konservēšana

Karpu, karūsu konservi
Meža pelmeņi ir labs!ja kādam ir!.. pm!Rígā paņemšu!
4.decembris 2022, 22:41 | links
 
Neesmu mednieks, cik nu agrāk kādu reizi, kā dzinējs esmu piedalījies . . . līdz ar to meža gaļa agrā man tika vairāk. Viss, ko te jau rakstījuši par sāli pipariem un lauriem, jā protams, tik no savas puses piebildīšu to ka es no meža cūkas gaļas ņēmu nost taukus cik vien iespējams un tos aizstāju ar baltajiem mājas cūkas taukiem vai tīru speķīti. Sarkanajai gaļai plēves un taukus tāpat. Nu kaut kā tā, ja nu derēja :))
4.decembris 2022, 22:14 | links
 

..
4.decembris 2022, 21:49 | links
 
Neko lieku nevajag...kam cieņā meža zvērs,tas novērtēs!
4.decembris 2022, 21:48 | links
 
Kāds var padalīties ar kādu recepti meža gaļas konserviem?

gucis13, 4.decembris 2022, 19:45


Pašam ir baltkrievu autoklāvs,kurā stikla burkās taisu ,,tušonku",zivis un visādas putras ar gaļu,pēc jūtubā noskatītām receptēm...pārsvarā visās receptēs ir tikai sāls,lauru lapa un melnie pipari.Reizēm plusā vēl apcepti sīpoli ar burkāniem.Ja saproti krievu valodu,tad jūtubā to recepšu ir lērumā.Katrs tur kaut ko variē,bet pamatā paliek sāls,lauru lapa un pipari.Esmu ēdis mednieku taisīto ,,tušonku" bleķa bundžās...šķita ka arī tur ir tās pašas sastāvdaļas.
4.decembris 2022, 20:59 | links
 
gucis13 [04.12.22]: Kāds var padalīties ar kādu recepti meža gaļas konserviem?

Tu ko viens pa malu medì?!:)jebkuram kolektívam ir gali...tikko ar čomu uzcepām meža kupātus...saldēti,bet bomba!:)
4.decembris 2022, 20:27 | links
 
Kāds var padalīties ar kādu recepti meža gaļas konserviem?
4.decembris 2022, 19:45 | links
 
Pirku depo, 44eur.. Salīdzinot šim bija labākā sūkšanas jauda no lētā un vidējā gala(ja vien ķīnietis nemelo). Maisiņi rullī vai gatavas kabatiņas multipack.lv
5.augusts 2021, 13:33 | links
 
Paldies par ieteikumiem
5.augusts 2021, 10:22 | links
 
Ja pa lēto , tad pašas ierīces Aliexpress. Ja uz reiz un dārgāk , tad Cenuklubs . Vari pameklēt viņu lapā zem vārda "vakuumēšanas''. Pašus maisiņu ( šiem aparātiem vajag tādus , kur viena puse rievota) vislētāk Promo Cash&. Sanāk pat lētāk kā no ķīniešiem. Var arī tos , ko lieto rūpniecībā , kas gludie ( krietni lētāki kā rievotie, bet paši iepakošnas aparāti tuvu tūkstotim), bet tad iekšā pa vidu jāliek tipa kas ļauj atsūkt gaisu ar tiem, sadzīves vakuumētājiem. Nu tipa strēmeli agroplēves, kas pati netraucē aizkausēt to maisiņu.
5.augusts 2021, 08:46 | links
 
Sen pirku vakuums.lv
5.augusts 2021, 08:43 | links
 
Ir arī kāda konkrēta ierīce, veikals, kuru varētu ieteikt gaļas un zivju vakumošanai?
4.augusts 2021, 22:16 | links
 
Vakumotājs un basta!
4.augusts 2021, 22:14 | links
 
Jā, tā pakošna vakuumā/saldētavā priekš manis bija atklājums. It sevišķi zivij- kad izvelc no saldētavas un atver, tad kā tikko sasaldēta. Bez vakuuma laikam oksidējas tauki un ātri sāk ost pēc ''zivs'' . Visinteresantākais ka pamēģināju sagrieztu šķēlītēs mazsālītu lasi - pēc atlaidināšanas pat labāks. Pie reizes ar garantiju, ka visādi potenciālie parazīti būs beigti. Nu , arī uzcepu zivi, salieku mazās porcijās vakuumiepakojumā un kad gribās, izņemu, atlaidinu. Garšo kā tikko uzcepta. A tā ''lielais loms'', bet takšu neēdīsi divas dienas tik zivi. Tas pats ar mazsālītu lasi- vienreiz sagatavo un vari mēnešiem mieloties brokastīs ja sapakots pa simts gramu porcijām.
4.augusts 2021, 20:03 | links
 
Es nopirku vakuma mašinu. Ebay pa 30 naudām. Ideāli! Esmu tā saldējis gan svaigu, gan kūpinātu, gan mazsālītu zivi! Pēc mēneša, diviem.....utt, ņem ārā, atsaldē un zivs ideāla, bez nekādām svešām piegaršām! Rekomendēju!
Un tā noder ne tikai zivīm! Ogas, gaļa utt!
4.augusts 2021, 11:38 | links
 
Sveiki. Kā uzglabāt zivis saldētavā, lai kad izņem ir gandrīz kā svaigas? Lasīju kautkur, ka vislabāk ielikt iztīrītu zivi ūdenī, un tad ar visu ūdeni saldētavā, lai šī tur ir iesalusi ledū. Ir kāds tā darījis? ka atkausē nav baigi ūdeņaina? Rakstā gan bija par lasi, bet man interesētu līnim tā pamēģināt.

DainisEl, 4.augusts 2021, 10:51

Es parasti lieku iztīrītu zivi ledus maisiņos ar slēdzi un saldēju, parasti maksimums līdz gadam pat mazāk tās apēdas un nekāda vaina,
Bet ko tu pieminēji tas ir iztīritu zivi ieliek kamerā uz diennakti, pēc tam ņem arā un ieliek ūdzxenī laikam uz 10 min neatceros un zivs uzņem ūdeni cik vajag un liek atpakaļ kamera.
Pamēģināju nepatika paliku pie pārtikas saldējamiem maisiņiem hermetiskajiem.
4.augusts 2021, 11:26 | links
 
Sveiki. Kā uzglabāt zivis saldētavā, lai kad izņem ir gandrīz kā svaigas? Lasīju kautkur, ka vislabāk ielikt iztīrītu zivi ūdenī, un tad ar visu ūdeni saldētavā, lai šī tur ir iesalusi ledū. Ir kāds tā darījis? ka atkausē nav baigi ūdeņaina? Rakstā gan bija par lasi, bet man interesētu līnim tā pamēģināt.
4.augusts 2021, 10:51 | links
 
Jautājums labs , tikai priekš kam vajadzēja uzcept divas jaunas tēmas , jā tāda tēma jau ir
http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/259/?sort=desc&p=6
3.jūlijs 2012, 17:02 | links
 
:D :D :D :D nee nee, karpas un karusas pats ķeršu piemajas dīķī, ne rimikaa :D
3.jūlijs 2012, 15:22 | links
 
Nu džeki, jūs dodat... Nu apliekat Ray ka vien varat :D Karpu forumā par karpu konserviem :D:D:D Pat man smiekls sanāca... Džeku tak nolinčos. Viņš moš Rimikā grib karpas iepirkt un konservus uztaisīt, a Jūs šitā...:D
3.jūlijs 2012, 14:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager