Lādzēnu dīķi

Mans sens paziņa Jēzus(kļička) teiktu- zēni uz siltiem kamieļa sūdiem grib uzvārīt tēju!
28.jūnijs 2021, 14:36 | links
 
Tur un līdzīgās vietās nav biznesa. Tie cilvēki nav orientēti uz biznesu, tas ir vairāk kā apgrūtinājums. Klients ir piedeva. Atnāca atnāca, neatnāca. Nu i ui sņim. Pat labāk, nebūs jatīra, jāremontē. Tas tur baigi nespēlē lomu. Kkāda naudiņa ienāk, samaksāt Einim un co var un viss. Einis pielabo šo to un attiet, saimniekam nodod katru mēnesi kkādu summu. Kamēr konstantā summa ienāk, viss po. Pēc tam čīkst, ka viss slikti valdība, klienti, utt. Starp "mums ir vienkārši" vai viss nolaists ir milzu atškirība. Tiešām novākt teritoriju, pielabot kāpnes, terasi un piekrāsot ir tik dārgi?
Padumjo laiku paaudzes klienti jau nav prasīgi, nav arī neko labāku redzējuši. Kā brauc savus 20 gadus, tā brauc. Beigsies tie, beigsies bizness.
28.jūnijs 2021, 14:10 | links
 
Ne par Lādzēnu purvu, bet par tēmu kā tādu. Ļoti bieži sanāk dzirdēt tādu frāzi, kā šeit - "Mums ir patstāvīgie klienti kuri brauc, viņiem viss ir labi."

Tad sanāk, ka viss biznes strādā uz to sauju patstāvīgo klientu, rezultātā izveidojās tāds kā klubs ar dalības maksu. No tā ir saprotams, ka īpašniekam izaugsme un jaunu klientu piesaiste neinteresē. Pietiek ar to kas ir un tad kad kādā brīdī, ja daļa no patstāvīgajiem klientiem šādu vai citādu iemeslu dēļ pazudīs, bizness būs jāklapē ciet un vainīgi atkal būs visi citi, tikai ne paši :)
28.jūnijs 2021, 13:54 | links
 
Vispār jau nezinātāji var ieberzties, jo mājaslapā http://www.ladzenupurvs.lv/ tā bēdu ieleja nav īsti safočēta. Teiksim tā - tur ir diezgan traki. Ir jābūt ļoti zemam prasību līmenim, lai tas viss šķistu ok. btw, brīnos, ka neviens nav neko ieminējies par faktu, ka pie augstāka ūdens līmeņa ir jāsalokas kā tārpam laivā, lai pabrauktu zem tilta un vispār tiktu ezerā :D
28.jūnijs 2021, 10:47 | links
 
Cien. Oceolas kungs! Ja nepamanījāt, tēma ir par Lādzēnu dīķiem, tātad arī par viņu piedāvāto servisu. Šāda informācijas apmaiņa ir ļoti noderīga tiem, kas plāno kaut kur braukt un ievāc informāciju par iespējamiem variantiem. Tajā pat laikā servisa sniedzējam tā ir iespēja bezmaksas reklaāmai vai antireklāmai. Šajā gadījumā otrais variants. Jo servisa sniedzējs ir salipinājis skulptūru no sūda, bet pasniedz to kā skulptūru no marmora par marmora cenu :)
28.jūnijs 2021, 10:37 | links
 
Blin, ko var d...st.
Ar varu kāds spieda palikt un copēt????
Ja nepatīk, brauc prom....
Un tie cenas un komforta komentētāji - nu nepatīk, par dārgu, par prastu - nu nebrauc, nemaksā, ir daudz citas vietas....
28.jūnijs 2021, 10:09 | links
 
Šo to saprotu, bet nesaprotu vienu - kāpēc 2 makšķerniekiem piedāvāt 8 gultas par EUR 85,- ??? Ja mājiņā būtu 16 gultas - cena par nakšņošanu būtu EUR 85 x 2 = EUR 160,- ???
28.jūnijs 2021, 00:35 | links
 
Ja nemaldos Artūrs no Engures līdzīgi šancē, ja labi pameklē gan jau vēl kur var tādus brīnumus atrast,

Tā vienkārši salīdzinājumam, pagāšajā gadā biju pie viena Vidzemes ezera, pirts māja (celta Padomju Savienības laikā) ezera krastā arī astoņas guļvietas, bet paliku ar sievu un 3x bērniem, pirts, kamīnzāle, virtuve, duša un tualete, siltais ūdens, trepes no pirts ieiet ūdenī, blakus arī laipa.
Jā nebija eiro remonts un drusku šis tas prasījās labāk - cena bija 65€ diennaktī + 10€ par laivu, bet nu ja mēs salīdzinām vietas tad es laikam biju pieczvaigžņu viesnīcā, salīdzinājuma ar šiem kungiem :D

Te gan nākas izrādīt kritiku Einim, ka nav zolīdi aprunāt klientu makšķerēt spēju, vai brukt pretī, ja tev izrāda kritiku par servisa kvalitāti.

Bet vispār pārsteigts, ka tā vispār var pelnīt naudu pie mums!
27.jūnijs 2021, 22:38 | links
 
Te viss ir ļoti pa vienkāršo un patiešām padumjo laikā celts taču tiek turēts tādā kārtībā lai cilvēki nejustos apkrāpti.

Tur absolūti nekas netiek turēts kartībā. Pat elementāras lietas nav pieremontētas un liekie sū novākti. Tiešām klienti jāuztver pa muļķiem?
27.jūnijs 2021, 21:56 | links
 
Jegersz
Nu saimnieks es šeit neesmu....Cenas nenosaku. Daru savu darbu.
Par piecūkātām laivām gan esmu nikns, bet , atvaino, nekā tāda vairs nav un nenotiek. Toties brauc kolosāla makšķernieku publika un viss ir mums ok!
Jūs pats varētu ielikt savu foto, kā to dara citi kam nav no kā slēpties, lai varētu atpazīt.
Tas būtu tā godīgi, vai ne? :)))))
27.jūnijs 2021, 21:34 | links
 
@einis

Kādu laiku atpakaļ sūdzējies par pie*irstam laivām, bet ko var gribēt, ja palikšana pēc aizgalda izskatās.

Es vēl saprastu, ka tie ir tālie austrumi, bet te Latvijā, Eiropas savienībā un vēl par tādu ciparu...

Vari attaisnoties kā gribi, bet fakti paliek fakti un uz delnas parāda kāds tu saimnieks esi.
27.jūnijs 2021, 21:11 | links
 
........:)))))))
Jā, ar šo jauno zēnu pārīti kas noīrejot mājiņu pa telefonu tika informēti, kas viņus sagaida, man sanāca tieši pašam nodarboties.

Mājiņa patiešām ir ļoti vienkārša un praktiski paredzēta tieši makšķerniekiem kur vakarā pēc copes atpūsties, izgulēties un atkal doties rīta copē.

Pilnīgi visi, par 100% tiek brīdināti, ka šeit nav nekas šiks. Te nav bruģis pie sliekšņa, nav gultas ar Dormeo matračiem un satelīts ar platekrānu. Ir vienkārši dīvāni ar pārsegu.

Te viss ir ļoti pa vienkāršo un patiešām padumjo laikā celts taču tiek turēts tādā kārtībā lai cilvēki nejustos apkrāpti.

Kas tad ietilpst šajos 85 eur.
8 vietīga divstāvu mājiņa. Liels ledusskapis kas laikā kad neviens mājiņā nedzīvo loģiski, ka tiek no strāvas atslēgts. Nu ja kāds nesaprot, ka ledusskapis ir no 220 atslēgts, tad ko es te varu padarīt?:)))))
Ir vienmēr tīra gultas veļa, kur ietilpst segu pārvalki, palagi, dvieļi, spilvenu pārvalki.
Katrā stāvā ir pa nopietnam, pēc izmēriem, darbojošam sildītājam.

Ideālā kārtībā pirts ar priekšnamu un divām izejām kā uz mājiņu tā uz peldvietu. Kam nav vēlme lekt ezerā var skaloties ar dušu, bet ūdens, ak vai tek no mucas. Varbūt kādam nepatīk....:)))))

Ir divu veidu ēst gatavošanas iespējas. Vienu bildē var redzēt, ka daži izmanto kā miskasti ( te acīmredzot viss ir ar aprēķinu, ka nākamais kas nāks tāpat kurinās ugunskuru un līdz ar to var mēslot droši.

Pilnīgi loģiski, ka priekš visām vajadzībām ir jau sagatavota malka.

Tajā pat cenā ietilpst laiva un divas licences.

Ir plaša nojume kur paslēpties no lietus, bet tā nav pēc mūsdienu standartiem kā daudzviet piemēram jūrmalas kempingos kur maksājam no 150 eur un uz augšu.

Te viss ir pa vienkāršo un vienmēr visi tiek BRĪDINĀTI.

Ja cilvēki neieklausās, tad kas te ir vainīgs?

Starp citu gribētos šiem kungiem pajautāt kāpēc viņi no plkst 17 līdz plkst 22 nekādi nespēja saprast, ka nāksies nakšņot šādā "sarajā"?:)))))

Mazliet par gruntsmakšķerēšanu ezerā. Ir ezeri kur to var darīt, bet redzot to aprīkojumu, kas bija šiem puikiem brīdī kad viņi sēdās tiem piešķirtajā laivā bija skaidrs, ka var jau sevi saukt par makšķernieku, bet.....tad es esmu kosmonauts, jo kādu brīdi palecoties es taču esmu bezsvara stāvoklī.:))))

Kas attiecas uz tekstiem par netīrīto mājiņu, tad jāsaka atklāti, ka būtu diezgan stulbi gaidīt nomātājus ar nesakoptu apkārtējo vidi.

Nāk prātā viena mana liela atpūtas kompleksa pārvaldnieka teiktais, kam ir daudz lielāka pieredze uz šādiem īpašiem klientiem: Tu zini, ir tāds zvaigznājs "nedirš"! :))))

Manuprāt tas "kāzus" šiem jaunajiem cilvēkiem bija ļoti vienkāršs. Viņi šeit cerēja, ka zivis pašas leks krastā, jo ir taču samaksāts!

Ir vēl viens variants, bet man negribētos par to tagad te spriest, jo atkal kāds nodomās, ka Einis tik meklē to slikto, viss ir slikts un visi slikti.:)))))

Pateikšu tikai vienu!

Paldies, tiem daudzajiem copmaņiem kas patreiz katru pievakari, nakti un rīta cēlienu sēž uz līņiem. Līnis ņem šogad ļoti aktīvi un praktiski katru vakaru vismaz 5 - 8 laivas ir iekšā. Viņi arī palīdz pieskatīt vēžu murdus, jo nagi niez daudziem. Tiešām paldies.

Nu tad uz tikšanos "sarajā"...:)))))
27.jūnijs 2021, 14:59 | links
 

Nu tā tur tagat ir....
27.jūnijs 2021, 08:31 | links
 
Biju wīkendā pirmo reizi apciemot šo vietu, rezultātā 15 zemmēri, 0 mēri un pāris tukšās copes. Tā arī nesapratu ko tur īsti darīt, vēl kādu reizi jāaizbrauc.

jurciks66, 24.maijs 2021, 10:05


Man ļoti līdzīgi. Copēju no 7-14 un tāds bērnudārza iznāciens vien bija - 7 zemmēri. Nesmādēja arī džerku. Par laimi pašās beigās copes kompanjons vienu mēru dabūja, bet nu.. Biju otro reizi, arī pirmajā reizē tikai zemmēri.
24.maijs 2021, 17:44 | links
 
Biju wīkendā pirmo reizi apciemot šo vietu, rezultātā 15 zemmēri, 0 mēri un pāris tukšās copes. Tā arī nesapratu ko tur īsti darīt, vēl kādu reizi jāaizbrauc.
24.maijs 2021, 10:05 | links
 
einis [26.04.21]: Kopš atvēršanas rezultāti, kā jau copē, :)) ļoti dažādi. Diena no dienas ļoti atšķirīgas. Vislabākie rezultāti protams, tiem kas ezeru labi pazīst un brauc šeit regulāri, jo ūdenskrātuve nav no vieglajām.
Ļoti labi, šo brīdi no 17. datuma, strādāja tieši lielie mānekļi. Gumijas, džerki....
Tajā pat laikā, vienas dienas copē, vislabāk ir veicies mušotājiem. Vēl kas interesanti, ka jebkurai no lielākām līdakām ( virs 2 kg), ko uzšķērda tepat krastmalā, kuņğī bija cita zaļsvārce.:(
Baltā zivs vēl klusē, bet tas viss loğiski, jo nav bijis pamata ūdenim sasilt līdz tādai temperatūrai kad sāktos aktivitātes. Līdz šim arī asaris klusēja, jo noritēja nārsts. Tagad tas ir beidzies.
Super , tad jau rit braucu ciemos :) ezers ir gana pazīstams cerams ka arī paveiksies :)
26.aprīlis 2021, 18:16 | links
 
Kopš atvēršanas rezultāti, kā jau copē, :)) ļoti dažādi. Diena no dienas ļoti atšķirīgas. Vislabākie rezultāti protams, tiem kas ezeru labi pazīst un brauc šeit regulāri, jo ūdenskrātuve nav no vieglajām.
Ļoti labi, šo brīdi no 17. datuma, strādāja tieši lielie mānekļi. Gumijas, džerki....
Tajā pat laikā, vienas dienas copē, vislabāk ir veicies mušotājiem. Vēl kas interesanti, ka jebkurai no lielākām līdakām ( virs 2 kg), ko uzšķērda tepat krastmalā, kuņğī bija cita zaļsvārce.:(
Baltā zivs vēl klusē, bet tas viss loğiski, jo nav bijis pamata ūdenim sasilt līdz tādai temperatūrai kad sāktos aktivitātes. Līdz šim arī asaris klusēja, jo noritēja nārsts. Tagad tas ir beidzies.
26.aprīlis 2021, 10:04 | links
 
Kāds šīs dienas ir bijis pēc atvēršanās datuma ? Kāds līmenis un vai kāds loms ir patrāpījies ? :)
24.aprīlis 2021, 15:46 | links
 
Tavā veikalā var doties ar tādu pašu attieksmi - gribu piekakāju, piekakāju. Gribu satīru, satīru. Slinkums - netīru...?!

Abavnieks, 22.aprīlis 2021, 13:50


Tu ko brauc virsū?! Katrs SAVĀ var atļauties darīt ko un kā grib, a SVEŠĀ vai PUBLISKĀ jāievēro īpašnieka noteikumi un/vai sabiedrībā pieņemtās normas. Es nevienā vārdā neattaisnoju tos, kas piecūko laivas un netīra , ja tas nav iekļauts servisa cenā. Ja ir iekļauts, tad cita opera, tad uz katra elementāras pieklājības un sirdaspziņas... Es uzsvēru tikai to, ka, ja kādam neapmierina piedāvātais serviss, tad labāk izvēlēties tādu, kas apmierina un ir komfortabls, loģiski...
22.aprīlis 2021, 22:00 | links
 
Lādzēnu zivīm veicas - neviens vairs nemakšķerē. Vieni tik ķēza laivās, bet otri tīra.
22.aprīlis 2021, 17:27 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager