Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
daddy_j [26.05.22]: Dāvana Draugam!...lielais Peto un mazais Otus-ceru,ka noderēs!:)

Willy, 16.maijs 2022, 15:16

Uzdāvināju arī sev mazo Peto. Šodien Burtniekā viena mērniece pagaršoja. Tiesa, Mepps un gumija-parastā šīm garšoja ne sliktāk... bet jā, Peto stradā :)
Prieks,ka esi uz pareizā ceļa!;))
29.maijs 2022, 18:30 | links
 

Šodien noķēru tādu līdaku(mūsa),Sakosta tā nav toč un tīkls arī,jo brūce ir tikai no 1 puses.Nedomāju ka nārstojot viņas tik traki kaujās...kāds zin kas tas par brīnumu? Slimība?Zivju-Covid 19?
29.maijs 2022, 18:26 | links
 
Dāvana Draugam!...lielais Peto un mazais Otus-ceru,ka noderēs!:)

Willy, 16.maijs 2022, 15:16


Uzdāvināju arī sev mazo Peto. Šodien Burtniekā viena mērniece pagaršoja. Tiesa, Mepps un gumija-parastā šīm garšoja ne sliktāk... bet jā, Peto stradā :)
26.maijs 2022, 21:30 | links
 
Sveiciens. Nevarēju atrast īsti piemērotu vietu kur šo rakstīt, bet interesē makšķerēšana Lietuvā, tieši žvelgaičių ezerā, tepat pierobežā, Žagarē.
Tur smukas atpūtas vietas ar nojumēm, domāju varbūt kāds ir bijis un var padalīties ar info? Jo cik meklēju, jāmaksā nekas nav, tikai Lietuvas makšķernieku karti vajag.
26.maijs 2022, 16:43 | links
 
RaimisD [24.05.22]: .???
Sapratu, kad piezoomoju
24.maijs 2022, 22:24 | links
 
Alex [24.05.22]: Pie robežas gulēja grāvī.
???
24.maijs 2022, 22:23 | links
 

Pie robežas gulēja grāvī.
24.maijs 2022, 21:51 | links
 
Šilovs Malacis! 34 atvairīti zviedru metieni! Vienīgie vārti no Zviedriem -vairākumā! Mūsējiem pāris ripas pa vārtu konstrukciju!
Lai kāds vatņiks te pavarkšķ par sprīdīšiem utt!
Norvēģus zviedri vinnēja 7:1!
Ļoti cienīgs turnīra noslēgums!
Nākamo gadu čempis vis ticamāk atgriežas LV! Priekā!
24.maijs 2022, 15:33 | links
 
Kā Bukijs teica - smuki zaudējumi un nesmukas uzvaras :)
24.maijs 2022, 15:20 | links
 
Nospēlēt 0:1 pret Zviedriju, tas, manuprāt ir apsveicami! Pret pasaules TOP 3 komandu ļoti cienīgs rezultāts! Puiši malači!
24.maijs 2022, 15:16 | links
 
Mūsu krieviņ pravjeiti. Kur kāds komentārs par hokeju? Aa pareizi, tu vēkšķi tikai kad viss ir slikti. Kad zviedri iemetīs, tad uzvemsi kaut ko vaine? Un būsi baigais eksperts, pareģotājs un zinātājs, ka tā bija jābūt
24.maijs 2022, 12:53 | links
 
Esmu piedalījies sov. - kolhozu likvidācija`. Tie kas bija kolhozos pie siles, apkerigakie vēl pirms prihvatizācijas uztaisīja par biedru līdzekļiem un tehniku dīķus zivīm un citas lauksaimniecības biznesā nepieciešama`s lietas. Protams, bija pirmie, kas vēlāk tika pie tehnikas par pajām, polša vērtībā, kuras nopirka no lētticīgajiem letiniem . Pastāstiet, cik šodien vajag kupiru, lai uzsāktu uz atmatā pamestas zemes ar sagruvusu būdu savu biznesu. Valsts barokliem savs bizness, visiem pārējiem savā iztikšana....
24.maijs 2022, 12:26 | links
 
Nav pa lielam kam strādāt, vieni pensionāri, mājas arī stāv tukšas, jauniešus ientresesi ravēt, vai labāk braukt uz ārzemēm strādāt, tai pašā Zviedrijā celtniecība 20 eur stundā,,,
24.maijs 2022, 12:18 | links
 
Lielākā daļa nemaz negrib strādāt, ka tik pietiek bamslim. Un nodokļus maksāt arī negrib. Toties lamāt valdību - jā, jo tie ir pie visa vainīgi.
24.maijs 2022, 11:49 | links
 
Pareizi tu saki, tikai tas ir pārāk naivi šajā situācijā. Tu domā, ka viņiem kāds aizliedz strādāt un apkopt laukus, mežus utt? Bet kā jau pats teici - visi gaida pabalstu un subsīdijas. Tā taču ir vienkāršāk,nekā uzņemties saistības un kaut ko darīt :) Tas, saprotams, neattiecas uz visiem, Latgalē ir daudz profesionāli un strādīgi saimnieki, bet gan uz lielo, pelēko masu, kam vajag, lai iedod...
24.maijs 2022, 11:44 | links
 
Šodien nacionālās ziņas pavēstīja man un daudziem brīvzemes zemniekiem "prieka ziņu" par to, ka dārzkopība` (pasvītroju, ka nevis apkurei kūdru) ES aizliegs izmantot kūdras substrātu. Ūdeni piemājas dārza laistīšanai nerentabli izmantot sen. Vēl vajag skābekļa un pirdiena nodokli pieņemt. Štrunts par barību, tagad hokejs, hobija nodoklis vēl nav pieņemts. Valdība gatavo jaunu mantošanas nodokli un citus. Pēc hokeja kolektīvi uz Depo pēc substrāta. :).
24.maijs 2022, 11:43 | links
 
Pabiju Latgalē pagājušās nedēļas nogali.
Bēdīgs skats, ja godīgi.
Braucot pa maģistrālajiem ceļiem skats cerīgs. Vairumā lauki apsēti, uzarti. Meža malas ar puslīdz normāli. Mājas piečubinātas.
Bet nobraucot nost no lielajiem ceļiem skats nav tik iepriecinošs. Varētu teikt dramatisks.
Mājas pamestas. Lauki atmatā. Meži nosmelti pa tīro. Vairums izzāģēto mežu pārarti, celmi, zari iebraukāti uzartajā zemē. Apauguši ar zemaudzi. Reljefs tāds, ka cilvēkam lietojams nebūs vairākus desmitus gadu. Ne ogot, ne sēņot, pilnīga postaža.
Sanāca pārmīt dažus vārdus ar vietējiem. Visi gaida, cer uz pabalstiem, subsīdijām.
Man vien šķiet, ka ar to nebūs līdzēts. Valsts pārvalde paši naudu nepelna, tas nozīmē , lai viņiem maksātu pabalstus tā nauda ir kādam jāatņem, vai atkal jāaizņemās no ES.
Esmu tāls no lauksaimniecības, tamdēļ jautāšu Jums.
Kamdēļ nevar dot cilvēkiem iespēju nopelnīt, nevis, sēdēt uz niecīgiem pabalstiem.
Izveidot Latgales reģiona atbalsta programmu. Valsts pasūtījuma formā, ar garantētu samaksu pasūtījuma izpildes gadījumā. Lai tie būtu graudaugi, dārzeņi vai citas kultūras.
Iepirkt tehniku, veidot ko līdzīgu kooperatīviem . Jo katrai saimniecībai , nav nepieciešams savs kombains, cita lielā tehnika.
Ja vals pat negūst no preces apgrozījuma lielu peļņu, tak vismaz tās nav nebeidzamās supsīdijas.
Sorry par nestrukturētu tekstu, tīri tā ,uz emocijām rakstīts.
24.maijs 2022, 11:15 | links
 
Varam rīt spēlēt kā vēlamies ar zviedriem. Var arī no sirds, sava prieka, prestiža pēc, a tolka skatītājam no tā. Vēl vienu skaistu zaudējumu, a nafig. Protams, motivāciju var atrast, izdomāt, bet likme katastrofāli zema...... Amerikāņi var laist ludi un teorētiski zaudēt norvēģiem tikai vienā gadījumā, ja Latvijā zaudē zviedriem. :). Spēki ASV arī jātaupa. Kanādas Dānijas spēles fantoms diez vai piedalīsies (piepildīsies ) Latvijas spēlē ar Zviedriem. .

Praviets, 24.maijs 2022, 00:10


vatņik!
Nevis rīt, bet šodien! Tev kastrolis galīgi sagājis tūtā?!:)
24.maijs 2022, 07:49 | links
 
Njaa...., nabaga utainais čekists nespēj sagremot un samierināties ar to, ka viņa krieveļi ir izmesti no civilizētās sabiedrības! miskastnieks nezin kā vien izpausties savā agonijā.:)
24.maijs 2022, 07:48 | links
 
Varam rīt spēlēt kā vēlamies ar zviedriem. Var arī no sirds, sava prieka, prestiža pēc, a tolka skatītājam no tā. Vēl vienu skaistu zaudējumu, a nafig. Protams, motivāciju var atrast, izdomāt, bet likme katastrofāli zema...... Amerikāņi var laist ludi un teorētiski zaudēt norvēģiem tikai vienā gadījumā, ja Latvijā zaudē zviedriem. :). Spēki ASV arī jātaupa. Kanādas Dānijas spēles fantoms diez vai piedalīsies (piepildīsies ) Latvijas spēlē ar Zviedriem. .

Praviets, 24.maijs 2022, 00:10


Grūti kad mīļākā rašistu komanda pat nav pielaista!
24.maijs 2022, 02:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager