Bārta

Sveiki vīri. Nakošo nedēļu plānots brauciens uz Liepājas pusi.Pastāstiet vai ir jēga ņemt līdzi fīderi,vai breksis vēl ķērās???
30.aprīlis 2023, 08:37 | links
 

Šodien Bārta sanāca paķert visādus brīnumus,ka arī trapijās pa kādam breksītim bet bonuss 710 grami asaris iedeva slodzi kātam labi
23.aprīlis 2023, 11:22 | links
 
Sveiki. Kas šobrīd Bārtā ar vimbām? Mūsu pusē vēl ir kāda aktivitāte vai viss jau cauri?
21.aprīlis 2023, 08:17 | links
 

Šodien bārtas upē!
10.aprīlis 2023, 19:05 | links
 
Es kā ne- vietejais domāju aizbraukt uz bārtu vimbu paķert. Kurā galā mazāk leišu prusaku? Negribu kolhozu, cik saprotu viņi vairāk tusējas tajā posmā kur akmeņu krāvuma krasts un tuvāk tiltam?
7.aprīlis 2023, 14:56 | links
 
Ūdens līmenis cēlies kārtīgi.Vakarčoms bijano rīta.Līmenis zems.(1,1m.).Gar malām ledus,pa vidu vižņi peldējuši.Šie nemaz nav provējuši,braukuši mājās.5 parazīti sēdējuši.Zinot,ka līmenis uzleks nemaz uz Bārtu nebraucu.Vandījos pa grāvjiem. !0.00 čoms piebrauca pats.Bijis pie tilta.Baigais līmenis.nesot visādus sūdus.Aplauziens.Bet parazīti sēdējuši.Tiem laikam viss poh.Pašlaik līmenis 3,0 m. Pa 2 dienām 1,9 m klāt.Grāvjos viss OK. 5,3 kg. Lielākoties visādi asarīši.Nedaudz raudas.Vidējais svars lielāks nekā Peipusā.Man znots brīvdienās bija.Ekstrēmos apstākļos nocīnījās.Pa divām dienām asarīši 9,5 kg.Izmērs švaks.Tā ka ir ar ko salīdzināt.
15.marts 2023, 18:46 | links
 
Sveiki vīri vai līmenis daudz cēlies pie Nīcas tilta un vai parazīti arī sēž?
15.marts 2023, 15:31 | links
 
ir kādam info par vakardienas rubaku ar leišiem?
13.marts 2023, 21:35 | links
 
L200 [06.03.23]: Jājā. :) ausmas kāts, 69. gada jawa. Te viss ir skaidrs. Visi šie "dabas draugi" labprāt redzētu leišu galvas turpat upmalā uz mietiem, es tikai varu derēt uz labu polšu, ka VVD nav neviena parakstīta iesnieguma par šo tā saucamo problēmu un arī nebūs, jo tālāk par čīkstēšanu jau neviens netiek un labi ka tā, citadi tai upei uzradīsies kāds "neieinteresēts" apsaimniekotājs ar pašvaldības jumtu vai kāda izdarīga "biedrība", kas nodarbosies ar upes "pieskatīšanu un maksas iekasēšanu", ik pa laikam imitējot kaut kādas nesaprotamas darbības, tāpat kā Gaujā GIAB pašlaik, pienagloja pie kokiem plastmasas šiltītes un tagad upe ir viņējo un iepūt.
Tu saki,ka ne vvd ne Nīcas pp neko nenojauš par situāciju? Iesniegumu gaida? :D
6.marts 2023, 17:16 | links
 
Mūsu vatņiki arī grēko.

Inars, 6.marts 2023, 11:56


Vakar Ventspilī šamie lielījās, ka pa vienu copes reizi varot saķert līdz pat 20+ vimbas, kā nu kuro dienu. Pie tam Makšķernieku karte ir retajam.

agnisk, 6.marts 2023, 12:57[/quote]
Tiesa. Personīgi vācu viņu sūdus pie dzelzs tilta un cenšos aizrādīt. Kopš 24.02.22 uz sveicienu kautko noburkšķ un aizgriežas.
6.marts 2023, 14:07 | links
 
Jājā. :) ausmas kāts, 69. gada jawa. Te viss ir skaidrs. Visi šie "dabas draugi" labprāt redzētu leišu galvas turpat upmalā uz mietiem, es tikai varu derēt uz labu polšu, ka VVD nav neviena parakstīta iesnieguma par šo tā saucamo problēmu un arī nebūs, jo tālāk par čīkstēšanu jau neviens netiek un labi ka tā, citadi tai upei uzradīsies kāds "neieinteresēts" apsaimniekotājs ar pašvaldības jumtu vai kāda izdarīga "biedrība", kas nodarbosies ar upes "pieskatīšanu un maksas iekasēšanu", ik pa laikam imitējot kaut kādas nesaprotamas darbības, tāpat kā Gaujā GIAB pašlaik, pienagloja pie kokiem plastmasas šiltītes un tagad upe ir viņējo un iepūt.

L200, 6.marts 2023, 12:21

Man joprojām ir abi. Kāts labi sien zivi, močs iekonservēts ;)
Par jumtiem arī ir daļa patiesības, bet tik lēti copēt kā LV var reti kur :D
6.marts 2023, 14:04 | links
 
Mūsu vatņiki arī grēko.

Inars, 6.marts 2023, 11:56[/quote]

Vakar Ventspilī šamie lielījās, ka pa vienu copes reizi varot saķert līdz pat 20+ vimbas, kā nu kuro dienu. Pie tam Makšķernieku karte ir retajam.
6.marts 2023, 12:57 | links
 
Inars [06.03.23]: Pēc situācijas seko drastiskākas metodes - reidi ar to izziņošanu Klaipēdas TV un reālu pārbaudi ar lielu skaitu inspektoru.
Šis ir labs!:)))
6.marts 2023, 12:56 | links
 
Jājā. :) ausmas kāts, 69. gada jawa. Te viss ir skaidrs. Visi šie "dabas draugi" labprāt redzētu leišu galvas turpat upmalā uz mietiem, es tikai varu derēt uz labu polšu, ka VVD nav neviena parakstīta iesnieguma par šo tā saucamo problēmu un arī nebūs, jo tālāk par čīkstēšanu jau neviens netiek un labi ka tā, citadi tai upei uzradīsies kāds "neieinteresēts" apsaimniekotājs ar pašvaldības jumtu vai kāda izdarīga "biedrība", kas nodarbosies ar upes "pieskatīšanu un maksas iekasēšanu", ik pa laikam imitējot kaut kādas nesaprotamas darbības, tāpat kā Gaujā GIAB pašlaik, pienagloja pie kokiem plastmasas šiltītes un tagad upe ir viņējo un iepūt.
6.marts 2023, 12:21 | links
 
Diemžēl, te vajadzīga liela pašiniacitīva. Nofilmēt ar telefonu/dronu vispārējo situāciju. Tālāk rakstīt petīciju, nevienaldzīgo parakstītu un ar to doties uz vides aizsardzības institūcijām, Nīcas pašvaldību. Nākamais, sākt ar preventīviem līdzekļiem - inspektori regulāri pārbauda makšķerēšanas kartes, palaiž dronus, pašvaldība uzliek informatīvo plāksni, ka LV drīkst paturēt 5 žuvis. Pēc situācijas seko drastiskākas metodes - reidi ar to izziņošanu Klaipēdas TV un reālu pārbaudi ar lielu skaitu inspektoru. Apkopojot visus secinājumus, Nīcas pašvaldībai pieņemt administratīvu lēmumu ar ierobežojošiem pasākumiem un izziņot to.
Piemēram, mums bija ļoti ražena ziema, laikam 10/11 gads. Venta bija kā nosēta ar stinteniekiem 24/7. No rīta ledus ar tādu drazu kā pēc rokfestivāla. Mūsu vatņiki arī grēko. Forumā tika sarīkots liels troksnis, pašvaldība laikam noteica laiku līdz cikiem drīkst sēdēt, precīzi neatceros, man togad neatlika laika pašam sēdēt. Municipālā policija skaidroja un lika visiem telšiniekiem-nakšņotājiem aizvākties no ledus, līdzi savācot visus savus mēslus. Kautkā tā.
Es saprotu, ka vieta, kur nesen arī NG vienā atskaitē sēdēja.

Personīgi, esmu romantiski copējis ar savu, tai laikā vēl brūti tagad sievu, vienā no attekām pa labi, no Liepājas braucot. 69.gada Jawa, Ausmas teleskopiskais kāts, par lomu neatceros :D
6.marts 2023, 11:56 | links
 
Bebrs.Paldies par zelta vērtiem padomiem.Viss jau ir zināmsTikai nestrādā.Vienu lapu atpakaļ vari izlasīt manu komentu par vircu.Nu tas man nav vienīgais tāds.Kādu brīdi pirms vircas epopejas. Copēju pie Bārtas.Netālu leišu pulciņš.Nu zivis tik raiti neķērās lai apmierinātu mātes Lietuvas gastranomiskās kaprīzes.Neko nekautrējoties čaļi iemeta ūdenī gumijas laivu un turpat iemeta kādus pārsimt metrus tīklus.Nu es to maucību kā varēju fočīju mobilajā.Zvanu pieupes māju saimniekam.Tu mājās?Nē braucu no Liepājas.OK,zvani inspektoriem.Leiši te galīgi saprātu zaudējuši.Nu viss beidzās kā parasti. Kamēr atbrauca inspektori,leiši tīklus izcēla un priecīgi aizbrauca barot izsalkušo dzimteni.Nu es te mazliet parunāšu ar džekiem kuriem ir pieredze,ka tikuši kratīti.Visvairāk šajā sakarā tika pieminētas Lielupe un Venta pie Kuldīgas. Par Lielupi nemācēšu neko teikt.Man nav nekāda sakara.Par Kuldīgu.Nu Kuldīgā ir Kurzemes reģionālā pārvalde.Tā teikt štābs.Un protams personāls.Nav nekur jābrauc.Nokāp pie upes un tik ņem pie dziesmas.Var balles kleitās un augstpapēžu kurpēs kontrolēt.Un tas tiek darīts. Dienesta centība pludo.Un te ir maza niansīte.Tā visa centība tiek izgāzta uz rīdzeniekiem un citiem gājputniem.Vietējie kaut kā paliek nomalē. Nu tas būtu saprotams.Kuldīga maza pilsētiņa. Visi radi,visi draugi.Ja presēsi savējos,bērnam skolā totāls mobings.Saviesīgā pasākumā iespļaus gan glāzē,gan šķīvī.Liepājas inspektora stāsts.Kādus gadus atpakaļ.Rotācijas kārtībā aizsūtīti uz Kuldīgu reidā.Pirmajā gājienā kartupeļu maiss ar vimbām.Nenoslēpts.80 gab. 5 personas.Ne jau vimbu daudzums pārsteidza.Ir redzēts vairāk.Bet attieksme.Ko jūs te iedomājaties.Mums te viss satverts.Es tūlīt pazvanīšu Jānim,varbūt Pēterim.Jūs izdrāzīs.Mums tāpat nekas nebūs.Nu liepājnieki nav no bailīgajiem.Nekas no drāšanas tā arī nesanāca.Jānis neuznāca uz skatuves.Sastādīja protokolus.Redzot tādu bildi viens no figurantiem ,laikam olimpiskais čempions,ielēca Ventā un pārpeldēja otrā krastā.Sods apm. 10000 eiro. Uz 4 večiem.Interesanti,kā viņi izsita no peldētāja viņa daļu.Kaut kā tā.Par bagāžniekiem.Es vēlreiz par to runāju ar inspektoru.Viņš vispār ir iekšējo ūdeņu inspektors.Jūras inspektoriem asistē.Jūras inspektori vispār ir tolerantāki.Iekšzemnieki skaitās "niknie".Nu ja niknais neko nevar ar tiem bagāžniekiem...Neviens tiesnesis vai prokurors nedos atlauju kratīšanai administratīvā protokola dēļ.Pirmie,kam ir jāievēro likumi,ir paši likumsargi.Nu ja kaut kur augstu kalnos dzīvo kāds atsaldēts inspektors vai policists....

Bjorgvins, 5.marts 2023, 18:28

Tā vijš varbūt ar ir un, iespējams Tevis rakstītajā daudz taisnības. Bet ik pa dažām minūtēm zvanīt uz 112 un ziņot par likumpārkāpumu tomēr iesaku. Tur visas saruns ierakstās un ir jāreaģē uz katru pārkāpumu. Par to vimbu daudzumu - pie zivju resursu zaudējumiem pāri 5 min mēnešalgām iestājas kriminālā atbildība, cik daudz vimbu tas atkarīgs no tā, kurā vietā ķerts, ir karte vai nav, utt, un tad ieslēdzas reizinātājs 3 vai 5, reizināts ar 29 EUR, tos 3200 EUR pie labas copes varātri salasīt, Kā jau rakstīju, iesaku zvanīt 112, visi nez kāpēc iedomājušies, ka tikai vides inspekcija ar malumakšķerniekiem nodarbojas, kuras iestādes to vēl dara, rakstīju jau iepriekš.
5.marts 2023, 20:44 | links
 
Bebrs.Paldies par zelta vērtiem padomiem.Viss jau ir zināmsTikai nestrādā.Vienu lapu atpakaļ vari izlasīt manu komentu par vircu.Nu tas man nav vienīgais tāds.Kādu brīdi pirms vircas epopejas. Copēju pie Bārtas.Netālu leišu pulciņš.Nu zivis tik raiti neķērās lai apmierinātu mātes Lietuvas gastranomiskās kaprīzes.Neko nekautrējoties čaļi iemeta ūdenī gumijas laivu un turpat iemeta kādus pārsimt metrus tīklus.Nu es to maucību kā varēju fočīju mobilajā.Zvanu pieupes māju saimniekam.Tu mājās?Nē braucu no Liepājas.OK,zvani inspektoriem.Leiši te galīgi saprātu zaudējuši.Nu viss beidzās kā parasti. Kamēr atbrauca inspektori,leiši tīklus izcēla un priecīgi aizbrauca barot izsalkušo dzimteni.Nu es te mazliet parunāšu ar džekiem kuriem ir pieredze,ka tikuši kratīti.Visvairāk šajā sakarā tika pieminētas Lielupe un Venta pie Kuldīgas. Par Lielupi nemācēšu neko teikt.Man nav nekāda sakara.Par Kuldīgu.Nu Kuldīgā ir Kurzemes reģionālā pārvalde.Tā teikt štābs.Un protams personāls.Nav nekur jābrauc.Nokāp pie upes un tik ņem pie dziesmas.Var balles kleitās un augstpapēžu kurpēs kontrolēt.Un tas tiek darīts. Dienesta centība pludo.Un te ir maza niansīte.Tā visa centība tiek izgāzta uz rīdzeniekiem un citiem gājputniem.Vietējie kaut kā paliek nomalē. Nu tas būtu saprotams.Kuldīga maza pilsētiņa. Visi radi,visi draugi.Ja presēsi savējos,bērnam skolā totāls mobings.Saviesīgā pasākumā iespļaus gan glāzē,gan šķīvī.Liepājas inspektora stāsts.Kādus gadus atpakaļ.Rotācijas kārtībā aizsūtīti uz Kuldīgu reidā.Pirmajā gājienā kartupeļu maiss ar vimbām.Nenoslēpts.80 gab. 5 personas.Ne jau vimbu daudzums pārsteidza.Ir redzēts vairāk.Bet attieksme.Ko jūs te iedomājaties.Mums te viss satverts.Es tūlīt pazvanīšu Jānim,varbūt Pēterim.Jūs izdrāzīs.Mums tāpat nekas nebūs.Nu liepājnieki nav no bailīgajiem.Nekas no drāšanas tā arī nesanāca.Jānis neuznāca uz skatuves.Sastādīja protokolus.Redzot tādu bildi viens no figurantiem ,laikam olimpiskais čempions,ielēca Ventā un pārpeldēja otrā krastā.Sods apm. 10000 eiro. Uz 4 večiem.Interesanti,kā viņi izsita no peldētāja viņa daļu.Kaut kā tā.Par bagāžniekiem.Es vēlreiz par to runāju ar inspektoru.Viņš vispār ir iekšējo ūdeņu inspektors.Jūras inspektoriem asistē.Jūras inspektori vispār ir tolerantāki.Iekšzemnieki skaitās "niknie".Nu ja niknais neko nevar ar tiem bagāžniekiem...Neviens tiesnesis vai prokurors nedos atlauju kratīšanai administratīvā protokola dēļ.Pirmie,kam ir jāievēro likumi,ir paši likumsargi.Nu ja kaut kur augstu kalnos dzīvo kāds atsaldēts inspektors vai policists....
5.marts 2023, 18:28 | links
 
Tie leiši tak visu upi okupējuši, no Bārtas tilta uz augšu arī visur pilns ar viņiem. Biju atradis sev vietu mežā starp Bārtu un Nīcu, bet pagaišgad arī tur saradās, kā tādas sūdu mušas. Ja gribi sestdienā copēt, tad jabrauc jau ceturdienā, lai tiktu kādā vietā.
5.marts 2023, 13:20 | links
 
Tak vajag zvanīt dienestiem, lai dara savu darbu, kaut vai "bombīt" ik pēc 5 minūtēm.
Administratīvā pārkāpuma procesu par šā likuma 30. panta pirmajā daļā(makšķerēšanas noteikumu pārkāpumi) minētajiem pārkāpumiem līdz administratīvā pārkāpuma lietas izskatīšanai veic Valsts vides dienests, Valsts policija, Dabas aizsardzības pārvalde, pašvaldības policija, pašvaldības vides inspekcija vai pašvaldības vides kontroles amatpersona. Var arī zvanīt visiem dienestiem pēc kārtas :D
5.marts 2023, 10:05 | links
 
Labrit .nu sanak ka mes sava zeme nesam nekas .visi lielie kungi to redz un zin tik laikam pasmejās ,bet šis jau nav vairs smiekligi .kadas riepas dūrt turpat visa ta varza sēž diez vai kads grib peldet labakajā gadijuma ,brauc kur gribi jūra upe vai nu jau dīķos tur visur ir ta leišu varza un neviens pat necenšas ko baudit un aizradit tik pat labi varetu uzlikt zīmi ka uz damjiem nedrikst novietot mašinas .
5.marts 2023, 09:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager