Lādzēnu dīķi

Atvainojos, runa iet par oktobra mēnesi.
27.septembris 2021, 13:25 | links
 
02.2021 Lādzēnu dīķos notiks konkrētas organizācijas iekšējie mači spiningošanā. Līdz ar to visas laivas, šajā dienā, līdz plkst. 16.00 būs aizņemtas.
27.septembris 2021, 13:22 | links
 
Nu nezinu ko var gāzties. Ezers līdaku copei perfekts, bez zivīm nekad neesmu palicis. Otrā lieta ir kaseklie purva ezeri ir specifiski un ir jāsaprot kur zivis uzturas. Zivis ir un daudz jāmāk noķert.
14.septembris 2021, 12:11 | links
 
MTZ99,
Baigi iepriecināt nevaru. Pirms nedēļas biju tur. Pusdienu principā bez līdakas piesitiena, tik cik mazie asarēni uz smalkajiem rīkiem. Tad it kā uz kādu pusstundu pavērās cope, jau taisoties mājās, bet tik viens mērs. Ūdens jau labs, bet līdzīgs stāsts kā Babītē. Pirmo reiz braucot bez pieredzes ir diezgan grūti uziet to zivi. Vēl iesaku arī uz vietas paprasīt kā tur navigēt pa kanāliem, lai pārbrauktu no dīķa uz dīķi. Savādāk var iebraukt diezgan pamatīgos, grūti izbraucamos džungļos :D
13.septembris 2021, 12:02 | links
 
Labdien,
Ir plāns izmēģināt šo vietu, varbūt kāds var padalīties ar informāciju kā gājis šajā vietā, vai ķeras kaut kas?
13.septembris 2021, 08:52 | links
 
Īsumā, kad saimniekoja pats Vasilijs Fjodarovs, es un mani draugi šajā mājiņā, esam nosvinējuši gan Jāņus, gan baudījuši ziemas peldi āliņģī! Šeit iet runa par saimnieka attieksmi, vasarā zālē vienmēr bija nopļauta, un ar auto varēja iebraukt līdz pat pēdējai mājiņai! Vienmēr viss bija sakopts un tīrs, un ja kaut kas bija salauzts, Saimnieks atveda kasti ar naglām, āmuru un visu nepieciešamo lsi salabotu, ko izdarījām paši atpūtnieki. Tāpēc jo biežāk braucām jo lojālāka attieksme bija no Saimnieka. 50 eiro, neatkarīgi no cilvēku skaita, plus laiva nāca bonusā un par licencēm bija jau atsevišķa saruna. Tātad Siliņa kungs, ja reiz esi nonācis tādā darba vietā, tad acerieis, ka Tavu Peipusu apmeklēs copmaņi ne tāpēc, ka Tu to slavini, bet tāpēc, ka tādas vietas, copmaņi izreklamē paši savā starpā. Šoreiz gan Tev nav par ko lepoties. Bet žēl....
29.jūnijs 2021, 01:31 | links
 
edzuss2 [28.06.21]: Willy [25m]: edzuss2 [11m]: Pat nezinu ko teikt...īsi sakot - biju citās domās par šo vietu. Godīgi, neesmu bijis, bet vnm k-kā uzrunāja, ka pie Eiņa tak jābūt labi, cilvēks savā vietā.
Ir vēl dzirdētas sliktas atsauksmes, bet laikam kamēr pats nepārbaudīsi, tikmēr komentēt nevaru.
Jāņem vērā atsauksmes :)
Bet klientu un klienta meistarību makšķerēšanā (lai kāda tā būtu) noniecināt gan nevajag.Visiem labi nebūs nekad,nekur!:)drusku kaitina tas,ka sezonu sāk aprīlī!Bildes arī aprīlī bij,tagad neesmu manījis!Bij, bij bildes no aprīļa - katru gadu sāk ātrāk. Ķipa jau iznārstojušas un pirmo krējumu smeļ no nepacietīgākajiem makšķerniekiem.
Bet nu 1.maijs paliek 1.maijs :))
Tieši tā!Līdaku mednieku svētki!:)...zirņus ar speķi ar var ēst uz Pēteriem!:D
28.jūnijs 2021, 21:25 | links
 
Willy [28.06.21]: edzuss2 [11m]: Pat nezinu ko teikt...īsi sakot - biju citās domās par šo vietu. Godīgi, neesmu bijis, bet vnm k-kā uzrunāja, ka pie Eiņa tak jābūt labi, cilvēks savā vietā.
Ir vēl dzirdētas sliktas atsauksmes, bet laikam kamēr pats nepārbaudīsi, tikmēr komentēt nevaru.
Jāņem vērā atsauksmes :)
Bet klientu un klienta meistarību makšķerēšanā (lai kāda tā būtu) noniecināt gan nevajag.Visiem labi nebūs nekad,nekur!:)drusku kaitina tas,ka sezonu sāk aprīlī!Bildes arī aprīlī bij,tagad neesmu manījis!
Bij, bij bildes no aprīļa - katru gadu sāk ātrāk. Ķipa jau iznārstojušas un pirmo krējumu smeļ no nepacietīgākajiem makšķerniekiem.
Bet nu 1.maijs paliek 1.maijs :))
28.jūnijs 2021, 21:03 | links
 
edzuss2 [28.06.21]: Pat nezinu ko teikt...īsi sakot - biju citās domās par šo vietu. Godīgi, neesmu bijis, bet vnm k-kā uzrunāja, ka pie Eiņa tak jābūt labi, cilvēks savā vietā.
Ir vēl dzirdētas sliktas atsauksmes, bet laikam kamēr pats nepārbaudīsi, tikmēr komentēt nevaru.
Jāņem vērā atsauksmes :)
Bet klientu un klienta meistarību makšķerēšanā (lai kāda tā būtu) noniecināt gan nevajag.
Visiem labi nebūs nekad,nekur!:)drusku kaitina tas,ka sezonu sāk aprīlī!Bildes arī aprīlī bij,tagad neesmu manījis!
28.jūnijs 2021, 21:00 | links
 
Pat nezinu ko teikt...īsi sakot - biju citās domās par šo vietu. Godīgi, neesmu bijis, bet vnm k-kā uzrunāja, ka pie Eiņa tak jābūt labi, cilvēks savā vietā.
Ir vēl dzirdētas sliktas atsauksmes, bet laikam kamēr pats nepārbaudīsi, tikmēr komentēt nevaru.
Jāņem vērā atsauksmes :)
Bet klientu un klienta meistarību makšķerēšanā (lai kāda tā būtu) noniecināt gan nevajag.
28.jūnijs 2021, 20:50 | links
 
Mans sens paziņa Jēzus(kļička) teiktu- zēni uz siltiem kamieļa sūdiem grib uzvārīt tēju!
28.jūnijs 2021, 14:36 | links
 
Tur un līdzīgās vietās nav biznesa. Tie cilvēki nav orientēti uz biznesu, tas ir vairāk kā apgrūtinājums. Klients ir piedeva. Atnāca atnāca, neatnāca. Nu i ui sņim. Pat labāk, nebūs jatīra, jāremontē. Tas tur baigi nespēlē lomu. Kkāda naudiņa ienāk, samaksāt Einim un co var un viss. Einis pielabo šo to un attiet, saimniekam nodod katru mēnesi kkādu summu. Kamēr konstantā summa ienāk, viss po. Pēc tam čīkst, ka viss slikti valdība, klienti, utt. Starp "mums ir vienkārši" vai viss nolaists ir milzu atškirība. Tiešām novākt teritoriju, pielabot kāpnes, terasi un piekrāsot ir tik dārgi?
Padumjo laiku paaudzes klienti jau nav prasīgi, nav arī neko labāku redzējuši. Kā brauc savus 20 gadus, tā brauc. Beigsies tie, beigsies bizness.
28.jūnijs 2021, 14:10 | links
 
Ne par Lādzēnu purvu, bet par tēmu kā tādu. Ļoti bieži sanāk dzirdēt tādu frāzi, kā šeit - "Mums ir patstāvīgie klienti kuri brauc, viņiem viss ir labi."

Tad sanāk, ka viss biznes strādā uz to sauju patstāvīgo klientu, rezultātā izveidojās tāds kā klubs ar dalības maksu. No tā ir saprotams, ka īpašniekam izaugsme un jaunu klientu piesaiste neinteresē. Pietiek ar to kas ir un tad kad kādā brīdī, ja daļa no patstāvīgajiem klientiem šādu vai citādu iemeslu dēļ pazudīs, bizness būs jāklapē ciet un vainīgi atkal būs visi citi, tikai ne paši :)
28.jūnijs 2021, 13:54 | links
 
Vispār jau nezinātāji var ieberzties, jo mājaslapā http://www.ladzenupurvs.lv/ tā bēdu ieleja nav īsti safočēta. Teiksim tā - tur ir diezgan traki. Ir jābūt ļoti zemam prasību līmenim, lai tas viss šķistu ok. btw, brīnos, ka neviens nav neko ieminējies par faktu, ka pie augstāka ūdens līmeņa ir jāsalokas kā tārpam laivā, lai pabrauktu zem tilta un vispār tiktu ezerā :D
28.jūnijs 2021, 10:47 | links
 
Cien. Oceolas kungs! Ja nepamanījāt, tēma ir par Lādzēnu dīķiem, tātad arī par viņu piedāvāto servisu. Šāda informācijas apmaiņa ir ļoti noderīga tiem, kas plāno kaut kur braukt un ievāc informāciju par iespējamiem variantiem. Tajā pat laikā servisa sniedzējam tā ir iespēja bezmaksas reklaāmai vai antireklāmai. Šajā gadījumā otrais variants. Jo servisa sniedzējs ir salipinājis skulptūru no sūda, bet pasniedz to kā skulptūru no marmora par marmora cenu :)
28.jūnijs 2021, 10:37 | links
 
Blin, ko var d...st.
Ar varu kāds spieda palikt un copēt????
Ja nepatīk, brauc prom....
Un tie cenas un komforta komentētāji - nu nepatīk, par dārgu, par prastu - nu nebrauc, nemaksā, ir daudz citas vietas....
28.jūnijs 2021, 10:09 | links
 
Šo to saprotu, bet nesaprotu vienu - kāpēc 2 makšķerniekiem piedāvāt 8 gultas par EUR 85,- ??? Ja mājiņā būtu 16 gultas - cena par nakšņošanu būtu EUR 85 x 2 = EUR 160,- ???
28.jūnijs 2021, 00:35 | links
 
Ja nemaldos Artūrs no Engures līdzīgi šancē, ja labi pameklē gan jau vēl kur var tādus brīnumus atrast,

Tā vienkārši salīdzinājumam, pagāšajā gadā biju pie viena Vidzemes ezera, pirts māja (celta Padomju Savienības laikā) ezera krastā arī astoņas guļvietas, bet paliku ar sievu un 3x bērniem, pirts, kamīnzāle, virtuve, duša un tualete, siltais ūdens, trepes no pirts ieiet ūdenī, blakus arī laipa.
Jā nebija eiro remonts un drusku šis tas prasījās labāk - cena bija 65€ diennaktī + 10€ par laivu, bet nu ja mēs salīdzinām vietas tad es laikam biju pieczvaigžņu viesnīcā, salīdzinājuma ar šiem kungiem :D

Te gan nākas izrādīt kritiku Einim, ka nav zolīdi aprunāt klientu makšķerēt spēju, vai brukt pretī, ja tev izrāda kritiku par servisa kvalitāti.

Bet vispār pārsteigts, ka tā vispār var pelnīt naudu pie mums!
27.jūnijs 2021, 22:38 | links
 
Te viss ir ļoti pa vienkāršo un patiešām padumjo laikā celts taču tiek turēts tādā kārtībā lai cilvēki nejustos apkrāpti.

Tur absolūti nekas netiek turēts kartībā. Pat elementāras lietas nav pieremontētas un liekie sū novākti. Tiešām klienti jāuztver pa muļķiem?
27.jūnijs 2021, 21:56 | links
 
Jegersz
Nu saimnieks es šeit neesmu....Cenas nenosaku. Daru savu darbu.
Par piecūkātām laivām gan esmu nikns, bet , atvaino, nekā tāda vairs nav un nenotiek. Toties brauc kolosāla makšķernieku publika un viss ir mums ok!
Jūs pats varētu ielikt savu foto, kā to dara citi kam nav no kā slēpties, lai varētu atpazīt.
Tas būtu tā godīgi, vai ne? :)))))
27.jūnijs 2021, 21:34 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager