Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
nelietotaajs [11.10.21]: Pravieti,
Vari lūdzu nokomentēt, kur šeit ir redzami neskaitāmi tīkli?
Ok, es sapratu! Pravietis iedarbināja mašinēriju, tika pacelsts kājās vis VVD, un visi neskaitāmie tīkli nekavējoties tika izņemti! Tāpē arī tos kamerās vairs neredz! Super nostrādāts! Pat 24h nepagāja!
Tas ir apsveicams gājies, Pravieti! Ar to ir jālepojas, bet tu klusē!
12.oktobris 2021, 07:04 | links
 
Par tām copes veikalu lietām !!!

Lielo zēnu spēļmantiņas, copes veikalos :-)))
Ir veikali...tātad ir pircēji,normāls tirgus termometrs.

Tas ir manuprāt tikai pozitīvi ( saprāta robežās ),labāk lai lielai puika pērk copes knibulus...nekā nodzer,nospēlē,vai nonarko !!! Tas ir tikai labi.

Mūsu ciema pēdējie copes guru ( no tiem mācīties,mācīties...līdz mūža galam neiemacisies visu ) gan vadās pēc copes principā.

Minimāli ieguldījumi,maksimālā copes bauda.

Copes ekipējums viņiem ir patiesi " old school " sens...brutāli padumijas kāti...vienkāršas spoles,arī daudz klasiskās " Nevskaja " inerces spoles,pasdarinatas " kormuskas " barotavas,dabiskās esmas....bet...copes rezultati- zivis vairāk kā iespaidīgas.
Ja ir un grib njammat...daudz un labi lielas.

Būtībā pie ciema copes guru...neesmu novērojis pie viņiem interesi par kauc kādam copes inovācijām...viņus tas šķiet vispār neinteresē..." Pricendali " šķiet viņiem nav mainījusies gadus...daudz.

Bēda jau tāda...ko to copmani gandrīz nav.
Agrākos laikos man pasākums uz ezera ziemā bija pa visu gaišo dienu.
Paņem platas ( tādas kā mednieku ) slēpes,ij apciemo ziemas copmanis.
Bieži tā ļaudis pa ledu ( protams ar sniega elementiem ) no Juglas " apendicīta " pa Mārkalnes ielas kanālu uz Kisezeru ( pareizi ir Juglas upes ), Smerlupes ieteka ( pareizi SmirdUpe ) " aukstais- siltais " kanāls.
Reti kad pietika laika aizslepot uz Sužiem,Jaunciema.
Līdz " golfa klubam " gandrīz nekad.

Tā copejot,slēpjot gadiem visus copes atkarigos paziņu, parunāties.
Pamata lieliski pavadīta ziemas dienā uz ezera.

p.s. Vienīgi.. ar to snaps dzeršanu vajag tā uzmanīgi :-))) ar slēpēm neiet galīgi kopā.
Sports un alkoholisms laikam ir nesavienojamas lietas.

Mācība ir bijusi kad es pamatīga " parPali "...ar visām slēpēm, taxi kauc ka esmu ceļojis mājup.
Tā gan nekad nedariet :-)))
Bet...latvieša ģenētiskais skopums...Nav halavu..arī svešs etikjitis iraid ļoti garšīgs :-)))

Tas tā....bezmiega garstāsts...ezers,cope,ziemā,sniegs,slēpes...un copes piederumi.

Jedem das Seine. Katram savs.

p.s.Par pareizrakstibu atvainojiens....pie vainas tas texta redaktors.. dažkārt neatpazīst mūsu ciema lietotos vārdus :-)))
12.oktobris 2021, 03:36 | links
 
Tā gan ir, i-veiksli jau domāti, kad tu zini ko sūti, bet man patīk dzīvē apskatīt.. nekur citur neprasa sertifikātu, bet laikam copes dēļ jāpotē vien ir, kā nekā 3.mēnešus pastiprināti ierobežojumi

ralflauren, 11.oktobris 2021, 20:13


:)
Makšķerēšanas piederumi nav pirmās nepieciešamības prece, lai arī kā makšķernieks to tā uzskatītu!
11.oktobris 2021, 23:08 | links
 
Mjaaaa,biedri...ciedri !!!

Par ko jūs te ninjematies !!!
No malas skats " ar skaidru aci " kā jūs esat veiksmīgi estsfetu
pārņēmusi no tauta iemīļotu " vanckaru " un " antiVanckaru " nesamierinājās baby partyJam...

Jedem das Seine. Katram savs.

Kam nav nekas savs...sunc laiza savas olas....partyTautisi matus skalda apsaukajoties,ij vissLatvanijas, EuroZopas,barmalej-adminus palīgā saucot.
11.oktobris 2021, 22:11 | links
 
edzuss2 [11.10.21]: ralflauren [18:43]: edzuss2 [18:37]: ralflauren [7m]: Sveicināti, kāds var pateikt kuri majšķernieku veikali ir atvērti kopš jauniem tizlajiem likumiem? Jo Gards ir točna tiksi ar sertifikātu..
PaldiesTu nopietni?? :)))Protams kad nopietni, tāpat aiz garlaicības nejautātu.. nevakcinētie vairs nevar “uzlaboties”Nu ja gribi “uzlaboties” vai “laboties” - vakcinējies :))
Bet ir jau arī internetveikali :)
Katrs iepērkas kur var…
Tā gan ir, i-veiksli jau domāti, kad tu zini ko sūti, bet man patīk dzīvē apskatīt.. nekur citur neprasa sertifikātu, bet laikam copes dēļ jāpotē vien ir, kā nekā 3.mēnešus pastiprināti ierobežojumi
11.oktobris 2021, 20:13 | links
 
Bebrs [11.10.21]: Pravieti,
Vari lūdzu nokomentēt, kur šeit ir redzami neskaitāmi tīkli?

nelietotaajs, 11.oktobris 2021, 14:32

Tak nav jēga jautāt, neatbildēs, tāpat kā man neatbildēja, kā Varkaļu kanālā var noķert šādu breksi



Laikam es arī esmu klons, tas nekas, ka te CL no 2008.gada
Atceros šo bildi…feeders, tīri no grunts paņēma :)))
11.oktobris 2021, 20:10 | links
 
ralflauren [11.10.21]: edzuss2 [18:37]: ralflauren [7m]: Sveicināti, kāds var pateikt kuri majšķernieku veikali ir atvērti kopš jauniem tizlajiem likumiem? Jo Gards ir točna tiksi ar sertifikātu..
PaldiesTu nopietni?? :)))Protams kad nopietni, tāpat aiz garlaicības nejautātu.. nevakcinētie vairs nevar “uzlaboties”
Nu ja gribi “uzlaboties” vai “laboties” - vakcinējies :))
Bet ir jau arī internetveikali :)
Katrs iepērkas kur var…
11.oktobris 2021, 20:09 | links
 
Pravieti,
Vari lūdzu nokomentēt, kur šeit ir redzami neskaitāmi tīkli?

nelietotaajs, 11.oktobris 2021, 14:32


Tak nav jēga jautāt, neatbildēs, tāpat kā man neatbildēja, kā Varkaļu kanālā var noķert šādu breksi



Laikam es arī esmu klons, tas nekas, ka te CL no 2008.gada
11.oktobris 2021, 19:40 | links
 
edzuss2 [11.10.21]: ralflauren [7m]: Sveicināti, kāds var pateikt kuri majšķernieku veikali ir atvērti kopš jauniem tizlajiem likumiem? Jo Gards ir točna tiksi ar sertifikātu..
PaldiesTu nopietni?? :)))
Protams kad nopietni, tāpat aiz garlaicības nejautātu.. nevakcinētie vairs nevar “uzlaboties”
11.oktobris 2021, 18:43 | links
 
ralflauren [11.10.21]: Sveicināti, kāds var pateikt kuri majšķernieku veikali ir atvērti kopš jauniem tizlajiem likumiem? Jo Gards ir točna tiksi ar sertifikātu..
Paldies
Tu nopietni?? :)))
11.oktobris 2021, 18:37 | links
 
Sveicināti, kāds var pateikt kuri majšķernieku veikali ir atvērti kopš jauniem tizlajiem likumiem? Jo Gards ir točna tiksi ar sertifikātu..
Paldies
11.oktobris 2021, 18:36 | links
 

No šī rakursa arī neskaitāmus tīklus neredzu. Pravieti, palabo, ja es neredzu to ko redzi tu!
11.oktobris 2021, 14:43 | links
 

Pravieti,
Vari lūdzu nokomentēt, kur šeit ir redzami neskaitāmi tīkli?
11.oktobris 2021, 14:32 | links
 
Skatos Jūras vārtu tiešsaistes kameru. Kaut kā neredzu tur ne vienu tīklu. Var būt vari palīdzēt saskatīt, Pravieti?

https://rop.lv/lv/tiessaistes-kameras
11.oktobris 2021, 14:25 | links
 
Admin...., cik ilgi tizlosies ar saviem saražotajiem kloniem. Vēlies pārbaudīt manu pacietības robežu. Kas tie par dauņa šļupstiem un taisnošanos, "ka nezināji, ka fotogrāfējis esmu es "un tt. Paskaidroju vēl vienu reizi tiem, kam bēniņos dzirksteļo...., un pārņemti savā vajāšanas mānijā izdomā regulārus idiotismus un veselības stāvoklis neļauj apstāties. Man ir aptuveni desmit fotogrāfijas visos nepieciešamajos rakursos. Sagaidīju un nofotografēju arī kuģi (ir panorāmas bilde), lai pēc tā iziešanas no ostas varētu precīzi noteikt tīklu atrašanās laiku un tt. Es atbildēšu par saviem vārdiem un darbiem, bet vai tu spēsi to izdarīt. Sekla domāšana tevi spiež izmantojot arvien rafinētākas un nelietīgākas metodes mani aprunājot. "Ko tu mani fāteru māci p....ties" (latviešu teiciens). Par kādu banālu un bērnišķīgu ziņošanu te var būt vairs runa, ja jau tik klajas nelikumības notiek inspektoriem deguna galā, visredzamākajā un publiskākajā vietā Rīgā. Tas, nupat, jau ir apokaliptisks bezpreģels. Es zinu daudz iedarbīgākas metodes un zinu kā jārīkojas bez tavām bērnišķigajām pamācībām. Pagaidām nogaidīšu un pēc kompetentu orgānu pieprasījuma, ja tāds būs, nodošu fotogrāfijas valsts varas rūpīgajās rokās, Man nevajag iestāžu, kas pašas sevi kontrolē, tupu atrakstīšanos, ka tīklus nejauši ir pārvietojusi straume, vai krievu zemūdene tos nejauši parāvusi. ..... Ko es vēl tev saprotamā latviešu valodā neesmu spējis "iedot bietē". Par ko atkal esi tā norūpējies.....tīkli nepatīk, mani lomi nepatīk, kas vēl..... To visu labāk izstāsti speciālistam... Netraucē citiem dzīvot.

Pravietis, 11.oktobris 2021, 13:55


Lūdzu ievēro savaldību, cienītais!
Te nav ekstrasensu, kas var nolasīt tavas domas! Tu ne kur neminēji, ka pats biji, pats fotogrāfēji. Vienkārši ieliki divas bildes ar tekstu un viss!!! Es to vietu labi zinu, un nobildēt tur var visādi, lai pārprastu! Kārtējo reizi esi satrakojies dēl elementāriem jautājumiem!
Un nesaprotu, kam tev kas jānogaida? Tu, kā atbildīgs pilsonis ej un rīkojies! Kamēr tu te sēdi, klabini klaviatūru un nogaidi, tajos tīklos iet iekšā zivis!!!
Un kāds ir tavs mērķis šo visu likt šeit un pēc tam celt traci? Publicitāte? Ja vēlies ko panākt, rīkojies! Un beidz te ārdīties!
Paldies!
11.oktobris 2021, 14:14 | links
 
Admin...., cik ilgi tizlosies ar saviem saražotajiem kloniem. Vēlies pārbaudīt manu pacietības robežu. Kas tie par dauņa šļupstiem un taisnošanos, "ka nezināji, ka fotogrāfējis esmu es "un tt. Paskaidroju vēl vienu reizi tiem, kam bēniņos dzirksteļo...., un pārņemti savā vajāšanas mānijā izdomā regulārus idiotismus un veselības stāvoklis neļauj apstāties. Man ir aptuveni desmit fotogrāfijas visos nepieciešamajos rakursos. Sagaidīju un nofotografēju arī kuģi (ir panorāmas bilde), lai pēc tā iziešanas no ostas varētu precīzi noteikt tīklu atrašanās laiku un tt. Es atbildēšu par saviem vārdiem un darbiem, bet vai tu spēsi to izdarīt. Sekla domāšana tevi spiež izmantojot arvien rafinētākas un nelietīgākas metodes mani aprunājot. "Ko tu mani fāteru māci p....ties" (latviešu teiciens). Par kādu banālu un bērnišķīgu ziņošanu te var būt vairs runa, ja jau tik klajas nelikumības notiek inspektoriem deguna galā, visredzamākajā un publiskākajā vietā Rīgā. Tas, nupat, jau ir apokaliptisks bezpreģels. Es zinu daudz iedarbīgākas metodes un zinu kā jārīkojas bez tavām bērnišķigajām pamācībām. Pagaidām nogaidīšu un pēc kompetentu orgānu pieprasījuma, ja tāds būs, nodošu fotogrāfijas valsts varas rūpīgajās rokās, Man nevajag iestāžu, kas pašas sevi kontrolē, tupu atrakstīšanos, ka tīklus nejauši ir pārvietojusi straume, vai krievu zemūdene tos nejauši parāvusi. ..... Ko es vēl tev saprotamā latviešu valodā neesmu spējis "iedot bietē". Par ko atkal esi tā norūpējies.....tīkli nepatīk, mani lomi nepatīk, kas vēl..... To visu labāk izstāsti speciālistam... Netraucē citiem dzīvot.
11.oktobris 2021, 13:55 | links
 
ok, puikas. Ar jums ir bezgala garlaicīgi. Jūs abi (vai arī divi vienā) radāt negatīvu auru ap sevi. Nav brīnums, ka Pravietis te gadiem sūdzas, ka viņu kloni apsēduši. Pat statistiku uztur! :) Citiem copmaņiem tas kaut kā te netiek novērots. Visam, biedri, ir savi iemesli.
Starp citu.. Jums abiem ļoti saskan! Vienam Eirolatvija, otram Latvānija! Esat uz viena viļņa un jums noteikti būtu vērts sadraudzēties! :)
Visu gaišu!
11.oktobris 2021, 08:49 | links
 
Biedri NeLietotajs,ij citi atkarīgie,jūrā brauceji !!!

Es jau prasts mūsu ciema puika esmu...prasts kā padumju piec kapeika.

Tu man paskaidro lauku meža vecim,kā tur jurja brauc pa istam..goc pendel...nerubiju fisku.

Kā tas tev iraid...svētdien,taisos uz jūru !!!
Tas ir kā....svētdien jūrā gaida neLietotajs...vis ka uz paplātes....jūrā " liek poljanu ". tobiss....visi gaida viesus no tālienes.

Mjaaā....bet tas Žanis...maita tāds...kozas sestdien...nē tad kad biedrs... pēc rīta kapejas sataisijas uz....jūru.

Nju vai tas Žanis nav riebīgs tips !!! un vēl tā jūrā neviesmiliga .
Kādam allaž jābūt vainigam,Žanis...Jurja.

Kauc ka tas vis stāsts par ļaunajiem Zanj
iem,un slikto Jurju....man liekas dikti....koroce pārāk...dikti cmuks....kā jau pasakas.

Lab goc pendel ..neker kreņķi biedri tautieši...daudz ko nesaprotu šajā dzīvē ( kurā zeķe kreisā,kurā laba...mella, vai roza )

Ij pie vārdiem njapiepi..s koroce...normāls mūsu ciema pacans esmu.

Mūžu dzīvo....mūžu brinies..kā citi dzīvo..

Za ribalku tovarisci.

p.s. Koroce uznāca man tas....nju tjipa....rakstīt dzeju....nju koroce...jūs saprāta...kā dzeja rodas pārdomu mokās.

mezadjadja, 11.oktobris 2021, 00:57


mežaveci,
Es pat ne uz pusi nepārdzīvoju tik cik tu, ka neaizbraucu butēs! Nopietni. Žēl, ka tev tāda sirds sāpe piemetās par šo.
Kā saka, jūrā cope ir forša, bet bute ne copes ziņā ne arī gastronomiskā ziņā, personīgi man nu ne kad nav stāvējusi un nestāvēs ne tuvu zandartam!
Jā, bija doma butēs aizbraukt, un noteikti arī aizbraukšu vis maz 1x, bet šonedēļ plāni mainījās un esmu ļoti apmierināts. Un man ne kur īpaši nav jātaisās. Iemetu makšķeres un braucu, izvērtējot prioritātes un intereses! Un, ja pat profiņi nobraucot 500 km noķer knapi pusi normas, tad ko tur es! :)
Bet, kas attiecas uz tevi mežaveci personīgi, tad te nāk prātā kāds feins citāts ..."grešno smejatsa nad baļimi"! Tas noteikti ir par tevi, biedri!
Sazinies ar Pravieti. Ir dzirdēts, ka viņam tur kaut kādi labi doktori esot zināmi! :)
Visu gaišu!
11.oktobris 2021, 08:30 | links
 
Pravietis [11.10.21]: Pravietis [8m]: Pravieti
Tev ar mežaveci vajadzētu tikties, pie viņa, mežā. Jums būtu par ko parunāt!:)
Protams, ja tu pats tas neesi, kā te kaut kad izskanēja...
Tava viena no problēmām ir tā, ka tu visu uztver saasināti. Pat tad, kad tev nav taisnība.
Un es tak neteicu ka tu fočēt nemāki. Pat nezināju, ka fotogrāfēji tu! Rakstīju, ka ne kad neesmu starp moliem redzējus tīklus. Ja tas tā ir, tad protams piekrītu.. tas ir nonsens!
Tevi ir apsēduši kloni!? Pats vainīgs!

nelietotaajs, 10.oktobris 2021, 23:51

Ja neesi klons un esi vecis, tad ieliec atskaiti jūras nodaļā par svētdienas copi. No teksta sapratu, ka solīji to izdarīt. Beidz nodarboties ar herņu kā punķu tapa.Es nesolīju atskaiti ielikt bet gan rakstīju, ka taisos svētdien uz jūru! Mācies lasīt! Rakstīt, cik redzu, māki!
Bet, kas attiecas uz jūras copi, tad sorrý, plāni mainījās. Par cik sestdien labi žanis Daugavā kodās, tad nosliecos par labu šai zivij. Jūras cope man patīk, bet zandarts man vienmēr būs primārāks! Butēs vēl paspēšu. Atskaiti (arī šodienas) vari lasīt forumā!
Visu labu!

nelietotaajs, 11.oktobris 2021, 00:14

Paldies par labā vēlējumiem. Mans ieteikums - izvairies no samākslotās indulgences izrādīšanas un nemāci otru pret viņa gribu copēt, ja viņš to nelūdz. Ko esmu vēlējies, to esmu apguvis un tava palīdzība man nav vajadzīga. Zemtekstus, riebeklības (padkolkas) es protu atšķirt no pozitīvas komunikācijas. Pacentīsimies viens otru turpmāk neapgrūtināt. Visu gaišu.
Man tavi ieteikumi, Pravieti, zini kurā vietā...?!:)
Bet, kas attiecas uz tiem tīkliem, tad ļoti ceru, ka tu esi jau ziņojis attiecīgajām instancēm (kauč uz vides sos tas bildes ar aprakstu aizsūtījis) un arī visus savus foto apliecinājumus iesniedzis, nevis tikai šeit muti padzesējis, un VVD jau kurbulē motorus.!
Par zemtekstiem, jā, ir tāda lieta.
Bet kā gan lai nepaķer uz zoba džeku, kurš sevi uzskatāmi pasniedz kā profiņu, tik dikti kaislīgi citus māca makšķerēt, kā jāizvēlas vieta, kādas ēsmas utt utt, sauc citus par iesācējiem, bet pats ar lomiem nu galīgi nespīdi. Te tad arī rodas loģisks jautājums... vai tu nepārvērtē savas prasmes un vai ir vērts tevī vispār ieklausīties, ja tas vis ko tu te tik dikti daudz un regulāri raksti, parasti vainagojas ar Neko! Un tie, kas klusiņām aizbrauc uz copi, saķer krietni labāk par "profu"! :)
11.oktobris 2021, 07:16 | links
 
Biedri Pravietis...

Neker kreņķi..taupīt laiku,emocijas un " skanoši " dari kā es...mūžīgais halavsciks :-)))
Izklāsti savu bēdu rakstiski saprotama formā...ij iesniedz izskatīt,atbildes sniegšanai, Tiesībsargam ( Lāčplēša Baznīcas stūris )
Pasargā Diess,Tiesībsarga juristu komandu, bez darba atstāt.

Za ribalku tovarisci.
11.oktobris 2021, 01:45 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager