Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
skeps [08.01.22]: Tos mēslus CORMORAN vajadzētu izšaut izrij zivis un nodirš kokus un viss.Izdara lielāku skādi nekā makšķernieks un tas sūds ne par ko nemaksā atšķirībā no makšķernieka.
Tā ir. Zivis un dzīvnieki vispār par neko nemaksā. Nokaut visu, lai paliek tikai cilvēkam, ko nokaut...
9.janvāris 2022, 05:53 | links
 
Tos mēslus CORMORAN vajadzētu izšaut izrij zivis un nodirš kokus un viss.Izdara lielāku skādi nekā makšķernieks un tas sūds ne par ko nemaksā atšķirībā no makšķernieka.
8.janvāris 2022, 22:06 | links
 
Ka jau rakstiju nevienam neko pierādīt nevelos , ir bijusas reizes ar mēru normu, ir bijis kad divata ap 40gb zemmeri laivā un pārītis tik mēri, vai arī norma asaru... ir dažadi, viss grutak man viņu atkost maijā tas gan, tad viss sliktākie lomi... iespejams tas ari tapec, kad maija tik viena zona ir copējama un pārējais ezers ir ciet dēļ putnu liegumiem, tas han besī nenoliedzami..
8.janvāris 2022, 20:15 | links
 
Ko nozīmē "viss notiek"? Pāris copes pa visu dienu? Vai arī copes tik daudz, ka apnīk (labas) līdakas atbrīvot no mānekļiem?
8.janvāris 2022, 19:59 | links
 
Ne tur ierakstiju...
8.janvāris 2022, 19:51 | links
 
Uz absoluto patiesību nepretendeju un neko nelobeju, ka arī nevaru salidzināt kā bija 30 gadus atpakaļ... BET cik ir pabūts kaņiera ezerā tad par zivīm sūdzeties nevar, ir bijušas labakas dienas un ne tik labas. saprotot kur un uz ko tad viss notiek. protams lielai daļai līdaku ir kormorānu knabju pedas uz saniem tas gan apbēdina. jā pedejos gados karstas vasaras, līmenis zems un zāļu tur netrukst , bet man jauliekas kad tāir katru seklo ezeru specefika..
8.janvāris 2022, 19:49 | links
 
whoops [08.01.22]: Ritvars16 [16:04]: willijs [13:43]: Ritvars16 [Vakar]: mar4ello25 [Vakar]: Kāpēc Kaņieris ir katastrofa?Valsts mežu neizdevies projekts ja no makšķerēšanas viedokļa skatās. Laivu bāze ideāla, vieta netālu no Rīgas ideāla. Pārējais viss slikti. Kormoranu kakas uz kormoranu rijība šo ezeru pēdējos gados piebeigs pavisam. Zivju blīvums krasi samazinās. Resursi netiek atjaunoti, respektīvi zivis nelaiž iekšā. Viss kapitāli aizaug. Pāris reizes biju, nu tad labāk Engure vai Babīte.Zivis nelaiž iekšā nekur!!!
Viss tiek atrakstīts uz papīra un kamēr līdzzinātāji taurēs ka tā nav un muļķi svēti ticēs ka viss ir labi būs Tā kā ir. )))Vismaz Zebrus ezera feiks beidzies ar licencēm. Kaņiera onkulim kas izsniedz laivas Zebrus ezera virtuve arī bija labi zināma, arī tur izsniedza laivas un stāstīja par lieliskajiem lomiem un zandartu paradīzi kas bija feiks.
Apsaimniekošana zem kritikas, zivju resursi ir diezgan nabadzīgi. Kaņiera aprakstā sen jau bija jāizņem teksts ka tas ir viens no zivīm bagātākajiem ezeriem Latvijā.Kaņierī ir pilns ar labiem asariem un līdakām. Zebrū zandartu un līdaku ar dafiga, ne katru dienu ķeras un ne vienmēr ir noķērāmi vienā vietā. Ja tu nemāki noķert, nenozīmē ka zivju tur nav. Visur zivju paliek mazāk un makšķernieku vairāk. Presings pieaug un ķer tie, kas māk zivi atrast un zin ko piedāvāt attiecīgajā dienā.
Nemāni sevi un citus. Zivju resursi ir gaužām maz tur. Tie kas māk tie noķer. Kas tas par sviestu. Sagrābsta pāris mēra līdakas pa visu dienu un nosauc to par rezultātu
8.janvāris 2022, 18:00 | links
 
Ritvars16 [08.01.22]: willijs [13:43]: Ritvars16 [Vakar]: mar4ello25 [Vakar]: Kāpēc Kaņieris ir katastrofa?Valsts mežu neizdevies projekts ja no makšķerēšanas viedokļa skatās. Laivu bāze ideāla, vieta netālu no Rīgas ideāla. Pārējais viss slikti. Kormoranu kakas uz kormoranu rijība šo ezeru pēdējos gados piebeigs pavisam. Zivju blīvums krasi samazinās. Resursi netiek atjaunoti, respektīvi zivis nelaiž iekšā. Viss kapitāli aizaug. Pāris reizes biju, nu tad labāk Engure vai Babīte.Zivis nelaiž iekšā nekur!!!
Viss tiek atrakstīts uz papīra un kamēr līdzzinātāji taurēs ka tā nav un muļķi svēti ticēs ka viss ir labi būs Tā kā ir. )))Vismaz Zebrus ezera feiks beidzies ar licencēm. Kaņiera onkulim kas izsniedz laivas Zebrus ezera virtuve arī bija labi zināma, arī tur izsniedza laivas un stāstīja par lieliskajiem lomiem un zandartu paradīzi kas bija feiks.
Apsaimniekošana zem kritikas, zivju resursi ir diezgan nabadzīgi. Kaņiera aprakstā sen jau bija jāizņem teksts ka tas ir viens no zivīm bagātākajiem ezeriem Latvijā.
Kaņierī ir pilns ar labiem asariem un līdakām. Zebrū zandartu un līdaku ar dafiga, ne katru dienu ķeras un ne vienmēr ir noķērāmi vienā vietā. Ja tu nemāki noķert, nenozīmē ka zivju tur nav. Visur zivju paliek mazāk un makšķernieku vairāk. Presings pieaug un ķer tie, kas māk zivi atrast un zin ko piedāvāt attiecīgajā dienā.
8.janvāris 2022, 16:17 | links
 
Biju kaņierī pirms ~12 gadiem. Jau tajā laikā tur zivis praktiski nebija. Jā, kaut kādi līņi, bet nejau līdakas.
Bēdīgi, ka pa šiem gadiem nekas uz labo pusi nav gājis.
8.janvāris 2022, 16:16 | links
 
willijs [08.01.22]: Ritvars16 [Vakar]: mar4ello25 [Vakar]: Kāpēc Kaņieris ir katastrofa?Valsts mežu neizdevies projekts ja no makšķerēšanas viedokļa skatās. Laivu bāze ideāla, vieta netālu no Rīgas ideāla. Pārējais viss slikti. Kormoranu kakas uz kormoranu rijība šo ezeru pēdējos gados piebeigs pavisam. Zivju blīvums krasi samazinās. Resursi netiek atjaunoti, respektīvi zivis nelaiž iekšā. Viss kapitāli aizaug. Pāris reizes biju, nu tad labāk Engure vai Babīte.Zivis nelaiž iekšā nekur!!!
Viss tiek atrakstīts uz papīra un kamēr līdzzinātāji taurēs ka tā nav un muļķi svēti ticēs ka viss ir labi būs Tā kā ir. )))
Vismaz Zebrus ezera feiks beidzies ar licencēm. Kaņiera onkulim kas izsniedz laivas Zebrus ezera virtuve arī bija labi zināma, arī tur izsniedza laivas un stāstīja par lieliskajiem lomiem un zandartu paradīzi kas bija feiks.
Apsaimniekošana zem kritikas, zivju resursi ir diezgan nabadzīgi. Kaņiera aprakstā sen jau bija jāizņem teksts ka tas ir viens no zivīm bagātākajiem ezeriem Latvijā.
8.janvāris 2022, 16:04 | links
 
Ritvars16 [07.01.22]: mar4ello25 [Vakar]: Kāpēc Kaņieris ir katastrofa?Valsts mežu neizdevies projekts ja no makšķerēšanas viedokļa skatās. Laivu bāze ideāla, vieta netālu no Rīgas ideāla. Pārējais viss slikti. Kormoranu kakas uz kormoranu rijība šo ezeru pēdējos gados piebeigs pavisam. Zivju blīvums krasi samazinās. Resursi netiek atjaunoti, respektīvi zivis nelaiž iekšā. Viss kapitāli aizaug. Pāris reizes biju, nu tad labāk Engure vai Babīte.
Zivis nelaiž iekšā nekur!!!
Viss tiek atrakstīts uz papīra un kamēr līdzzinātāji taurēs ka tā nav un muļķi svēti ticēs ka viss ir labi būs Tā kā ir. )))
8.janvāris 2022, 13:43 | links
 
Pēc ilgiem laikiem aizbraucu uz copi. Laikam neīsto dienu izvēlējos, tautas miljons, cope švaka, jo liela daļa gāja krastā pirms pusdienlaika. Man uz bļitku 2 copes, viena no tām smuka, bet izmānīju 0 zivis. Kā parasti nopirku 100 gramus motiļa, un kā parasti tas tika neizmantots - salst rokas :))
8.janvāris 2022, 12:40 | links
 
Engure-izsmelts ezers,ja ne tagad,tad drīz.Tīklus aizliegt un viss.Babīte-pēc pāris gadiem tur būs purvs.Katostrafāli aug ciet,ne no augšas,bet no apakšas.Vajag a degvielas motoriem ļaut.I Engurē i Babītē zb tie putnu mīļi,pilns ar kaijām un vārnām.Ne asakas.
7.janvāris 2022, 21:33 | links
 
mar4ello25 [07.01.22]: Kāpēc Kaņieris ir katastrofa?
Valsts mežu neizdevies projekts ja no makšķerēšanas viedokļa skatās. Laivu bāze ideāla, vieta netālu no Rīgas ideāla. Pārējais viss slikti. Kormoranu kakas uz kormoranu rijība šo ezeru pēdējos gados piebeigs pavisam. Zivju blīvums krasi samazinās. Resursi netiek atjaunoti, respektīvi zivis nelaiž iekšā. Viss kapitāli aizaug. Pāris reizes biju, nu tad labāk Engure vai Babīte.
7.janvāris 2022, 20:51 | links
 
Kāpēc Kaņieris ir katastrofa?
7.janvāris 2022, 20:21 | links
 
jegersz [05.01.22]: Thx. Vnk gribas pacopet, bet kkur tālu braukt arī nav baigā vēlme. Lielupē ledus izskatas diezgan čābīgs, tapec skatos uz tuvākajam ūdenstilpnēm ap Jūrmalu, kur asarus patramdīt.

mar4ello25, 5.janvāris 2022, 14:40

Brauc uz Slokas ezeru, Kaņieri, Valgumu ...
Nu Kaņieris ir katastrofa
7.janvāris 2022, 18:43 | links
 
Ledus- ka jau teica Veibans, ir 15-20cm. Cilvēku kā biezs. Lielākās grupas no Spuņciema kanāla uz ezera vidu. Ko un ka šie tur ķēra/neķera-nezinu. Pa pašu kanālu nesanāca pacīnīties. Tā vietā mēģināju kko noķert ezera puses bedrēs un ap saliņām. Rezultāts-0 ne piesitiena. Lielupes pusē arī tautas bija diezgan. (Naivi ceru ka kāds varēs iekomentēt kas nedarās ar stinti tai rajonā, jo izskatās ka šī, pie šādas ziemas, būs jāmēģina no laivas ķert, kā iepriekšējos gados).
Pārbraucu uz Jūrmalu (Uzvaras rajons), tur jau vismaz kkāda aktivitāte no asarīšiem. Bet nu zirga zobi gan.
Nu kkā tā.
Uzejot uz ezera, kā jau iepriekš minēts, izmantojat TIKAI taciņas kur jau staigāts.
Ne asakas!!!
7.janvāris 2022, 15:19 | links
 
veibans [06.01.22]: mar4ello25 [18:27]: Biju nobraucis gar Spunciema kanālu līdz stūrim pie ezera. Mašīnu daudz, atskaites 0. Nopietni? Nē nebija laika aiziet pie vīriem papļāpāt. Ledus izskatījās ok. Uziešana arī. Tā kā provēs rīt kko izmanīt uz bļitku un balansieri. Ne asakas!!!
P.S. Kā totāls iesācējs, ziemas copē, tomēr centīšos nepiemirst un ielikt vismaz kkādu atskaiti.Atskaites 0, jo nav par ko atskaitīties.
Bet pa lielam - pavadīju tur 3 dienas pa pus dienai. Uziešanai ieteiktu uzvilkt gumijas zābakus, jo pie krasta ap 20cm ūdens un kārtīgi izvēlies izstaigātu taciņu! Uz ūdens ledus ir labs, ar saviem 100+ jūtos droši. Ledus 15-20cm, bet diezgan mīksts...
No copes viedokļa - lomu, ko salikt sērkociņu kārbā var mierīgi... Līčos, pusūdenī, stāv baltā zivs, tiesa tā nav īpaši atsaucīga uz ēsmu. Vakar, no 6 saliktām ūdām no vietējiem redzēju 3 copes, bet tikai uz vienu. Kāda jēdzīga līdaciņa arī bija, bet nu pārējiem, cik redzēju, pa sauso...
6.janvāris 2022, 23:26 | links
 
mar4ello25 [06.01.22]: Biju nobraucis gar Spunciema kanālu līdz stūrim pie ezera. Mašīnu daudz, atskaites 0. Nopietni? Nē nebija laika aiziet pie vīriem papļāpāt. Ledus izskatījās ok. Uziešana arī. Tā kā provēs rīt kko izmanīt uz bļitku un balansieri. Ne asakas!!!
P.S. Kā totāls iesācējs, ziemas copē, tomēr centīšos nepiemirst un ielikt vismaz kkādu atskaiti.
Atskaites 0, jo nav par ko atskaitīties.
6.janvāris 2022, 23:17 | links
 
nu vismaz atraksties par ledus biezumu ! plānoju sestdien uz ledu !(paldies avansā )
6.janvāris 2022, 19:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager