiecīgi ūdenstilpnes, kurās nav atļauta savas laivas izmantošana neapmeklēju. Jā, tas ierobežo iespējas uz dažām udenstiplnēm, bet nu paša komforts man tomēr hobijā svarīgāks. Neiet runa par cenu, tur kā reizi esmu gatavs i n-reizes vairāk samaksāt nekā prasa par jebkuru nomas zārku, bet tikai ar savu laivu, kas optimizēta manām vajadzībām un ieradumiem, un arī nekādu problēmu ka kādam kas jātīra - gribu piekakāju, gribu nē, ja pats pie.irsu, tad pats arī iztīru vai netīru, ja slinkums :)Un kāda bija morāle šim?
Kjip daru, ko gribu, jo varu tā?

Abavnieks, 21.aprīlis 2021, 21:33


Ja nu šaumīgi gribi "morāli", tad drizāk gribēju uzsvērt, ka cope ir hobijs un hobijā primārais, manuprāt, ir katra paša komforts, prasības un vēlmes, kas katram individuālas.Tas tak nav darbs, kur neizbēgami jāpielāgojas kādam. Ja ,manā gadījumā, neapmierina nomas laivas principā, tad vienkārši no tām izvairos. Tāpat ar visu citu hobijā - neapmierina serviss, vienkārši neizmanto, ja apmierina, tad spēlē pēc servisa sniedzēja noteikumiem.
21.aprīlis 2021, 21:57 | links
 
zaraza [21.04.21]: Es gan savulaik pieņēmu priekš sevis lēmumu, ka man nav komfortabli nomas laivā un attiecīgi ūdenstilpnes, kurās nav atļauta savas laivas izmantošana neapmeklēju. Jā, tas ierobežo iespējas uz dažām udenstiplnēm, bet nu paša komforts man tomēr hobijā svarīgāks. Neiet runa par cenu, tur kā reizi esmu gatavs i n-reizes vairāk samaksāt nekā prasa par jebkuru nomas zārku, bet tikai ar savu laivu, kas optimizēta manām vajadzībām un ieradumiem, un arī nekādu problēmu ka kādam kas jātīra - gribu piekakāju, gribu nē, ja pats pie.irsu, tad pats arī iztīru vai netīru, ja slinkums :)
Un kāda bija morāle šim?
Kjip daru, ko gribu, jo varu tā?
21.aprīlis 2021, 21:33 | links
 
Es gan savulaik pieņēmu priekš sevis lēmumu, ka man nav komfortabli nomas laivā un attiecīgi ūdenstilpnes, kurās nav atļauta savas laivas izmantošana neapmeklēju. Jā, tas ierobežo iespējas uz dažām udenstiplnēm, bet nu paša komforts man tomēr hobijā svarīgāks. Neiet runa par cenu, tur kā reizi esmu gatavs i n-reizes vairāk samaksāt nekā prasa par jebkuru nomas zārku, bet tikai ar savu laivu, kas optimizēta manām vajadzībām un ieradumiem, un arī nekādu problēmu ka kādam kas jātīra - gribu piekakāju, gribu nē, ja pats pie.irsu, tad pats arī iztīru vai netīru, ja slinkums :)
21.aprīlis 2021, 21:32 | links
 
Nē, jautājumu vairs nav, man ar savākšanu aiz sevis nav problēmu, tāpēc nebaidīšos braukt pie jums :D
21.aprīlis 2021, 20:17 | links
 
JURCIKS66
Lādzēnu dīķu laivas tīra apsaimniekotāji.
Būs kaut kas vēl?
21.aprīlis 2021, 18:37 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager